kasıklarım ağrıyor ve ben korkuyorum:18::18:
Olbeyciğim teessüf ederim
Sen genç değilsen ben ihtiyar gurubundayım o zaman. Yaşım 36 3.5 aylık evli ve 3 aylık hamileyim... bende baya hareketli ve zinde biriyim. Görüntü olarak da 25 den yukarı göstermediğim söyleniyor. Kendime teselli vereyim barii
Neyse insan hissettiği yaştadır sonuçta yaşlanacağız Allah ömür verirse ama zamanı gelince derim.
Ömür boyu kıpır kıpır genç ve zinde olmanı ve uzuuuun sağlıklı bir ömür diliyorum
Öpüyorum...
Evet verdiğin bilgi doğrultusunda çizelgem tamamdır..
Çok teşekkür ediyorum Deryacığım.
Şimdi bu çizelge kendiliğinden ilerleyecek mi, yoksa sürekli aktifleştirmemiz migerekecek?
Sizin içinde özelden atayım mı mesaj. Özel mesajlarım açıldı yaa... Görmemişin bir özel mesajı olmuş oldu benimki de.
görmemişin özel mesajı olmuş haa çok güldüm
sağol canımm benim ama derya görmüş gönderdi videoyu
Tcikerımı değiştirdim. Çünkü benim sat 8 mart olmasına karşın yumurta 1 martta oluşmuş olduğundan gebeliğim 8 marta göre değil 1 marta göre gösteriyor ve 12+6 yım. Ve muhtemel doğum tarihim 6 aralık olarak değişti. Bakalım kısmet. O günleri görürümüyüz ya kısmet.
Tcikerımı değiştirdim. Çünkü benim sat 8 mart olmasına karşın yumurta 1 martta oluşmuş olduğundan gebeliğim 8 marta göre değil 1 marta göre gösteriyor ve 12+6 yım. Ve muhtemel doğum tarihim 6 aralık olarak değişti. Bakalım kısmet. O günleri görürümüyüz ya kısmet.
cnm yorulmuşsundur belki benimde çok gezince iş yapınca ağrıyo ama geçiyo sonra 1-2 güne dr gittim ben hatta o yüzden aksıyorum bi de yorulunca(( ilaç vermek istedi ama almadım geçer dedi 1 haftaya ama benim 2 günde geçti hep önemsemiyorum artık
kasıklarım ağrıyor ve ben korkuyorum:18::18:
kesinlikle öyle...
bende hep karnımı dinliyorum, özellikle gece yatarken sakinken elim hep orda ama sanki sadece organlarımın hareketlerini hissediyorumya diyorum bebişim hareket ederde ayırt edemezsem :18:
est. yaaa :26: hani 30 siniri bayanlarin artik olgunlugunun doruklarinda oldugu bi yas olarak gorulur ya genelde. kaldirim kenarindan yuruyup yoldaki babalarin ustunde tek ayak dikilcek yasi gecmis olmak manasinda genc degilim dedim
dileklerine aminnnnnn diyorum hepimiz icin. ruhu hic yaslanmayan tas gibi hatunlar olalim insallah seneler ilerledikce
nasıl oluyo da adet tarihinden önce oluşuyo yumurta,son adet tarihinden 1 hafta sonra falan oluşuyo ama son adet tarihi referans alınıyı,adetten önce oluşan yumurta zaten adet kanamasıyla çatlayıp atılıyo,bebeğin ultrasona göre önde olduğu için mi böyle düşündün anlamadım,ama eskisi doğru diyorum ben
Amaaaaa kalp atışını duyduğumuzda da öyle ilerideydi. Kafam karıştı. Bilmem sonuçte böyle işte.:26::78:
Amiiin canım...
Latife yaptım canım... Ne yalan söylim kaldırım kenarlarında yürümeye hala bayılıyorum
İnan insan yaşının ilerlediğini farketmiyor. kendini hep genç hissediyor. Davranışları hayata bakışı vs.. ne zamanki bir keder girse hayatına (allah göstermesin) o zaman ruhunu yogun ve yaşlı hissediyor. ve ne zamanki o travmayı atlatıyor, hayatın renklerini aynen bıraktığı yerde görüyor... hayat genç düşüncelerle devam ediyor.
Benim annem (allah uzun ömür versin) 60 yaşında, "Aynaya bakmasam kendimi hala 18 yaşımda hissediyorum." diyor...
kızlar içime şüphe düştü... yolculuğa çıkmadan bi doktora gözük diye..
yarın sabah gideyim diyorum... devlet hastanesi bakarmı sizce?
yani ilgilenirmi.. ne dicem ben seyahate çıkıcam ama bi sakıncası varmı gebeliğim açısından mı dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?