2011 Aralık Anneleri

Kefiri çok severim aslında. Hamile değilken gece içer yatardım. O kdara rahat bir uyku sağlıyordu ki anlatamam. Ama hamile olunca korktum iyimidir kötümü diye.Sen sordun mu doktoruna kefiri?
Ekemk konusunda haklısn tam buğday veya kepeğe geçmeliyim. Çok teşekkür ederim cnm ilgin için.

Cicibebe yiyebileceğimi pek sanmam. Ben normalde de bisküvi, atıştımalık vs. Sevmem yememde. Ancak Çalışan ve dışarıdan yemesi gereken hamişler napcaz bu yemek işini bilmiyorum. Hem çok yağlı, hem eti nederden bilmiyoruz, hem hijyenini bilmiyoruz. Napcaz. Ben evde hafta sonları birkaç çeşit yemek ve tatlı yapıyorum. Öğlende yetirip yiyorum. Tabii en geç perşembe bitiyor cuma yine dışarıdan. Hiçççç içim almıyor hiçç.

Bizde öyle cnm. O yüzden kimsenin bilmediği dibde köşede kalmış yerleri keşfederiz ve bu bizim çok hoşumuza gider. Ama bu sene tatil yok. İşi daha yeni açtık. Eşimle birlikte ayrılamayız başından. Belki öyle geniş olursa bayram taillleri ve hafta sonları idare edicez.

şanslıymışız o zman biz,dr. boyunu zor ölçtü,durmuyo bıcırık,var gücüyle tekmeliyo,ama küçük olduğu için çok ta hissettiremiyo kendini

Benim ki de çok uslu derya teyzesi. Elini koymuş başının altına yatıyo.

Saol cnm benim. Bende troit hapı kullanıyorum. Hemde günde 1,5 tane. Hayırlısı bide kefir deniyecem. Zaten midem çorbaya döndü. Onu dene bunu dene. Allah herkesin yardımcısı olsun valla.

Hoşgeldin cnm aramıza. listeyi yapan arkadaşımız starimu. Ben senin adına ona özel mesaj atarım. Sanırım şuan yok burda.

Evet beşinci ay rahat bir dönem. İnşallah canım güzel ve sağlıklı bir yoculuk geçirirsin. Yolların bozuk olmaması çok iyi. Yinede doktorun da onaylasın bu yolculuğu. Çünkü daha evvel bir tehdit geçirmişsin.
Tabi çok da marazlı gibi davranmamak lazım dikkat edeceğim diye. Sanırım sen bu konuda rahatsın. Dikkat ederken en iyisi rahat olmak ve normal hayatı fazla sekteye uğratmamak.
Umarım benimde yasağım kalkar da istanbula gidebilirim :)

Cicibebe yiyebileceğimi pek sanmam. Ben normalde de bisküvi, atıştımalık vs. Sevmem yememde. Ancak Çalışan ve dışarıdan yemesi gereken hamişler napcaz bu yemek işini bilmiyorum. Hem çok yağlı, hem eti nederden bilmiyoruz, hem hijyenini bilmiyoruz. Napcaz. Ben evde hafta sonları birkaç çeşit yemek ve tatlı yapıyorum. Öğlende yetirip yiyorum. Tabii en geç perşembe bitiyor cuma yine dışarıdan. Hiçççç içim almıyor hiçç.

meyveler artıyo,ben hafif şeylerle geçiriyom gündüzleri,şimdi karpuzlar olgunlaşsın,kavun,üzüm,kiraz,yanına bir dilim ekmek,ara öğün olarak süt yeter,ağır şeylere gerek yok,çok şanslıyız meyveler bol,yaz geldi,kışın azcık meyve,sıkılyo insan,ben muz,kivi görmek istemiyom bıkmışım

Benim ki de çok uslu derya teyzesi. Elini koymuş başının altına yatıyo.[/QUOTE]

ne babası oynak,ne anası kime çekmiş bu uşak bilemedim

inş. canım,inş. hepimiz çok rahat bi hamilelik geçirriz,ben çok rahatladım,11.12.13. derken,sanki hamile değilim,çok rahatım,şükürler olsun

