evet malesef ocakta aldılar bebeğimi kalbi durmuştu 6 haftalıkkenrica ederim tatlımm
ekledim canım , hoşgeldinnnnn
senin adına çok sevindim , epey uzun bir yolculuk olmuş kuzunla buluşman , ama değiyor değil mi
canım ne zaman öğrendin ? dün görmüştüm bu msjını , ilk ben öğrendim dediğine göre olmuş bayaaa , daha 11. haftalardasın bundan önce öğrenmek mümkün mü :44: bir de keşke özel msjla bildirseydin bu durumu , çünkü aralarda kalınca ben de hergün giremediğim için gözden kaçma ihtimali oldukça yüksek :44: ekledim listeye bu arada
kaşintı ve/ya koku da varsa mantar olabilir .. bende de benzeri var sanırım , biraz kaşıntı oluyor zaman zamancuma yada ctesi kontrolüm olacak , dr.a soracağım ben de :44:
bir de seni listede göremedim sanki , ilk sayfada listemiz var , bilgilerini verirsen seni de ekleyelim , ok
hadi yaaa iyi dayanmışsın canım valla pessss ve dedaha önce kayıbın oldu mu :44:
olur peki :)) kendine iyi bak yarın görüşmek üzere :)
iyi geceler kızlar bu gece heycandan uyuyamam heralde
starimu oğluşun nsl oldu bide bişey sorcam kızın olmasını istiyomuydun üzüldün mü erkek diye veeee 3. yü düşünüonmu
istersen cvp vermeye bilirsin ama kendimi kötü hissediyorum önce çok sağlıklı hayırlı bi evlat olmasını istiom ama içten içe kız kız diye bağırıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
benımde
son sat 10 mart
62 kiloyla hamıle kaldım
izmirde oturuyorum
kalp atısı duyulduı
1 kızım var
evet malesef ocakta aldılar bebeğimi kalbi durmuştu 6 haftalıkkenAllah bu bebeklerimizi kucamıza versin inş sağlıkla
benımde
son sat 10 mart
62 kiloyla hamıle kaldım
izmirde oturuyorum
kalp atısı duyulduı
1 kızım var
Günaydın annişlerrrrrrr :80::80::80: bebişlerimizle yepyenı ve sağlıklı bır gun dılıyorum
günaydn kızlar:79::79::79:
]
twetyy arkadaşımızla beraber 87 kişi olduk
var mı arttıran
ben varım
son sat 24şbt
yaş 31
kilo 61
cinsiyeti belli olmadı
en kart aralık annesi
ben varım
son sat 24şbt
yaş 31
kilo 61
cinsiyeti belli olmadı
en kart aralık annesi
estağfirullah canım neden öyle dedin,40 ında doğuran var,31 ne ki
estağfirullah canım neden öyle dedin,40 ında doğuran var,31 ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?