parayı veren benim,kendi vermiyo ki,çalışan benim,ben hesabını yapmıyorum,halen işe giremedin demiyom da,kendi böyle yapıyo,çok kırıldım,akşam ayaklarıma kapandıracam,görür o
kızlar bende aralık 2011 annesiyimm ama o listeye bnm bebişimi nsll eklicemmmm bilmiyorummbnm 12+4 haftalık.cinsiyette belli değill doktorr oğluş gibii duruyoo dedi ama kesinn değill bakalımm hepimizee saglıklı huzurlu doğumlarr iinşşşşşşş
nasıl sinir oldum anlatamambir de camiye gidiyormuş , Allah kabul etsin de sen kalp kır ondan sonra 7 cami yaptırsan ne fayda umarım bin pişman olmuştur şimdiye kadar .. sana üzülme elinden geldiğince diyeceğim ama biz bile burdan okuduğumuzda sinirlenip üzülüyoruz sen ne desen ne düşünsen haklısın .. duygusal düşününce böyle , yakıp yıkası geliyor insanın ama mantıklı olmak ve en zararsız atlatmak için şunu düşün , böyle düşünüp kızıp birbirimizi üzersem bundan bebeğim olumlu anlamda nasıl etkilenecek , ona ne karı olacak bu durumun .. siz öyle yada böyle anlaşıp bir orta yolunu bulacaksınız , öyleyse çok fazla uzatıp kendini ve bebeğini hırpalama derim .. düşüncelerimizi değiştirirsek duygularımızda değişir .. duygulara yön veren davranışlarımızdır , dolayısıyla davranışlarımız da değişir böylece
rica ederim tatlım :) bence yoktur canım merak etmene zaman gittin en son ?? eğer zor geçiyorsa günler 2 haftada 1 git kontrole
kızlar bende aralık 2011 annesiyimm ama o listeye bnm bebişimi nsll eklicemmmm bilmiyorummbnm 12+4 haftalık.cinsiyette belli değill doktorr oğluş gibii duruyoo dedi ama kesinn değill bakalımm hepimizee saglıklı huzurlu doğumlarr iinşşşşşşş [/QUO
hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlılı kucağına almayı nasip etsin.benimde 12#5 olmuş ileri gitmiş biraz aynıyız senle nerdeyse hoşgeldinizannişle bebişi
başka doktora giden yokmuydu yaaa:94::94:
kızlar bende aralık 2011 annesiyimm ama o listeye bnm bebişimi nsll eklicemmmm bilmiyorummbnm 12+4 haftalık.cinsiyette belli değill doktorr oğluş gibii duruyoo dedi ama kesinn değill bakalımm hepimizee saglıklı huzurlu doğumlarr iinşşşşşşş [/QUO
hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlılı kucağına almayı nasip etsin.benimde 12#5 olmuş ileri gitmiş biraz aynıyız senle nerdeyse hoşgeldinizannişle bebişi
hoşbuldukk annişle bebişi
ben ayın 20 sinde gittim 2 li testi yaptırdım allahın izniylee herseyii normall cıktı allaghıma binlercee şüjkürlerr olsunn.ankaradayım ben güven hastanesine gidiyorumm cok memnunum doktorumdan da.öyle hareket ederken ilk defaa gördümm resmen bebege benzemeye başlamışş o kadar güzel bi duygu ki anlatamamm sizeee allhım hepimizin bebeginii saglıkla kucagımıza almamızı nasipp etsinn inşşş
hoşbuldukk annişle bebişi
hele bir doğsunlar büyüsünlerde kaç çeşit anne kelimesi üretiyor bu bıdıklar bilsen
kizlaaarrr nasilsiniz diyorum cevap alamiyorum bakin zaten alinganim :84: :)
cnm hoşgeldiniz. bende ankaradayım güven ve mesa arasında kaldım ama mesaya gidiyorum bende çok memnunum.. benim de haftaya kısmetse 2 li testim var.. bir görsem diye can atıyorum walla sağlıkla...
nasıl sinir oldum anlatamambir de camiye gidiyormuş , Allah kabul etsin de sen kalp kır ondan sonra 7 cami yaptırsan ne fayda umarım bin pişman olmuştur şimdiye kadar .. sana üzülme elinden geldiğince diyeceğim ama biz bile burdan okuduğumuzda sinirlenip üzülüyoruz sen ne desen ne düşünsen haklısın .. duygusal düşününce böyle , yakıp yıkası geliyor insanın ama mantıklı olmak ve en zararsız atlatmak için şunu düşün , böyle düşünüp kızıp birbirimizi üzersem bundan bebeğim olumlu anlamda nasıl etkilenecek , ona ne karı olacak bu durumun .. siz öyle yada böyle anlaşıp bir orta yolunu bulacaksınız , öyleyse çok fazla uzatıp kendini ve bebeğini hırpalama derim .. düşüncelerimizi değiştirirsek duygularımızda değişir .. duygulara yön veren davranışlarımızdır , dolayısıyla davranışlarımız da değişir böylece
haklısın canım,öyle yapacam zaten,bebişim üzülmesin yeterki,sabredecem,o da hatasını anlayacak,çabuk parlar,söner,sonra da gelir özür diler,gönlümü alır,gurur yapmaz,ama çeksin biraz
iyi diyelim ii olalım cnm.. kimimiz alıngan.. kimimiz gergin.. kimimiz mideden şikayetçi halimize şükredip, bebişlerimizle yola devam ediyoruz ....sen nasılsın??
kizlaaarrr nasilsiniz diyorum cevap alamiyorum bakin zaten alinganim :84: :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?