yakın oturuyormuşuz ben de Narlıderedeydim , huzur'da , haziran-aralık arası :) İzmirin havasından mı suyundan mı daha çok buluşuyor insanlar orada :)) buluşma topiklerine bakmıştım da ordan biliyorumgelicem yakında şu okullar bi kapansa
yaşımdan dolayı de4ğil ayolben en büyük derken hafta olarak en büyükten bahsetmiştim ben daha gencimmmmmmm:86:
ya kızlar bu tarama testleri devlet hastanesinde yapılıyomu :26:özel hastaneler fiyat vermiyo ben aslında yaptırma taraftarı değildim ama sabah yan binadan bi feryat bi çığlıkla uyandık herkes cama fırladı yazık kıyamam kocaman bi kız hastaymış doğuştan o kendi kendine bağırıyomuş annesi döve döve susturdu hatta eşim bağırdı vurmayın yazık die kadında sinirli sinirli karışmayın başka türlü durmaz dedi kapattı camıçok üzüldüm dedim tedbiri elden bırakmamak gerek herşeyin hayırlısı yaptırmaya karar verdim,tedbir bizden takdir ALLAH tan...
Hayırlı olsun cnm da en büyük olarak hava atıyon ama hani nerde cinsiyet? Burda daha küçükler bilem cinsiyeti biliyorlar. Sanırım bir tek senin doktor ile benim doktor cinsiyeti saklıyor.
Kızlar doktorumuz dün demir+folik içeren bi ilaç yazdı, ferplex-fol diye :26: içinde küçük küçük şurup şişeleri gibi şişeler var, sabah akşam birer şişe bitirecekmişim aç karnına :26: bu sabah evden çıkmadan ilkini içtim, ama içtiğim gibi akşam yediğim içtiğim herşeyle beraber geri çıktı yaaiğrenç bişey bu ben nasıl içecem bunuuuu
Günaydın bebişimin parmak kadar arkadaşları... Ve onların en tatlı anneleri. Umarım yavrumuzu kucağımıza almakda nasip olur... Eeee Rabbimin izniyle 3 ayı devirdik çokkkk şükür..
eeeee istanbul'luları izmir'e davet etmek yok mu?Bir gelin buraların güzelliğini görün demek yok mu?
Hayırlı olsun cnm da en büyük olarak hava atıyon ama hani nerde cinsiyet? Burda daha küçükler bilem cinsiyeti biliyorlar. Sanırım bir tek senin doktor ile benim doktor cinsiyeti saklıyor.
bulantıların bitsin öyle başla,hem erken şu an,geç kalmış değilsin
evet bende oyle bılıyorum ama doktor kıza benzettı
kı zaten bende tutmadı hıc bır test
ben öğrendim , erkeksat'a göre 12+6ydı , ama usg ye göre 13+6ydı dün , o yüzden kesinleşti gibi . erkek olunca pek değişmiyor da , kız dedikleri sonradan erkek olabiliyor ..
bana msj attığınızı hatırlamıyorum .. bir de haklısınız , 70i aşkın üyenin katıldığı bir topikte , 600lü sayfalara bilmemkaçbin mesajlara gelmişiz , onca yoğunluğun arasında 7/24 burada takılıp sizi eklemediğim için sanırım , evet , özürü borç bilirim .. eğer yeni üyeyseniz ve özel msj gönderemiyorsanız lüften bir başka üyeden msj atmasını rica edin ve hergün 30-40 sayfa ilerleyen topikte msjlarınızın aralarda kaynama , gözden kaçma ihtimalini unutmayın derim ..
geçmişi okudum geldim
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben artık yediklerimi çıkarmaktan halsiz düştümhiçbirşey yapamıyorum bütün işler zavallı eşime kaldı yemek ütü bulaşık ev süpürme sizin canınız sağolsun ben yaparım diyor ama ben artık utanmaya başladım seçimden sonra annemler gelecek eşim rahat edecek biraz yakınımda kayınvalidem ve görümcem var ama onlarla fazla içli dışlı olmak istemiyorum zaten görümcemle görüşmüyoruz kayınvalidemle de ayda 1 aramızda 600m mesafe var ama sık görüşmek istemiyoruz yeter ayda 1
Canım merhaba,
umarım biran önce bulantıların geçer, eşin konusunda şanslısın, bende hafta da bir temizliğe birini alıyorum yinede çok dağılıyor ortalık...
