2011 Aralık Anneleri

ya kızlar aranızda üşüyen varmı.. ben ısınmak bilmiyorum.. sokakta hava ii ama işyerinde ve evde resmen donuyorum.. yün hırkalar battaniyeler falan...:26::26:

aksine bende yanıyorumm valla elim ayagım ateşş gibii acaba kanın mı düşük eskiler derlerr cok üşüyen kansız olur diyeee gerci testlerde cıkardı. demkki herkess farklı yasıyoo hamileliğii

hadi ya,kansızlıktan olabiir canım,iaç kullanmaya başla,bana yazdı doktor

geçen gittiğimde 1 haftaki önceki değerlerde kanım sınırdaydı ama zırt pırt kan almayalım.. 2li testte bakarız demişti.. haftaya bakcak artık.. elevit kullanıyorum ama bilemem tabii???

Bana 3 haziranda gel dedi ama ben 30 mayısda bi gidicem merak ettim diycem bakalım belki yapar. Bugün tam 1 ay oldu yavruşumu görmeyeli. Sana ne zaman gel dediler?

canım bende 31 haziranda gidicem.zor sabrediyorum.bakar tabi o zamnda bayağı büyümüş olur çünkü

bende nasıl aldım bilmiyorum cnm. Ama şöyle söyliyim bir balon şeklinde her tarafatan şiştim gibi. Göbişte var 5 aylık gibi. Ben sudan şüphe duyuyorum o kdar şu içiyorum ki günde 5 litreye yakın. Oturuyom 2-3 bardak deviriyom ama sanki içimdeki ateşi söndürmüyor Belki vucudum su topluyor bilmiyorum dr sorucam p.tesi noluyor bana diycem?

9+6 günlüğüz 1,5 kilo almışım.. Ama tuvalete çıkmakta zorluk çekiyorum bebişe zarar gelcek diye zorlayamıyorumda... Hayırlısı bakalım..

Aman kabızlık işini biran önce çözmezsen sonun benim gibi olur diyim baştan. Sabah aç karnına 4-5 kayısı ye üzerine 1-2 bardak su iç.

Cnm benim dün okudum bir makale. Babalarda psikolojik olarak kendilerini babalığa hazırlarken ağresif tutumlar içine girebiliyorlarmış. Bu beklenen bir durummuş. Bence arkadaşların dediği gibi birazda maddi gelecek kaygısı sen onuda anlamaya çalış. Zaten kadın değilmiyiz kocayıda, çocuğuda biz idare etmek durumundayız. Rabbim yardım etsin en kısa zamanda hayırlı bir iş bulsun inşallah cnm. Sen nerde otuuryorsun bu arada hangi doktora gittin?

merhabaa kizlar hepinizee nasilsiniz bakim bugun

Aaaaa sen bayağı erken kalkmışsın bugün.. Biz iyiyiz senin mide durumun nasıl bebişlerin nasıl?

MRBLAR, BEN SİZE MSJ GÖNDERMEYE BAYA Bİ ÇABA SARFETTİM AMA KABUL ETMEDİ SİSTEM, 100 MSJIM OLMASI GEREKİOMUŞŞ

ŞEYY BİŞİ RİCA EDİCEKTİMMM BENİİ VE YAVRUMU ŞU ÇILGIN VE SÜPER LİSTEYE DAHİL EDEBİLİR MİSİNİZ? YA DA SİZ TARİFF EDİN BENİMM YAPABİLCEĞİM BİŞİYSE BEN DENEYİMM.

BU ARADA ÇOK TEŞEKKÜRLERRR SİZE, GEÇEKTEN EMEK VERİPP ZAMAN AYIRIYOSUNNNUZ ÇÜNKÜ..

ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİMMM.
[/QUOTE]

flayze ve aydamld arkadaşalar siz yazın bilgilerinizi ben atayım özel mesajı o zaman. 100 konuşma yapmadan özel mesaj atılamıyor.

ya kızlar aranızda üşüyen varmı.. ben ısınmak bilmiyorum.. sokakta hava ii ama işyerinde ve evde resmen donuyorum.. yün hırkalar battaniyeler falan...:26::26:

bende durumlar tam tersi yanıyorum ayakları ellerim hiç terlemeyen ben terliyorum oyyyy ve antalyadayım bu yaz nasıl geçecek

kızlar ya bide ben çok öksürüyom dr a da gittim ama gebelikte ilaç veremem dedi ama ölüyom ciğerlerim dışarı çıkıyo ayıptır sölemesi günde 3*4 kere altıma kaçırıom ben ne yapcam ya uyumak istiyorummmm

bebeğime bişey olcak diyede korkuyorum:94:

