2011 Aralık Anneleri

hayır canım tam zamanı ben 12+4 de gittim,bebek 1 hafta geri olduğu için haftaya yapalım dedi,yani ben 13+4 te yaptırmış olcam

2 li test 11-14 haftalar arasında tam zamanında gitmiş oluyorsun

cnm 100 mesaj sayın olması lazım eğer yoksa yaz burdan ben atarım bilgilerini

Selam,
Bende 10 Aralık doğumluyum. Eğer çocuğunuz benim gibi yay burcu olursa çok şanslısınız demektir.
Çok gezgin, meraklı ve neşeli bir çocuğunuz olacak Birlikte çok eğleneceksiniz
Allah sağlıklı, analı babalı büyümelerini nasip eder inşallah

Cnm benim doktorum bana 4 aydan sonra vereceğim dedi. Gelçi kanım düşük değil şuan.Ama senin kanın düşükse mutlaka içmeye çalış cnm. Yoksa kansızlığın bebeğinin beyin ve oksijen gelişimi ile ciğerlere gitmesi vs. çok sorun çıkarabilir. Bide pekmez felan ye kan yapar. Rabbim yardım etsin hepimize cnm.

cnmmmmmm benim aman deyim. O ilacı ihtiyactan fazla alma. Onun fazla olması rahim kaslarının tamamen kendini salması demektir ki buda idrar kaçırmak ve bebeği tutamamak sıkıntıs yapar. Yoksa bende biliyom yani 6 kilo almışken ilacı 1,5 dan 2 ye çıkarıp kilomu rahatlıkla veririm ama çokkkk tehlikeli aman dikkat.

aaa çok ayıp bende 31 yaşındayım hemde ilk çocuğum olacak

Ben 32 yaşındayım ilk bebişim. boşverinnnnn hayatın tadını çıkarabiliyorsak o hayat güzeldir.. Yoksa 18 de olup anne ne demek çocuk ne demek yaşamışsın nolcak. Gelçi onlarında şansı şimdi boyu kadar çocukları olması ama. Bilmem bende hayatta yapmak istediklerime ulaştığım için artık bebek benim için sadece ona ilgi göstereceğim bir numaralı kişi. Bence böylesi daha iyi. Hakkımızda hayırlısı tabii.

saolun kızlarr.3 aydır Allaha şükür ağır bulantım olmamıştı.
ne hikmetse herkesin bulantısı geçti benim sabah öğürmelerim yeni başladı :)
onun dışında göbeğim çıktı saklamakta zorlanıyorum .
hamile pantolonlarınızı falan aldınızmı?

benim eşimde aralık 15 doğumlu ama yazdıklarınla alakası yokk gerçi çocuk demişsin ama benim eşim kocaaaaaaa adam gezmesi dışında tutmadı cnm ya

Kızlar ben bulantımdan dolayı günde en az 2 limon yiyorum, sizce zararı varmıdır yada doktoruna soran oldumu bu konuyu, bildiklerinizi paylaşırmısınız?

nanan,serselo,deryam160510,_emos_,demettuba83,seplem,horon,pokim,bademinur,ozlemimm,Aydamld,uscu,buseli,tulayuzun,su40,tweety7883,aramıza yeni arkadaşlarmı katıldı benmi daha önce denk gelmedim yeni iseni hoşgeldiniz aramıza değilseniz merhaba.......
hayırlı sabahlar herkese.

yükselenle ilgisi vardır belki benim yükselenimde yay

benim eşimin karakterinin hiçbir burçla alakası yok canım ya uzaydanmı geldi acep :18::18:diyorum bazen ya insanın ruh hali sürekli değişirmi annem hep böyle abuk zubuk erkeklerin burçları kesin öküz burcu derdi ama dediğim gibi benim eşim tam bir taş fırın bırak neşesini ben espiri yaptığını duymadımbende tam tersine bıcır bıcır ele avuca sığmam herkes diyo zaten çok aradınmı diye inat ettim bende demetsem kendime benzetmezmiyim onu 50 yaşına da gelsem değiştiricem

Kızlaaaaarrrr minnakımın bütün fotolarını taratıyorum şu an, profil sayfama albüm olarak eklicem bakarsınız, ay video da eklenebiliyo mu ki yaa :26: 4 boyutluda oynadığı görüntüleri var bi de

Son düzenleme:

su40 kullanıcısından alıntı
ben varım
son sat 24şbt
yaş 31
kilo 61
cinsiyeti belli olmadı
en kart aralık annesi

aaaaa çooook çok ayıp bende 32 yaşındayım üstelik 4. çocuğum olacak kısmetse gerçi ilk bebeğim gb heyecanla bekliyorum

merhaba ben forumda yeni sayılırım, ilk defa karşılaştık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…