herkese ii akşamlarr :)))
iyi akşamlaaaarr ama güzel annecikler bugün yoklarrr :))
evet. bi sakinlik var sanki. ben de çok yorgunum aslında ama alışkanlıktan sanırım bakmadan geçemiyorum topimiğimize
iyi akşamlar kızlar :)
hoşbulduk şekerler,,
bu yorgunluk herkeste var sanırım..ama gece yatmak bilmiyorum sabahta kalkmak...
hoşbulduk şekerler,,
bu yorgunluk herkeste var sanırım..ama gece yatmak bilmiyorum sabahta kalkmak...
valla bendeki bu yorgunluk fazla gezme yorgunlugu sanırım arkadaslarımla bulusmustuk cok gezmısız yenı farkettım şimdide belim kopuyo ağrıdan zorum neyse o kdr
hoşgeldin:) ben gece yatmak sabah da kalkmak zorundayımhamilelerin hamileleik boyunca çalışmamaları gerekiyor bence
hoşgeldin:) ben gece yatmak sabah da kalkmak zorundayımhamilelerin hamileleik boyunca çalışmamaları gerekiyor bence
bende gezmeye bayılıyorum...bizim ufaklıklar bizim gibi gezenti olacaklar :)
aynen valla yaww bende utanmasam daha gezecektim yani sonra saate bakınca aklım dank ettigezenti çocuklar doğurcaz desene
göbeklerimizi sokağa attılar galiba :)) ayyy cuma günü gidicem doktora merak ediyorum çok bebişi..sen gördün müü bebişinin son halini...
sanırım çalışıyorsun....erken yattıktan sonra problem olacağını sanmıyorum tabiki daha çok uyku ve dinlenmeye ihtiyacımız var ama...çalışmakta güzel.bazen evde oturmaktan sıkılıyorsun uğraş olur insana çalışmak..
çalışmadan yapamam sanırım heralde ama bugünlerde hiç tahammülüm kalmadıneyse artık bi ay sonra tatil:) en azından öğretmenim
evet genelde göbüşleri cami avlusuna yada okula atarlar ama bizimkini sokağa atmışlar belli kicanım bebişimi göreli bi hafta oldu benimde tam mercimek kdrken parmak kdr olmuştu kuzum oynuyodu yerimm ben onuuu sen en son ne zaman gördün ki tatlışş :44:
ayy ne güzel yaa benimde en büyük hayalim öğretmenliktiişletme okudum yetmedi birde üstüne diplomalı ev hanımı oldum
ben en son 6+2 günlükken gördümbu cuma randevum var.çok heyecanlıyım.inşallah herşey güzel olur.
bazen ben de diyorum koçişe aylık bana 1000 lira ver ev hanımı olayım die ama vermiyor :)) aslında herşeyin bi güzelliği var bence, çalışmak da ii ama bugünlerde bebeğim doğduğunda ( İNŞALLAH ) keşke hep onla kalsam diye sızlanmaya başladım bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?