iyi askşamlar kıslar , çıkıyorum .. oğluşum biraz önce çok sancılandı yine sünnetin ilk günü gibi çok ağladı .. banyo yaptırmaya çalıştım ama ne fayda .. banyo için deli olan kuşum çırpına çırpına bir hal oldu , sadece ılık suyla duş aldırabildim , ki çabuk iyileşmesi için dünden itibaren hergün ılık banyo yapması gerekiyor.. biraz onunla oynayayım ve dağınıklık oldu 1 haftadır , yarın kadın gelecek , ona temzilik yapacak mekan açayım
inşallah akşama listeyi yükleyip bilgisayarıma günceleyeceğim burada da .. bana özelden msj atanların bilgilerini ekleyeceğim , olbeyarkadaşıma işbirliğinden ötürü teşekkür ederim , gözden kaçan kişilerin bilgilerini sağolsun toplayıp bana göndermiş

canım benimde bugün çok karnım ağrıyor korktum bende bişey yoktur inşallahh

caniiim beniim :) nasilsiiiin evet erken girdim bugun gerci gozumu actim bilg,actim diyebilirim normaldede bu saatte kalkiyoruz ama bu seferr bilg basindayizzz koca bebegimiz gayet iyi uyuyor gozleri kapali yanaklar kulaklarda gule gule :) kucuk bebisimiz ne durumda bilmiyorum ama cok sukur sikintim yok sadece gecenlerde sancilanmistim ya belime vuruyor agri diye dunde oyle oldum cok fena bilmiyorumki efedede olurdu ama bu ffena oldu heralde eefede epidural normal dogum yaptim ya epidural bayaa bel agrisi birakti cok sukur daha fazla etkisi olmadi ama yinede annelik zormus

Son düzenleme:

cnm hoşgeldiniz. bende ankaradayım güven ve mesa arasında kaldım ama mesaya gidiyorum bende çok memnunum.. benim de haftaya kısmetse 2 li testim var.. bir görsem diye can atıyorum walla sağlıkla...

Ohh ohh kızlarrr bende ankaradayımm aydamld sende aramıza hosgeldın canımm Allah tamamına erdirsin inşalllahh

Canım cok gecmıs olsun ılgılen oglusunla opuyorum senı ıyı aksamlarr :80::80:

flayze ve aydamld arkadaşalar siz yazın bilgilerinizi ben atayım özel mesajı o zaman. 100 konuşma yapmadan özel mesaj atılamıyor.[/QUOTE]

teşekkürlerr cok sevinirimm sat 2 mart muhtemel dogum 2 aralık :D:d

Cnm benim dün okudum bir makale. Babalarda psikolojik olarak kendilerini babalığa hazırlarken ağresif tutumlar içine girebiliyorlarmış. Bu beklenen bir durummuş. Bence arkadaşların dediği gibi birazda maddi gelecek kaygısı sen onuda anlamaya çalış. Zaten kadın değilmiyiz kocayıda, çocuğuda biz idare etmek durumundayız. Rabbim yardım etsin en kısa zamanda hayırlı bir iş bulsun inşallah cnm. Sen nerde otuuryorsun bu arada hangi doktora gittin?

hatayda oturuyom canım,özele gittim

geçmiş olsun canım .. benim de ilk haftalarda vardı , asist kullandım 2-3 gün günde 3 tane kesildi .. gebelik kategorisi B idi yanlış hatırlamıyorsam .. bir de astım spreyim vardı Discus onu kullandım beraber .. önceki hamileliğimde de yaşamıştım , o zamanda augmentin BID vermişti aynı dr.um , günde 2 tane alarak 5 günde bitirdim ve kesildi öksürüğüm ..
boşuna evhamlandırmak istemem ama insan bildiği bir şeyi de saklamak istemiyor ya sonra pişman olursam diye , o yüzden yazıp yazmasam mı diye düşündüm biraz > şiddetli öksürük gebeliğin ilk aylarında düşüğe son aylarında erken doğuma kadar yol açabiliyormuş.. çabuk iyileşirsin inşallah canım ..
ayva yaprağı-kuşburnu meyvesi - elma kabuğu - tane tarçını kaynatıp da içebilirsin , yada fındık kadar tereyağını eritip 1 yk pekmez ( varsa dut pekmezi ) ile karıştırıp sıcak sıcak iç , üstüne bir şey içme .. bunlar da geçici süreli etkili ..

mail açılmıyor bi sıkıntı var galiba.. nasıl merak ettim anlatamam....denedim denedim açılmadı tühhhh

kızlar ellerde ayaklarda üşüme varsa erkek
yanma varsa kız olurmuşbelirti yani
ben gece üzerime battaniye yorgan almadan yana yana yatıyorum şimdi eşimde yok die gece camı açtım ama sabah burnum akarak uyandım:2::2: oda zaten toplasan 2 saat uyumuyoruzya resmen anne yatma uyuma diyo bu kadar olur uyutmuyo ya sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…