2011 Aralık Anneleri

Bu arada benimki 12+4 de gitmeme rağmen doktor dedi bu daha küçük anlaşılmaz, bir ay sonra gel söylerim dedi. Parmaklarını görebiliyonda onumu göremiyon sankim.

canım benimki ultrasona göre 11+6 olmasına rağmen,kıza benziyo dedi,eğer bacağını açarsa,ya da yan yatarsa,12 haftalıkken net belli oluyo,kimileri prensip haline getirmişler,16 dan önce söylememeyi[/QUOTE]

Evet ama bana verdiği randevu ne zaman biliyormusun?18. haftam bitince. Eee yok artık o noktadan sonra dedm bile söyler yanii.

Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.

Tebrik ederim cnm. Allah yavrunu sana bağışlasın.

Kızlar yaaa çok fena kabızım. Tam 2.5 aydır. Acaba diyorum decavit kullanıyorum omu yapıyor. Doktor kabızlık şurubu verdi ama kullanmaya cesaret edemedim. Fazla kulanırsan ishal yapar dedi. Öte yandan hergün 1 kiloya yakın kayısı yememe ragmen hala tuvalete çıkamıyor olmam çok sinir bozucu. Hayır 6 kilo aldım. Doktor çok yeme diyor. Yemiyorum bakın 2.5 aydır kabızım sanırım ondan diyorum yok yiyorsundur diyor. Ayyy sinir oldum ya. Yesem bilmezmiyim yani. İnsan 2,5 ay yediklerini tutarsa 6 kilo etmez mi siz söyleyin. Acaba elevite geçsem kabızlığım geçermi? Şurubu kullansam mı kullanan arkadaşlar varmı? Bir tehlikesi olur mu?Hayır bu kadar kayısıya rağmen geçmiyorsa mutlaka decavit yapıyordur diyorum fikri olan varsa sööölesin arkadaşlar farkındaysanız acayip gerilmiş durumdayım. 66 kilo nerde 72 kilo nerde yaaa.

SLM KIzlar nasılsınız? bebişler ve sizler inşallah iyisinizdir. biz idare ediyoruz. mide bulantılarım eşimi bıktırdı galiba. her iş ona bakıyor. işten gelip direk yatıyorum. acıkınca kalkıp acıktım diyorum. çok utanıyorum çok sıkılıyorum ama yapacak bişi yok. eşim yorulmaya başladı.

canım benimki ultrasona göre 11+6 olmasına rağmen,kıza benziyo dedi,eğer bacağını açarsa,ya da yan yatarsa,12 haftalıkken net belli oluyo,kimileri prensip haline getirmişler,16 dan önce söylememeyi

Evet ama bana verdiği randevu ne zaman biliyormusun?18. haftam bitince. Eee yok artık o noktadan sonra dedm bile söyler yanii.

Kızlar yaaa çok fena kabızım. Tam 2.5 aydır. Acaba diyorum decavit kullanıyorum omu yapıyor. Doktor kabızlık şurubu verdi ama kullanmaya cesaret edemedim. Fazla kulanırsan ishal yapar dedi. Öte yandan hergün 1 kiloya yakın kayısı yememe ragmen hala tuvalete çıkamıyor olmam çok sinir bozucu. Hayır 6 kilo aldım. Doktor çok yeme diyor. Yemiyorum bakın 2.5 aydır kabızım sanırım ondan diyorum yok yiyorsundur diyor. Ayyy sinir oldum ya. Yesem bilmezmiyim yani. İnsan 2,5 ay yediklerini tutarsa 6 kilo etmez mi siz söyleyin. Acaba elevite geçsem kabızlığım geçermi? Şurubu kullansam mı kullanan arkadaşlar varmı? Bir tehlikesi olur mu?Hayır bu kadar kayısıya rağmen geçmiyorsa mutlaka decavit yapıyordur diyorum fikri olan varsa sööölesin arkadaşlar farkındaysanız acayip gerilmiş durumdayım. 66 kilo nerde 72 kilo nerde yaaa.[/QUOTE]
canım çok geçmiş olsun. ilacın yapıyordur kabızlık. kan ilacı mı o ilaç. genelde yapıyorlar. doktorun ilacını değiştirsin. Allah korusun hemoroide cevirir. doktorun bana verdiği bilgilendirme formunda kabız olmayın günde 2.5 litre su için falan yazıyordu. bi de bebeğin gelişimi nedeniyle bağırsaklara baskı oluyor o da yapabilir belki. kabızlık için ilaç kullanmadım yardımcı olamıyorum ama fikir vermek istedim.

