- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
kızlaaaarrrbakın çizelgede ne yazıyor, bugün tam 12 haftalık olmuş bebeğim, yani 3 aylııkkkk
Günaydın kızlar ve küçük melekleri yavaş yavaş bebeklerimiz şekillenmeye başladı hep birlikte aynı dönemleri yaşamak çok güzel benimde cuma günü kontrolüm var o zaman görecez 2li yapılacak
şu ailelere söyleme konusunda sizleri kutluyorum süpersiniz ben bu bebek için çok uğraştım çok tedavi gördüm ama hep sonuç negatifti hamile kaldığım ay evde yine çıkmayacak diye yaptığım testi banyoda bırakıp çıkmıştım eşim dayanamayıp bakmış sadece çığlıklarını hatırlıyorum birde apartmandakilerin birşey oldu diye kapıya geldiklerini böylece ilk öğrenenler komşularım oldu eşimin sayesinde
benimde zaten içimdeydi faceden yazacam herkes duysun diye çok anlamlı bir not ve hamilelik haberi süperdi duymayan kalmadı belkide sağır sultan bile duymuştur
geç kalmış bir bebeğe özlemdi bizimki ve herkese söylemeliydik
4. ay başlıyo artık
derya ne güzel bişey bu ALLAH ım nazarlardan saklasın tamamen belli değil ama kıpır kıpır yavrum yaaa
kızlaaaarrrbakın çizelgede ne yazıyor, bugün tam 12 haftalık olmuş bebeğim, yani 3 aylııkkkk
kızlar günaydın.. güzel bir haftasonunun ardından bu sabah yine midem kötüleştitam geçiyor diyorum yineliyor... artık bunaldım yani... tabi ki daha kötü geçirenler var ama benim işim evime uzak ve otobüste falan çok zor dayanıyorum...
inş bu hafta sonu tamamen biter.. cumartesi günü 2 li testimiz var.. merakla bekliyorum ....inşş sağlıklıdır...
hahaahhhaa..... o da bisi mi.. biz 12+1 olduk sekerim. 1 gunle abi/ablayiz hayirlisiyla
hahaahhhaa..... o da bisi mi.. biz 12+1 olduk sekerim. 1 gunle abi/ablayiz hayirlisiyla
tulayuzun sizin de maşallahınız var ilk bebek değil sanırım, benim eşim herkese duyurmuştu valla
sizinki de bişeymi 12+2 olduk hehehehehe ayyyy delirdik iyice he
sizinki de bişeymi 12+2 olduk hehehehehe ayyyy delirdik iyice he
yoooo ilk olcak inş canım kısmetse 2.hamileliğim ama ilkinde kalbi durmuştu geçmiş olsun diye arıyanlara çok sinirleniyodum madem duymuştunuz hayırlı olsun demek için aramadınız gibi konuşuyodum(( o dönem karar vermiştim kimseye demicem diye zaten o zamanda tek annelere demiştik sölemeyinde demiştik ama sülale duymuştu Allah göstermesin kimseye ama hoş olmuyo yaaa istemiyom kimsenin aramasını ii haberimi duyduklarında niye aramıyolar paylaşalım sevinci diye dimi ama
valla yaaaa...
ayrica benim oglusum/kizim seninkini doverrrrr
bu gidisle is oraya gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?