- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
selammmmmmmm
kizlarrrrrrrrrr
ben bugun bebisimi gordummmm
esniyordu,el salladi,hickirik tutdu ve poposunu dondu yattiiiiiii 1.5 haftada onde kasim sonu gelir dedi dr ama ben eminim zamanini gecirir kocaman olmusdu kuzummmmm
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sizlerde ne var ne yokkkkkkkkk
ben öğrendim , erkeksat'a göre 12+6ydı , ama usg ye göre 13+6ydı dün , o yüzden kesinleşti gibi . erkek olunca pek değişmiyor da , kız dedikleri sonradan erkek olabiliyor ..
benim özel sigortam var , muayene +ikili test 165 tl ödedim Ataşehir Kadıköy Şifa hastanesinde ..
sağol canım benim , aminnnnn güzel dileklerin hepimiz iç,in olsun inşallah
maşallah minik kuşunainsan iple çekiyor kontrol günlerini dimi yalnız kaçıncı haftadasın bilmiyorum da 3lü test 16. haftadan sonra yapılıyor ve devlet hastanesindeki dr.lar pek yanaşmıyorlar cinsiyet tahmininde bulunmaya diye duymuştum:44:
sen iyi olursan herşeyi yapacak , üstesinden gelecek gücü bulursun kendinde .. bu halde bir deonlarla mı uğraşacaktın , daha nelerbırak kimse gelmesin evine , kabul etme , eşin nasıl biridir bilmiyorum ama bu dnemde daha anlayışlı ve yardımsver oluyorlar , birazını onun üstlenmesi gerektiğini hatırlat istersen , bazen baksalar da göremiyorlar mevcut durumun vehametini ., ille söylemek gerekiyor bazen .. sen iyi ol , dinlen , bunları yapcak bir yardımcı alırsan belki kafan da rahatlar canım
ikili test istatistiki bir ihtimalden başka bir şey değil , gereksiz para tuzağı , lakin dr. yapalım deyince yaptırıyorsun .. zaten usg bulgusu daha önemli ense pilisi , burun kökünden down senromlu olup olmayacağını anlıyor dr.lar .. bence dr.una güven , içini ferah tut .. 3lüye de az zaman kaldıhem Allah korusun , bu test ihtimallerin sayısal dökümü ya , kötü çıksa değşen bir şey olacak mı ?
canım benim evim çok büyük değil , 3+1 110 m.. her hafta gelince yarım gün cam silme- ütü hariç herşeyi yapıyor halı silme+koltukları silme dahil .. böylece ev hep temiz oluyor bana iş kalmıyor .. ütüleri de eşim yapıyor , yada KVde kaldığımız 2-3 gün oradaki ütülülerinden giyiyor .. aslında ütün çoksa ayda iki kere tam gün alıp bir tam günün yarısında temzilik yaptır yarısında da ütü yaptır benceyakın yaşlardaymışız ben de 33:13: genciz daha dur
arkadaşları yönlendirmen ve bu konuda yaptığın açıklamalar büyük incelikama kimse ulaşmıyor bana , sonra da kızıyorlar
bana msj attığınızı hatırlamıyorum .. bir de haklısınız , 70i aşkın üyenin katıldığı bir topikte , 600lü sayfalara bilmemkaçbin mesajlara gelmişiz , onca yoğunluğun arasında 7/24 burada takılıp sizi eklemediğim için sanırım , evet , özürü borç bilirim .. eğer yeni üyeyseniz ve özel msj gönderemiyorsanız lüften bir başka üyeden msj atmasını rica edin ve hergün 30-40 sayfa ilerleyen topikte msjlarınızın aralarda kaynama , gözden kaçma ihtimalini unutmayın derim ..
starimu öğretmen değilmisin özel sigortaya neden gerek duydun ? bende öğretmenim de merak ettim
ne kadar ücret ödedin sorması ayıp cd ye çektirme 50tl diye duymuştum hamile bir arkadaştanparayı veren benim,kendi vermiyo ki,çalışan benim,ben hesabını yapmıyorum,halen işe giremedin demiyom da,kendi böyle yapıyo,çok kırıldım,akşam ayaklarıma kapandıracam,görür o
oo gözün aydın Allah yavrunu sana bağışlasın
ben de salı günü görücem inşallah bebeğimi
kızlar ben sütü hiç sevmem nasıl içicem... bi fikri olan varmııı....
eşim ısrarla süt alıp duruyo inanki içemiyoreum.. oldum olası sevmem sütü
amin canim hepimizinkini
beim 2li test temiz cikdi
bizde kan uyusmazligi oldugu icin biz 3lu testide istedik dr yapti bakalim cevabi alicaz dr hersey super bisey yok dedi ama garantiye almak iyi olur
ve ultrasyon burda 3kere yapliyor sebebi bebege zarar veriyormus elektrik dalgalari rahatsiz ediyormus .
evet canım amerıkada yasıyorum 8 haftadan once kontrol vermıyorlar :)) ve toplam 2 defa ultrason en son dogum anında bakıyorlar cocuk donmusmu emın olmak ıcın :) ama ellerıylede bılıyorlarr bıde cınsıyetını 18-19 haftalarda soyluyorlar
cok guzelmıs oglunun adı canım rabbım adıyla yasatsın omurlerını uzun etsın
heyooooo neden kimse yok topikimizdeeeeeeee :18::18::18:
Dr' dan geldim şimdi bebişim kocaman olmus. Crl mız 6.05cm olmus, keyıf yapıyordu, biz bakınca hop hop bi zıpladı, hıckırdı sanırım kuzumsonra dondu sırtını, ellerını ayaklarını salladı, oyy yerım ben onu... Kan sonucları ıcın haftaya gideceğiz, o da ıyı cıkarsa cok sukur rabbımıze, daha ne isteyelım kii
Hadi gözün aydınnn canımmm maşallah bebişe ve annişineeeAllah tamamına erdirsin bugün haftasonu ya herkeşler gezmede sanırsam o yüzden kisme yok topikte
bizdede kan uyuşmazlığı var doktor 7.ayda iğne yapacagız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?