2011 Aralık Anneleri

evet su için,3 lt günlük,ben dr a dedim bol sıvı tüketiyom diye,belli zaten dedi,suyu bol içnce,kesenin suyu da bol oluyo,bebiş te rahat hareket ediyo,belki de ondan kıprdak zilli diyesim geliyo,kıza benzetti diye

cnm sen yinede bir doktora danış ama bende naçizane fikrimi söylemek istedim. Su evet lazım ama için almıyorsa zaten içme. Her bünyenin durumu farklıdır. Ve sık tuvalete gidiyorsan böbreklerinle alakalı bir sıkıntı olabilir. Umarım yoktur. Ama bu durumu bir daha doktora gitttiğinde mutlaka beyan et.

rahim aşağı indiğinden canım,11. haftadan sonra daha az çıkıyosun,sıkma kendini bulantın geçsin içersin,bol bol meyve ye onlar da sulu,güzel,tüysüz şeftaliye bayılıyom ben

Teşekkür ederim deryacığım hemen deniyorum..

selam kizlar dr geldim orta kulak intihabi veee kanda intihap cikdi antibiyotik alcam offffffffffff cok kotuyum ben yaaaaaaaaa biseyde yiyemiyorum doktorum aaaaa sen hamleymissin diger doktorun fax cekdi ne guzel bunda hic kg almamissin dedi moralimi duzelttii

aksama ne yemek yapicaksiniz kiuzlarrrrr
daha bisey yemedim karnim acikdi galibaaa

saol cnm ben zaten yerdim eskiden tam buğday yine başlayayım. teşekkür ederim.

annaaaa otururken bacak bacak üstüne atmak da kan dolaşımı için iyi değildir o zaman :18:

Hoşbulduk canım..
Çok teşekkür ederim benim adıma bunu yaparsan çok mutlu olacağım. Kendimi daha fazla aranızda hissedeceğim o zaman.. :)
Bir de gebelik çizelgesi nasıl hazırlanıyor. Ben de istiyoruuum...[/QUOTE]

Gönderdim bile cnm. Arkadaşımız bugün girebilirse ki oğlu yeni sünnet oldu biraz telaşı var. Senide ekleyecektir en kısa zamanda.

Teşekkür ederim sevgili Buseli arkadaşım.
Aman da seveyim ben bu sitenin hanımlarını - annelerini. 112 acil servis gibi maşallah...

ğ yi g yap canım,olmuşhayırlı olsun,bu görevi ben üstlendim de ondan gülüşüyoz arkadaşlarla

gebelik cetveli yapmayı 1 haftadır beceremeyen ben işte huzurlarınıza gebelik cetveliyle çıkıyorum yaşasınnn

kızlar bende aynen böyle yapıyorum kopyalıyorum profile ama kabul etmiyo ve açıklamayı okuyun diyo açıklamada da sadece tickerfactorynin çizelgeleri kabul edildiği yazıyo... ben beceremiyom galiba... nerde yanlış yapıyomm

Çok geçmiş olsun güzelim. Bozma moralini doktoruna güven. O hamileliğini etki,lemeyecek antibiyotikler vermiştir.. Kiloyu da takma bende 13. Haftamdayım ve 2.5 kilo verdim şu ana kadar.. Bazıları hiç almıyor bazıları veriyor sonuçta 4. ayla birlikte düzenli kilo almaya başlayacağız inşallah.
Hemen birşeyler ye.. afiyet olsun...
Sevgiler

canım kanda iltihap,enfeksiyon önemli ve tehlikeli benim kanamm bu yüzden oldu,bana 4 ünite serum verdier,antibiyotik iğne yaptılar 5-6 tane,sonra 1 hafta sonra tekrar yeniledi,sapsarı akıntı geliyodu,fiti yazdı dr. çok şükr geçti,eğer mikrobu çabuk atmak istiyosan,3 lt su içmelisin en az,süt de iç,ben öyle yaptım,geçti çok şükür

bu arada ben 5 kio vermişim,enfeksiyon yüzünden herşeyde vardır bi hayır 64üm aç karnına,yemek yiynce 65

gecmis olsun canim. iltihap ilactan daha zararli eminol. kullanki cabucak gecsin.

yemek konusunu sorma yaa. corba yapiyorum su an tasip da bi de temizlik isi cikarmasin diye basinda bekliyorum ama kokudan icim disima cikti. herseyden tiksinir oldum. duzelir insallah :84:

canım izledin mi videoyu:79::79:

izlemez miyim:) masallah nasil kipir kipir, bayildim vallahi. izlerken bizim sipayla konusuyorum bi yandan da. `bak gordun mu kardesi neler yapiyo ii bak cumartesi bunlardan sinav yapicam` diye :)))))))))

allah bagislasin bitanem. disarda da icerdeki gibi olursa yandin ama soooliimm

Son düzenleme:

yavrum sağıklı olsun da,ne badireler atlattı yavrum,kardeşi gitti,ama diğeri de kalsaydı,belki beni delirteceklerdi iyice,hayırlısı olsun,bak tatlı bişey ye,ultrasondan önce,tatlı yiyince coşuyo böyle

dur aman... bizim beyin gozunu iice korkutmayalim. zavallim kara kara dusunuyo `daha seni buyutemedik bebisi nasil buyutces` diye. kardes kardes buyuruz insallah diyorum ben de kendi kendime:)

kiyamam ya bende aynisiyim canim ama yemek yapmaya mecburum oglusum icinnnnn

canim ben sut icemiyorum suda vucudum ihtiyac duydugunda iciyorum cunku vucudun istemedigi halde su icmekde odem sislik olusturuyor ilaclarimi duzenli alicam hayirlisi hakktan canim rabbime guveniyorunm

luveylasaol arkadasim gsliba sen yenisin hosgeldin aralik annelerinin arasinaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…