güzelim o zaman dr verdiği o ilacı kullan istersen.. sonuçta kabızlık daha kötü kendini rahatsız hissedersin.. dr yan etkisi olsa vermezdi sanırım...
neler çektiğini çok iyi anlıyorum.. çok zor...inş en kısa zamanda geçer...
birde yazarken aklıma geldi kefir içtin mi hiç.. bana dr önerdi bağışıklığı güçlendirir demişti.. gerçi bir kere içtim ama işe yaramıştı.
birde tam buğday ekmeği al onu ye bakalım ne olacak
kızlar iyice bebek oldum,sabah uyanamadım,kahvaltı yapmadan çıktım,evde 1 lt süt vardı,daha açılmamış onu aldım,yanına bişey alır içerim diye,markete girdim,dedim kek alsam birsürü katkı maddesi,simitte pek gitmiyo,bi baktım eti cicibebe,içinde bir sürü vitamin varmış,probiyotik,ballı,yumurtalı,çok severim normalde de,ondan aldım 400 gr lık,sabah onla kahvaltı yaptım,şimdi de öğlen arası yine süt cicibebe yiyecem,o kadar yol yürüyüpte yağlı bilmediğim et yiyeceğime,bebişi sütle,cicbebeyle besleyeyim dedim
bunu bende yapıyorum zaten cıcıbeyeı cok severım
resmen mama yapıp yıyorum cok vıtamın var ıcınde..
yok havuza gırmem o zaman..
bız tatılımızı rezevasyon yapmayız hıc cıkarız evımızden yol bızı nereye gtururse
begendıgımız otellerde kalırız
en son Alanya son bulur :)
şanslıymışız o zman biz,dr. boyunu zor ölçtü,durmuyo bıcırık,var gücüyle tekmeliyo,ama küçük olduğu için çok ta hissettiremiyo kendini
hiç güleceğim yoktu valla allah senide güldürsün...erken başlamışınız bisküvili mamalara allahım bize bebeğimize yedirdiğimiz günleride göstersin inşallah.... ben günlük süt alıp içiyorum uzun ömürlü sütlerde bir sürü katkı maddesi var... hergün meyvemi alıp yoğurt veya sütümü alıp işe geliyorum... dün tartıuldım 10+2 günlüğüz 1 kilo almışım heralde normal sayılır :86:
canım benim kabız olan arkadaşıma bende elevit kullanıyorum 2 güne anca tuvalete çıkabiliyorum tiroid hapı kullanmama rağmen.. 2 gün bile sıkıntı veriyor insana.. sen nasıl yaşıyon vahhh kurban olduğum :84: :84:
Arkadaşlar ben yeni kayıtlı üyeyim.
Aralık ayı annelerindenim Allah nasip ederse...
Tabloya eklenmek istiyorum... Mesaj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için..
İlk gebeliğim yaşım 36
1 mart son adetim. 13. haftamın içindeyim şimdilik..
Muhtemel doğum tarihim 6 aralık düşük tehdidi yaşadım ama bebek sağlıklı.
Kalp atışları normal... Allaha şükür..
Ayırca burada aynı tarihli hamilelerle karşılaşmak beni çok mutlu ve motive etti..
Keşke daha evvel katılsaydım demekten kendimi alamıyorum..
Sevgiler...
araba alcaz inş. arabayla gideriz inş. antebe,2 saat sürüyo yakın,o eğitime gelincede mecburi,sadece ona gidecem uzun mesafe olarak,ekspres olana binecem,mardin olcak,yolu çok ta kötü değil,o zaman 5. ayımı doldurmuş olcam,en rahat dönemler
Evet beşinci ay rahat bir dönem. İnşallah canım güzel ve sağlıklı bir yoculuk geçirirsin. Yolların bozuk olmaması çok iyi. Yinede doktorun da onaylasın bu yolculuğu. Çünkü daha evvel bir tehdit geçirmişsin.
Tabi çok da marazlı gibi davranmamak lazım dikkat edeceğim diye. Sanırım sen bu konuda rahatsın. Dikkat ederken en iyisi rahat olmak ve normal hayatı fazla sekteye uğratmamak.
