2011 Aralık Anneleri

cnm ne güzel ya bebişinizde sizle birlikte umre yapmış o güzellikler ruhuna işlemiştir inş ve darısı başımıza

tesekkur ederım canım

iyki doğdun cnm yeni yaşın meleğini ve tüm istediklerini sana getirsin
canım benimki ultrasona göre 11+6 olmasına rağmen,kıza benziyo dedi,eğer bacağını açarsa,ya da yan yatarsa,12 haftalıkken net belli oluyo,kimileri prensip haline getirmişler,16 dan önce söylememeyi
ayy inş yarın bende öğrenirim
Evet ama bana verdiği randevu ne zaman biliyormusun?18. haftam bitince. Eee yok artık o noktadan sonra dedm bile söyler yanii.

Tebrik ederim cnm. Allah yavrunu sana bağışlasın.

Kızlar yaaa çok fena kabızım. Tam 2.5 aydır. Acaba diyorum decavit kullanıyorum omu yapıyor. Doktor kabızlık şurubu verdi ama kullanmaya cesaret edemedim. Fazla kulanırsan ishal yapar dedi. Öte yandan hergün 1 kiloya yakın kayısı yememe ragmen hala tuvalete çıkamıyor olmam çok sinir bozucu. Hayır 6 kilo aldım. Doktor çok yeme diyor. Yemiyorum bakın 2.5 aydır kabızım sanırım ondan diyorum yok yiyorsundur diyor. Ayyy sinir oldum ya. Yesem bilmezmiyim yani. İnsan 2,5 ay yediklerini tutarsa 6 kilo etmez mi siz söyleyin. Acaba elevite geçsem kabızlığım geçermi? Şurubu kullansam mı kullanan arkadaşlar varmı? Bir tehlikesi olur mu?Hayır bu kadar kayısıya rağmen geçmiyorsa mutlaka decavit yapıyordur diyorum fikri olan varsa sööölesin arkadaşlar farkındaysanız acayip gerilmiş durumdayım. 66 kilo nerde 72 kilo nerde yaaa.[/QUOTE]

Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.

çok geçmiş olsun cnm ve dikkat et hemoroid olma gebelikte gelişebilio çünkü ilacını kullan bencede

teşekkür ederim starimu ellerin dert görmesin

rica ederim tatlımm

ekledim canım , hoşgeldinnnnn

senin adına çok sevindim , epey uzun bir yolculuk olmuş kuzunla buluşman , ama değiyor değil mi

starimu canım benim ilk ben öğrendim cinsiyetini ama yokum listedee
(
benim oğlum olcak allah izin veerirse inşallah

canım ne zaman öğrendin ? dün görmüştüm bu msjını , ilk ben öğrendim dediğine göre olmuş bayaaa , daha 11. haftalardasın bundan önce öğrenmek mümkün mü :44: bir de keşke özel msjla bildirseydin bu durumu , çünkü aralarda kalınca ben de hergün giremediğim için gözden kaçma ihtimali oldukça yüksek :44: ekledim listeye bu arada

kaşintı ve/ya koku da varsa mantar olabilir .. bende de benzeri var sanırım , biraz kaşıntı oluyor zaman zaman cuma yada ctesi kontrolüm olacak , dr.a soracağım ben de :44:
bir de seni listede göremedim sanki , ilk sayfada listemiz var , bilgilerini verirsen seni de ekleyelim , ok

hadi yaaa iyi dayanmışsın canım valla pessss ve de daha önce kayıbın oldu mu :44:

süperr valla yaa izmiri çok severim bende hele konaga bayılmıştımm aslında cok güzel bi fikir umarım hayal kurmakla kalmaz

inşallah gerçekleşir belki de..bakalım kızlar okuyunca sıcak bakacaklar mı konuya...:) yarın belli olur.ben çıkıyorum artık canım.sanada şuan burda olan herkesede iyi geceler diliyorum :)

inşallah gerçekleşir belki de..bakalım kızlar okuyunca sıcak bakacaklar mı konuya...:) yarın belli olur.ben çıkıyorum artık canım.sanada şuan burda olan herkesede iyi geceler diliyorum :)

saol canım bende seni öpüyorum iyi geceler bende çıkıım yavastan artık dinlenme vakti

izmir canım..hep düşünmüşümdür,izmirlilerle ortak bir yer kararlaştırıp buluşsak diye.:)(hayal ediyorum tabi )

aralık ayında taşındım ben de İzmirden İst.a 2009 temmuz annesiyken o dönemden arkadaşlarımızla anca doğumndan sonra buluştuk ,tanıştık .. sonra da kopamadık , ayda - 2 ayda bir toplandık durduk .. kuzularımıza da iyi geliyordu bu buluşmalar , benim yaban oğlum biraz kaynaşma konusunda sıkıntı çıkartsa da neresinde oturuyorsun ?
bu arada aramıza hoşgeldin ben yeni görüyorum galiba seni.. ilk sayfada listemiz var , bilgilerini gönderebiliyorsan özelden yada hemen şimdi buradan yazarsan seni de ekleyebilirim listeye canım .. keyifli paylaşımlar

iyi geceler starimu
seni burda yakalamıken benide eklermisin
sat 15 mart
yaş 24
hamile kaldığım kilo 63
muhtemel d.t. 20 aralık
kalp atışı duyuldu... :) tşkler şimdiden

listemiz luveyla , vilocan , mavisis ,wross ve omman arkadaşlarımızın bilgilerinin eklenmesiyle güncellenmiştir
teşekkürler buseli ve olbey

86 kişi olmuşuz , hey maşallah

Son düzenleme:

HOŞBULDUKçok güzel buluşmalar kaynaşmalar,,,kızlar İZMİRLİLER bizde buluşalımmm :)..
canım ben yaklaşık bir aydır giriyorum ama bilgilerimi göndermemiştim.balçovada oturuyorum ben.

HOŞBULDUKçok güzel buluşmalar kaynaşmalar,,,kızlar İZMİRLİLER bizde buluşalımmm :)..
canım ben yaklaşık bir aydır giriyorum ama bilgilerimi göndermemiştim.balçovada oturuyorum ben.

yakın oturuyormuşuz ben de Narlıderedeydim , huzur'da , haziran-aralık arası :) İzmirin havasından mı suyundan mı daha çok buluşuyor insanlar orada :)) buluşma topiklerine bakmıştım da ordan biliyorum gelicem yakında şu okullar bi kapansa

geldiğinde ayarlayalım ikimiz o zaman :)))

iyi geceler kızlar bu gece heycandan uyuyamam heralde

starimu oğluşun nsl oldu bide bişey sorcam kızın olmasını istiyomuydun üzüldün mü erkek diye veeee 3. yü düşünüonmu
istersen cvp vermeye bilirsin ama kendimi kötü hissediyorum önce çok sağlıklı hayırlı bi evlat olmasını istiom ama içten içe kız kız diye bağırıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…