2011 Aralık Anneleri

tulaycım nasıl dayanıyosun ya söylemeden??walla maşallah diyorum başka da bişi diyemiyorum...biz önce kimseye söylemeyelm dedik,ertesi gün dayanamadım annemler ve kayınvalidemlere söyledim...arkadaşlarıma söylemek için 15gün dayandım anca ... içini ferah tut ve ver artık şu müjdeyi anneanneyee

dün bebek mevzusu oldu dedim ya mevlüt okunması olayı açıldı benim evim anneme kayınvalideme uzak akrabalarımızda ağarlıklı annemlerin ordazaten annem kayınvalidem yakın birbirine bende anne çocuğum olunca sizin orda salon tutarım herkes orda toplanır çıkar birden dedim annemde bi yap çocuğu o kolay kızım dedi haklı aslında bilmediği için çocuğun varlığını böle konuşmam tuhafgeldi sanırım heheheheh ama dicem haftaya falan sadece anneme ama kayınvalideme 29 haziranda dicez anneme dediğimi de demicem kocama :))))

Herkese iyi geceler tatlış annelerrr

Canım valla tebrik ettim eşinle seni iyi dayanmışsınız söylemeden ben daha idrar testini öğrenir öğrenmez annemi aradım heyecandan annemin ağzı çok sıkıdır ama kardeşlerine bile söylemedi iki aydır hastalanamıodum zaten ama testlerde çıkmıodu hatta adet sokturucu bıle kullandım cok sukur bebeğime birşey olmadı kan testi çıkar çıkmazda kociş hemen tele sarılıp annesini aradı benim kayınvaldede sagolsun agzında bırsey durmaz o kadar tembıhledık ıkı gun sonra bı dugunde herkes bana hayırlı olsun dıodu bende o zaman cok sınırlenmıstım

ayy benim ağzım pek gevşekmiş sanırım ben aynı gün 3 en yakın dostum dedıgım arkadaslarımı aradım soyledım ama napiim yaff saklanmıyor ki :78::78:

günaydın güzel anne adayları ve minik bebişler nasılsınız biz iyiyiz de şu midemde biraz rahatlasa artık

gunaydin herkeseee...

günaydın güzel anne adayları ve minik bebişler nasılsınız biz iyiyiz de şu midemde biraz rahatlasa artık

ayni durumdayiz. 3. aydan sonra biseyiniz kalmaz diyip kandirdilar mi acaba bizi ben ilk bulanti dneminden daha kotu hissediyorum sanki. tiksinti top noktada :26:

nasılsınız kızlar. Ne kadar güzel haberler var bebeklerinizi görmüşsünüz ve sağlıklılar çok sevindim

günaydın güzel anneler :79::79:nasılsınız bakalım biz bi geçmişe gidip gelelim öğleyi bulur gibihaydi hayırlısı kaçtık

antep mutfağı kadar olmasa da yapıyolar işte bişeyler,ben antepliyim,3. tercihim buraydı,ondan burdayım

ne kadar ücret ödedin sorması ayıp cd ye çektirme 50tl diye duymuştum hamile bir arkadaştan[/QUOTE]

yooo,hiçbişey ödemedim,hatta söylemeden verdi,bundan sonra her geldiğinde 1 cd vercez,evde izlersiniz dedi,cuma günü 2 li için çağırdı,o gün de vercek

olbey demettuba83, nihalla, serselo ve diğer güzel bebişlerin güzel anneleri sizlere de günaydın :79:

deryam160510, neyi cdye çekiyorlar ultrason hareketlerini mi, anlamadım, öyleyse iyiymiş yaa kıskandımm :26:

kızlar ya,cuma günü tam saat 5 oldu,daire kapanacak,pazt. ye kadar yokum,videoyu izlemek isteyenler birbirleriyle paylaşsn yazacaktım,ama net gitti,çıkmak zorunda kaldım,mail adresi olanlara gönderdim oynak bebişimizi

olbey demettuba83, nihalla, serselo ve diğer güzel bebişlerin güzel anneleri sizlere de günaydın :79:

deryam160510, neyi cdye çekiyorlar ultrason hareketlerini mi, anlamadım, öyleyse iyiymiş yaa kıskandımm :26:

evet canım,ultrason hareketlerini,inş. cuma günkü daha uzun olcak,ensesi ölçülecek,kalp atışları,boyu,cinsiyeti tam belli olcak,kıza benzetti doktor ama kesin bişey demedi,1 hafta geriden geldiği için cuma gel dedi,2 li için

GuNaydın kızlar bende evdeyim bugün mide yanması sebebiyle 3 gün raporluyum. İse gitmemek çok güzel.herkesten mutlu haberler duymak çok güzel.evde internet yok telefondan girmeye çalışıyorum idare edin

Günaydın kızlar ve küçük melekleri yavaş yavaş bebeklerimiz şekillenmeye başladı hep birlikte aynı dönemleri yaşamak çok güzel benimde cuma günü kontrolüm var o zaman görecez 2li yapılacak

şu ailelere söyleme konusunda sizleri kutluyorum süpersiniz ben bu bebek için çok uğraştım çok tedavi gördüm ama hep sonuç negatifti hamile kaldığım ay evde yine çıkmayacak diye yaptığım testi banyoda bırakıp çıkmıştım eşim dayanamayıp bakmış sadece çığlıklarını hatırlıyorum birde apartmandakilerin birşey oldu diye kapıya geldiklerini böylece ilk öğrenenler komşularım oldu eşimin sayesinde

benimde zaten içimdeydi faceden yazacam herkes duysun diye çok anlamlı bir not ve hamilelik haberi süperdi duymayan kalmadı belkide sağır sultan bile duymuştur

geç kalmış bir bebeğe özlemdi bizimki ve herkese söylemeliydik

yaa ne güzel maşallah ben 3 boyutlu görebilecek miyim onu bile bilmiyorum özel hastane ama :44: benim de yarın olacak 2li testim bizdeki teknoloji o kadar iyi değil heralde doktora söylesem cdye çekelim mi diye güler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…