2011 Aralık Anneleri

bunu bende yapıyorum zaten cıcıbeyeı cok severım
resmen mama yapıp yıyorum cok vıtamın var ıcınde..

yok havuza gırmem o zaman..

bız tatılımızı rezevasyon yapmayız hıc cıkarız evımızden yol bızı nereye gtururse
begendıgımız otellerde kalırız
en son Alanya son bulur :)

keşke senin durumunu bilen kendi doktoruna sorma imkanın olsa canım.ama şu kadarını söyliyim rahat kendi otonla ve dikkatli gittikten sonra sonrun olalacağını sanmıyorum ben de iki defa ankaraya gittim üstelik günü birlik ama Allahıma şükürler olsun bi sorun yaşamadım.

haftasonu çeşmeye kaçamak bi tatile gittik ailecek. cuma öğleden snra gittik pazar akşam döndük ve havuza da girdim denize de. hiç sorun olmaz arkadaşlar. doktorum bana yüzmey tavsiye etmişti zaten.

pokim

ben sana ozel mesaj attım ama snaırım senın ozel mesaj yazma hakkıın yok dımı

ben gıdemedım hala dişciye..ne yapılır bu duruma ,

folik asiti benim dr um mide bulantısı yapabiliyor (arttırabiliyor) diye değiştirdi zaten önemli olan hamile kalmadan almakmış onu.. elevite döndü.. sende sor bence cnm...

bende elevite dün başladım folik asite de devam ediyorum bıraktırır herhalde 1-2 haftaya dr sorcam onu c.tesi,elevit çok kocaman bişey yaaa midemi bulandırdı dün bugünde içmedim daha ama zor bi hap çok büyyyüüüüükkk(

çok güzel ii fikir ama bizim arabamız şirketin arabası vermiyolar ki bize(( o yüzden otobüs uçak öle gidiyos ((

Selam canım,
Güzelim birincisi doktorunu seçme hakkın var beğendiğin doktorun poliklinik programını öğren ona göre randevu al.
İkincisi mutlaka doktora danış genel bir kontrolünü yapsın ona göre tavsiye etsin. Çünkü bu tür durumlar kesinlikle kişinin bünyesiyle alakalı. Her hamilede reaksiyon farklı olur. Özel arabayla gidecekseniz dinlene dinlene gidilmesi dinlenildiğin yerde hafif yürüyüşler yapılması doğru. Tecrübeyle sabit.
Ben doktora sorma imkanım olmadan yola çıktım bodrumdan istanbula gitmeye kalktım o zamanlar 9 haftalık gebeydim. Otobüs yolculuğuydu.. İzmirde düşük tehlikesi geçirdim ve oradaki kadın doğum servisinde 5 gece kaldım.. Kendimi çok iyi hisediyordum oysa. Neyseki taburcu oldum tekrar bodruma döndüm. Bu kez özel arabayla dinlene dinlene. Gerçekten dinlenerek ve yatarak yapılan yoculuk daha rahat. Aracında hızlı gitmemesi lazım. Şu an 13. haftamın içindeyim ve artık kesinlikle bana yolculuk yasak. Hala tehlikem devam ediyor malesef.
Sevgiler...

canım kıpır kıpır.... ne güzel yaaa. benim dr cd olayından hiç bahsetmedi.. zaten her gittiğimde bebeğim sadece yatıyordu... bir keresinden dr rahatsız etti oda kafasını ileri geri oynattı o kadar

şanslıymışız o zman biz,dr. boyunu zor ölçtü,durmuyo bıcırık,var gücüyle tekmeliyo,ama küçük olduğu için çok ta hissettiremiyo kendini

pokim

ben sana ozel mesaj attım ama snaırım senın ozel mesaj yazma hakkıın yok dımı

ben gıdemedım hala dişciye..ne yapılır bu duruma ,

canım benim hala özel msj atma hakkım yok o züzden burdan yazıyorum.mutlaka diş hekimine git.ya dolgun bir miktarda diş dokusuyla beraber kırılmış yada sadece dişin başka bi yerden de kırılmış olabilir .bu tür şeyler kanal tedavisi görmüş dişlerde daha çok oluyor senin öylemiydi?geriye kalan diş dokusu azsa kaplama yapılır yada kurtarcak gibiyse dolgu yapırlı,görmeden bişey diyemiyorum ama korkulcak bişey kesinlikle yok.ihmal etme git hemen bi baktır canım.

bende yeni atlatıyorum tehlikey,kaybolan kesnin yerinde halen devam eden nokta şeklinde iç kanama varmış,ama dr. vücut kendini toparlıyo,bebek te çok haraketli,bişey olmaz dedi,ben 5. ayda memlekete gidecem,4 saat otobüsle,bi de bir eğitim var,17 günlük,daha tarihi belli değil,ama en erken temmuzun sonunda,bi de ona gidecem,1 ay sonra ablamın nikahı var,istanbulda onu bile düşünüyom,gitsem mi diye,yengem 2 aylık bebeğini uçaktaki basınç farkı yüzünden kaybetmişti,otobüsle de 16-18 saat yol çekemem herade,annem de dur yerinde gitme sen diyo

kızlar bişi soracağım.. 11+1 deyiz bugün.. karnım ve göğüslerim çok ağrıyor.. normalmi??

tesekkur ederım ,yok kanal tedavısı fılan degıldı sadece dolgu yapılmıstı du an dolgum gorunuyor
dısım kırılmıs cok parca degıl aslında,dolgu ıle kapatılır gıbı de geldı
tesekkur ederım cnım bugun gıdebılırsem gıdeyım o zaman..

