kızlar ellerde ayaklarda üşüme varsa erkek
yanma varsa kız olurmuşbelirti yani
ben gece üzerime battaniye yorgan almadan yana yana yatıyorum şimdi eşimde yok die gece camı açtım ama sabah burnum akarak uyandım:2::2: oda zaten toplasan 2 saat uyumuyoruzya resmen anne yatma uyuma diyo bu kadar olur uyutmuyo ya sıpa
canım benimde bugün çok karnım ağrıyor korktum bende bişey yoktur inşallahh
Cnm benim dün okudum bir makale. Babalarda psikolojik olarak kendilerini babalığa hazırlarken ağresif tutumlar içine girebiliyorlarmış. Bu beklenen bir durummuş. Bence arkadaşların dediği gibi birazda maddi gelecek kaygısı sen onuda anlamaya çalış. Zaten kadın değilmiyiz kocayıda, çocuğuda biz idare etmek durumundayız. Rabbim yardım etsin en kısa zamanda hayırlı bir iş bulsun inşallah cnm. Sen nerde otuuryorsun bu arada hangi doktora gittin?
hatayda oturuyom canım,özele gittim
canım bende 31 haziranda gidicem.zor sabrediyorum.bakar tabi o zamnda bayağı büyümüş olur çünkü
kızlar ellerde ayaklarda üşüme varsa erkek
yanma varsa kız olurmuşbelirti yani
ben gece üzerime battaniye yorgan almadan yana yana yatıyorum şimdi eşimde yok die gece camı açtım ama sabah burnum akarak uyandım:2::2: oda zaten toplasan 2 saat uyumuyoruzya resmen anne yatma uyuma diyo bu kadar olur uyutmuyo ya sıpa
aaaa 31 haziran mı? 31 mayıs mı?
AKŞAMI DÜŞÜNÜYOM çok işim var aslında yarın misafirler gelcek yaa(( çok gezinincede kasığım ağrıyo benim kızlar bende obsesif(takıntı)var bi de temizlikle ilgili yarın baya kalabalık misafir ağarlıcam inş sinirlenmem çocuklu misafir pek almıyodum ama bakalım sonuçta benimde çocuğum olcak sonra benide istemezler heheheehe dua edin hayırlısıyla atlatalım bu akşam hazırlığı ve yarını :82::82:
AKŞAMI DÜŞÜNÜYOM çok işim var aslında yarın misafirler gelcek yaa(( çok gezinincede kasığım ağrıyo benim kızlar bende obsesif(takıntı)var bi de temizlikle ilgili yarın baya kalabalık misafir ağarlıcam inş sinirlenmem çocuklu misafir pek almıyodum ama bakalım sonuçta benimde çocuğum olcak sonra benide istemezler heheheehe dua edin hayırlısıyla atlatalım bu akşam hazırlığı ve yarını :82::82:
cnm geçmiş olsun oğluşun en kısa zamanda toparlar inşiyi askşamlar kıslar , çıkıyorum .. oğluşum biraz önce çok sancılandı yine sünnetin ilk günü gibi çok ağladı .. banyo yaptırmaya çalıştım ama ne fayda .. banyo için deli olan kuşum çırpına çırpına bir hal oldu , sadece ılık suyla duş aldırabildim , ki çabuk iyileşmesi için dünden itibaren hergün ılık banyo yapması gerekiyor.. biraz onunla oynayayım ve dağınıklık oldu 1 haftadır , yarın kadın gelecek , ona temzilik yapacak mekan açayım
inşallah akşama listeyi yükleyip bilgisayarıma günceleyeceğim burada da .. bana özelden msj atanların bilgilerini ekleyeceğim , olbeyarkadaşıma işbirliğinden ötürü teşekkür ederim , gözden kaçan kişilerin bilgilerini sağolsun toplayıp bana göndermiş
ayy cnm çok sağol verdiğn gilgiler için önce bitkisel formülleri deneyeyim geçmezse salı ya dr a ilaç yazdırayım inş kuzuma bişey olmazgeçmiş olsun canım .. benim de ilk haftalarda vardı , asist kullandım 2-3 gün günde 3 tane kesildi .. gebelik kategorisi B idi yanlış hatırlamıyorsam .. bir de astım spreyim vardı Discus onu kullandım beraber .. önceki hamileliğimde de yaşamıştım , o zamanda augmentin BID vermişti aynı dr.um , günde 2 tane alarak 5 günde bitirdim ve kesildi öksürüğüm ..
