2011 Aralık Anneleri

oo gözün aydın Allah yavrunu sana bağışlasın

ben de salı günü görücem inşallah bebeğimi

herkese günaydın
bende pazartesi görücem inşallah bebegimi hemde 2li test olacak
hayırlı sonuclar alırız inşallah :))

günaydın kızlar bugün bebeğinizi çok sevin haftasonu iş yapayım diye sakın ha yormayın konuşun hissedin

Son düzenleme:
günaydın geçmişi okumadan gelemedim 1 saatimi aldı bravo süperdiniz.bizde sabah akşam yediklerimizi çıkartıyoruz öğleden sonra bebişimizi görmeye gideceğiz bakalım bebişimiz ne kadar büyümüş neler yapıyor ben de ikili testimi bayındır hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum eşim orada çalışıyor benim için en iyisi orası gelince bebişimle ilgili gelişmeleri yazarım kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

oo gözün aydın Allah yavrunu sana bağışlasın

ben de salı günü görücem inşallah bebeğimi

amin canim hepimizinkini
beim 2li test temiz cikdi
bizde kan uyusmazligi oldugu icin biz 3lu testide istedik dr yapti bakalim cevabi alicaz dr hersey super bisey yok dedi ama garantiye almak iyi olur

ve ultrasyon burda 3kere yapliyor sebebi bebege zarar veriyormus elektrik dalgalari rahatsiz ediyormus .

gunaydın kızlar ,

dün gece bulantımın meyvesını aldım ılk kez ,

ay nasıl bırseydı o oyle ya Allah hergun cıkartanların yardımcısı olsun valla..

cok su ıctım bır de hap ıctım ıcmemle cıkarmam bı oldu 3 dakıka fılan surdu belkı 5 ,

ıyyyy ,boğazın nasıl yandı karnım kasılmaktan bır hos oldu dıgerlerıne hıc benzemıyordu

ama ıctıgım hap nasılsa hemen karısmıs ,

sabahta deprem oldu hıssettınız mı ,ben yatıyordum yanı uyuyorduk esım sallıyor sandım
esımde askım deprem oluyor dedı ,sen sallıyorsun sandım dedım gectı zaten

kızlar ben sütü hiç sevmem nasıl içicem... bi fikri olan varmııı....

eşim ısrarla süt alıp duruyo inanki içemiyoreum.. oldum olası sevmem sütü

kızlar ben sütü hiç sevmem nasıl içicem... bi fikri olan varmııı....

eşim ısrarla süt alıp duruyo inanki içemiyoreum.. oldum olası sevmem sütü

canım merhaba bende sütü hiç sevmiyorum tüketemiyorum.ama kefir içmeye çalışıyorum oda bir süt ürünü olduğu için sağlıklı.tavsiye ederim

bizdede kan uyuşmazlığı var doktor 7.ayda iğne yapacagız dedi

kızlar ben çok kötüyüm ya. annemler var, ablam geldi bu sabah. kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam. eşim bile kızdı dedi ki annen ablan baban var senin yüzün niye hiç gülmüyor dedi. arada bir beni de seviyormuş gibi yap dedi, üzülüyormuş. ama ben kocamı da seviyorum, annemlerin geldiğine de çok sevindim ama sanki depresyonda gibiyim. moralim bozuk. anlamadım gitti. hamileliğime ver dedim, o da öyle yapıyormuş zaten. biri bişey dese saatlerce ağlıyorum. dün gece hiç uyumadım. eşim 3 ay önce sigarayı bırakmıştı. dün üç tane sigara içmiş, geldi bi de söyledi. o kadar çok ağladım ki. gece başımın ağrısından gözüme uyku girmedi. o da çok stresliymiş. baba olcakmış ben anlamıyomuşum. napcam ben ya????

slm kızlar 3gündr çok kötüydüm kahve rengi hafiften geldi sonra çok az pembeye döndüdr gittim bebek duruyo hatta kalbi var dedi ama 3 gündr ayaklanınca kasığım çok kötüydü bu gün son kez işe geldim bu arada çok başım dönüyo hani şu 8 haftada görülen lekelenmedir inşşlhhhh çook korkuyorum akşama kadr bişi olursa tekrar dr gitcem olmazsa hastaneye yatmayı düşünüyorum .

bugunki bugun gazetesinin kadın bölümünde yazıyordu yapılan deneylerde uzun süreli ve sık ultrason kalp rahatsızlıklarına sebep olubiliyormuş. yani bence yabancılar en iyisini yapıyor çok sık tabiki bebeklerimizi hepimiz görmek isteriz ama zaten zararının olmaması imkansızdı ve kanıtlanmış bence sabredelim bebişlerimizin ve kendi sağlığımız için

cok guzelmıs oglunun adı canım rabbım adıyla yasatsın omurlerını uzun etsın

teşekkurler canım senin yavrunun ismide çok güzel kulağa hoş geliyor anlamıda çok güzel. Rabbim hepimizin evlatlarına hayırla sağlıkla uzun ömürler versin.yaradanına vatana millete ailesine hayırlı insanlar olsun

heyooooo neden kimse yok topikimizdeeeeeeee :18::18::18:
Dr' dan geldim şimdi bebişim kocaman olmus. Crl mız 6.05cm olmus, keyıf yapıyordu, biz bakınca hop hop bi zıpladı, hıckırdı sanırım kuzum sonra dondu sırtını, ellerını ayaklarını salladı, oyy yerım ben onu... Kan sonucları ıcın haftaya gideceğiz, o da ıyı cıkarsa cok sukur rabbımıze, daha ne isteyelım kii

Hadi gözün aydınnn canımmm maşallah bebişe ve annişineee Allah tamamına erdirsin bugün haftasonu ya herkeşler gezmede sanırsam o yüzden kisme yok topikte

Hadi gözün aydınnn canımmm maşallah bebişe ve annişineee Allah tamamına erdirsin bugün haftasonu ya herkeşler gezmede sanırsam o yüzden kisme yok topikte

Sağolasın canımmmm.. Evet bugun herkesler gezme de sanırsam ama hava da bozuk.. gezsinler de hasta olmadan gelsin güzel annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…