ıns olmaz canım ama anı hareketler yapma :) bu tencere yıkamak bıle olsadüdüklü tenceremi yıkarken soluma bi ağrı saplandı..umarım bişey olmaz ya..
ben hıc gormedım ıns onumzdekı cuma ılk defa gorcem
benim oğlumda doğacağı ana kadar dr kız demişti ondan adıda sümeyra olacaktı oğlan gelince şaşkınlıktan 1 hafta isim bulamadık yavruma şimdi artık akıllandım iki isim hazırlıcameşim bana bıraktı tamamen kız oluncayı düşünmedim daha da erkek olursa yusuf said istiyorum oğlumun furkan selim koymuştuk
kızlar video yu görmek isteyen varsa mail adresini yazsın,özel mesajla göndereyim
ya kızlar aranızda üşüyen varmı.. ben ısınmak bilmiyorum.. sokakta hava ii ama işyerinde ve evde resmen donuyorum.. yün hırkalar battaniyeler falan...:26::26:
canım dusuncesız olabılıyorlar dun esım bayaa yorgun ve cok sınırlıydı benımde su gleeneksel bel mıde agrım tuttu ama cok fenaa oldum agrıyı bıraktım sonra sen nıee bana neyın var demıyosun dedıım neyın oldugunu bılıyorum dıyor ozaman ıyımısın canım dıee sor dedıım yanı benım esım aslında cok anlayısllıdırr ama dun sınırlı dıye benıde sınır ettıarkadaşlar bu arada önceki gün ben sandalyeden düşmüştüm ya kanamam olmadı diye gtmmştm dr dün akşam eşimi bekledim o gelsin çocukların başında dursunda gideyim dr diye çocuklarla hastaneden ya enfeksiyon kapıyorlar yada durmuyorlar ben peşlerinde koşturuyorum ben hazırlandım gideceğim karnımda bayağı acı vardı halada var da büyük kızımı yanıma arkadaş aldım. Ufaklık ağlamaya başladı bende gelcem diye eşimde diyor ki onu da götür ben ağrıyla gidecem orda beklerkenki halimi biliyorum 3 yaşında çocuk peşinde koşturacam duracam ya bu erkeklerin genelimi böyle düşüncesiz acaba ya baktım ters ters oldu hatta olmadı oyalansın diye hastanede oyunda oynarız.
selam derya bana da gönderebilir misin? çok merak ettim
seplem@yahoo.com
bende yanma var ama dün metroda klima açıktı üşümüşümnefes alırken öksürürken sırtımın ortasına sancı giriyo. nefes bile almakta zorlanıyorum. bi tavsiyeniz var mı bana
amerika da yasıyordun sen dimi sanırım oralarda öyle hemen ultrasona sokmuyorlar hadı hayırlısı inş epey zor ama öyle de ya
Benim abimlerde öyle olmuştu doktor hep erkek dedi son ana kadar dogumda kız cıktı gelin inanamamıştı nasıl olur dıye bır muddet sokunu yasamıstı ve herşeylerını mavı hazırlamıştı cocugunumarım öyle süpriz yasamayız
ne videosu bu ???
benım ılk bebegımın adı yagız efe ben ıkı ısım sevıyorum erkek olursa murat kaan kız olursada zulal ıkıncı adıda ananemın bızde emegı var dıe zuhre yanı zulal zuhre -murat kaan tabıkı degısebılırde:)suanlık daha guzel ısım bulana kadar bunlar
ne 30 muuu kim gelecek okadarr canim:26:neyse kızlar size iyi akşamlarrrr
akşama 30a yakın mısafırım gelıcek bu kadar kaçamak yeter bana yine mutfaga marş marş
öpüldünüz hepiniz güzel anneler
bebeğin ultrason görüntüsü canım
evet canım amerıkada yasıyorum 8 haftadan once kontrol vermıyorlar :)) ve toplam 2 defa ultrason en son dogum anında bakıyorlar cocuk donmusmu emın olmak ıcın :) ama ellerıylede bılıyorlarr bıde cınsıyetını 18-19 haftalarda soyluyorlar
sagol cnm bakalım bende yarın görücem bebişimi ultrasonlabebeğin ultrason görüntüsü canım
belki annesinin merakina gosteriverir kuzun kizmi erkekmi die tatlim ins mutluca geri donersiniz evinize canimBizim ki kız olursa Zehra, erkek olursa Mustafa Ali olacak inşallah....
Üşüme meselesine gelince ben yanıyorum yaww, balkon kapısı acık yatıyoruz. Allahtan kocam da üşüyen bi tip değil de sıkıntı cekmıyorum..
Son olarak yarın bizim de kontrolumuz varrrrrrr2li test için gidicez, bebişimi de görücem ne guzellll, hayırlısı ile döneriz ınsallah.....
belki annesinin merakina gosteriverir kuzun kizmi erkekmi die tatlim ins mutluca geri donersiniz evinize canim
amaaan YARABBI KIZLAR BEN BISE DUYDUM AMA RAMAZANDA MISAFIR ALICAKTIMDA COOK COOK :) AMA BIZIM BURDA BI ABLA HEM COCUK GELISIM MEVZUNU SEY DEDII YANI BILGILI DIE DEDIM O COK MISAFIR ALMIS KIZI ERKEN DOGMUS KUVEZDE KALDIIkayınvalıdemler kayınlarım görümcem kuzenlerim kardeşimle eşi tam 28 kişi oluyoruz aile kalabalık oluncadahada eksilkler var
ne 30 muuu kim gelecek okadarr canim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?