2011 Aralık Anneleri

kızlaaaarrr bakın çizelgede ne yazıyor, bugün tam 12 haftalık olmuş bebeğim, yani 3 aylııkkkk

derya ne güzel bişey bu ALLAH ım nazarlardan saklasın tamamen belli değil ama kıpır kıpır yavrum yaaa

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım mutluluğunuz daim olsun

derya ne güzel bişey bu ALLAH ım nazarlardan saklasın tamamen belli değil ama kıpır kıpır yavrum yaaa

evet di mi,kakao u kek yemiştim,bi de kayısı,sıram gelene kadar,babası gibi tatlı yiyince,yerinde duramıyo,ilk başta net değil gibi,ama 2-3 defa bakınca anlaşılıyo,rahat dursa tam yüzü falan belli olcak,ama durmuyo ki yavrum

kızlar günaydın.. güzel bir haftasonunun ardından bu sabah yine midem kötüleşti tam geçiyor diyorum yineliyor... artık bunaldım yani... tabi ki daha kötü geçirenler var ama benim işim evime uzak ve otobüste falan çok zor dayanıyorum...

inş bu hafta sonu tamamen biter.. cumartesi günü 2 li testimiz var.. merakla bekliyorum ....inşş sağlıklıdır...

bizim de cumartesi ikili testimiz. allah guzel haberler duymayi nasib etsin...

tulayuzun sizin de maşallahınız var ilk bebek değil sanırım, benim eşim herkese duyurmuştu valla

yarenhande bence 1-2 hafta içinde bulantıların geçmesi lazım Allah yardımcın olsun canım zor geçiyodur seninki

Son düzenleme:
tulayuzun sizin de maşallahınız var ilk bebek değil sanırım, benim eşim herkese duyurmuştu valla

yoooo ilk olcak inş canım kısmetse 2.hamileliğim ama ilkinde kalbi durmuştu geçmiş olsun diye arıyanlara çok sinirleniyodum madem duymuştunuz hayırlı olsun demek için aramadınız gibi konuşuyodum(( o dönem karar vermiştim kimseye demicem diye zaten o zamanda tek annelere demiştik sölemeyinde demiştik ama sülale duymuştu Allah göstermesin kimseye ama hoş olmuyo yaaa istemiyom kimsenin aramasını ii haberimi duyduklarında niye aramıyolar paylaşalım sevinci diye dimi ama

o zaman haklısın canım her şeyin hayırlısı bebiğin sağlıklı olsun da zaten karnın büyüdükçe o kendini belli eder
en büyük bebek seninkiymiş diyecektim tam, deryam160510'un 13 haftalık olmuş Allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin

Günaydınlar bebişler nasıl bakalım bizimki kıpırdıyor arada çok yaramaz değil sanırım pek fazla hareket etmiyor. bebişlere ve kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…