boşuna evhamlandırmak istemem ama insan bildiği bir şeyi de saklamak istemiyor ya sonra pişman olursam diye , o yüzden yazıp yazmasam mı diye düşündüm biraz > şiddetli öksürük gebeliğin ilk aylarında düşüğe son aylarında erken doğuma kadar yol açabiliyormuş.. çabuk iyileşirsin inşallah canım ..
ayva yaprağı-kuşburnu meyvesi - elma kabuğu - tane tarçını kaynatıp da içebilirsin , yada fındık kadar tereyağını eritip 1 yk pekmez ( varsa dut pekmezi ) ile karıştırıp sıcak sıcak iç , üstüne bir şey içme .. bunlar da geçici süreli etkili ..
canim her hamilelik farkli geciyor cinsiyetle pek alakasi yok bence cunku oglumda yandiim bunda ellerim ayaklarim buz giibi ama tek bendegil hamile bi abla daha vardi yanardi kisin corap bile giymedii yani :) bende ayni sekilde ama ikimizinde oglu oldu gercekten hurafe bunlarr ben efe ilk et yedim sonra etten tiksindim ekside yedim tatlida kesinlikle vucudun neye ihtiyaci varsa onu istiyorr hamilelikte ben ona inaniyorum :)
canim her hamilelik farkli geciyor cinsiyetle pek alakasi yok bence cunku oglumda yandiim bunda ellerim ayaklarim buz giibi ama tek bendegil hamile bi abla daha vardi yanardi kisin corap bile giymedii yani :) bende ayni sekilde ama ikimizinde oglu oldu gercekten hurafe bunlarr ben efe ilk et yedim sonra etten tiksindim ekside yedim tatlida kesinlikle vucudun neye ihtiyaci varsa onu istiyorr hamilelikte ben ona inaniyorum :)
canım sıkma canını.. kafasında belliki başka düşünceler var.. oda stres altında... sen bebişine dikkat et sadece.. herşey geçer... eşin hatasını kesin anlayacaktır...
KIZLAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR İYİ TATİLLER....
GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRELİM..
estf.canim evet 2.hamileligim ama sizin gibiyim her hamiellik ilk hamielik gibi bak gerceten onu dogru soyledin canim en onemlisi annenin hissettigi kesinlikle katiliyorum :) esim hep erkek hissetti efede cinsiyeti belli degildi oglum diyodu kiziyordum :) ulltrasona giderken benim icime kiz dogdu :)) ama tutmadi su var ama ondan once hep erkek hissettim RABBIM SAGLIKLICA HAYIRLISIYLA INS GONLUNDEKI DILEGINI ERINE GETIRSIN CANIIMhurafe evet önemli olan sizin gibi tecrübelilerin deneyimleri ama zaten ennn önemli belirti annenin hissiyatı benceben aşırı kız hissediyorum erkek hiç aklımdan da kalbimden de geçmiyo ama RABBİM ne verirse sağlıklısını hayırlısını ahlaksını versin kabulüm
hurafe evet önemli olan sizin gibi tecrübelilerin deneyimleri ama zaten ennn önemli belirti annenin hissiyatı benceben aşırı kız hissediyorum erkek hiç aklımdan da kalbimden de geçmiyo ama RABBİM ne verirse sağlıklısını hayırlısını ahlaksını versin kabulüm
estf.canim evet 2.hamileligim ama sizin gibiyim her hamiellik ilk hamielik gibi bak gerceten onu dogru soyledin canim en onemlisi annenin hissettigi kesinlikle katiliyorum :) esim hep erkek hissetti efede cinsiyeti belli degildi oglum diyodu kiziyordum :) ulltrasona giderken benim icime kiz dogdu :)) ama tutmadi su var ama ondan once hep erkek hissettim RABBIM SAGLIKLICA HAYIRLISIYLA INS GONLUNDEKI DILEGINI ERINE GETIRSIN CANIIM
CANIM gorusuruz sag saglim kavusun ins benimde kocisim gidiyor bu cumartesi toplanti ama ayni gun gelecek diger cumarteside turkiyeye gidiyor 5 gunlugunee :)şekerler ballar meleğimin sanal anneleri ama gerçekte teyzoşları kader arkadaşlarımız bizim gitme vaktimiz geldipazar günüde babamız geliyo inş bi gün daha geçmek bilmez ama sağlıcakla gelsin yeter bize bende anca hazırlık yaparım zaten kuafördü öyle yatak odası ambiyansı falannn 2 gün yokuz hepiniz kendine çokk iyi bakın bebeklerinizi size sizide ALLAH a emanet ediyoruz hepinizi öptükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?