akıllım dikkat etsene kendine. temizlik her zman olur. üstüne düşme. böyle diyenlere gıpta ediyorum valla. ben temizlikten nefret ediyorum ya iyice tembelleştim hamileyken bi de. off yarın arkadfaşım gelcek eve. her zmanki gibi bok götürüyo
öhööömmm utanmalıyım dimi. neyse...arsızlığa vurdum kendimi. az biraz şu temizlik aşkınızdan bana da bulaştırsanız....
ayy benimki uykucu olcak o zaman:)
starimuuuuuuu:):):):) günaydın türkiyedennn:) iyiyim çok şükür canım. dün alışveriş merkezinde hafif bi baygınlık geçirdim. tansiyonum düştü. çok gezdik bi de zaten zayıfım. fazla da yiyemiyorum. hayatımda bayılmamıştım ve çok korktum. bir anda fenalaştım işte. dra gittik tansiyon ve kan testi normal çıktı. serum verdiler.
sen nasılsın nasıl g,diyo hayat totişler nasıl?:)
günaydın kızlar nasılsınız.benim bu gün annemle kız kardeşim temizliğe gelicekler.geçen gün temizlik yapayım dedim.biraz abartmışımdip köşe elime geçen yeri temizledim.acısını ertesi gün çıktı.karın ağrılarıyla hastanedeydim.doktor düşük görünmüyo dedi.ama annem çok kızdı temizlik yapmayı seviyorum.birazdan yemek yapıcam.sizler nasılsınız.bebişler nasıl.
benim astım hastası bi oğlum var.alerjik astımlı 3 yıldır.bende eskiden bu kadar çok sevmezdim.oğlum için 3 yıldır hergün evimi silince alıştım.allah kimseye böyle temizliği alıştırmasın.çeşke sağlığı olsaydı da evimi bok götürseydi canım.ben mecburiyetten yapıp alıştım yani.şimdide resmen temizlik hastası oldum.banyo çeşit çeşit deterjan dolu.
starimu, ben yokum listede:85:
SAT: 7 mart
muh.doğ.tarihi: 12 aralık
hamile kaldığı kg:54
yaşadığı il:ankara
bebeğin durumu: kalp atışı ve ilk hareketler görüldü
bebeğin cinsiyeti -
bebeğin adı -
şimdiden teşekkürler
gunaydn herkese,
guze bir pazar gunu olsun. ama istanbul icin bugun yine dunku gibi hava kapali sanirsam. pufff
iyi pazarlar kızlar perşembe annem gelio evde bayram havası temmuzdan beri görmüyom kokusunu bile özledim dr a da perşembe giderim annemle 2li yaptırır cinsiyetini öğreniriz anneannesini görünce taklalar atacak mı mercimeğim
kızlar benim gibi olan var mı,uyumaktan başka bişey yapmıyom,midem çok kötü geçmişti yine başladı,arada da karnım ağrıyor,tuvalete çıkamıyorum.açım yiyemiyorum.
ne güzel allah kavuştursun cnm gözün aydıniyi pazarlar kızlar perşembe annem gelio evde bayram havası temmuzdan beri görmüyom kokusunu bile özledim dr a da perşembe giderim annemle 2li yaptırır cinsiyetini öğreniriz anneannesini görünce taklalar atacak mı mercimeğim
Aynen ben de sürekli uyuyodum şimdilerde biraz azaldı.Saat 20.30 da bi yatıorum 10.00 gibi anca uyanıorum..Bir de tansiyon düşüklüğü oluo.Sizde de oluo mu???
biopelin ve kudra07 arkadaşlarımızın bilgileriyle liste güncellenmiştir
kızlar benim gibi olan var mı,uyumaktan başka bişey yapmıyom,midem çok kötü geçmişti yine başladı,arada da karnım ağrıyor,tuvalete çıkamıyorum.açım yiyemiyorum.
Kızlar doktorunuz nasıl beslenmeniz hakkında bilgi verdi mi???bana da sölerseniz çook sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?