yok canım benim daha annem bile bilmiyo hehehehe anneme açıklıcam ama bi iki haftaya onlarda ben hizmet ettikçe sürekli Allah bu eve bi bebek nasip etsin diye dua edip durdular sağolsunlar amin dedim hep başkada bişey demedim hala beklemedeyiz yani sırrı saklamaya devam ama anneme ayıp ediyom galiba ama o da durmuyo ki rahat biliyom herkese sölüyo sonra bişey olursa beni aradıklarında Allah korusun diyimde ben daha çok üzülüyorum(((
tulaycım nasıl dayanıyosun ya söylemeden??walla maşallah diyorum başka da bişi diyemiyorum...biz önce kimseye söylemeyelm dedik,ertesi gün dayanamadım annemler ve kayınvalidemlere söyledim...arkadaşlarıma söylemek için 15gün dayandım anca ... içini ferah tut ve ver artık şu müjdeyi anneanneyee
yok canım benim daha annem bile bilmiyo hehehehe anneme açıklıcam ama bi iki haftaya onlarda ben hizmet ettikçe sürekli Allah bu eve bi bebek nasip etsin diye dua edip durdular sağolsunlar amin dedim hep başkada bişey demedim hala beklemedeyiz yani sırrı saklamaya devam ama anneme ayıp ediyom galiba ama o da durmuyo ki rahat biliyom herkese sölüyo sonra bişey olursa beni aradıklarında Allah korusun diyimde ben daha çok üzülüyorum(((
tulaycım nasıl dayanıyosun ya söylemeden??walla maşallah diyorum başka da bişi diyemiyorum...biz önce kimseye söylemeyelm dedik,ertesi gün dayanamadım annemler ve kayınvalidemlere söyledim...arkadaşlarıma söylemek için 15gün dayandım anca ... içini ferah tut ve ver artık şu müjdeyi anneanneyee
günaydın güzel anne adayları ve minik bebişler nasılsınız biz iyiyiz de şu midemde biraz rahatlasa artık
yoktur cnm normal olabiliomuş .. rahim büyüdüğü için.. hoş benim rahim meme karın heryerim büyüyo ya:)
aynen,ama bi yandan zayıflıyom,bacaklarım,kalçam,önce enfeksiyondan verdim şimdi de,tsh 1 e düştüğü için metabolizmam hızlandı,yağlarım gidiyo
anam kız.. ablamın eşi antakyalı bende geldim gördüm 96 da onlar nişanlı iken.. oranın lahmilavalkası (tepsi köftesi), harbiyede dürümü, müşembek , bide koca koca tepsilerle fırına götürülen kurabiyelerini bizzat bilirim..:)
olbey demettuba83, nihalla, serselo ve diğer güzel bebişlerin güzel anneleri sizlere de günaydın :79:
deryam160510, neyi cdye çekiyorlar ultrason hareketlerini mi, anlamadım, öyleyse iyiymiş yaa kıskandımm :26:
kızlar ya,cuma günü tam saat 5 oldu,daire kapanacak,pazt. Ye kadar yokum,videoyu izlemek isteyenler birbirleriyle paylaşsn yazacaktım,ama net gitti,çıkmak zorunda kaldım,mail adresi olanlara gönderdim oynak bebişimizi
bana gelmedi
GuNaydın kızlar bende evdeyim bugün mide yanması sebebiyle 3 gün raporluyum. İse gitmemek çok güzel.herkesten mutlu haberler duymak çok güzel.evde internet yok telefondan girmeye çalışıyorum idare edin
canım mailini özele mesaj at,tuba22 yle başlayan değil mi,o gün net gitti,tam gönderiyodum,ama bugün gönderdim
evet canım,ultrason hareketlerini,inş. cuma günkü daha uzun olcak,ensesi ölçülecek,kalp atışları,boyu,cinsiyeti tam belli olcak,kıza benzetti doktor ama kesin bişey demedi,1 hafta geriden geldiği için cuma gel dedi,2 li için
canım mailini özele mesaj at,tuba22 yle başlayan değil mi,o gün net gitti,tam gönderiyodum,ama bugün gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?