aaa çok ayıp bende 31 yaşındayımhemde ilk çocuğum olacak
kızlar kontrolden geldim,kadın doğumda sıra çoktu,özele gittim,tam 5 kilo vermişim,o da normal yememe,4 ünite serum yememe rağmen,doktor normal dedi,bi enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin birini kaybetmişsin nolrmal,boşver kilo vermen daha iyi olmuş,rengin iyi,toparlamışsın,o olumsuzluklardan sonra 10 gün geriden geliyodu,şimdi fark 1 haftaya düşmüş,kaybolan kesenin yerinde de çok az bi kanama var,kendini yeni yeni toparlıyo vücudun dedi,merak etme,çocuk hareketli,toparlar kendini,bi sorun yok dedi,bacaklarını açtı,sağa söndü sola döndü,ben bişey gördüm erkeğe benziyo dedim,o da neyini benzettin,ben de kıza benzettim dedi,normalde ikili testin vakti ama biraz küçük olduğu için biraz erken,haftaya gel o zman yaptıralım dedi,boyu 5 cm dedi,tahlil sonuçları var mı yanında dedi,yanımda değil,bi tek demir az dedim,folik asit kullanıyon mu dedi,yeni bıraktım,en üst düzeye kadar biriktirmişim,120 tane içtim toplam dedim,güldü gynoferon diye bi demir ilacı yazdı içinde folik asit de var,boyu çabuk uzasın diye herlade,kullan mutlaka dedi,aç karnına günde 2 tane kullanacam,cd ye çekiti,geldiğimden beri izliyom,babası niye gittin özele,ne testi yaptırıyon boşu boşuna,daha önce rezil olmadık mı dedi sinirlendirdi beni,ben de devlette hem cinsiyetini söylemezler,hem de her gittiğimizde ayrı doktor oluyo,adam akıllı birine gelelim dedim,sinirlerimi bozdu,uğraşamam senle,çek git dedim,o da gitti,bebişi görmedi,aradım gelmedi,camiye gidiyom ben dedi,cd ye çekti izlersin dedim,izlemiyom ben dedi,çok sinirlendirdi beni,ondan beri de ararsa açmıyom,beni anlamadı,dedim doktor bebek küçük haftaya gel dedi dedim,yine mi para vercen dedi,hayır kontrole giriyo 1 hafta sonra gidince dedim,çok sinirimi bozdu,böyle bi anda nasıl gidersin,bebeği nasıl merak etmezsin,çok kırdı beni çok,sevincim buruk kaldı
cnm mesafe koymakla en güzelini yapıyosun biz pazar günü beraberdik ulenn midem filan bulanmamış eşim gelmiş çok güzel bi gece geçirmişiz sen kalk kabus gibi çök üstümegeçmişi okudum geldim
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben artık yediklerimi çıkarmaktan halsiz düştümhiçbirşey yapamıyorum bütün işler zavallı eşime kaldı yemek ütü bulaşık ev süpürme sizin canınız sağolsun ben yaparım diyor ama ben artık utanmaya başladım seçimden sonra annemler gelecek eşim rahat edecek biraz yakınımda kayınvalidem ve görümcem var ama onlarla fazla içli dışlı olmak istemiyorum zaten görümcemle görüşmüyoruz kayınvalidemle de ayda 1 aramızda 600m mesafe var ama sık görüşmek istemiyoruz yeter ayda 1
benimde ilk olacak inş.bende gencimmm yaaaaaaa herkes yanlış anladın aralık annesi olarak en kart dedim ben yani muhtemel doğum tarıhime göre 1 aralık söylemesi ayıp
günaydınnn melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?