2011 Aralık Anneleri

canım gittiğinde hep aynı dr mı görnüyorsun.. öyle ise sormakta bir sakınca olmaz bence... sonuçta dr ve ona herşey sorabiliriz DD

ankaradan amasyaya:) karadan otomobille

kara oldugu icin biraz sanslisin. Diger metodlara gore birazcana daha guvenli hamile kadin icin. Sana diyecekleri sunlar olabilir:

1) Hic bir zaman susuz kalma, suyunu ihmal etme, yolculukta bol bol su ic. Susuzluk erken doguma sebep olabiliyor.
2) Bir- iki saatte bir yurumeye calis, dinlenme tesislerinde eger yapamiyorsan ayak egzersizleri yap- ayaklarinla sekiz ciz.
3) Eger miden bulaniyorsa yola konsantre olmaya calis, baska insanlar varsa rahat bir yere otur fazla s1k1sma arkaya.
4) 2 saatte bir atistir, kucuk kuru yemis falan eger miden el veriyorsa.

Suanda daha hala birinci trimesterde oldugumuz icin, o kadar fazla korkma. Genelde 25. ve 26. haftalarda bedende en fazla pihtilasma yogunlugu oluyor, o yuzden bu egzersizler onlar icin cok daha onemli.

ankaradan amasyaya:) karadan otomobille

genelde hiçbi doktor mecburiyet yoksa (görev icabı, sağlık kontrolü vs....) yolculuğu önermio. ben 12. haftada bu soruyu sorma gafletinde bulundum doktoruma. tabii ki cevap: HAYIR:) Oldu. annemlere anneler gününde " ANNEANNE" olacaksın demek için sürpriz yapacaktım ama doktor onaylamadı. hevesim de kursağım da kaldı... ööle kuru kuurrruu telefonda söledim ama anneler gününde sööledimmm yinee de anlamlı olduu...

dolayısıyla doktorlar pek yolculuğu önermiolar, sen de haliyle ya allah korusun ya bişi olursa benim yüzümden diyip yolculuğu erteliyosunn. sen nası bilemem ama insan galiba şimdidennn hayatını yavrusuna göre değiştirioo...son karar senindir latifeeliff:)

kızlar bittik biz öldük yorulduk :79::79::79:ayyy ay sonlarından nefret ediyorum nerden muhasebeci oldum öğretmen ailede tabuyu bozcam die inat ettiğim günü silin tarihten ne olurrrrr:84::84::84::84:öğleden sonra gelemedik yarın hiç gelemeyiz belki önümüzdeki sene meleğimle sınava girip öğretmen olmayı düşünüyorum ali ata bak...ipek ipi tut...tut ipek tut...aman ipek bırakma...ayy bişeyler oldu bana çalışmaktan oynattım en sonunda evi bulsam bari kaçtık biz yarın gelemezsem anlayın evi bulamadım b.k yoluna gitti bizim niyazi hesabı

canım son adet tarihine göre hesaplayınca 11+6 oluyo,8 marta göre,peki son adetin azmıydı,üstüne mi gördün o zaman desem,8 martta 1 aylık eder,öyleyse daha fazla our,drun ne diyo peki

doktorum da ultrasyon kağıdıda 12+6 diyor cnm. Oysa sat'ım 8 mart bende anlamadım cnm. Kalp atışında söylediği günü hesaplayarak doktora gittigimde 12+1 dir diye hesap etmiştim. 12+6 çıktı.

sakin cnm her muhasebecinin başına gelen geliyor sanada. Zaten 5 yıllık muhasebeci olanın şahitliği kabul edilmiyor biliyorsun. Sen u dönüşüyle öğretmen olabilirsen süper. sen aliyi ata baktırırken biz hala vergi hesaplıyor olucaz..

doktorum da ultrasyon kağıdıda 12+6 diyor cnm. Oysa sat'ım 8 mart bende anlamadım cnm. Kalp atışında söylediği günü hesaplayarak doktora gittigimde 12+1 dir diye hesap etmiştim. 12+6 çıktı.

bende de onde gıdıyor cnım ,benım de bır hafta onde cıkıyor...
yumurtlama gunlerı bılınmedıgı ıcın son adet tarhı hesaplanıyor o yuzden ..
mesela benım 25 subat ,8 martta da yumurtlama anım
o yuzden erken tutundu bebegım o yuzden onden gıdıyor :)

hadi ya ilginc demek turkiyedeki doktorlar onermiyor ben yurtdisindayim ve bir risk tasimadikca yolculugu birsey diyemiyorlar. Hostesler bile 28. haftaya kadar hosteslik yapiyor.
Duydugum bircok hamile turlu turlu yolculuklara ciktilar. Burda sadece boyle fazla hastalikli bolgelere gitmeyi onermezler, mesela sitmanin yuksek oldugu ulkeler gibi. Yada diyelimki kanama falan geliyor izin vermiyorlar, ama daha muhafazakar olmanin da karlarinida goruyorum.

