- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
kızlar iyice bebek oldum,sabah uyanamadım,kahvaltı yapmadan çıktım,evde 1 lt süt vardı,daha açılmamış onu aldım,yanına bişey alır içerim diye,markete girdim,dedim kek alsam birsürü katkı maddesi,simitte pek gitmiyo,bi baktım eti cicibebe,içinde bir sürü vitamin varmış,probiyotik,ballı,yumurtalı,çok severim normalde de,ondan aldım 400 gr lık,sabah onla kahvaltı yaptım,şimdi de öğlen arası yine süt cicibebe yiyecem,o kadar yol yürüyüpte yağlı bilmediğim et yiyeceğime,bebişi sütle,cicbebeyle besleyeyim dedim
ben sordum deniz kum ii gelir dedi hamilelikte sorun yok ama havuza girme ben girmicem bi de çok güneşin altında kalma dedi bana o kadar
tatili de amma araştırmışım ben ilk haftalar sormuştum ona göre rezervasyon yaptım :82::82:
kızlar bende bu önümüzdeki haftasonu ankara'dan amasya'ya gidicem .. doktorum özel olsaydı yolculuk yapmanın sakıncası olup olmadığını sorardım ama devlet hastanesi ve her seferinde farklı bi doktorla muhattap oluyorum...
yani gidip danışmam mümkün değil... sizler için doktorlarınızın seyehatla alakalı söylediği şeyler varmı.. özel otoyla rahat bi yolculuk olacak gibi görünüyor ama... ne biliyim.. aklıma takıldı işte
haftasonu çeşmeye kaçamak bi tatile gittik ailecek. cuma öğleden snra gittik pazar akşam döndük ve havuza da girdim denize de. hiç sorun olmaz arkadaşlar. doktorum bana yüzmey tavsiye etmişti zaten.ben hamılelıgımı bılmeden gıttım 10 saat yolculuk yaptım ve bebegımı de ogrendıgım gun 10 saat yolculuk yapıp gldım..
bır sorun olmadı ..bu yaz tatıle gıdıcegız yıne ozel arabamızla .sanmam yıne sorun olucagını
ama denıze gırme olayını sormak lazım
folik asiti benim dr um mide bulantısı yapabiliyor (arttırabiliyor) diye değiştirdi zaten önemli olan hamile kalmadan almakmış onu.. elevite döndü.. sende sor bence cnm...
bunu bende yapıyorum zaten cıcıbeyeı cok severım
resmen mama yapıp yıyorum cok vıtamın var ıcınde..
yok havuza gırmem o zaman..
bız tatılımızı rezevasyon yapmayız hıc cıkarız evımızden yol bızı nereye gtururse
begendıgımız otellerde kalırız
en son Alanya son bulur :)
kızlar bende bu önümüzdeki haftasonu ankara'dan amasya'ya gidicem .. doktorum özel olsaydı yolculuk yapmanın sakıncası olup olmadığını sorardım ama devlet hastanesi ve her seferinde farklı bi doktorla muhattap oluyorum...
yani gidip danışmam mümkün değil... sizler için doktorlarınızın seyehatla alakalı söylediği şeyler varmı.. özel otoyla rahat bi yolculuk olacak gibi görünüyor ama... ne biliyim.. aklıma takıldı işte
canımkıpır kıpır.... ne güzel yaaa. benim dr cd olayından hiç bahsetmedi.. zaten her gittiğimde bebeğim sadece yatıyordu... bir keresinden dr rahatsız etti oda kafasını ileri geri oynattı o kadar
pokim
ben sana ozel mesaj attım ama snaırım senın ozel mesaj yazma hakkıın yok dımı
ben gıdemedım hala dişciye..ne yapılır bu duruma ,
Selam canım,
Güzelim birincisi doktorunu seçme hakkın var beğendiğin doktorun poliklinik programını öğren ona göre randevu al.
İkincisi mutlaka doktora danış genel bir kontrolünü yapsın ona göre tavsiye etsin. Çünkü bu tür durumlar kesinlikle kişinin bünyesiyle alakalı. Her hamilede reaksiyon farklı olur. Özel arabayla gidecekseniz dinlene dinlene gidilmesi dinlenildiğin yerde hafif yürüyüşler yapılması doğru. Tecrübeyle sabit.
Ben doktora sorma imkanım olmadan yola çıktım bodrumdan istanbula gitmeye kalktım o zamanlar 9 haftalık gebeydim. Otobüs yolculuğuydu.. İzmirde düşük tehlikesi geçirdim ve oradaki kadın doğum servisinde 5 gece kaldım.. Kendimi çok iyi hisediyordum oysa. Neyseki taburcu oldum tekrar bodruma döndüm. Bu kez özel arabayla dinlene dinlene. Gerçekten dinlenerek ve yatarak yapılan yoculuk daha rahat. Aracında hızlı gitmemesi lazım. Şu an 13. haftamın içindeyim ve artık kesinlikle bana yolculuk yasak. Hala tehlikem devam ediyor malesef.
