2011 Aralık Anneleri

Sağolasın canımmmm.. Evet bugun herkesler gezme de sanırsam ama hava da bozuk.. gezsinler de hasta olmadan gelsin güzel annişler

evet valla hava cok sıkıcı bende sıkıldım annişde çalışıyo bugün çalışmasaydı ona giderdim :97::97: Annişler hasta olmayınnn bebişleri yormayınnn

canimm gozun aydin. bebis de seni gorduu icin sevincten ziplamistir. allah saglik versin kuzuna. cinsiyeti hakkinda birsy soylediler mi?

herkese selamlarr

bir ay sonra bugun bebişimi gördüm artık nokta kadar deil parmak kadar olmuş bebişim

ultrason günüyle benim günüm tam denk geldi 10+5günlük

durumu iyi gözüküyordu eller ayaklar kıpır kıpırdı

2haftasonraya ıkılı test için cagırdı rabbim hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin inş..

Slm cici anneler nasılsınız bakalım bebişler kıpırdamaya başladımı bizimki kıpırdıyor. Arasıra içimde hissediyorum. çok güzel bir duygu canım bebişim seni sabırsızlıkla bekliyoruz kuzucummmmm.

heyooo ben şimdi geldim temizliğe bi teyze geldi o bir yandan ben bir yandan evi pırıl pırıl yaptık valla

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benim bebeğim de zıplıyor mudur böyle

destina78
gozun aydin canim sende bebisini gormussun ay hepsinin heyecani farkli oluyor degilmiii ben sok oldum cuma gunu bebisimi gorunce nasil harekketliydi birde haftasindan ondeydi herseyi yaüpiyorduuuuu

canim benim senin ilk bebegindi galiba sen ancak bagirsak segirmelerini ve gaz gecisini hissediyorsundur tipki kalp atisi gibi gelir bebegini hissetmen icin 5ayinin icinde olman gerekir ancak 2 bebekde erken hissediyor anneler oda 14-15haftalar gibiiiii. herseyi zamani gelecek sabret ama cok guzel bir heyecan degilmiiiiiiiiiiiiiii

destina, senin de gözün aydın canım ikiliyi sakın kafaya takma bebiğini düşün onunla huzur bul

inşallah sonuçların da temiz çıkar benimki de salı günü belli olacak olumlu düşünüyorum her şeyin hayırlısı olsun

benimki 3 kere kıpırdadı iki kere işyerinde diğerinde de kayınvalidemi görünce sevsin babaannesini zaten ben çalışınca o bakacak Allah razı olsun ondan da sizin de yardım edeniniz inşallah olur kızlar ilk bebek zor olur çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın canlar

isde budur yaaaaaaaa aferim sanaaaa
ben bebisimi 7 hafta gormedim ve bu sirada topikde bircok arkadasimiz bebegini kaybetti yuce rabbim tekrar bu duyguyu onlara yasattsin.buna ragmen hic kotu birsey dusunmedim ve dogru duzgun beslenemiyorum hem midemden dolayi hemde minik canabarimdan dolayi ama yuce allahima sukur herseyi cok guzeldi ve allahin takdirirdir hersey pozitif olalim ki pozitif olsunnn
kizlar hadi bana oturmaya gelin okadar cok sey yaptim ki tek basimada yemek istemiyorum esimin toplantisi var oglusda uyuyorrrrrrrrr

Arkadaşalr bugün doktora gittim. En son 27 nisanda gitmiştim. Bebişim büyümüş teyzelerim. Çokkkkkkkkkkkkkkkkkk şükür. Ama sizlerin anlattığı gibi öğle parmaklarını felan seçemedim. Siyah beyazdı. doktor durumu iyi dedi. boyu 6.1 cm 12+4 olmuşuz. İkili test ölçümleri normal dedi. kan testi sonuçlarını çarşamba öğleden sonra alacağım. Bide doktora sesini neden duymuyoruz dedim. Onu doplerle duyabiliriz dedi. bu kullandığımız sadece sesle çalışıyor ama dopler aynı zamanda ısı yayıyor ve daha tehlikeli onu hamilelikte bir kez kullandırıcam fazla değil dedi. Böyle işte teyzeleri bide ben seçemesemde doktor dedi ki bakın elini başının altına koydu öbür elini de elinin yanına getirdi dedi. Ayyy çok sevindimmmm. Rabbim herkese nasip etsin...