Umarım benimde yasağım kalkar da istanbula gidebilirim :)
Saol cnm benim. Bende troit hapı kullanıyorum. Hemde günde 1,5 tane. Hayırlısı bide kefir deniyecem. Zaten midem çorbaya döndü. Onu dene bunu dene. Allah herkesin yardımcısı olsun valla.
canım ya ben troit ilacını(eutrox 50 mg) çeyreğe düşürmüştüm,hamile olduğum kanda bile çıkmamıştı adete 6 gün kala,hem de ikizdi,neyse adetin 4. günü kesinleşti,yarıma çıkardım,7. günü tsh 3.76 ydı,dr.yarıma devam et dedi,yarım yarım devam ettim,bebişin biri gitti o arada,anlatmıştım,düşük tehlikesi,enfeksiyon vs. için kan alındı,testler yapıldı,tsh değerim 1.14 e düşmüş,şimdi çeyrek alıyom,sence bu sefer de 1 in altına düşer mi,yoksa iyi mi bu doz,hamile olmasam bu değer de içmem,2-3 günde 1 içerim ama hamilelikte değişiyo hormonlar
inş. canım,inş. hepimiz çok rahat bi hamilelik geçirriz,ben çok rahatladım,11.12.13. derken,sanki hamile değilim,çok rahatım,şükürler olsun
Hoşbulduk canım..
Çok teşekkür ederim benim adıma bunu yaparsan çok mutlu olacağım. Kendimi daha fazla aranızda hissedeceğim o zaman.. :)
Bir de gebelik çizelgesi nasıl hazırlanıyor. Ben de istiyoruuum...
deryacim... arkadasi sana yonlendiriyoruz :)
deryacim... Arkadasi sana yonlendiriyoruz :)
inş. canım,inş. hepimiz çok rahat bi hamilelik geçirriz,ben çok rahatladım,11.12.13. derken,sanki hamile değilim,çok rahatım,şükürler olsun
Kefiri çok severim aslında. Hamile değilken gece içer yatardım. O kdara rahat bir uyku sağlıyordu ki anlatamam. Ama hamile olunca korktum iyimidir kötümü diye.Sen sordun mu doktoruna kefiri?
Ekemk konusunda haklısn tam buğday veya kepeğe geçmeliyim. Çok teşekkür ederim cnm ilgin için.
Cicibebe yiyebileceğimi pek sanmam. Ben normalde de bisküvi, atıştımalık vs. Sevmem yememde. Ancak Çalışan ve dışarıdan yemesi gereken hamişler napcaz bu yemek işini bilmiyorum. Hem çok yağlı, hem eti nederden bilmiyoruz, hem hijyenini bilmiyoruz. Napcaz. Ben evde hafta sonları birkaç çeşit yemek ve tatlı yapıyorum. Öğlende yetirip yiyorum. Tabii en geç perşembe bitiyor cuma yine dışarıdan. Hiçççç içim almıyor hiçç.
Bizde öyle cnm. O yüzden kimsenin bilmediği dibde köşede kalmış yerleri keşfederiz ve bu bizim çok hoşumuza gider. Ama bu sene tatil yok.İşi daha yeni açtık. Eşimle birlikte ayrılamayız başından. Belki öyle geniş olursa bayram taillleri ve hafta sonları idare edicez.
Benim ki de çok uslu derya teyzesi. Elini koymuş başının altına yatıyo.
ayy bende gebelik cetveli yaptım bakim olmuşmu?
Hoşgeldin cnm aramıza. listeyi yapan arkadaşımız starimu. Ben senin adına ona özel mesaj atarım. Sanırım şuan yok burda.
Saol cnm benim. Bende troit hapı kullanıyorum. Hemde günde 1,5 tane. Hayırlısı bide kefir deniyecem. Zaten midem çorbaya döndü. Onu dene bunu dene. Allah herkesin yardımcısı olsun valla.
canım ya ben troit ilacını(eutrox 50 mg) çeyreğe düşürmüştüm,hamile olduğum kanda bile çıkmamıştı adete 6 gün kala,hem de ikizdi,neyse adetin 4. günü kesinleşti,yarıma çıkardım,7. günü tsh 3.76 ydı,dr.yarıma devam et dedi,yarım yarım devam ettim,bebişin biri gitti o arada,anlatmıştım,düşük tehlikesi,enfeksiyon vs. için kan alındı,testler yapıldı,tsh değerim 1.14 e düşmüş,şimdi çeyrek alıyom,sence bu sefer de 1 in altına düşer mi,yoksa iyi mi bu doz,hamile olmasam bu değer de içmem,2-3 günde 1 içerim ama hamilelikte değişiyo hormonlar
Cnm aman deyim. Senin ki daha sabitlenmemiş. Sık kontrol ettir. Ben 6 senedir aynı kullanıyorum doz sabitlendi. ama yiede her ay tekrar kont. ettiriyorum çünkü çocukta bu haptan kullanıyor. Yeterlimi değil mi? Sende en azından 2 haftada bir baktır. sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. aman atlama çocuğun düşük riskini çok arttıran bir durumdur.
tabiii cnm olmaz mı?kimse ilk seferde başaramı zaten sıkma kendini.
ğ yi g yap canım,olmuşhayırlı olsun,bu görevi ben üstlendim de ondan gülüşüyoz arkadaşlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?