2011 Aralık Anneleri

benim astım hastası bi oğlum var.alerjik astımlı 3 yıldır.bende eskiden bu kadar çok sevmezdim.oğlum için 3 yıldır hergün evimi silince alıştım.allah kimseye böyle temizliği alıştırmasın.çeşke sağlığı olsaydı da evimi bok götürseydi canım.ben mecburiyetten yapıp alıştım yani.şimdide resmen temizlik hastası oldum.banyo çeşit çeşit deterjan dolu.

ah seniiiii n'aptın yahu , az dikkat et canım yaaa, geçmiş olsun çok

geçmiş olsun canım sana da , dikkat et yaa birass :44: olduğu kadar , alabilirsen bir yardımcı al madem , bu dönemler önemli çünkü .. annr-abla bir yere kadar çünkü , bir de kadına daha rahat söyleyebiliyorsun " olmuş-olmamış , şurayı da sil , vs.. " , anne-abla-kardeş bazen kaldıramıyor yada sen söyleyemiyorsun , neyse çenem düştü sabah sabh , güle güle temiz temiz otur mis evinde

canımcım seni dün kaydedecektim sadece adın bile olsa , sonra msj atıp öğreneyim bilgilerini derken unutmuşum senin bilgilerinle yeniden güncelledim listeyi

gunaydn herkese,

guze bir pazar gunu olsun. ama istanbul icin bugun yine dunku gibi hava kapali sanirsam. pufff

kızlar bugün akşam evime dönüyorum, malesef artık internetim olmayacak sizlere çok alışmıştım, buradan çok güzel bilgiler öğreniyordum. artık haftasonu kayınvalidemlere gittiğimizde nete girerim.
inşallah hepiniz çok ama çok iyisinizdir
bu arada ikili test yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. bir çok kişi yaptırmıyormuş. 5 aylık hamile bir ablayla tanıştım. yaptırmadığını söyledi. çocukta bir özür olsa ne yapıcam, ne olursa olsun onun hayatına son veremem dedi. ayrıca bazı doktorlar en ufak bir şüphede hastayı korkutuyormuş, sonra aylarca anne huzursuz oluyormuş.
ne yapacağımı bilemedim:44:

slm kızlar,
iki gündür bi uyku halim var anlatamam..dün akşam yemeğinden sonra bi uyudum 13 saat uyumuşum yaw..
sabah kahvaltısından sonra başladı bulantım..evde olmak bana yaramıyo..işteyken daha az bulanıyo..:26:
hepiniz iyisinizdir umarım..kendinize dikkat edin..

iyi pazarlar kızlar perşembe annem gelio evde bayram havası temmuzdan beri görmüyom kokusunu bile özledim dr a da perşembe giderim annemle 2li yaptırır cinsiyetini öğreniriz anneannesini görünce taklalar atacak mı mercimeğim

anne gibisi var mı yaa....ne güzel..çok sevindim senin adına..

kızlar benim gibi olan var mı,uyumaktan başka bişey yapmıyom,midem çok kötü geçmişti yine başladı,arada da karnım ağrıyor,tuvalete çıkamıyorum.açım yiyemiyorum.

kızlar benim gibi olan var mı,uyumaktan başka bişey yapmıyom,midem çok kötü geçmişti yine başladı,arada da karnım ağrıyor,tuvalete çıkamıyorum.açım yiyemiyorum.

Aynen ben de sürekli uyuyodum şimdilerde biraz azaldı.Saat 20.30 da bi yatıorum 10.00 gibi anca uyanıorum..Bir de tansiyon düşüklüğü oluo.Sizde de oluo mu???

biopelin ve kudra07 arkadaşlarımızın bilgileriyle liste güncellenmiştir

ne güzel allah kavuştursun cnm gözün aydın

Aynen ben de sürekli uyuyodum şimdilerde biraz azaldı.Saat 20.30 da bi yatıorum 10.00 gibi anca uyanıorum..Bir de tansiyon düşüklüğü oluo.Sizde de oluo mu???

uyku olayı bende de azaldı ama tansiyon düşüklüğü hep var ve su halsizlikten hiç kurtulamıyorum ne zaman eski enerjime kavuşacam ben ya

sen yine iyisin ben serumla ayaktayım. kilo verdikçe veriyorum.ağzımın suyu durmuyo. sürekli uyuyorum. halsizim. ooooooooofffffffffffffffffffffffff. doktorum gitti. şimdi kime gidecem? bi hafta sonra ikili test yapacaktım. şimdi ise bu halimle dr. arıyorum

Kızlar doktorunuz nasıl beslenmeniz hakkında bilgi verdi mi???bana da sölerseniz çook sevinirim...

Kızlar doktorunuz nasıl beslenmeniz hakkında bilgi verdi mi???bana da sölerseniz çook sevinirim...

benim belki 2. hamileliğim diye aman aman bi şey demedi .. tuzdan kessssssssinlikle uzak durmamı söyledi yine tatlılardan sütlü tatlılar ve dondurma OK .. akşamları yemek yiyemiyorum genelde kahvaltı yapıyorum dedim , ama bulantımın olduğu dönemlerdi , " olsun ye de bir şeyler " demişti .. onun dışında hamilelikten önce ne yiyorsam yiyebilirmişim kısıtlamadan , tuz hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…