teyzeleri bizde geldik doktordan bebişim çok iyi 4.36mm olmuş normalde 10+4 düm ama bizim bebiş 11+1çıktı doktor iyi dedi ensesi bayağı belirgin zıp zıp zıplıyor 15 gün sonra cinsiyeti ve ikili testi var aslında doktor gördü de eşimin tüm ısrarlarına rağmen söylemedi doktorum eşimin arkadaşı biraz uğraştıracak sanırım öpüyoruz hepinizi

çok sevindim senin adına canım nasıl güzel bir duygu o ilk hareketlerini gördüğün an değil mi sağlıcakla gelsin kuzucuk kollarınıza :97:

maşallah erkek bebekler çok daha hareketli olurmuş daah minicikken bile , bence senin miniş de erkek ve dr. gördüyse daha bu haftada genelde erkek olur , çünkü o bölge erkeklerde tepecik kızlarda paralel çizgi olurmuş ve tepecik daha belirgin oluyor çizgiye göre sağlıkla gelsin , ilk bebek değil mi ??

Son düzenleme:
emvacilbihar , latifeelif'in bilgileriyle ve olbey-buseli arkadaşlarımız gönderdiği bilgilerle yeni arkadaşlarımızın listeye eklenmesi ve oğluşumun cinsiyetinin de bilgisiyle liste ilk sayfada güncellenmiştir

Son düzenleme:
aranıza yeni katılıyorum 13+2 haftalık hamileyim çarşamba ikili test yaptırdım kendi dr um erkek olabilir dedi ama ikili testte dr tahminim kız dedi kime inanmalıyım

slm kızlar misafirlerim vardı bugün atlattım zaten bişeyler getirmişlerdi ama akşam elektrik yoktu sabahta kociş gitti bütün işler bana kaldı süpürdüm sildim masayı hazırladım geldiler hizmet et masayı kaldır derken yoruldum yaaawwww belim ağrıyo bi de yine arada aksıyorum benim bu sorunsürcek sanırım kasık ağrımda oluyo yorulunca(( hayır bi de henüz 2.5 3 aylığım 9 aylıkken nası olcam merak ediyorum(

neyse yinede çok şükür diyelim halimize çok mızmızlık ii değil

aranıza yeni katılıyorum 13+2 haftalık hamileyim çarşamba ikili test yaptırdım kendi dr um erkek olabilir dedi ama ikili testte dr tahminim kız dedi kime inanmalıyım

aramıza hoşgeldinnnn ilk sayfada listemiz var , oraya bakıp bilgilerini yazarsan seni de ekleriz listeye .. bu arada 2li test her zaman doğru çıkmayabiliyor cinsiyet tahmininde .. mesela bir arkadaşımın 2009 dönemi hamileliğinde 2li testi 38di ama kızı oldu , 2011 hamileliğindeyse 24dü oğlu oldu .. benim 2009 hamileliğimde 38di oğluşum oldu , şimdi 34 yine oğluşum olacak doğru olan usg bulgusu

ben de tam soracaktım misafir güruhuyla nasıl geçti akşam diye dikkat et canım , çok ayakta kalma , öyle durumlarda " arkideşler ben azcıkın uzayayım " de , herkes sonıuçta biliyor durumu , idare ediversinler canım

Kızlar benim doktorum ne yemeliyim ile ilgili hiçbir bilgi vermiyor henüz..Size bişişer sölediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…