canım benimki ultrasona göre 11+6 olmasına rağmen,kıza benziyo dedi,eğer bacağını açarsa,ya da yan yatarsa,12 haftalıkken net belli oluyo,kimileri prensip haline getirmişler,16 dan önce söylememeyi

Kızlar yaaa çok fena kabızım. Tam 2.5 aydır. Acaba diyorum decavit kullanıyorum omu yapıyor. Doktor kabızlık şurubu verdi ama kullanmaya cesaret edemedim. Fazla kulanırsan ishal yapar dedi. Öte yandan hergün 1 kiloya yakın kayısı yememe ragmen hala tuvalete çıkamıyor olmam çok sinir bozucu. Hayır 6 kilo aldım. Doktor çok yeme diyor. Yemiyorum bakın 2.5 aydır kabızım sanırım ondan diyorum yok yiyorsundur diyor. Ayyy sinir oldum ya. Yesem bilmezmiyim yani. İnsan 2,5 ay yediklerini tutarsa 6 kilo etmez mi siz söyleyin. Acaba elevite geçsem kabızlığım geçermi? Şurubu kullansam mı kullanan arkadaşlar varmı? Bir tehlikesi olur mu?Hayır bu kadar kayısıya rağmen geçmiyorsa mutlaka decavit yapıyordur diyorum fikri olan varsa sööölesin arkadaşlar farkındaysanız acayip gerilmiş durumdayım. 66 kilo nerde 72 kilo nerde yaaa.[/QUOTE]

ayy canım yaa birde kilo aldım diyrosun.. wc gidemezsen kilo aldın sanırsın tabi... ayy çatlar insan yaaa... ama bende senin gibiyim yani çok rahat değilimm.. kullandığım ilaçlar yapıyrmuş.. erik yesen belki işe yarar bir dene istersen.. birde eğer pilav yiyorsan bir süre yeme bakalım ne olacak???
bende 1 gün iyisem 2 gün kötüyüm.. elevit kullanıyorum bu arada bir de dr magnezyum ilacı verdi 3 haftadır kullanıyorum ama oda fayda etmiyor ki... sürekli yürüyüş yap diyor ama halim olmuyorki yürüyüş için.. belki yürüyebilsem hergün faydasını görürüm.. ama tembelim

haklısın canım insan öyle hissediyor,ne kadar anlayışlı da olsalar bi süre sonra şunu yap bunu yap demek utandırıyor insanı.ama bulantısı varken de insan kılını kıpırdatamıyor napalım yani dimi ama

canım çok geçmiş olsun. ilacın yapıyordur kabızlık. kan ilacı mı o ilaç. genelde yapıyorlar. doktorun ilacını değiştirsin. Allah korusun hemoroide cevirir. doktorun bana verdiği bilgilendirme formunda kabız olmayın günde 2.5 litre su için falan yazıyordu. bi de bebeğin gelişimi nedeniyle bağırsaklara baskı oluyor o da yapabilir belki. kabızlık için ilaç kullanmadım yardımcı olamıyorum ama fikir vermek istedim.[/QUOTE]

D vitamini kabiz yapar kabizlikta kilo yapar canim ben israrla probiyotik yogurt oneriyorum ben normaldede cok kabiz olurdum ama yogurdu yedigimden beri sorun yasamiyorum

MAŞALLAH canım sevindim sonuçları ne zaman veriyolar bende c.tesi yaptırıcamda o an sölemiyolar dimi

canım 4-5 gün sonra çıkıyor doktorun arayıp bilgi veriyor.

gözün aydın cnm... darısı bizlerin başına inşş. bende cumartesi gideceğim bakalım ne zaman belli olacak?

canım 4-5 gün sonra çıkıyor doktorun arayıp bilgi veriyor.

mutlu yıllar canım.... yeni yaşın sağlık,huzur,mutluluk getirsin.. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

hepinizinkini döverizzzz

bebegım cizelgemden bir hafta onde bunu da belırteyım

bebegıme ılk hedıyesı dedesınden gldı ,taç ve sac tokası almıs ama o kadar guzel kııı
canım babam
Masal'ım odasının kapısına asacagım sonra da takacagım..
ınsalalh degısmez de cısnıyetı ..

