nasil bir yolculuga cikiyorsun? hava, kara, deniz?
kızlar içime şüphe düştü... yolculuğa çıkmadan bi doktora gözük diye..
yarın sabah gideyim diyorum... devlet hastanesi bakarmı sizce?
yani ilgilenirmi.. ne dicem ben seyahate çıkıcam ama bi sakıncası varmı gebeliğim açısından mı dicem
ankaradan amasyaya:) karadan otomobille
ankaradan amasyaya:) karadan otomobille
canım son adet tarihine göre hesaplayınca 11+6 oluyo,8 marta göre,peki son adetin azmıydı,üstüne mi gördün o zaman desem,8 martta 1 aylık eder,öyleyse daha fazla our,drun ne diyo peki
kızlar bittik biz öldük yorulduk :79::79::79:ayyy ay sonlarından nefret ediyorumnerden muhasebeci oldum öğretmen ailede tabuyu bozcam die inat ettiğim günü silin tarihten ne olurrrrr:84::84::84::84:öğleden sonra gelemedik yarın hiç gelemeyiz belki önümüzdeki sene meleğimle sınava girip öğretmen olmayı düşünüyorum ali ata bak...ipek ipi tut...tut ipek tut...aman ipek bırakma...ayy bişeyler oldu bana çalışmaktan oynattım en sonunda evi bulsam bari kaçtık biz yarın gelemezsem anlayın evi bulamadım b.k yoluna gitti bizim niyazi hesabı
kasıklarım ağrıyor ve ben korkuyorum:18::18:
doktorum da ultrasyon kağıdıda 12+6 diyor cnm. Oysa sat'ım 8 mart bende anlamadım cnm. Kalp atışında söylediği günü hesaplayarak doktora gittigimde 12+1 dir diye hesap etmiştim. 12+6 çıktı.
kızlar....
ikili testleri özel hastanede yaptıranlar kaç tl ödedi acaba????
kızlar iyice bebek oldum,sabah uyanamadım,kahvaltı yapmadan çıktım,evde 1 lt süt vardı,daha açılmamış onu aldım,yanına bişey alır içerim diye,markete girdim,dedim kek alsam birsürü katkı maddesi,simitte pek gitmiyo,bi baktım eti cicibebe,içinde bir sürü vitamin varmış,probiyotik,ballı,yumurtalı,çok severim normalde de,ondan aldım 400 gr lık,sabah onla kahvaltı yaptım,şimdi de öğlen arası yine süt cicibebe yiyecem,o kadar yol yürüyüpte yağlı bilmediğim et yiyeceğime,bebişi sütle,cicbebeyle besleyeyim dedim
bende de onde gıdıyor cnım ,benım de bır hafta onde cıkıyor...
yumurtlama gunlerı bılınmedıgı ıcın son adet tarhı hesaplanıyor o yuzden ..
mesela benım 25 subat ,8 martta da yumurtlama anım
o yuzden erken tutundu bebegım o yuzden onden gıdıyor :)
Ben bahcelıevler medıcal de yaptırdım, 72 tl muayene ucretı, 106 tl 2 li test....
s.a güzel anneler.
ümraniye atlas hastanesi hakkında bir bilginiz varmı.çok sakin tenha bir hastane oradamı devem etsem acaba diye düşünüyorum da kararsızım biraz bilgim olsa i
yi olacaktı seçim konusunda
yaa ne güzel maşallahben 3 boyutlu görebilecek miyim onu bile bilmiyorum özel hastane ama :44: benim de yarın olacak 2li testim bizdeki teknoloji o kadar iyi değil heralde doktora söylesem cdye çekelim mi diye güler heralde
evet di mi,kakao u kek yemiştim,bi de kayısı,sıram gelene kadar,babası gibi tatlı yiyince,yerinde duramıyo,ilk başta net değil gibi,ama 2-3 defa bakınca anlaşılıyo,rahat dursa tam yüzü falan belli olcak,ama durmuyo ki yavrum
yoooo ilk olcak inş canım kısmetse 2.hamileliğim ama ilkinde kalbi durmuştu geçmiş olsun diye arıyanlara çok sinirleniyodum madem duymuştunuz hayırlı olsun demek için aramadınız gibi konuşuyodum(( o dönem karar vermiştim kimseye demicem diye zaten o zamanda tek annelere demiştik sölemeyinde demiştik ama sülale duymuştu Allah göstermesin kimseye ama hoş olmuyo yaaa istemiyom kimsenin aramasını ii haberimi duyduklarında niye aramıyolar paylaşalım sevinci diye dimi ama
folik asit ilk 3 ay canım,ben şimdi gynoferon diye bi ilaca başladım,demir+folik asit varmış,doktora benim folik asit değerim üst seviyede dedim,90 hamilelik öncesi,30 da sonra kullandm dedim,depolamışım dedim ama bi zararı olmaz bebeğin ihtiyacı olcak doğuma kadar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?