sumak her seferinde hüzünlendiriyorsun beni. Allah yuvanı, yavrunu korusun cnm.
sumakcım iyiki doğdun. Nice mutlu seneler geçirirsin inşallah yavru-ların ve eşinle.
nice yıllara sumakcığım:79::79::79:
hoşgeldin canım aramıza,aralıkta büssürü bebişimiz olcak Allahn izniyle
kızlar bende bu önümüzdeki haftasonu ankara'dan amasya'ya gidicem .. doktorum özel olsaydı yolculuk yapmanın sakıncası olup olmadığını sorardım ama devlet hastanesi ve her seferinde farklı bi doktorla muhattap oluyorum...
yani gidip danışmam mümkün değil... sizler için doktorlarınızın seyehatla alakalı söylediği şeyler varmı.. özel otoyla rahat bi yolculuk olacak gibi görünüyor ama... ne biliyim.. aklıma takıldı işte
kızlar bende bu önümüzdeki haftasonu ankara'dan amasya'ya gidicem .. doktorum özel olsaydı yolculuk yapmanın sakıncası olup olmadığını sorardım ama devlet hastanesi ve her seferinde farklı bi doktorla muhattap oluyorum...
yani gidip danışmam mümkün değil... sizler için doktorlarınızın seyehatla alakalı söylediği şeyler varmı.. özel otoyla rahat bi yolculuk olacak gibi görünüyor ama... ne biliyim.. aklıma takıldı işte
ben ilk hamişlikte hem uçakla hem de otobüsle yolculuk yaptım defalarca. doktorum özeldi ve söylediği şu: 1 veya 2 saatte bi durup bi 10 dk yürü demişti. sorun olmaz demişti. gerçekten de sorunsuz geçti yolculuklarım. uçak yolculuğumu da 30 haftalıkken yaptım 2 defa doktor raporu ile uçtuk ama. uçak almıyo yoksa.
ben temmuz başında fethiyeye gitcem ama özel arabayla değil otobüsle otobüste 2 saatte bir durmaz ama doktora demiştim benim bi tatilimde bu cumaydı kaşa gitcektik ama onu daha 3 ayım dolmıcak diye iptal ettim bayrama aldım dr sorun olmaz sen bilirsin demişti gerçi ama ben erken diye istemedim ama 1 ay sonra kısmet olursa gitcem fethiyeye uyurum ama yaaa otobüste gece de 2 saatte bi kalmıyoz ya heheheheh hayırlısıyla bişey olmaz
ben hamılelıgımı bılmeden gıttım 10 saat yolculuk yaptım ve bebegımı de ogrendıgım gun 10 saat yolculuk yapıp gldım..
bır sorun olmadı ..bu yaz tatıle gıdıcegız yıne ozel arabamızla .sanmam yıne sorun olucagını
ama denıze gırme olayını sormak lazım
Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.
çok halsizim. okul müdürü izin verse hemen eve gideceğim. yorgunluktan ders anlatamıyorum.ne yapacağım ben? yazık öğrencilerime.
bu arada vitamin mi istesem doktordan? ama ben folik asiti bile şu an düzenli kullanamıyorum mide bulantısından(((((((
canım bende haziranın 18de tatile gidiyorum. bu cuma dr gittiğimde soracağım.. sen dr konuştun mu??? bir sorun olurmu acaba??
bizde karar veremedik arabamızla mı gidelim yoksa otobüslemi diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?