BANA ATMADIN Kİ(((( BEN İSLEMEDİM (((
mail adresin ne canım,gönderilenlere attım ama
kiyamam ya bende aynisiyim canim ama yemek yapmaya mecburum oglusum icinnnnn
çizelgem oldu muuuu????
mail adresin ne canım,gönderilenlere attım ama
bana da gönderir misin lütfen daha önce hiç görmedim. benim böcüğüm hep sakin sakin uyuyodu
ya peki ben niye mecburum. bende bi tane kocadan baska bisi yok.
ahhh benim kor vicdanim iste...
canım izledin mi videoyu:79::79:
bana da gönderir misin lütfen daha önce hiç görmedim. benim böcüğüm hep sakin sakin uyuyodu
vildance@hotmail.com
canim email adres vermek yasak sil adresini
ve ozelden gonder
canim email adres vermek yasak sil adresini
ve ozelden gonder
bilmiyodummsildim
özel msj gönderemiyom ama... neyse kaldı o zaman
ahhhhhhhh kiyamam sana ya oglusunla yat dinlen isde cinsiyeti erkekdi degilmi
sende benim gibi kocise dayanamiyorsun galiba ama cok simartma sonra yine ayni ilgiyi istiyorlar
buarada kac yasindasin bakalim bebisinle beraber buyuyeceksin
deryam bebişin basbaya apaçi dansı yapıyo :118:
maşallahhhşimdiden hiperaktif annesi canı sıkılıyo orda ama eğlenmeye çalışıyo kendince, yerim onu ben
çok merak ediyorum bu hareketleri içinde hissetmek nasıl bi duygu.... yakında bunuda göreceğiz Allahın izni ile :97:
şimdiye kadar 2 defa hissettim,tatlı bişy yedikten sonra olmuştu,demekki bıcır hareketli olduğundan hissetmişim 12. haftada,evet teyzesi apaçi mi yapıyo kol bastı mı ama insan duygulanıyo ya izlerken:2::2::2:
şimdiye kadar 2 defa hissettim,tatlı bişy yedikten sonra olmuştu,demekki bıcır hareketli olduğundan hissetmişim 12. haftada,evet teyzesi apaçi mi yapıyo kol bastı mı ama insan duygulanıyo ya izlerken:2::2::2:
gecmis olsun canim. iltihap ilactan daha zararli eminol. kullanki cabucak gecsin.
yemek konusunu sorma yaa. corba yapiyorum su an tasip da bi de temizlik isi cikarmasin diye basinda bekliyorum ama kokudan icim disima cikti. herseyden tiksinir oldum. duzelir insallah :84:
canım izledin mi videoyu:79::79:
Çok şekermiş evet nerdeyse yüzü belli olacak. Bir dahakinde belli olur. Kıpır kıpır kerata. Allah analı bablı büyütsün cnm.
bilmiyodummsildim
özel msj gönderemiyom ama... neyse kaldı o zaman
Sizin içinde özelden atayım mı mesaj. Özel mesajlarım açıldı yaa... Görmemişin bir özel mesajı olmuş oldu benimki de.
hehehee allah mi soyletti nedir, cinsiyeti henuz belli degil bizim pitircigin. kiz da olsa erkek de olsa kabulumuz efendimm..
ya ben aslinda genc sayilmam 29 yasindayim. ama hem `bodur tavuk her dem pilic` kontenjanindan hem de cok kipir kipir bi yapim oldugumdan hala herkes beni ogrenci saniyor :)
kocisim de sokakta hoplaya ziplaya yuruyen bi tip oldugumdan `lastik top` diyor. yani vaziyetimizin ozeti budur. buyuycem ben de insallah bi gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?