2011 Aralık Anneleri

evet malesef ocakta aldılar bebeğimi kalbi durmuştu 6 haftalıkken Allah bu bebeklerimizi kucamıza versin inş sağlıkla

olur peki :)) kendine iyi bak yarın görüşmek üzere :)

sen de iyi bak kendine ve miniğine görüşmek üzereeeee

neden heyecan yaptın canım
oğluşum iyi oldu bayaa , bugün kontrolü vardı , dr.u iyi buldu dikişin kaynamasını , 1 hafta kadar daha verdiği kremi kullanıp 2-3 hafta sonra bir kontrole gelmemizi istedi .. dr.umuzu çok ama çokkkk sevdik , İzmirdeki çocuk dr.umuz hariç burada hiç bir çocuk dr.undan böyle ilgi ve yakınlık görmemiştik diyebilirim , ki kendisi çocuk cerrahı , prof ve hastanenin başhekimi aynı zamanda .. böyle bir olayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim , 1 numara
yooo , kız olsun istemiyordum aksine olursa 2. çocuğum o da erkek olsun derdim hamile kalmadan önceden .. biraz bencillik benimkisi belki ama erkek çocuklar daha anneci oluyorlar bir de kendi yaşına yakın kuzenlerinin hepsi kız .. kardeşi erkek olsun ve onun en yakınındaki arkadaşı , dert ortağı , sırdaşı olsun istedim .. ayrıca eşim ve abisi arasındaki ilişki ve diyaloglara bayılırdım evvelden beri , inşallah bu meleğim de erkek olur ve aynı babası-amcası gibi olurlar derdim .. ki ben hiç evlat sahibi olmadan önce heppppp kızım olsun isterdim ve gördüğüm tüm rüyalar da o yönde olurdu belki bilinç altımın etkisiyle :44: ama ne zamanki oğluşum olacağını öğrendim , tüm renkler mavi oldu birden ve sanki ben doğduğumdan beri oğlum olsun istiyormuşum gibi sevindim ve heyecanla bekledim dünyay gelmesini .. sonra da küçük aşkım oldu onunla geçirdiğim zamanı , oynadığımız oyunları , yaptığı maymunlukları ve erkek çocuklarına has trip ve yaramazlıkları düşünüyorum da yeniden aşık oluyorum tostosuma , sanki aynı tadı bir kız çocuğuyla yakalayamazmışım gibi geliyor , belki de yaşamamışlıktan ötürü çok yavan bile geliyor diyebilirim .. bir de itiraf etmek gerekirse oğluma bu denli düşkünken 2. çocuğu hiç istemedim desem yeri .. sanki onu sevdiğim kadar acaba 2. meleğimi de sever miyim gibi ; yeni doğan bebekle paylaşımlarımızın azalacağı endişesi gibi , hem çalışıp hem iki çocuğa manevi anlamda yetip yetemeyeceğim kuruntusu ve bundan dolayı ikisine de haksızlık edecekmişim gibi saçma düşüncelerden 2. çocuk düşüncesini kimselere çaktırmadan çıkarmıştım gelecek planlarımdan ... güya :76: ama oğluşumu hep kıza benzetirler baştan ayağa maviler giydirsem bile , şimdi saçını oldukça kısa kestirdik , Amerikan traşı dediklerinden oldu neredeyse de artık kimse kız dimi diye sormuyor ona sebep herkes o zaman arkası kız bunun dediklerinden olsa gerek acaba kız mı oacak bu sefer ne gibi düşüncelerim o yönde şekillenmiş ve kendimi kız olma ihtimaline de hazırlamıştım demeliyim .. ama kesinleşince yani bu olay dr. ve eşimin gözünden kaçmayan küçük bir bamya ve 2 küçük bezelye olunca , anladık ki oğluşumun can yoldaşı geliyor
yani kısacası üzülmedim , beklediğim yada olmasını istediğim şey gerçekleşecek inşallah .. ve yine inşallah dilediğim gibi olur , birbirlerine hep düşkün olup kol kanat gererler hayatları boyunca
inşallah senin de gönlüne göre olur .. kolay kolay kimseye bir şey hisetmem ama konusu açıldı ondan mıdır nedir sanki içime senin kızın olacakmış gibi doğdu ve genelde de yanılmam sağlıkla ve zamanında gelsin tüm kuzucuklar

benımde
son sat 10 mart
62 kiloyla hamıle kaldım
izmirde oturuyorum
kalp atısı duyulduı
1 kızım var

hemen ekliyorum canım

evet malesef ocakta aldılar bebeğimi kalbi durmuştu 6 haftalıkken Allah bu bebeklerimizi kucamıza versin inş sağlıkla

çok üzüldüm , inşallah bu kuzucuk sağlıkla ve zamanında gelir kollarınıza

Son düzenleme:
tam 39 dakika tosbaamı arabasında sallayarak uyutmaya çalıştım ve nihayet uyudu , ama benim de boynum ağrımaya başladı .. inşallah fıtığım tutmaz bir de bunca yoğunluğun arasında :18:

Günaydın teyzoşlar biz geldiiiiiiikkkk kaç gündür girememiştim taşınma telaşlarımız başladı yavaştan onlarla uğraşıyodum, ama güzel haberlerle geldik çok şükür dün ikili taramamız vardı, minnakım büyümüş maşallah, 43mm olmuş, elleri ayakları herşeysi vardı ense kalınlığı normal çıktı, 1.2 , ama eşşek sıpası birtürlü elini yüzünden çekmediği için burun kemiği ölçülemedi tabi o da önemli olduğu için doktor amcamız iki hafta sonra tekrar gel burun kemiğine bakalım dedi kan da aldılar, bir hafta sonra çıkacakmış sonucu :44: 4 boyutluya da gönderdi çok güzeldi minnakımızın 2 tane videosunu çekip cd.de verdiler, 3 de fotoğraf süpper oldu valla şimdi fotoğraflarını taratıp bilgisayara atıcam, dijital albüm yapıcam miniğime babamızın da doğum günüsü bugün akşam ona romantik bi akşam yemeği ve en sevdiği pastadan yapmayı düşünüyorum gece de 10 haftadır hasret kaldığı büyük ödülünü verecem anlarsınız ya

ya kızlar bu tarama testleri devlet hastanesinde yapılıyomu :26:özel hastaneler fiyat vermiyo ben aslında yaptırma taraftarı değildim ama sabah yan binadan bi feryat bi çığlıkla uyandık herkes cama fırladı yazık kıyamam kocaman bi kız hastaymış doğuştan o kendi kendine bağırıyomuş annesi döve döve susturdu hatta eşim bağırdı vurmayın yazık die kadında sinirli sinirli karışmayın başka türlü durmaz dedi kapattı camı çok üzüldüm dedim tedbiri elden bırakmamak gerek herşeyin hayırlısı yaptırmaya karar verdim,tedbir bizden takdir ALLAH tan...

kızlar bi arkadaş sormuş elevit kabızlık yapar mı diye. bana çok fena yaptı. ölüyorum. dün bıraktım, bugün çok afedersiniz tuvalete çıkabildim.

midem çok bulanıyor. hepinizi seviyorum. geçmişi okumaktan yorgun düştüm. ben galiba çıkarmaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…