2011 Aralık Anneleri

AKŞAMI DÜŞÜNÜYOM çok işim var aslında yarın misafirler gelcek yaa(( çok gezinincede kasığım ağrıyo benim kızlar bende obsesif(takıntı)var bi de temizlikle ilgili yarın baya kalabalık misafir ağarlıcam inş sinirlenmem çocuklu misafir pek almıyodum ama bakalım sonuçta benimde çocuğum olcak sonra benide istemezler heheheehe dua edin hayırlısıyla atlatalım bu akşam hazırlığı ve yarını :82::82:

ayy benimm bazen göğüslerim ve ayaklarım yanıyo resmen kız mı ki acepp :26::78:

canım benimde bugün çok karnım ağrıyor korktum bende bişey yoktur inşallahh

yoktur cnm normal olabiliomuş .. rahim büyüdüğü için.. hoş benim rahim meme karın heryerim büyüyo ya:)

anam kız.. ablamın eşi antakyalı bende geldim gördüm 96 da onlar nişanlı iken.. oranın lahmilavalkası (tepsi köftesi), harbiyede dürümü, müşembek , bide koca koca tepsilerle fırına götürülen kurabiyelerini bizzat bilirim..:)

canim her hamilelik farkli geciyor cinsiyetle pek alakasi yok bence cunku oglumda yandiim bunda ellerim ayaklarim buz giibi ama tek bendegil hamile bi abla daha vardi yanardi kisin corap bile giymedii yani :) bende ayni sekilde ama ikimizinde oglu oldu gercekten hurafe bunlarr ben efe ilk et yedim sonra etten tiksindim ekside yedim tatlida kesinlikle vucudun neye ihtiyaci varsa onu istiyorr hamilelikte ben ona inaniyorum :)

walla canım sana helal olsun.. ben değil misafir akşam yemeğini bile hazırlayamıyorum.. eşim yardım ediodu.. annem geldii.. midem düzelirse inşş.. 15 te birde yarım gün kadın gelio.. hiçbirşey yapamıyorum...

çok yorma kendini dikkat et..kasık ağrısı bende de var..bi de sanki içimde bişey yırtılıyomuş gibi bi ağrı oluyo..bende eski dr.uma gittim..sağolsun asıl dr.um gibi ultrason özürlü değil...hemen aldı ultrasona..bişey yok Allahıma bin şükür..bebiş oynayıp duruyo hop hop..olur bu ağrılar korkma dedi...hareket ettikçe oluyo arada ..

cnm geçmiş olsun oğluşun en kısa zamanda toparlar inş
bende şunu söylemeden geçemiycem banada bi arkadaşım önermişti iyki de yapmışız dedim yeni doğan sünneti hatta doğduğu gün sünnet ettirdik hiç ağlamadı kuzum hiç bi kanaması zorluğu olmadı göbeğinden önce iyileşti yeni mercimeğinde erkekmiş ya bi araştır istersen hem peygamber efendimizde torunları hasan hüseyini 7 günlükkken sünnet ettirmiş

tüm erkkek bebiş bekleyen anneler bi araştırın derim ama biraz sağlam durmak gerekio annem eşim kabul etmişti bebek doğunca kıyamadılar zor ikna ettim

ayy cnm çok sağol verdiğn gilgiler için önce bitkisel formülleri deneyeyim geçmezse salı ya dr a ilaç yazdırayım inş kuzuma bişey olmaz

Evet valla canım bende katılıyorum artık bunlara bakmıyor benımde arkadasımın yengesı hamıleydı derler ya erkek cocukda guzellesır karnı sıvrı olur dıye hamılelıgınde baya guzellestı sadece karın vardı sıvrıce ama kızı oldu bende onda anladım en cok belirtiler kıza erkege bakmıyor dıye

hurafe evet önemli olan sizin gibi tecrübelilerin deneyimleri ama zaten ennn önemli belirti annenin hissiyatı benceben aşırı kız hissediyorum erkek hiç aklımdan da kalbimden de geçmiyo ama RABBİM ne verirse sağlıklısını hayırlısını ahlaksını versin kabulüm

canım sıkma canını.. kafasında belliki başka düşünceler var.. oda stres altında... sen bebişine dikkat et sadece.. herşey geçer... eşin hatasını kesin anlayacaktır...

KIZLAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR İYİ TATİLLER....
GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRELİM..

şekerler ballar meleğimin sanal anneleri ama gerçekte teyzoşları kader arkadaşlarımız bizim gitme vaktimiz geldi pazar günüde babamız geliyo inşbi gün daha geçmek bilmez ama sağlıcakla gelsin yeter bize bende anca hazırlık yaparım zaten kuafördü öyle yatak odası ambiyansı falannn2 gün yokuz hepiniz kendine çokk iyi bakın bebeklerinizi size sizide ALLAH a emanet ediyoruz hepinizi öptükkk

sanada iyi hafta sonları canım bebeğimize ve kendine dikkat et eşlerde hamile unutmamak lazım biz bir tane onlar 9 tane doğuruyorlar anlayışla karşılayın onları öpün sevin adamcıkları:92::92::92::92:

estf.canim evet 2.hamileligim ama sizin gibiyim her hamiellik ilk hamielik gibi bak gerceten onu dogru soyledin canim en onemlisi annenin hissettigi kesinlikle katiliyorum :) esim hep erkek hissetti efede cinsiyeti belli degildi oglum diyodu kiziyordum :) ulltrasona giderken benim icime kiz dogdu :)) ama tutmadi su var ama ondan once hep erkek hissettim RABBIM SAGLIKLICA HAYIRLISIYLA INS GONLUNDEKI DILEGINI ERINE GETIRSIN CANIIM

al bendende o kadar.. hiç erkek hissetmiyorum aklımdan bile geçmiyor.. tabiiki hayrlısı ama kız hissediyorum yaaa:)

aminnn canım benim güzelll anneee

CANIM gorusuruz sag saglim kavusun ins benimde kocisim gidiyor bu cumartesi toplanti ama ayni gun gelecek diger cumarteside turkiyeye gidiyor 5 gunlugunee :)

kızlar miniğimle ben kaçıyoruz.. 2 gün yokuz.. yarın temizlik var.. pazarda annem ve kocamla takılırız.. hepinizi göbişinizden öpüyorum...iyi tatiller... çok yorulmak yok... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…