2011 Aralık Anneleri

aksine bende yanıyorumm valla elim ayagım ateşş gibii acaba kanın mı düşük eskiler derlerr cok üşüyen kansız olur diyeee gerci testlerde cıkardı. demkki herkess farklı yasıyoo hamileliğii

Bende akdeniz anaemisi genetik kansızlık var.Ve hep kan ilacı kullanırım. Ama hamileliğim 4. haftasınd ayapılan kan testin de kanım 10,4 iken hiç ilaç kullanmadım. doktor 3.aydan sonra başlarsın dedi bide geçen hafta kan sayımı yaprıdım kanım 12,5 olmuş. Nasıl olmuş, neden yükselmiş anlamadım. Ama hep terleyen eşim üşüyor, hep üşüyen ben yanıyorum. Kocamda ee kimin kanını taşıyor, senin gibi kansıza da kan vermiştir yavrum diyor.

cnm ılık suya bal ve limon katıp sık sık iç. Bide iyi bir bala toz zencefil kat ve aç karnına sabah ve gece yatarken birer kaşıkye üzerine hiçbişey içmeden yat. Bak sabaha kadar o zencefil geçtiği yerde mikrop felan bırakmıyor.

Sende bel fıtığı mı var acaba? Türkiye ye gelince şu beline bir baktır bence. O şekilde çekilmez hayat.
Annelik o denli zor ki, cenneti annelerin ayağının altına boşuna sermemişler.

teşekkürlerr cok sevinirimm sat 2 mart muhtemel dogum 2 aralık :D:d[/QUOTE]

Cnm yaşını,kilonu, yaşadığın şehri felan da yazsaydın keşke.

Valla annem erkek çocuğunda geceleri balkonda kalebodurun üstünde yattı. belli olmuyor yaniii

ahh ahh nerde yürüyüşe gitmek eve gider gitmez bi posta istifra ediyorum açlıktan geberiyorum ama içim bişi almıyo zorla bi yemek yiyorum sonra bulanmaya kaldığımız yerden devam ediyorum.

.hala daha iş yerindeyiz allahtan beraber çalışıyoruz çünkü yemekği yer yemez birimiz bi kanapede birimiz diğer kanepeye kıvrılmış uyuyakalıyoruz..öyle uykum geliyorki anlatamam sabah 7 de gözümü zor açıyorum..
ve felaket derecede midem yanıyor.. kaynıyor derler ya hem bulanıp hem kaynamayı nasıl beceriyo acaba çok merak ediyorum

cok şukur ben kolayladım işlerimi 6çeşit sey hazırlamışım birde ev ahalisine akşam yemegi ama acayip yoruldum artık akşama gelen mısafırler mutfaga gırıp servıslerı hazırlarlar umarım darısı sana cnm şimdiden kolay gelsin..

6 kullanıcı okuyor amaa sayfa hıc ılerlemıyorr kızlarrr

bu akşam mısafırlerım gelecek sabah beri mutfakta hazırlık yapıyordum biraz ara bulunca girip bakayım dedim de öyle cok geçmiş birikmiş ki oku oku bitiremedim anca bu sayfaya gelebildim

CANIIIM BEN MUTFAGA GIREMIYORUM MASALLAH SANA AMAAN NAZAR DEGMESIN COK YORMA KENDINI

yürüyüşe bende hiç çıkamıyorum cunku acayip halsizlik oluyor 5 dk yurusem nefes nefese kalıyom devam edemiyorum..midem benimde hem kaynıyor hem bulanıyor hem böyle bir tuhaf neyesem sonrasında rahatsız oluyom midemle başım dertte benimde:2::2::2:

ya cnm dıger ıkı hamılelıgımde bende mutfaga gıremıyordum ve kap kacaklar herseyden tıksınıyordum cok sukur bunda tıksıntım yok ama mıde bulantılarım ve halsızlıgım devam edıyor..sabah bir gırdım mutfaga ancak 5te cıkabıldım ıyıkı gunduz gelmıyorlarmıs dedım akşam olunca rahat yetıstırebıldım ama mutfaktakı halımı görücektın yerlerde otura otura hallettım işlerimi

yorma kendını canım ya

kızlar. herkese merhaba. deryacım üzülme. erkeklerin psikolojisi bizden daha beter olabiliyo bazen. bi de zaten eşinin iş problemi varmış. onun için hassasstır.

kızlar benim biraz sancım var. nasıl biliyo musunuz hani adet olunca kasıklarımız sızlar ya öyle. büyütülcek kadar değil ama hissediyorum yine de. bi de bazı arkadaşlar yazmış. donuyoruz diye. aynen ben de donuyorum. dışarısı 21-22 derece güneşli. ben yün hırka polar battaniyeler altında yatıyorum, evde açık bir cama tahammülüm yok. ben kız gibi hissediyorum, erkek olursa şaşıp kalıcam yani o kadar kendimi kıza hazırladım. kız olursa adını mısra koymayı düşünüyoruz ne dersiniz? erkek olursa rüzgar. bi fikir versenize noluur siz ne koycaksınız?:26:

kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Neyim var anlamadım ama bir kaç saattir beynimdeki damarlar genişledi çatlayacak sanki, ensem de ve şakaklarımda ağrı değil ama uyuşukluk var. Sanki ya klostrol ki bende vardır genetik yada tansiyonum yükseldi. Siz bu belirtilerden anlarmısınız varmı bile?

bır aydır bebişimi görmedim yarın inş doktora gidicem ve cok heyecanlıyım en son gördüğümde nokta kadarcıktı pıt pıt kalpçiği atıyordu bakalım şimdi nasıl olmuş cok merak ediyorum sabahı iple çekiyorummmm

cnm ya dün akşam ben öyle oldum cok kötüydüm hatta gözümün önünde halkalar uçuşmaya başladı bir ara sonra yattım sabah kalkınca daha iyiydim dinlen sende uzanıp

benım ılk bebegımın adı yagız efe ben ıkı ısım sevıyorum erkek olursa murat kaan kız olursada zulal ıkıncı adıda ananemın bızde emegı var dıe zuhre yanı zulal zuhre -murat kaan tabıkı degısebılırde:)suanlık daha guzel ısım bulana kadar bunlar

ben hıc gormedım ıns onumzdekı cuma ılk defa gorcem

tatlıııım kendıne ıyı bak dınleeen gıt

benim oğlumda doğacağı ana kadar dr kız demişti ondan adıda sümeyra olacaktı oğlan gelince şaşkınlıktan 1 hafta isim bulamadık yavruma şimdi artık akıllandım iki isim hazırlıcam eşim bana bıraktı tamamen kız oluncayı düşünmedim daha da erkek olursa yusuf said istiyorum oğlumun furkan selim koymuştuk

benimde içime dogan nedense hep erkek ve bende kız olursa şaşıcam sanırım bakalım yarın gıdınce doktora bişey dermi cinsiyeti için erken gerçi ama..bende erkek olursa mehmet akif koyacam inş kız olursa daha hiç düşünmedim
üşüme bende de ara ara oluyor bazen bı ateş basıyor bazen donuyorum pek dengeli deil vucut ısım buaralar
hayırlısı olsun senın içinde rabbim gönlüne göre versin isimler güzel bakalım hangisi gelicek???

cok guzelmıs oglunun adı canım rabbım adıyla yasatsın omurlerını uzun etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…