2011 Aralık Anneleri

canimm gozun aydin. bebis de seni gorduu icin sevincten ziplamistir. allah saglik versin kuzuna. cinsiyeti hakkinda birsy soylediler mi?

Sağol canımm, darısı bekleyen annıslerın basınaaa yok cınsıyet ıcın bişey demedı, ısrar ettım ama bi dahakine dedi... zaten el ense yatıyordu, çüçüsünü ya da kukusunu kapatmıstı edepli evladım benımmm

cok sagol cnm bugun gercekten cok guzeldi bizim için aile boyu gittik doktora kızım oglum eşim görende ilk bebek sanacak o derece heyecanlıydık onu seyrederken

bebişlerin hareketlerini hissetme konusunda bende sana katılıyorum cnm daha bu haftalar cok erken

aslında benim durumum biraz farklı ben hamıle kalmadan 1ay önce zona ilaçları kullanmıştım doktorum ilk etapta bu bebeği tahliye edelim bu sartlarda hamıle kalmamalıydın dedi bende bişey yapamam süreç devam etsin dedim..ondan biraz bu test için endişelerim oluyor ara ara ama hep rabbime dua ediyorum yavrum o ilaçlardan etkilenmemiştir inş diye..suana kadar cok şukur durumu iyi hep böylede olur hepimizin ki inş..

bende cnm tüm olumsuzluklara rağmen hep pozitif düşünüyorum inş rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip eder evlatlarımızı..bu arada sana afıyet olsun yarasın yediklerin hem sana hem bebişine

maşallah hep böyle güzel haberlerini al cnm inş..

sizede maşallah olsun eh cinsiyet için biraz daha sabır demekki:))

dün akşam 29 kişilik misafir ağarladım bende ve herşeyide tek başıma hazırladım gece yatarken cok yoruldugumu farkettım ama neyseki geçti bitti..seninde atlattıgına sevindim cnm hadi gözün aydın

emvacilbihar , latifeelif'in bilgileriyle ve olbey-buseli arkadaşlarımız gönderdiği bilgilerle yeni arkadaşlarımızın listeye eklenmesi ve oğluşumun cinsiyetinin de bilgisiyle liste ilk sayfada güncellenmiştir

cnm daha önce bende bilgilerimi yazmıştım ama o ara senin sünnet telaşın vardı görmedin sanırım mesaj atayım dedim oda olmadı neyse şimdi tekrar vereyim bu sefer görürsün inş sen göremessen olbey görürse oda sana bildirir umarım

sat:14mart
muh.doğ.:19aralık
kilo:67
kalp atışı duyuldu
istanbulda yaşıyorum
3. hamileliğim
tüm anne adaylarına başarılar dilerim

starimu bana da ,bebek görüldü ,Kız ,Masal yazar mısın ?..

eger olurda cınsıyetı degısrse degıstırırz yıne ..

KAYIP ARANIYOR

Neredesiniz kızlar :44:

firmament34
sibel8567
kardelenmihercaim
5848BL
DERİNNN
prences
yulyahukan
niyal
bademinur
suskun
sudecan2
zeynep birhan
derin0606
rudi
derman
yas23
annis
evanur
neşelikız
kelebeğimm
mariposta
ilkerözge
kalbimin
emsalsiz
umran2034
gulbeseker
kudra07
zozik
mislin
dozturk

canım sanırım bu arkadaslarımızdan bı kacı düşük yasadı ..bıldıgım derman var bı kac kısı daha var ama meın degılım

done

haklısın canım seninle beraber 82 kişi olduk listede

canım sanırım bu arkadaslarımızdan bı kacı düşük yasadı ..bıldıgım derman var bı kac kısı daha var ama meın degılım

pfffff tahmin etmiştim de belki kasımda doğum yaparım düşüncesiyle o topiklerde takılıyorlardır diye düşünmek istedim ... inşallah yeniden yaşa buve paylaşırlar heyecanları başka bir ayın topiğinde

biz de POYRAZ isminde birleşmiştik daha cinsiyeti belli olmadan , hem abisinin ismiyle de uyumlu gibi Rüzgar , Kuzey , Sarp , Emir alternatiflerimizdi .. daha sözlüğe bakmadık , bakalım belki daha içimize sinen çıkar sonra

ben burdayım ama bulantılar yüzünden sık takip edemiyorum ve tüm yazılanları okuyamadan rastgele atlıyorum sayfaları
daha önce bilgilerimi yazmıştım ama kalabalıkta kaynamış :)
sat 10 mart
yaş 32
kilo 70
istanbul
en son kalp atışını duyduk bebişimizin, önümüzdeki hafta ikili teste gideceğiz

arkisidisler,

2 li testim zamaninda bebegicigim uyuyordu, sonra uyandirmaya calistilar, oksurttuler uc kere, ancak uyandi, sonra elini kolunu oynatmaya basladi. taklalar atti bir kac kere, sonra elini agzina koydu- iki bas parmaginida.

