2011 Aralık Anneleri

Günaydın bebişimin parmak kadar arkadaşları... Ve onların en tatlı anneleri. Umarım yavrumuzu kucağımıza almakda nasip olur... Eeee Rabbimin izniyle 3 ayı devirdik çokkkk şükür..

eeeee istanbul'luları izmir'e davet etmek yok mu? Bir gelin buraların güzelliğini görün demek yok mu?

yaşımdan dolayı de4ğil ayolben en büyük derken hafta olarak en büyükten bahsetmiştim ben daha gencimmmmmmm:86:

Hayırlı olsun cnm da en büyük olarak hava atıyon ama hani nerde cinsiyet? Burda daha küçükler bilem cinsiyeti biliyorlar. Sanırım bir tek senin doktor ile benim doktor cinsiyeti saklıyor.

Ayyyyy yazık kıyamam yaa

Hayırlı olsun cnm da en büyük olarak hava atıyon ama hani nerde cinsiyet? Burda daha küçükler bilem cinsiyeti biliyorlar. Sanırım bir tek senin doktor ile benim doktor cinsiyeti saklıyor.

Benimki de söylemedi yaa neyse 2 hafta sonra tekrar gidecez, ozaman gösterir inşallah sıpam

Kızlar doktorumuz dün demir+folik içeren bi ilaç yazdı, ferplex-fol diye :26: içinde küçük küçük şurup şişeleri gibi şişeler var, sabah akşam birer şişe bitirecekmişim aç karnına :26: bu sabah evden çıkmadan ilkini içtim, ama içtiğim gibi akşam yediğim içtiğim herşeyle beraber geri çıktı yaa iğrenç bişey bu ben nasıl içecem bunuuuu

bulantıların bitsin öyle başla,hem erken şu an,geç kalmış değilsin

evt öğrenmedim ama ikili taramada küçüktü bir daha dr gitmedim 2 hafta sonra gidicem 3 lü tarama için o zaman inş öğrenirim cinsiyetini merak etmiyordum aslında en çok sağlığı önemli diye artık yavaş yavaş merak etmeye başladım konuşmak için bebeğimle

Cnm aman deyim. Senin ki daha sabitlenmemiş. Sık kontrol ettir. Ben 6 senedir aynı kullanıyorum doz sabitlendi. ama yiede her ay tekrar kont. ettiriyorum çünkü çocukta bu haptan kullanıyor. Yeterlimi değil mi? Sende en azından 2 haftada bir baktır. sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. aman atlama çocuğun düşük riskini çok arttıran bir durumdur.

sanmıyorum öyle bişey olcağını,ama yine de ayda bir ölçtürüyom,5i geçmedikten sonra mesele yok,benimki 1 civarında,dr. içmene gerek yok dedi,yine de ben çeyrek alıyom,hatta bu kadar düştüğü için metabolizmam hızlandı,kalçamdaki bacaklarımdaki yağlar erimeye başladı

geçmişi okudum geldim
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben artık yediklerimi çıkarmaktan halsiz düştüm hiçbirşey yapamıyorum bütün işler zavallı eşime kaldı yemek ütü bulaşık ev süpürme sizin canınız sağolsun ben yaparım diyor ama ben artık utanmaya başladım seçimden sonra annemler gelecek eşim rahat edecek biraz yakınımda kayınvalidem ve görümcem var ama onlarla fazla içli dışlı olmak istemiyorum zaten görümcemle görüşmüyoruz kayınvalidemle de ayda 1 aramızda 600m mesafe var ama sık görüşmek istemiyoruz yeter ayda 1

Öcelikle tebrik ederim bir oğluşun daha olacakmış çok sevindim, diğerinin de sünnetini yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun. Benim ilk hamileliğim olduğu için oğluşumda kızımda olsa öğrensem çok mutlu olucam:)

Sonradan katılanlar yeni üye olduğumuz için sana özelden mesaj atmamız gerektiğini bilmiyorduk esas biz özürü borç biliriz. Listeye baktım eklemişsin teşekkürler.

Canım merhaba,
umarım biran önce bulantıların geçer, eşin konusunda şanslısın, bende hafta da bir temizliğe birini alıyorum yinede çok dağılıyor ortalık...

aaa çok ayıp bende 31 yaşındayım hemde ilk çocuğum olacak

benimde ilk olacak inş. bende gencimmm yaaaaaaa herkes yanlış anladın aralık annesi olarak en kart dedim ben yani muhtemel doğum tarıhime göre 1 aralık söylemesi ayıp

Yazdıklarını yeni okuyabildim Allah bebeğini sana bağışlasın, kısa zamanda 1 haftayıda kapatır annesi kapatmasa bile 1 hafta fark önemli değil diye biliyorum. Biz anne olmaya hamile olduktan sonra adapte oluyoruz ama babalar çocuklarını kucağına almadan babalık duygusunu hissedemiyorlarmış. Eşinde kötü niyetle değil sen kendine gereksiz heyecan yapıyorsun zannedip öyle demiştir. Erkekler duygularını daha zor ifade ediyorlar hem. Cdye çekmen ne iyi olmuş bende bidaha telefona çekeyim özledikçe açar izlerim

Starimu arkadaşım liste için bilgilerimi mesajda göndermeye çalıştım ama gidip gitmediğini bilemedim anlayamadım eğer gelmediyse tekrar yazarım
Bu arada daldım hemen tüm Aralık annelerine Günaydın merhaba

merhaba arkadaşlarr
iş yoğunluğumdan giremiyorum. Maşşallah pek de çoğuz sayfalar çabuk ilerliyor.
perşembe günü randevum var .
doktorumu değiştirdim bu doktaora ilk gidecem o da yoğunlukdan anca perşembeye verdi.12+5 olucam gittiğimde
sizce ikili tarama için geç kalmış olmuyorum değilmi kızlar

cnm mesafe koymakla en güzelini yapıyosun biz pazar günü beraberdik ulenn midem filan bulanmamış eşim gelmiş çok güzel bi gece geçirmişiz sen kalk kabus gibi çök üstüme dedim doğuma kadar görmiycem sizi morardı kaldı eşinden de utanma aman yapsın bizimkiler yapmıyo sende ses etme yapmaması daha zor emin ol
benimde ilk olacak inş. bende gencimmm yaaaaaaa herkes yanlış anladın aralık annesi olarak en kart dedim ben yani muhtemel doğum tarıhime göre 1 aralık söylemesi ayıp

kız süpriz yapıp kasımda gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…