Sevgiler...
canım benim hala özel msj atma hakkım yok o züzden burdan yazıyorum.mutlaka diş hekimine git.ya dolgun bir miktarda diş dokusuyla beraber kırılmış yada sadece dişin başka bi yerden de kırılmış olabilir .bu tür şeyler kanal tedavisi görmüş dişlerde daha çok oluyor senin öylemiydi?geriye kalan diş dokusu azsa kaplama yapılır yada kurtarcak gibiyse dolgu yapırlı,görmeden bişey diyemiyorum ama korkulcak bişey kesinlikle yok.ihmal etme git hemen bi baktır canım.
kızlar bişi soracağım.. 11+1 deyiz bugün.. karnım ve göğüslerim çok ağrıyor.. normalmi??
bende yeni atlatıyorum tehlikey,kaybolan kesnin yerinde halen devam eden nokta şeklinde iç kanama varmış,ama dr. vücut kendini toparlıyo,bebek te çok haraketli,bişey olmaz dedi,ben 5. ayda memlekete gidecem,4 saat otobüsle,bi de bir eğitim var,17 günlük,daha tarihi belli değil,ama en erken temmuzun sonunda,bi de ona gidecem,1 ay sonra ablamın nikahı var,istanbulda onu bile düşünüyom,gitsem mi diye,yengem 2 aylık bebeğini uçaktaki basınç farkı yüzünden kaybetmişti,otobüsle de 16-18 saat yol çekemem herade,annem de dur yerinde gitme sen diyo
Güzelim bence de annen haklı...
Benim doktor kesinlikle yasakladı yolculuğun her çeşidini. Çünkü teklikeye bir girdimi sonrasında yüzde elli şansın var diyor. ta ki yedinci aya kadar.. yedinci ayda da erken doğum tehlikesi oluyormuş.
İllaki gideceğim diyorsan özel arabayla dinlene dinlene yapacağın bir yolculuğu tercih et. Çok mesafe oaln bir yolsa uçak olarak THY nı tercih et. Çünkü onların donanımları daha profesyonel.
Seni gitme noktasında çok iyi anlıyorum gerçekten. Bende tıkandım kaldım bodruma...
Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlık ve sıhhatle...
Sevgiler...
kızlar iyice bebek oldum,sabah uyanamadım,kahvaltı yapmadan çıktım,evde 1 lt süt vardı,daha açılmamış onu aldım,yanına bişey alır içerim diye,markete girdim,dedim kek alsam birsürü katkı maddesi,simitte pek gitmiyo,bi baktım eti cicibebe,içinde bir sürü vitamin varmış,probiyotik,ballı,yumurtalı,çok severim normalde de,ondan aldım 400 gr lık,sabah onla kahvaltı yaptım,şimdi de öğlen arası yine süt cicibebe yiyecem,o kadar yol yürüyüpte yağlı bilmediğim et yiyeceğime,bebişi sütle,cicbebeyle besleyeyim dedim
Kızlar yaaa çok fena kabızım. Tam 2.5 aydır. Acaba diyorum decavit kullanıyorum omu yapıyor. Doktor kabızlık şurubu verdi ama kullanmaya cesaret edemedim. Fazla kulanırsan ishal yapar dedi. Öte yandan hergün 1 kiloya yakın kayısı yememe ragmen hala tuvalete çıkamıyor olmam çok sinir bozucu. Hayır 6 kilo aldım. Doktor çok yeme diyor. Yemiyorum bakın 2.5 aydır kabızım sanırım ondan diyorum yok yiyorsundur diyor. Ayyy sinir oldum ya. Yesem bilmezmiyim yani. İnsan 2,5 ay yediklerini tutarsa 6 kilo etmez mi siz söyleyin. Acaba elevite geçsem kabızlığım geçermi? Şurubu kullansam mı kullanan arkadaşlar varmı? Bir tehlikesi olur mu?Hayır bu kadar kayısıya rağmen geçmiyorsa mutlaka decavit yapıyordur diyorum fikri olan varsa sööölesin arkadaşlar farkındaysanız acayip gerilmiş durumdayım. 66 kilo nerde 72 kilo nerde yaaa.
hepinizinkini döverizzzz
bebegım cizelgemden bir hafta onde bunu da belırteyım
bebegıme ılk hedıyesı dedesınden gldı ,taç ve sac tokası almıs ama o kadar guzel kııı
canım babam
Masal'ım odasının kapısına asacagım sonra da takacagım..
ınsalalh degısmez de cısnıyetı ..
ıkıncı hedıyesı ıse esımın teyzesınden geldı ,cok sırın bı alt açma takımı..yastıgı da var ve agız sılme bezlerı
ama o kadar şirin ki ..
canım benım guzel Masal'ım hep üstünde yatagın zamanları hayal ederek uyudum annem
canım isim vermedide ben cuma günü eve giderken otobüste sağ tarafıma feci bi ağrı girdi otobüsten indim sağ bacağımı çekemedim 10 dk filan sonra taksiye bindimde doktoru da aradım yoldan gittim magnezyum başlıycaz ama erken dedi bide rahim büyümesi oluyo ağrında ondan dedi :44::44: ama çok ağrıdı ya kitledi bacağımı sık sık olmasada ara ara bu şiddette olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?