Cinsiyeti sordum daha belli olmaz dedi ama erkek cikigi var dedi. Oglum olacagini bastan biliyordum hihi. Yinede tabiki yuzde yuz degil bu safhada.

canim bebegim benim ayni marsliya benziyi

emvacilbihar , latifeelif'in bilgileriyle ve olbey-buseli arkadaşlarımız gönderdiği bilgilerle yeni arkadaşlarımızın listeye eklenmesi ve oğluşumun cinsiyetinin de bilgisiyle liste ilk sayfada güncellenmiştir

starimu, ben yokum listede:85:

SAT: 7 mart
muh.doğ.tarihi: 12 aralık
hamile kaldığı kg:54
yaşadığı il:ankara
bebeğin durumu: kalp atışı ve ilk hareketler görüldü
bebeğin cinsiyeti -
bebeğin adı -

şimdiden teşekkürler

maripositaaaaaaa
gördüm seni sobeeeeeeeeeee
nerelerdesin , yoksa biz mi karşılaşamıyoruz :44:
herşey yolunda değil mi ??

maripositaaaaaaa
gördüm seni sobeeeeeeeeeee
nerelerdesin , yoksa biz mi karşılaşamıyoruz :44:
herşey yolunda değil mi ??

starimuuuuuuu:):):):) günaydın türkiyedennn:) iyiyim çok şükür canım. dün alışveriş merkezinde hafif bi baygınlık geçirdim. tansiyonum düştü. çok gezdik bi de zaten zayıfım. fazla da yiyemiyorum. hayatımda bayılmamıştım ve çok korktum. bir anda fenalaştım işte. dra gittik tansiyon ve kan testi normal çıktı. serum verdiler.
sen nasılsın nasıl g,diyo hayat totişler nasıl?:)

merhabalar.
ben 2010 aralık annesiyim hoş kızım 9gün erken geldi kasım annesi oldum son anda
30 kasımda doğdu.
allahım hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.
geçen sene bu zamanlar ben bu heyecanları yaşıyorum ne çabuk geçiyor zaman.
şimdi kızım 6 aylık.
gerçi bu heyecan hiiiç bitmiyor.
tadını çıkarmaya bakın hele de 3-6 aylar arasında....

neye niyet neye kısmet di mi:) maşallah kızına, allahım hayırlı uzun ömürler versin. darısı bizim başımıza inşallah:)
nasıl gidiyo? içerdeyken mi dışardayken mi diye sorcam ama her dönemin ayrı bi güzelliği var di mi? çocuk sahibi olmak beni çok korkutuyodu ama allah böyle uygun gördü. vatana millete hayırlı olurlar inşallah. bizi üzmezler.

günaydın kızlar nasılsınız.benim bu gün annemle kız kardeşim temizliğe gelicekler.geçen gün temizlik yapayım dedim.biraz abartmışımdip köşe elime geçen yeri temizledim.acısını ertesi gün çıktı.karın ağrılarıyla hastanedeydim.doktor düşük görünmüyo dedi.ama annem çok kızdıtemizlik yapmayı seviyorum.birazdan yemek yapıcam.sizler nasılsınız.bebişler nasıl.

içerideyken başka keyifliydi şimdi başka..
dışarıya çıkınca alışmak benim için biraz zaman aldı.
onunla dışarı çıkmak bile korkutuyordu beni ya ağlarsa ya emziremezsem vs vs.
ama şimdi alıştım çok şükür...kışa denk gelmesi de zorladı biraz.
içerdeyken de hep gezdim kızımla geleceği gün bile:))
amin canım.inşallah sizler de sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize.
şunu da söylemeden edemicem hamilelikte nasıl bir düzeniniz varsa doğumdan sonrası da bir süre sonra öyle oluyor özellikle yatış kalkış saatleri.

akıllım dikkat etsene kendine. temizlik her zman olur. üstüne düşme. böyle diyenlere gıpta ediyorum valla. ben temizlikten nefret ediyorum ya iyice tembelleştim hamileyken bi de. off yarın arkadfaşım gelcek eve. her zmanki gibi bok götürüyo
öhööömmm utanmalıyım dimi. neyse...arsızlığa vurdum kendimi. az biraz şu temizlik aşkınızdan bana da bulaştırsanız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…