2011 Aralık Anneleri

neredesinfiruze günaydın nasılsın erkencisin??

canım haftasonları haftaiçinden daha erken kalkıyorum dil kursuna gidiyorum da, haftaya bitiyo Allahtanhazır kalkmışken de napmışsınız bi bakıyorum

Son düzenleme:

teşekkür ederim starimu ellerin dert görmesin

starimu,Canım benide listeye eklermisin???
sat: -----------: 3- mart-
muh. doğm tarihi: 5-aralık
kilo-------------: 62
yaş-------------: 30
kalp atışı duyuldu
bursa da yaşıyorum
1 oğlum var 2.bebeğim olacak inşallah

Son düzenleme:
herkese merhabaa.... perşembeden beri giremedim nete. size yazmak için de sabırsızlandım. küçük bi not düşeyim hemen : bebişimi görmek için tam 3 saatlik yol çekmem gerekiyor. köy öğretmeni olmak böyle bişey sanırm
herneyse... 24 günün sonunda nihayet gördüm bebeğimi hakikaten anlattıklarınız kadar varmış. kocaman olmuş balım benim. yan dönmüş sırt üstü keyif yapıyor kuzucuğum. salladı ellerini bacaklarını annesine. hatta elini başına götürüp asker selamı verdi babasına
o kadar heyecanlandım ki anlatamam size. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. haftaya p.tesi de ikili test için çağırdı doktorumuz. umarım sağlıklıdır benim bal bebeğim. hepimizin bebeği sağlıklıdır inşallah... sizlerle böyle güzel şeyleri paylaşmak harika bişey... umarım çok daha güzel şeyler paylaşırız burada. öpüyoruz bebeğimle siziiii...

gözün aydın cnm maşallah hep böyle güzel haberlerini al alalım inş

starimu canım benim ilk ben öğrendim cinsiyetini ama yokum listedee
(
benim oğlum olcak allah izin veerirse inşallah

starimu canım benim ilk ben öğrendim cinsiyetini ama yokum listedee
(
benim oğlum olcak allah izin veerirse inşallah

AYYY maşşşalahhhh hadi bakalım şimdi sıra cinsiyetlerinde artık gelsin kızlarr gelsin erkeklerr.açılışı sen yaptın.

kızlar bende garip bir akıntı var süt kesiği gibi.çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.acaba iltihaplanma felan mı var.2 hafta sonra doktora gitmem lazım acaba daha mı erken gitsem.benim gibi akıntısı olan varmı aranızda:26:

canım benim de aynı. bana doktorum normal dedi. ama sen bir sor yine de doktoruna istersen nolur nolmaz.

Beyaz akinti cok normal hatta olmamasi garip gibi bisey. Eger orda yanma varsa bu akinti kotu bir koku veriyorsa iltihap olabilir. Ama seninki anlattigina leukorrhea dedikleri seye benziyi ve normal.

bu uc aya gelecegini bile ruyamda gorse inanmazdim. Kendimi o kadar korkutmusumki. Bundan sonrasi acaba nasil olucak? Calismama yine gucu yeticekmi. Disini siksa, bir ay- bir bucuk ay sonra rahatlicak. Ondan sonra hem traktorlu giysiler bile alarim ona.

iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
yarın öğlen doktora gidiom kızlar
2li tarama sonucumu alcam şimdiden heyecan bastı:))
inşllah herşey yolunda gider........

canim eger icinde partikuller varsa minik minik mantarda da ayni sekilde akinti olabiliyor. gidince doktoruna anlat mutlaka. ilk 3 ayda vermeseler de mantar vs gibi birseyse basit bir fitil ile cozuluyor genelde.

Hayırlı olsun cinsiyet ogrenmeye baslanmis benimde ikili testim haftaya bende cok kizim olsun istiyorum bakalim
Mide bulantisi hic yasamadim ama agrilarim kesilmeksizin artiyor bakalim doktor ne dicek

yok canım benim daha annem bile bilmiyo hehehehe anneme açıklıcam ama bi iki haftaya onlarda ben hizmet ettikçe sürekli Allah bu eve bi bebek nasip etsin diye dua edip durdular sağolsunlar amin dedim hep başkada bişey demedim hala beklemedeyiz yani sırrı saklamaya devam ama anneme ayıp ediyom galiba ama o da durmuyo ki rahat biliyom herkese sölüyo sonra bişey olursa beni aradıklarında Allah korusun diyimde ben daha çok üzülüyorum(((

biz bugün bebeğimin odasına ilk parçamızı aldık tabaklara isim yazılıyoya ondan bende yoktu tabağa heyecanla bekliyoruz yazdırdık üstünede leylek yaptı çizen amcamız ağzında bebekte var süper bişey oldu şimdilik salona koyduk odasını hazırladığımızda geçircem oraya

kizlar allah sag salim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin miniklerinizi aralik ayi benim hayatim boyunca unutamayacagim ilk annelik heyecanimi yasadigim aydir bende aralik ayinda dogdum buyuk oglum da aralik 2004te dogdu ,allah yavrularimiza uzun omurler versin ,kis bebekleri olduklari icin battaniyeleri ,yunluleri hazirlayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…