2011 Aralık Anneleri

bızde artık elevıt basladık ve ferruma da tekrar basladık ama daha hıc ıcemedım

unuttum ıkı gundur..bugun baslıyacagım ınsallah

güzelim o zaman dr verdiği o ilacı kullan istersen.. sonuçta kabızlık daha kötü kendini rahatsız hissedersin.. dr yan etkisi olsa vermezdi sanırım...
neler çektiğini çok iyi anlıyorum.. çok zor...inş en kısa zamanda geçer...
birde yazarken aklıma geldi kefir içtin mi hiç.. bana dr önerdi bağışıklığı güçlendirir demişti.. gerçi bir kere içtim ama işe yaramıştı.

birde tam buğday ekmeği al onu ye bakalım ne olacak

ben ilk hamişlikte hem uçakla hem de otobüsle yolculuk yaptım defalarca. doktorum özeldi ve söylediği şu: 1 veya 2 saatte bi durup bi 10 dk yürü demişti. sorun olmaz demişti. gerçekten de sorunsuz geçti yolculuklarım. uçak yolculuğumu da 30 haftalıkken yaptım 2 defa doktor raporu ile uçtuk ama. uçak almıyo yoksa.

bende ağustosta araba ile eylülde de uçak ile seyahat etmem gerekeceği için araştırdım bu konuyu.
araba ile seyahat problem değil. önemli olan otururken rahat olman (konfor vs) ve en fazla 2 saatte bir ara verip 10 dk yürüyüş yapman (kan dolaşımı için). iyi seyahatler bebişinle birlikte

çok halsizim. okul müdürü izin verse hemen eve gideceğim. yorgunluktan ders anlatamıyorum.ne yapacağım ben? yazık öğrencilerime.
bu arada vitamin mi istesem doktordan? ama ben folik asiti bile şu an düzenli kullanamıyorum mide bulantısından(((((((

ben temmuz başında fethiyeye gitcem ama özel arabayla değil otobüsle otobüste 2 saatte bir durmaz ama doktora demiştim benim bi tatilimde bu cumaydı kaşa gitcektik ama onu daha 3 ayım dolmıcak diye iptal ettim bayrama aldım dr sorun olmaz sen bilirsin demişti gerçi ama ben erken diye istemedim ama 1 ay sonra kısmet olursa gitcem fethiyeye uyurum ama yaaa otobüste gece de 2 saatte bi kalmıyoz ya heheheheh hayırlısıyla bişey olmaz

ben hamılelıgımı bılmeden gıttım 10 saat yolculuk yaptım ve bebegımı de ogrendıgım gun 10 saat yolculuk yapıp gldım..

bır sorun olmadı ..bu yaz tatıle gıdıcegız yıne ozel arabamızla .sanmam yıne sorun olucagını
ama denıze gırme olayını sormak lazım

canım bende haziranın 18de tatile gidiyorum. bu cuma dr gittiğimde soracağım.. sen dr konuştun mu??? bir sorun olurmu acaba??
bizde karar veremedik arabamızla mı gidelim yoksa otobüslemi diye...

kızlar iyice bebek oldum,sabah uyanamadım,kahvaltı yapmadan çıktım,evde 1 lt süt vardı,daha açılmamış onu aldım,yanına bişey alır içerim diye,markete girdim,dedim kek alsam birsürü katkı maddesi,simitte pek gitmiyo,bi baktım eti cicibebe,içinde bir sürü vitamin varmış,probiyotik,ballı,yumurtalı,çok severim normalde de,ondan aldım 400 gr lık,sabah onla kahvaltı yaptım,şimdi de öğlen arası yine süt cicibebe yiyecem,o kadar yol yürüyüpte yağlı bilmediğim et yiyeceğime,bebişi sütle,cicbebeyle besleyeyim dedim

ben sordum deniz kum ii gelir dedi hamilelikte sorun yok ama havuza girme ben girmicem bi de çok güneşin altında kalma dedi bana o kadar

tatili de amma araştırmışım ben ilk haftalar sormuştum ona göre rezervasyon yaptım :82::82:

biran önce zamanın geçmesini istiyorum.
ilk hamişlikte herşeyi sindire sindire yaşamak hissetmek istemiştim
ama bunda daha yorucu geçtiği için bir an önce hamişlik bitsin
bebeğim gelsin istiyorum. okuldaki
arkadaşlara söledim. hem
sevindiler hem de şaşırdılar.
oğlum daha küçük olduğu için
onlara tuhaf geldi.

canım kıpır kıpır.... ne güzel yaaa. benim dr cd olayından hiç bahsetmedi.. zaten her gittiğimde bebeğim sadece yatıyordu... bir keresinden dr rahatsız etti oda kafasını ileri geri oynattı o kadar

Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.

folik asiti benim dr um mide bulantısı yapabiliyor (arttırabiliyor) diye değiştirdi zaten önemli olan hamile kalmadan almakmış onu.. elevite döndü.. sende sor bence cnm...

canım bende haziranın 18de tatile gidiyorum. bu cuma dr gittiğimde soracağım.. sen dr konuştun mu??? bir sorun olurmu acaba??
bizde karar veremedik arabamızla mı gidelim yoksa otobüslemi diye...

ben otobüs olayını sormadım haziranda gitmem gereken tatil uçaklaydı uçak sorun olmaz dedi ama sen pipiriklisin oldu ki bişey olur ona bağlarsan sen bilirsin yani dedi bende iptal ettim 3 ayım dolmadığı için henüz yoooo hiçte üzülmedim aslında hem havalarda insanı bi tatil moduna sokmadıki iiyiki de iptal etmişim hiçte canım bu cuma tatile çıkmak istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…