Bu arada benimki 12+4 de gitmeme rağmen doktor dedi bu daha küçük anlaşılmaz, bir ay sonra gel söylerim dedi.Parmaklarını görebiliyonda onumu göremiyon sankim.
Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.
Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.
canım benimki ultrasona göre 11+6 olmasına rağmen,kıza benziyo dedi,eğer bacağını açarsa,ya da yan yatarsa,12 haftalıkken net belli oluyo,kimileri prensip haline getirmişler,16 dan önce söylememeyi
canım benimki ultrasona göre 11+6 olmasına rağmen,kıza benziyo dedi,eğer bacağını açarsa,ya da yan yatarsa,12 haftalıkken net belli oluyo,kimileri prensip haline getirmişler,16 dan önce söylememeyi
SLM KIzlar nasılsınız? bebişler ve sizler inşallah iyisinizdir. biz idare ediyoruz. mide bulantılarım eşimi bıktırdı galiba. her iş ona bakıyor. işten gelip direk yatıyorum. acıkınca kalkıp acıktım diyorum. çok utanıyorum çok sıkılıyorum ama yapacak bişi yok. eşim yorulmaya başladı.
canım çok geçmiş olsun. ilacın yapıyordur kabızlık. kan ilacı mı o ilaç. genelde yapıyorlar. doktorun ilacını değiştirsin. Allah korusun hemoroide cevirir. doktorun bana verdiği bilgilendirme formunda kabız olmayın günde 2.5 litre su için falan yazıyordu. bi de bebeğin gelişimi nedeniyle bağırsaklara baskı oluyor o da yapabilir belki. kabızlık için ilaç kullanmadım yardımcı olamıyorum ama fikir vermek istedim.[/QUOTE]Evet ama bana verdiği randevu ne zaman biliyormusun?18. haftam bitince. Eee yok artık o noktadan sonra dedm bile söyler yanii.
Tebrik ederim cnm. Allah yavrunu sana bağışlasın.
Kızlar yaaa çok fena kabızım. Tam 2.5 aydır. Acaba diyorum decavit kullanıyorum omu yapıyor. Doktor kabızlık şurubu verdi ama kullanmaya cesaret edemedim. Fazla kulanırsan ishal yapar dedi. Öte yandan hergün 1 kiloya yakın kayısı yememe ragmen hala tuvalete çıkamıyor olmam çok sinir bozucu. Hayır 6 kilo aldım. Doktor çok yeme diyor. Yemiyorum bakın 2.5 aydır kabızım sanırım ondan diyorum yok yiyorsundur diyor. Ayyy sinir oldum ya. Yesem bilmezmiyim yani. İnsan 2,5 ay yediklerini tutarsa 6 kilo etmez mi siz söyleyin. Acaba elevite geçsem kabızlığım geçermi? Şurubu kullansam mı kullanan arkadaşlar varmı? Bir tehlikesi olur mu?Hayır bu kadar kayısıya rağmen geçmiyorsa mutlaka decavit yapıyordur diyorum fikri olan varsa sööölesin arkadaşlar farkındaysanız acayip gerilmiş durumdayım. 66 kilo nerde 72 kilo nerde yaaa.
MAŞALLAH canım sevindim sonuçları ne zaman veriyolar bende c.tesi yaptırıcamda o an sölemiyolar dimi
gözün aydın cnm... darısı bizlerin başına inşş. bende cumartesi gideceğim bakalım ne zaman belli olacak?
o zaman haklısın canım her şeyin hayırlısı bebiğin sağlıklı olsun da zaten karnın büyüdükçe o kendini belli eder
en büyük bebek seninkiymiş diyecektim tam, deryam160510'un 13 haftalık olmuş Allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin
mutlu yıllar canım.... yeni yaşın sağlık,huzur,mutluluk getirsin.. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
nıhalla tesekkur ederım cnım nereden ogrendın ,
bebegıme ılk hedıyesı dedesınden gldı ,taç ve sac tokası almıs ama o kadar guzel kııı
canım babam
Masal'ım odasının kapısına asacagım sonra da takacagım..
ınsalalh degısmez de cısnıyetı ..
ıkıncı hedıyesı ıse esımın teyzesınden geldı ,cok sırın bı alt açma takımı..yastıgı da var ve agız sılme bezlerı
ama o kadar şirin ki ..
canım benım guzel Masal'ım hep üstünde yatagın zamanları hayal ederek uyudum annem
canım çok geçmiş olsun. ilacın yapıyordur kabızlık. kan ilacı mı o ilaç. genelde yapıyorlar. doktorun ilacını değiştirsin. Allah korusun hemoroide cevirir. doktorun bana verdiği bilgilendirme formunda kabız olmayın günde 2.5 litre su için falan yazıyordu. bi de bebeğin gelişimi nedeniyle bağırsaklara baskı oluyor o da yapabilir belki. kabızlık için ilaç kullanmadım yardımcı olamıyorum ama fikir vermek istedim.
bebegıme ılk hedıyesı dedesınden gldı ,taç ve sac tokası almıs ama o kadar guzel kııı
canım babam
Masal'ım odasının kapısına asacagım sonra da takacagım..
ınsalalh degısmez de cısnıyetı ..
ıkıncı hedıyesı ıse esımın teyzesınden geldı ,cok sırın bı alt açma takımı..yastıgı da var ve agız sılme bezlerı
ama o kadar şirin ki ..
canım benım guzel Masal'ım hep üstünde yatagın zamanları hayal ederek uyudum annem
canım geçmişi okurken gördüm
maşallah yakışır kızımıza:79::79:
lüfffen beni ve bebişimide listeye eklermisinizzzz lüffennnn
SAT 27.02.2011
muhtemel doğum tarihim 13.12.2011
yaş 24
hamile kaldığım kilo 62
yaşadığım il kocaeli
bebişimin kalp atışı duyuldu
teşekkürler!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?