Merhabalar herkese uzun zamandır girememiştim, ilk sayfaya baktımda bayağı çok aralık bebişi olacak İnşallah, tüm bebişlerimize kocaman Maaşallh
Cinsiyetlerde öğrenilmeye başlanmış galiba hayırlı olsun,
bende bu hafta gidecem öğrenirmiyim acaba pek beklentim yok ama 11 haftalık olucaz çünkü

Güzelim bence de annen haklı...
Benim doktor kesinlikle yasakladı yolculuğun her çeşidini. Çünkü teklikeye bir girdimi sonrasında yüzde elli şansın var diyor. ta ki yedinci aya kadar.. yedinci ayda da erken doğum tehlikesi oluyormuş.
İllaki gideceğim diyorsan özel arabayla dinlene dinlene yapacağın bir yolculuğu tercih et. Çok mesafe oaln bir yolsa uçak olarak THY nı tercih et. Çünkü onların donanımları daha profesyonel.
Seni gitme noktasında çok iyi anlıyorum gerçekten. Bende tıkandım kaldım bodruma...
Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlık ve sıhhatle...
Sevgiler...

araba alcaz inş. arabayla gideriz inş. antebe,2 saat sürüyo yakın,o eğitime gelincede mecburi,sadece ona gidecem uzun mesafe olarak,ekspres olana binecem,mardin olcak,yolu çok ta kötü değil,o zaman 5. ayımı doldurmuş olcam,en rahat dönemler

hiç güleceğim yoktu valla allah senide güldürsün... erken başlamışınız bisküvili mamalara allahım bize bebeğimize yedirdiğimiz günleride göstersin inşallah.... ben günlük süt alıp içiyorum uzun ömürlü sütlerde bir sürü katkı maddesi var... hergün meyvemi alıp yoğurt veya sütümü alıp işe geliyorum... dün tartıuldım 10+2 günlüğüz 1 kilo almışım heralde normal sayılır :86:

canım benim kabız olan arkadaşıma bende elevit kullanıyorum 2 güne anca tuvalete çıkabiliyorum tiroid hapı kullanmama rağmen.. 2 gün bile sıkıntı veriyor insana.. sen nasıl yaşıyon vahhh kurban olduğum :84: :84:

kızlar ben hamileliğimi ümrede yani mekkede öğrendim.. uçağa bindiğim gün adetim 3 gün geçmişti... dönerken ise 8 haftalık hamileydim... daha yeni geldik.. uçağada bindim mekke -- medine arası yolculukta yaptım otobüsle .. çok şükür hiç birşey olmadı.. :26:

o zamanlar aklıma gelmedide bu soruu şimdi aklıma geldi valla...

canim once denemedigin dogal yollari bitir sonra ilaca basla. dupalac falan vermistir diye tahmin ediyorum. oncesinde kefir ve probiyotik yogurdu dene. kefirin tadi beni pek acmadi ama ise yaradigi gercek..

hepinizinkini döverizzzz

bebegım cizelgemden bir hafta onde bunu da belırteyım

vayvayvay aplaaa :) canim dogum gunun kutlu olsun bu arada bebisinle birlikte nice guzel yaslara

benim ilk hediyem bundan 3 sene once kiz yegenim tarafindan verilmisti. bi gun elinde bi oyuncakla cika geldi tatil icin, o zaman 5 yasindaydi. al bunu kuzenime verirsin dogunca dedi. o gunden beri kuzen diye ensemizde boza pisiriyordu essek meltem

benim doktorumdan 18 ekime kadar heryere gitmeye izin var. biz 19 mayis tatiline cikmadan sormustuk. 2 saatte bir yurumek onemli eklem yerlerindeki damarlardan kan akisini saglamak icin. sadece yolculukta degil calisirken bile bunu yapmak lazim. genel bi kontrole git ve sor bence. bu tur durumlar hep kisiye ozel oluyor biliyorsun...

canim magnezyum kramplar icin veriliyor. ozellikle son trimestrda basimiz biraz belada olacak kramplarla. bu donemde magnezyumveriyorlar genelde. dogal yoldan almak istersen ve kabizlik sorunun yoksa muz yemeni onerebilirim. umarim bir olcu hafifler kramplarin..

Arkadaşlar ben yeni kayıtlı üyeyim.
Aralık ayı annelerindenim Allah nasip ederse...
Tabloya eklenmek istiyorum... Mesaj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için..

İlk gebeliğim yaşım 36
1 mart son adetim. 13. haftamın içindeyim şimdilik..
Muhtemel doğum tarihim 6 aralık düşük tehdidi yaşadım ama bebek sağlıklı.
Kalp atışları normal... Allaha şükür..

Ayırca burada aynı tarihli hamilelerle karşılaşmak beni çok mutlu ve motive etti..
Keşke daha evvel katılsaydım demekten kendimi alamıyorum..
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…