Sağolasın canımmmm.. Evet bugun herkesler gezme de sanırsam ama hava da bozuk.. gezsinler de hasta olmadan gelsin güzel annişler
heyooooo neden kimse yok topikimizdeeeeeeee :18::18::18:
Dr' dan geldim şimdi bebişim kocaman olmus. Crl mız 6.05cm olmus, keyıf yapıyordu, biz bakınca hop hop bi zıpladı, hıckırdı sanırım kuzumsonra dondu sırtını, ellerını ayaklarını salladı, oyy yerım ben onu... Kan sonucları ıcın haftaya gideceğiz, o da ıyı cıkarsa cok sukur rabbımıze, daha ne isteyelım kii
heyooooo neden kimse yok topikimizdeeeeeeee :18::18::18:
Dr' dan geldim şimdi bebişim kocaman olmus. Crl mız 6.05cm olmus, keyıf yapıyordu, biz bakınca hop hop bi zıpladı, hıckırdı sanırım kuzumsonra dondu sırtını, ellerını ayaklarını salladı, oyy yerım ben onu... Kan sonucları ıcın haftaya gideceğiz, o da ıyı cıkarsa cok sukur rabbımıze, daha ne isteyelım kii
Slm cici anneler nasılsınız bakalım bebişler kıpırdamaya başladımı bizimki kıpırdıyor. Arasıra içimde hissediyorum. çok güzel bir duygu canım bebişim seni sabırsızlıkla bekliyoruz kuzucummmmm.
herkese selamlarr
bir ay sonra bugun bebişimi gördüm artık nokta kadar deil parmak kadar olmuş bebişim
ultrason günüyle benim günüm tam denk geldi 10+5günlük
durumu iyi gözüküyordu eller ayaklar kıpır kıpırdı
2haftasonraya ıkılı test için cagırdı rabbim hep böyle güzel haberlerini almayı nasip etsin inş..
Slm cici anneler nasılsınız bakalım bebişler kıpırdamaya başladımı bizimki kıpırdıyor. Arasıra içimde hissediyorum. çok güzel bir duygu canım bebişim seni sabırsızlıkla bekliyoruz kuzucummmmm.
destina, senin de gözün aydın canımikiliyi sakın kafaya takma bebiğini düşün onunla huzur bul
inşallah sonuçların da temiz çıkar benimki de salı günü belli olacak olumlu düşünüyorum her şeyin hayırlısı olsun
Arkadaşalr bugün doktora gittim. En son 27 nisanda gitmiştim. Bebişim büyümüş teyzelerim. Çokkkkkkkkkkkkkkkkkk şükür. Ama sizlerin anlattığı gibi öğle parmaklarını felan seçemedim. Siyah beyazdı. doktor durumu iyi dedi. boyu 6.1 cm 12+4 olmuşuz. İkili test ölçümleri normal dedi. kan testi sonuçlarını çarşamba öğleden sonra alacağım. Bide doktora sesini neden duymuyoruz dedim. Onu doplerle duyabiliriz dedi. bu kullandığımız sadece sesle çalışıyor ama dopler aynı zamanda ısı yayıyor ve daha tehlikeli onu hamilelikte bir kez kullandırıcam fazla değil dedi. Böyle işte teyzeleri bide ben seçemesemde doktor dedi ki bakın elini başının altına koydu öbür elini de elinin yanına getirdi dedi. Ayyy çok sevindimmmm. Rabbim herkese nasip etsin...
teyzeleri bizde geldik doktordan bebişim çok iyi 4.36mm olmuş normalde 10+4 düm ama bizim bebiş 11+1çıktı doktor iyi dedi ensesi bayağı belirgin zıp zıp zıplıyor 15 gün sonra cinsiyeti ve ikili testi var aslında doktor gördü de eşimin tüm ısrarlarına rağmen söylemedi doktorum eşimin arkadaşı biraz uğraştıracak sanırım öpüyoruz hepinizi
aranıza yeni katılıyorum 13+2 haftalık hamileyim çarşamba ikili test yaptırdım kendi dr um erkek olabilir dedi ama ikili testte dr tahminim kız dedi kime inanmalıyım
slm kızlar misafirlerim vardı bugün atlattım zaten bişeyler getirmişlerdi ama akşam elektrik yoktu sabahta kociş gitti bütün işler bana kaldı süpürdüm sildim masayı hazırladım geldiler hizmet et masayı kaldır derken yoruldum yaaawwww belim ağrıyo bi de yine arada aksıyorum benim bu sorunsürcek sanırım kasık ağrımda oluyo yorulunca(( hayır bi de henüz 2.5 3 aylığım 9 aylıkken nası olcam merak ediyorum (
neyse yinede çok şükür diyelim halimize çok mızmızlık ii değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?