Ben insallah 20. hafta uzun ucak yolculuguna cikicam. Okudugum bir kac makale 36. haftaya kadar olur diyor.

sumakcım iyiki doğdun bebişinle birlikte nice nice yıllara inşallah

iyi fikir canım ben de böyle yapıcam

Evet işte bende onu anlatmaya çalışıyorum yumurtlama günü (ne demekse) ondan öyle çıkıyor sanırım.

Ben bahcelıevler medıcal de yaptırdım, 72 tl muayene ucretı, 106 tl 2 li test....

Ben avcılar hospitalde 31 tl ödedim. 35 tl de muayane ücreti veriyordum zaten. Hepsi bu.

herkeslere iyi akşamlar..kimler varmış bakalım?neler yaptınız annişler görmeyeli? yoğun bir hafta sonu geçirdim ben,kurs murs temizlik bile yaptık eşimle :26: bugün okulda da ortada sıçan oynadım bebişimin ilk oyunu oldu bu

selam canlar ? hayırlı akşamlar..

nasılsınız ? ben zaman zaman takip etme fırsatı bulsamda hızınıza yetişemiyorum ..maşaALLAH Allah muhabbetinizi artırsın..Rabbim evlatlarımızı salih evlatlardan eylesin..sağlıklı sıhhatli geçiririz inşaALLAH günlerimizi bebeklerimizle,sevdiklerimizle...hayırlısıyla..amin.
ben geçen haftalarda 2 li tarama için kan vermiştim sonuçları alınca paylaşacaktım yeni fırsatım oldu yazmaya..
Elhamdulillah sıkıntı yok dedi dr um herşey olması gerektiği gibi gidiyor...sonuçlarımda normal..inşaALLAh randevum var 6 haziranda başka bir hastaneye başlıyorum..orda 3 lü tarama ile başlanacak sonra da kontrollere burdan devam edecez inşaALLAH..başta bu taramalarda kafam karıssada yapıp yaptırmamakta elhamdulillah bır sıkıntı cıkmadı.insan beklerken cok stres oluyor sonuç için ama duamız iyi olması yönünde herzaman...bu günden itibaren 13+2 yim hayırlısıyla tamamlarız inşaALLAH bu yolculuğumuzu bebeklerimizle ...Allah'a emanet olun..

s.a güzel anneler.
ümraniye atlas hastanesi hakkında bir bilginiz varmı.çok sakin tenha bir hastane oradamı devem etsem acaba diye düşünüyorum da kararsızım biraz bilgim olsa i
yi olacaktı seçim konusunda

s.a güzel anneler.
ümraniye atlas hastanesi hakkında bir bilginiz varmı.çok sakin tenha bir hastane oradamı devem etsem acaba diye düşünüyorum da kararsızım biraz bilgim olsa i
yi olacaktı seçim konusunda

bir arkadasim orada kontrollerini ve dogumunu yapti. 5 sene falan oluyor. biz o zaman onunla kontrollere giderken oldukca kalabalik oluyordu. hatta oyle ki doktoruyla konusmaya pek zamani bile olmuyordu. alel acele bakip cikiyordu. genel olarak ilgisizlik disinda bir sorun duymadim ondan. ama erdem hastanesini biliyorum iyi olarak umraniyede. hic gitmedim ama pek cok insandan iyi referans duydum. yakinsan belki orayi da deneyebilirsin..

ayy cnm ya valla bizim ultrason aletide biraz geri sanırım pek net degil görüntüler 3boyutlu varmış güya zaten 3boyutlu dediklerinde sadece aletin ucu değişiyormuş :44: birde görüntü kahverengi oluyormuş :44:

bende görmek istiroyumm lüfffeeeennnn

Canım öyle olur zaten kimse kimsenin iyiliğini istemediği için hayırlı olsun demeye aramaz cokda lazımdı benim bi hala kızım var çekememezlikten yakında çatlayacak arkamdan konustukları yetmiyo hala susturamadım kendisini hayırlı olsun demeye de aramadı aramazsa aramasın bana uzak Allaha yakın olsun boşver cnm ya bize bizi içten seven dürüst insanlar yeter..

Canım bende kullanıyorum gynoferonu ben demir+folık+b12 vit olaanını kullanıyorum cok sukur kabızlık fln cekmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…