Hoşgeldin cnm aramıza. listeyi yapan arkadaşımız starimu. Ben senin adına ona özel mesaj atarım. Sanırım şuan yok burda.[/QUOTE]

Hoşbulduk canım..
Çok teşekkür ederim benim adıma bunu yaparsan çok mutlu olacağım. Kendimi daha fazla aranızda hissedeceğim o zaman.. :)
Bir de gebelik çizelgesi nasıl hazırlanıyor. Ben de istiyoruuum...

deryacim... arkadasi sana yonlendiriyoruz :)

deryacim... arkadasi sana yonlendiriyoruz :)

canım google daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun boy ticker ı seç,son olarak 1. ye tahmini doğum tarihini,2. ye son adet tarihini,3. ye bebişine notunu,ş,ç,ğ,ı yerine s,c,g,i kullan,sonra bb codun son http yle başlayıp png yle biten yerini,profilindeki çizelge bölümüne yapıştır:79::79:

inş. canım,inş. hepimiz çok rahat bi hamilelik geçirriz,ben çok rahatladım,11.12.13. derken,sanki hamile değilim,çok rahatım,şükürler olsun

İnşallah. Bende artık rahatım birkaç gündür.. Ağrılarım yok. Kabızlığım azaldı. Ondan çok çekmiştim. Düşük tehlikesi yaşadığım için doktor hiçbir ilaç vermemişdi. Su iç dedi bol bol. Su içerek yatakda kabızlığın geçmesini beklemek epey sıkıntılı oldu tabi..
Neyse çoğu bitti gitti.
Allah tüm sıkıntıdaki bayanlara yardım etsin.

canım kefiri dr söyledi bana bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek için içebilrisin demişti... o ara grip e yakalanmıştım.. ne yapabilirim demiştim kendimi kuvvetlendirmek için.. hatta içemezsen meyveli olanalrı var ondan alabilrisin demişti.. bende migrosta buldum aldım.. DD ama buğday ekmeğini al tadıda güzel işede yarıyor.. bir dene ne kaybedersin kiD

gebelik cetveli yapmayı 1 haftadır beceremeyen ben işte huzurlarınıza gebelik cetveliyle çıkıyorum yaşasınnn

kızlar benim su içtikçe midem bulanıyor... hiç doğru düzgün su içemiyorum yarım litre ancak oluyordur 24 saatte.. bebeğimin gelişimini etkilermi acaba.. ama buna rağmen nasıl oluyorsa ikidebir altıma yapacak kadar sıkışabiliyorum pesssssssssssssssssssssss:88:

meyveler artıyo,ben hafif şeylerle geçiriyom gündüzleri,şimdi karpuzlar olgunlaşsın,kavun,üzüm,kiraz,yanına bir dilim ekmek,ara öğün olarak süt yeter,ağır şeylere gerek yok,çok şanslıyız meyveler bol,yaz geldi,kışın azcık meyve,sıkılyo insan,ben muz,kivi görmek istemiyom bıkmışım

Öyle şükür çok meyve var ama meyve yeyince acayip midem kazınıyor benim. Sizin kazınmıyor mu?

Benim ki de çok uslu derya teyzesi. Elini koymuş başının altına yatıyo.[/QUOTE]

ne babası oynak,ne anası kime çekmiş bu uşak bilemedim[/QUOTE]

gündüz ki halinize değil de cnm. geceki halinize çekmiştir. bu arada bize de serbest oldu. Son 2 ay kalana kadar. Tabii bu hafta yorgunduk bi dahaki hafta sonu kısmet. Biz yaşlıyız yavvv.

Hoşgeldin cnm aramıza. listeyi yapan arkadaşımız starimu. Ben senin adına ona özel mesaj atarım. Sanırım şuan yok burda.

Hoşbulduk canım..
Çok teşekkür ederim benim adıma bunu yaparsan çok mutlu olacağım. Kendimi daha fazla aranızda hissedeceğim o zaman.. :)
Bir de gebelik çizelgesi nasıl hazırlanıyor. Ben de istiyoruuum...[/QUOTE]

Gönderdim bile cnm. Arkadaşımız bugün girebilirse ki oğlu yeni sünnet oldu biraz telaşı var. Senide ekleyecektir en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…