biz geldiiik...sabahki akıntım bi daha gelmedi hiç,sanırım kabızlıktanmış yaa..dr da olabilir dedi...Çok şükür içim rahatladı...6haziran kont ve ikili test günümüz..sabırsızlanıyorum...
Kızlaar sızı opuyorum bebıslerınızıde tabı belkı bugun yıne gırerım ama yarın ve pazar gunu gıremem kendınıze cok ıyı bakın gırmeyen gormedıgım arkadaslarr opuyorum hepınızı :)) ayrıca halımem (komsum ) tanemcıgım cook opuyorum sızı karsılasamadık ıns bugun gırebıllrsem gırdıgımde karsılasırız allaha emanet olun kendınıze cok ıyı bakıın lutfeen pazartesı gırdıgımde kotu haber duymak ıstemıyoruum ona goreByby aralık annıslerıı
evet canım amerıkada yasıyorum 8 haftadan once kontrol vermıyorlar :)) ve toplam 2 defa ultrason en son dogum anında bakıyorlar cocuk donmusmu emın olmak ıcın :) ama ellerıylede bılıyorlarr bıde cınsıyetını 18-19 haftalarda soyluyorlar
Hafta içi tekrarda gördüm ben onu çok güzelmiş gerçekten ttalım bende duygulandım . Öpüldün tekrar kociş geldi .kizlaarr bu hormonlar cokertti beni resmeen :) yahsi cazibeyi izleyen varmi soon bolumunu izledim simdii:) kemal ne kadar guzel dogum gununu kutladi walla dayanamadim agladiim yaa
AHHH ASK AHHH
kizlaarr bu hormonlar cokertti beni resmeen :) yahsi cazibeyi izleyen varmi soon bolumunu izledim simdii:) kemal ne kadar guzel dogum gununu kutladi walla dayanamadim agladiim yaa
AHHH ASK AHHH
iyi askşamlar kıslar , çıkıyorum .. oğluşum biraz önce çok sancılandı yine sünnetin ilk günü gibi çok ağladı .. banyo yaptırmaya çalıştım ama ne fayda .. banyo için deli olan kuşum çırpına çırpına bir hal oldu , sadece ılık suyla duş aldırabildim , ki çabuk iyileşmesi için dünden itibaren hergün ılık banyo yapması gerekiyor.. biraz onunla oynayayım ve dağınıklık oldu 1 haftadır , yarın kadın gelecek , ona temzilik yapacak mekan açayım
inşallah akşama listeyi yükleyip bilgisayarıma günceleyeceğim burada da .. bana özelden msj atanların bilgilerini ekleyeceğim , olbeyarkadaşıma işbirliğinden ötürü teşekkür ederim , gözden kaçan kişilerin bilgilerini sağolsun toplayıp bana göndermiş
Merhabalar efee, bu ultrason mevzuunu ben kitaplarda da bu şekilde okudum,anladığım kadarı ile doğru olan uygulama bumu zira; ben şu ana kadar 2 kez girdim ultrasona ve 11 haftalığım henüz, burada doktorlar ultarsona bakmayı tedeviden sayıyorlar her kontrolde alıyorlar ama ben biraz endişeliyim bebeğin sağlığını etkiliyomu acaba diye, size neden bakmadıklarını söyledilermi, hani ultrasona sadece 3 kere almalarının nedenini ne olarak açıkladılar ya da açıkladılarmı hani bu yaygın uygulayışmı, sağlık içinmi bakmıyorlar yoksa sigortasal bi külfeti falanmı var??
pazar gunu de benım dogum günüm bakalım koçiş suprız yapacak mı..
ama kemalın süprizini ızlemedım ..
amaa cok guzeldi :)) youtube yaz :) izlee bide kizlarr aksam 11den gece 2-hatta 3 e kadar agladigim film ask tesadufleri sever filmiii cok muthiss siddetle oneriyorum
ben degıl de kocam ızlesın
ferıhayı ızlıyorum sımdı ..
evt guzeldı o fılm de..
herkes dizidee herhal :)bugun ne varki tvde bizdede turk televizyonu varda babamsagolsun acik ama onemli hangi dizii vardi ki ??
canım adını feriha koydum vardı showda herkes onu izliyor galiba birde şimdi beyaz showa bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?