neredesinfiruze günaydınnasılsın erkencisin??
ah seniiiiin'aptın yahu , az dikkat et canım yaaa, geçmiş olsun çok
geçmiş olsun canım sana da , dikkat et yaa birass :44: olduğu kadar , alabilirsen bir yardımcı al madem , bu dönemler önemli çünkü .. annr-abla bir yere kadar çünkü , bir de kadına daha rahat söyleyebiliyorsun " olmuş-olmamış , şurayı da sil , vs.. " , anne-abla-kardeş bazen kaldıramıyor yada sen söyleyemiyorsun , neyse çenem düştü sabah sabh , güle güle temiz temiz otur mis evinde
canımcım seni dün kaydedecektim sadece adın bile olsa , sonra msj atıp öğreneyim bilgilerini derken unutmuşumsenin bilgilerinle yeniden güncelledim listeyi
herkese merhabaa.... perşembeden beri giremedim nete. size yazmak için de sabırsızlandım. küçük bi not düşeyim hemen : bebişimi görmek için tam 3 saatlik yol çekmem gerekiyor. köy öğretmeni olmak böyle bişey sanırm
herneyse... 24 günün sonunda nihayet gördüm bebeğimihakikaten anlattıklarınız kadar varmış. kocaman olmuş balım benim. yan dönmüş sırt üstü keyif yapıyor kuzucuğum. salladı ellerini bacaklarını annesine. hatta elini başına götürüp asker selamı verdi babasına
o kadar heyecanlandım ki anlatamam size. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. haftaya p.tesi de ikili test için çağırdı doktorumuz. umarım sağlıklıdır benim bal bebeğim. hepimizin bebeği sağlıklıdır inşallah... sizlerle böyle güzel şeyleri paylaşmak harika bişey... umarım çok daha güzel şeyler paylaşırız burada. öpüyoruz bebeğimle siziiii...
starimu canım benim ilk ben öğrendim cinsiyetini ama yokum listedee
(
benim oğlum olcak allah izin veerirse inşallah
kızlar bende garip bir akıntı var süt kesiği gibi.çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.acaba iltihaplanma felan mı var.2 hafta sonra doktora gitmem lazım acaba daha mı erken gitsem.benim gibi akıntısı olan varmı aranızda:26:
kızlar bende garip bir akıntı var süt kesiği gibi.çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.acaba iltihaplanma felan mı var.2 hafta sonra doktora gitmem lazım acaba daha mı erken gitsem.benim gibi akıntısı olan varmı aranızda:26:
starimu canım benim ilk ben öğrendim cinsiyetini ama yokum listedee
(
benim oğlum olcak allah izin veerirse inşallah
ben de tam soracaktım misafir güruhuyla nasıl geçti akşam diyedikkat et canım , çok ayakta kalma , öyle durumlarda " arkideşler ben azcıkın uzayayım " de , herkes sonıuçta biliyor durumu , idare ediversinler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?