o zaman haklısın canım her şeyin hayırlısı bebiğin sağlıklı olsun da zaten karnın büyüdükçe o kendini belli eder
en büyük bebek seninkiymiş diyecektim tam, deryam160510'un 13 haftalık olmuş Allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin
anneme dicem zaten bu hafta sonu olcak sanırım yakın yani göbeğimde çıktı hem bu göbek içe çekince azalandan değil hahahahaha taş gibi de pek saklanmıyo yaaawww
anneme dicem zaten bu hafta sonu olcak sanırım yakın yani göbeğimde çıktı hem bu göbek içe çekince azalandan değil hahahahaha taş gibi de pek saklanmıyo yaaawww
benim belki 2. hamileliğim diye aman aman bi şey demedi .. tuzdan kessssssssinlikle uzak durmamı söyledi yinetatlılardan sütlü tatlılar ve dondurma OK .. akşamları yemek yiyemiyorum genelde kahvaltı yapıyorum dedim , ama bulantımın olduğu dönemlerdi , " olsun ye de bir şeyler " demişti .. onun dışında hamilelikten önce ne yiyorsam yiyebilirmişim kısıtlamadan , tuz hariç
ne kadar ücret ödedin sorması ayıp cd ye çektirme 50tl diye duymuştum hamile bir arkadaştan
hahaahhhaa..... o da bisi mi.. biz 12+1 olduk sekerim. 1 gunle abi/ablayiz hayirlisiyla
nasiösiniz
ben hastayim cok kotuyum hic uyuyamadim oksuruk hapsirik mide bulantisi uykusuzluk suan hepsi biraradaaaaaa
canım vücut direncin düşmüş senin bari bol bol meyve ye,c vitamini al,folik asit kullan,ıhlamur içebilirsin,geçmiş olsun canm
nasiösiniz
ben hastayim cok kotuyum hic uyuyamadim oksuruk hapsirik mide bulantisi uykusuzluk suan hepsi biraradaaaaaa
canım vücut direncin düşmüş senin bari bol bol meyve ye,c vitamini al,folik asit kullan,ıhlamur içebilirsin,geçmiş olsun canm
saol gullum galiba orta kulak intihabi oldum gibi cunku oksuruken hem bugazim hem kulaklarim kasuiiniyorrrrrr offfffyaaaaaa hic cekilmiyor wallaaaa annemiii istiyom bennnnnnnnnnn
nasiösiniz
canim benim annemlerde bilmiyor izine geldigimde ogreneceklerrrrrhos bana bskipda hamile oldugumu anlamamak komiklik olur ama neyseeeeeee
kızlar benim folikasitim 10 tane kaldı bu bittikten sonra bi daha kullanıcakmıyım :26::26::26:magnezyum başlarız demişti doktorum ama bu ne içindir sizce ???
canım çok geçmiş olsun
ben zaten gebeliğimden önce başlamıştım yani demekki 10 gün sonra hamile kalmışım bu vitaminlerden herkese veriliyomu peki ?
saol canim
folik asit emzirme doneminde bile kullaniliyor canim dr yazdir tekrara al elevitti diyorsun degilmi
elevit magnezyum kan ilaci hepsi biranda alacaimiz donemlerde gelecek ben suan 2sini kullaniyorum
bebek isteyen herkese veriliyor canim benim bildigim kadariylaaaaaaaa
Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.
ben çok uzun zamandır kullanamıyorum folbiol,bulantılarımı çok arttırmıştı.kötü mü ettim bilmiyorum ama kullanamadım bi türlü.bu arada bütüüüün arkadaşlara günaydınnnnn
Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?