ıkıncı hedıyesı ıse esımın teyzesınden geldı ,cok sırın bı alt açma takımı..yastıgı da var ve agız sılme bezlerı

ama o kadar şirin ki ..

canım benım guzel Masal'ım hep üstünde yatagın zamanları hayal ederek uyudum annem

kızlar bende bu önümüzdeki haftasonu ankara'dan amasya'ya gidicem .. doktorum özel olsaydı yolculuk yapmanın sakıncası olup olmadığını sorardım ama devlet hastanesi ve her seferinde farklı bi doktorla muhattap oluyorum...

yani gidip danışmam mümkün değil... sizler için doktorlarınızın seyehatla alakalı söylediği şeyler varmı.. özel otoyla rahat bi yolculuk olacak gibi görünüyor ama... ne biliyim.. aklıma takıldı işte

canım demir ilacı yapıyo,benim hiç yoktu,troit ilacı önlüyodu kabızlığı,ama bu ilaca başlayınca bende de oldu,kayısı yiyom geldiğimden beri,kuru incir,bol su içiyom,süt,sıvı tüket bol bol

maşallah yakışır kızımıza:79::79:

canım çok geçmiş olsun. ilacın yapıyordur kabızlık. kan ilacı mı o ilaç. genelde yapıyorlar. doktorun ilacını değiştirsin. Allah korusun hemoroide cevirir. doktorun bana verdiği bilgilendirme formunda kabız olmayın günde 2.5 litre su için falan yazıyordu. bi de bebeğin gelişimi nedeniyle bağırsaklara baskı oluyor o da yapabilir belki. kabızlık için ilaç kullanmadım yardımcı olamıyorum ama fikir vermek istedim.[/QUOTE]

Saol cnm benim.ah 3-4 liter su içiyorum zaten ama değişmedi.

ayy canım yaa birde kilo aldım diyrosun.. wc gidemezsen kilo aldın sanırsın tabi... ayy çatlar insan yaaa... ama bende senin gibiyim yani çok rahat değilimm.. kullandığım ilaçlar yapıyrmuş.. erik yesen belki işe yarar bir dene istersen.. birde eğer pilav yiyorsan bir süre yeme bakalım ne olacak???
bende 1 gün iyisem 2 gün kötüyüm.. elevit kullanıyorum bu arada bir de dr magnezyum ilacı verdi 3 haftadır kullanıyorum ama oda fayda etmiyor ki... sürekli yürüyüş yap diyor ama halim olmuyorki yürüyüş için.. belki yürüyebilsem hergün faydasını görürüm.. ama tembelim[/QUOTE]

Elevite geçsem değişir mi acaba durum? Yani tmm yürüyüş dün 3 saat yürüdüm onun hatrınıo bi rkere çık dimi tuvalete yokk. Pilav zaten 2 haftadır ağzıma sürmedim.Erik hergün 2 tabak 1 tabak erik, 2 tabak kayısı, 1 tabak çilek yiyorum cnm ya. Şu kabızlığı atlatıp bana şişko diyenlerin yüzüne vurmak istiyorum. Başta kocamın.

Tabii cnm hemoroide çevirir Allah göstermesin.

D vitamini kabiz yapar kabizlikta kilo yapar canim ben israrla probiyotik yogurt oneriyorum ben normaldede cok kabiz olurdum ama yogurdu yedigimden beri sorun yasamiyorum[/QUOTE]

Cnm siteden başka bir arkadaş doktoruna sormuş. Doktor kesinlikle yeme ondaki bazı bakteriler çocuğa zarar verir demiş. Bence sende başka bir doktora sor. Gözümüzün bebişi olan yavrularımıza gerekirse kırk elekten geçirir öyle sunarız yemekleri.

sumak her seferinde hüzünlendiriyorsun beni. Allah yuvanı, yavrunu korusun cnm.

hoşgeldin canım aramıza,aralıkta büssürü bebişimiz olcak Allahn izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…