kızlar ben hamileliğimi ümrede yani mekkede öğrendim.. uçağa bindiğim gün adetim 3 gün geçmişti... dönerken ise 8 haftalık hamileydim... daha yeni geldik.. uçağada bindim mekke -- medine arası yolculukta yaptım otobüsle .. çok şükür hiç birşey olmadı.. :26:
o zamanlar aklıma gelmedide bu soruu şimdi aklıma geldi valla...
tesekkur ederım canım
ayy inş yarın bende öğrenirimcanım benimki ultrasona göre 11+6 olmasına rağmen,kıza benziyo dedi,eğer bacağını açarsa,ya da yan yatarsa,12 haftalıkken net belli oluyo,kimileri prensip haline getirmişler,16 dan önce söylememeyi
Cici anneler ikili test sonucumuz temiz çıktı. Şükürler olsun Rabbime inş. bebeğimizi sağ sağlim sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.
eminimmm güzel olur merak etme sensenin ultrasonun acıldıgı andaki heyecanını hiç tahmin edemiyorum zaten :18::18:
inşallah canım..hayırlısı olsun...hangi şehirdesin.
tamam ankara yazıyor bilgilerinde :)
evet cnm ankaradayım sen
izmir canım..hep düşünmüşümdür,izmirlilerle ortak bir yer kararlaştırıp buluşsak diye.:)(hayal ediyorum tabi )
teşekkür ederim starimu ellerin dert görmesin
starimu,Canım benide listeye eklermisin???
sat: -----------: 3- mart-
muh. doğm tarihi: 5-aralık
kilo-------------: 62
yaş-------------: 30
kalp atışı duyuldu
bursa da yaşıyorum
1 oğlum var 2.bebeğim olacak inşallah
herkese merhabaa.... perşembeden beri giremedim nete. size yazmak için de sabırsızlandım. küçük bi not düşeyim hemen : bebişimi görmek için tam 3 saatlik yol çekmem gerekiyor. köy öğretmeni olmak böyle bişey sanırm
herneyse... 24 günün sonunda nihayet gördüm bebeğimihakikaten anlattıklarınız kadar varmış. kocaman olmuş balım benim. yan dönmüş sırt üstü keyif yapıyor kuzucuğum. salladı ellerini bacaklarını annesine. hatta elini başına götürüp asker selamı verdi babasına
o kadar heyecanlandım ki anlatamam size. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. haftaya p.tesi de ikili test için çağırdı doktorumuz. umarım sağlıklıdır benim bal bebeğim. hepimizin bebeği sağlıklıdır inşallah... sizlerle böyle güzel şeyleri paylaşmak harika bişey... umarım çok daha güzel şeyler paylaşırız burada. öpüyoruz bebeğimle siziiii...
starimu canım benim ilk ben öğrendim cinsiyetini ama yokum listedee
(
benim oğlum olcak allah izin veerirse inşallah
kızlar bende garip bir akıntı var süt kesiği gibi.çok yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.acaba iltihaplanma felan mı var.2 hafta sonra doktora gitmem lazım acaba daha mı erken gitsem.benim gibi akıntısı olan varmı aranızda:26:
yok canım benim daha annem bile bilmiyo hehehehe anneme açıklıcam ama bi iki haftaya onlarda ben hizmet ettikçe sürekli Allah bu eve bi bebek nasip etsin diye dua edip durdular sağolsunlar amin dedim hep başkada bişey demedim hala beklemedeyiz yani sırrı saklamaya devam ama anneme ayıp ediyom galiba ama o da durmuyo ki rahat biliyom herkese sölüyo sonra bişey olursa beni aradıklarında Allah korusun diyimde ben daha çok üzülüyorum(((
süperr valla yaa izmiri çok severim bende hele konaga bayılmıştımmaslında cok güzel bi fikir umarım hayal kurmakla kalmaz
inşallah gerçekleşir belki de..bakalım kızlar okuyunca sıcak bakacaklar mı konuya...:) yarın belli olur.ben çıkıyorum artık canım.sanada şuan burda olan herkesede iyi geceler diliyorum :)
izmir canım..hep düşünmüşümdür,izmirlilerle ortak bir yer kararlaştırıp buluşsak diye.:)(hayal ediyorum tabi )
rica ederim tatlımm
ekledim canım , hoşgeldinnnnn
senin adına çok sevindim , epey uzun bir yolculuk olmuş kuzunla buluşman , ama değiyor değil mi
canım ne zaman öğrendin ? dün görmüştüm bu msjını , ilk ben öğrendim dediğine göre olmuş bayaaa , daha 11. haftalardasın bundan önce öğrenmek mümkün mü :44: bir de keşke özel msjla bildirseydin bu durumu , çünkü aralarda kalınca ben de hergün giremediğim için gözden kaçma ihtimali oldukça yüksek :44: ekledim listeye bu arada
kaşintı ve/ya koku da varsa mantar olabilir .. bende de benzeri var sanırım , biraz kaşıntı oluyor zaman zamancuma yada ctesi kontrolüm olacak , dr.a soracağım ben de :44:
bir de seni listede göremedim sanki , ilk sayfada listemiz var , bilgilerini verirsen seni de ekleyelim , ok
hadi yaaa iyi dayanmışsın canım valla pessss ve dedaha önce kayıbın oldu mu :44:
aralık ayında taşındım ben de İzmirden İst.a2009 temmuz annesiyken o dönemden arkadaşlarımızla anca doğumndan sonra buluştuk ,tanıştık .. sonra da kopamadık , ayda - 2 ayda bir toplandık durduk .. kuzularımıza da iyi geliyordu bu buluşmalar , benim yaban oğlum biraz kaynaşma konusunda sıkıntı çıkartsa da neresinde oturuyorsun ?
bu arada aramıza hoşgeldinben yeni görüyorum galiba seni.. ilk sayfada listemiz var , bilgilerini gönderebiliyorsan özelden yada hemen şimdi buradan yazarsan seni de ekleyebilirim listeye canım .. keyifli paylaşımlar
HOŞBULDUKçok güzel buluşmalar kaynaşmalar,,,kızlar İZMİRLİLER bizde buluşalımmm :)..
canım ben yaklaşık bir aydır giriyorum ama bilgilerimi göndermemiştim.balçovada oturuyorum ben.
yakın oturuyormuşuz ben de Narlıderedeydim , huzur'da , haziran-aralık arası :) İzmirin havasından mı suyundan mı daha çok buluşuyor insanlar orada :)) buluşma topiklerine bakmıştım da ordan biliyorumgelicem yakında şu okullar bi kapansa
geldiğinde ayarlayalım ikimiz o zaman :)))
inşallah canım, yaparız bi Agora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?