2011 Aralık Anneleri

parayı veren benim,kendi vermiyo ki,çalışan benim,ben hesabını yapmıyorum,halen işe giremedin demiyom da,kendi böyle yapıyo,çok kırıldım,akşam ayaklarıma kapandıracam,görür o

canim hani ozel durumlariniz maddi olarak nedir bilmiyorum. babalarin uzerinde de nasil bakicam yetebilecekmiyim diye bir endise oluyor. hatta durum bahsettigin gibi ve eve tek para getiren konumunda olan sensen bu endise hircinlik olarak da aciga cikmis olabilir. onlari da anlamak lazim.

esim cok iyi kazaniyor ve belli bir birikimimiz var ama ben bile onun ne kadar endiseli oldugunu hissedebiliyorum. biz hormonlardan onlarda gelecek kaygisindan cekiyorlar. eni konu sevdigin adam, sevgiyle yaklas insallah karsiligini alirsin.

hoşgeldin pardon hoşgeldiniz

13 mayısta gördüm en son... daha 7 haftalıktı.. 14 haziranda gitcem doktora erken gitmem mümkün değil hem çalışıyorum hemde üniversite hastanesi özel olsa daha çok ilgilenirlerdi heralde...

neyse bakalım hayırlısı bi terslik olsa belli olurdu galiba:18:

başka doktora giden yokmuydu yaaa:94::94:

ben ayın 20 sinde gittim 2 li testi yaptırdım allahın izniylee herseyii normall cıktı allaghıma binlercee şüjkürlerr olsunn.ankaradayım ben güven hastanesine gidiyorumm cok memnunum doktorumdan da.öyle hareket ederken ilk defaa gördümm resmen bebege benzemeye başlamışş o kadar güzel bi duygu ki anlatamamm sizeee allhım hepimizin bebeginii saglıkla kucagımıza almamızı nasipp etsinn inşşş

cnm hoşgeldiniz. bende ankaradayım güven ve mesa arasında kaldım ama mesaya gidiyorum bende çok memnunum.. benim de haftaya kısmetse 2 li testim var.. bir görsem diye can atıyorum walla sağlıkla...

kizlaaarrr nasilsiniz diyorum cevap alamiyorum bakin zaten alinganim :84: :)

iyi diyelim ii olalım cnm.. kimimiz alıngan.. kimimiz gergin.. kimimiz mideden şikayetçi halimize şükredip, bebişlerimizle yola devam ediyoruz ....sen nasılsın??

cnm hoşgeldiniz. bende ankaradayım güven ve mesa arasında kaldım ama mesaya gidiyorum bende çok memnunum.. benim de haftaya kısmetse 2 li testim var.. bir görsem diye can atıyorum walla sağlıkla...

inşallah görürsün sağlıkla kalbini ferah tut allahın izniylee bişeycikk olmazz bebişinee

slm kızlar nasılsınız ara ara girebiliom diye inş bana kızmıyorsunuzdur salı ya ikili yaptırcam geçen hafta cinsiyetini sölemedi salı günü öğrencem inş

ya kızlar aranızda üşüyen varmı.. ben ısınmak bilmiyorum.. sokakta hava ii ama işyerinde ve evde resmen donuyorum.. yün hırkalar battaniyeler falan...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…