2011 Aralık Anneleri

ya peki ben niye mecburum. bende bi tane kocadan baska bisi yok.

ahhh benim kor vicdanim iste...

ahhhhhhhh kiyamam sana ya oglusunla yat dinlen isde cinsiyeti erkekdi degilmi
sende benim gibi kocise dayanamiyorsun galiba ama cok simartma sonra yine ayni ilgiyi istiyorlar
buarada kac yasindasin bakalim bebisinle beraber buyuyeceksin

canim ben sut icemiyorum suda vucudum ihtiyac duydugunda iciyorum cunku vucudun istemedigi halde su icmekde odem sislik olusturuyor ilaclarimi duzenli alicam hayirlisi hakktan canim rabbime guveniyorunm

yok canım ya olur mu öyle şey,bak bana 4 ünite serumu enfeksiyonu kolayca atayım diye verdiler,2 günde 4 ünite,bol bol sıvı tüket deiler,bol su içtim,bol tuvalate gittim,idrarla birlikte akıntı,mikrop enfeksiyon ne varsa kolayca attım,şişlik mişlik te oluşmadı,zaten hava sıcak,3 öğün yemekten sonra 2 şer brdak içsen,onun haricinde çay,ayran,meyve vs. onlarda da su var,tatsız geliyosa 1 dmla limon damlat,en az 2 lt iç canım,ben atamazdım bu enfeksiyonu içmeseydim,yavaş yavaş başla,zamanla zaten içmeden sen duramazsn

ahhhhhhhh kiyamam sana ya oglusunla yat dinlen isde cinsiyeti erkekdi degilmi
sende benim gibi kocise dayanamiyorsun galiba ama cok simartma sonra yine ayni ilgiyi istiyorlar
buarada kac yasindasin bakalim bebisinle beraber buyuyeceksin

hehehee allah mi soyletti nedir, cinsiyeti henuz belli degil bizim pitircigin. kiz da olsa erkek de olsa kabulumuz efendimm..

ya ben aslinda genc sayilmam 29 yasindayim. ama hem `bodur tavuk her dem pilic` kontenjanindan hem de cok kipir kipir bi yapim oldugumdan hala herkes beni ogrenci saniyor :)

kocisim de sokakta hoplaya ziplaya yuruyen bi tip oldugumdan `lastik top` diyor. yani vaziyetimizin ozeti budur. buyuycem ben de insallah bi gun

deryam bebişin basbaya apaçi dansı yapıyo :118:
maşallahhh şimdiden hiperaktif annesi canı sıkılıyo orda ama eğlenmeye çalışıyo kendince, yerim onu ben

çok merak ediyorum bu hareketleri içinde hissetmek nasıl bi duygu.... yakında bunuda göreceğiz Allahın izni ile :97:

şimdiye kadar 2 defa hissettim,tatlı bişy yedikten sonra olmuştu,demekki bıcır hareketli olduğundan hissetmişim 12. haftada,evet teyzesi apaçi mi yapıyo kol bastı mı ama insan duygulanıyo ya izlerken:2::2::2:

Evet verdiğin bilgi doğrultusunda çizelgem tamamdır..
Çok teşekkür ediyorum Deryacığım.
Şimdi bu çizelge kendiliğinden ilerleyecek mi, yoksa sürekli aktifleştirmemiz migerekecek?

şimdiye kadar 2 defa hissettim,tatlı bişy yedikten sonra olmuştu,demekki bıcır hareketli olduğundan hissetmişim 12. haftada,evet teyzesi apaçi mi yapıyo kol bastı mı ama insan duygulanıyo ya izlerken:2::2::2:

kesinlikle öyle...

bende hep karnımı dinliyorum, özellikle gece yatarken sakinken elim hep orda ama sanki sadece organlarımın hareketlerini hissediyorum ya diyorum bebişim hareket ederde ayırt edemezsem :18:

gerçekten öle benimki demi böledir yaa insanın inanası gelmiyo valla şu an bişey öle ileri geri yukarı aşa gidiyomudur karnımda ben nası hissetmemki :44::44::44: c.tesi inş bende böle görürüö artık kuzucuğu bi de cinsiyeti görim yaaa çünkü dr bi daha beni hayatta sık çağarmaz biliyom ayda bir dicek artık (((

koku konusunu hiçç sormayın. Resmen köpek gibi (afedersiniz) koku alıyorum. Her kokuyu ayırt ediyor ve çoğundan tiksiniyorum. Yemek bende akşam 10-11gibi eve gidince yapıyorum. ama eşim veya evde bekleyen çocuğum olduğu için değil. Kendim için.Artık öğle ve akşam yemeklerini dışarıdan yiyemediğim için yapıyorum. ıyyyy o kadar tiksindim ki artık düşünün o saatte yemek yapıyorum.

Olbeyciğim teessüf ederim
Sen genç değilsen ben ihtiyar gurubundayım o zaman. Yaşım 36 3.5 aylık evli ve 3 aylık hamileyim... bende baya hareketli ve zinde biriyim. Görüntü olarak da 25 den yukarı göstermediğim söyleniyor. Kendime teselli vereyim barii
Neyse insan hissettiği yaştadır sonuçta yaşlanacağız Allah ömür verirse ama zamanı gelince derim.

Ömür boyu kıpır kıpır genç ve zinde olmanı ve uzuuuun sağlıklı bir ömür diliyorum
Öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…