2011 Aralık Anneleri

evet. bi sakinlik var sanki. ben de çok yorgunum aslında ama alışkanlıktan sanırım bakmadan geçemiyorum topimiğimize

aynen bende ölüyorum yorgunluktan belim kalçam kopuyo ağrıdan yine de vazgeçemiyorum burdan bagımlılık mı yaptı ne

iyi akşamlar kızlar :)

iyi akşamlarrr hosgeldınn :80::80:

hoşbulduk şekerler,,
bu yorgunluk herkeste var sanırım..ama gece yatmak bilmiyorum sabahta kalkmak...

valla bendeki bu yorgunluk fazla gezme yorgunlugu sanırım arkadaslarımla bulusmustuk cok gezmısız yenı farkettım şimdide belim kopuyo ağrıdan zorum neyse o kdr

hoşgeldin:) ben gece yatmak sabah da kalkmak zorundayım hamilelerin hamileleik boyunca çalışmamaları gerekiyor bence

sanırım çalışıyorsun....erken yattıktan sonra problem olacağını sanmıyorum tabiki daha çok uyku ve dinlenmeye ihtiyacımız var ama...çalışmakta güzel.bazen evde oturmaktan sıkılıyorsun uğraş olur insana çalışmak..

hoşgeldin:) ben gece yatmak sabah da kalkmak zorundayım hamilelerin hamileleik boyunca çalışmamaları gerekiyor bence

sanırım çalışıyorsun....erken yattıktan sonra problem olacağını sanmıyorum tabiki daha çok uyku ve dinlenmeye ihtiyacımız var ama...çalışmakta güzel.bazen evde oturmaktan sıkılıyorsun uğraş olur insana çalışmak..

göbeklerimizi sokağa attılar galiba :)) ayyy cuma günü gidicem doktora merak ediyorum çok bebişi..sen gördün müü bebişinin son halini...

evet genelde göbüşleri cami avlusuna yada okula atarlar ama bizimkini sokağa atmışlar belli ki canım bebişimi göreli bi hafta oldu benimde tam mercimek kdrken parmak kdr olmuştu kuzum oynuyodu yerimm ben onuuu sen en son ne zaman gördün ki tatlışş :44:

çalışmadan yapamam sanırım heralde ama bugünlerde hiç tahammülüm kalmadı neyse artık bi ay sonra tatil:) en azından öğretmenim

ben en son 6+2 günlükken gördüm bu cuma randevum var.çok heyecanlıyım.inşallah herşey güzel olur.

ayy ne güzel yaa benimde en büyük hayalim öğretmenlikti işletme okudum yetmedi birde üstüne diplomalı ev hanımı oldum

bazen ben de diyorum koçişe aylık bana 1000 lira ver ev hanımı olayım die ama vermiyor :)) aslında herşeyin bi güzelliği var bence, çalışmak da ii ama bugünlerde bebeğim doğduğunda ( İNŞALLAH ) keşke hep onla kalsam diye sızlanmaya başladım bileee

:)) aslında seninkide mantıklı bi teklifmiş ama uyanık kocişler kabul eder mi hiçç dediğin gibi herşeyin kendine göre farklı bir güzeliği var böyle benim gibi gezmekten bıkmayan bi insansan ev hanımlığıda ayrı bi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…