merhaba arkadaşlarr
iş yoğunluğumdan giremiyorum. Maşşallah pek de çoğuz sayfalar çabuk ilerliyor.
perşembe günü randevum var .
doktorumu değiştirdim bu doktaora ilk gidecem o da yoğunlukdan anca perşembeye verdi.12+5 olucam gittiğimde
sizce ikili tarama için geç kalmış olmuyorum değilmi kızlar
merhaba arkadaşlarr
iş yoğunluğumdan giremiyorum. Maşşallah pek de çoğuz sayfalar çabuk ilerliyor.
perşembe günü randevum var .
doktorumu değiştirdim bu doktaora ilk gidecem o da yoğunlukdan anca perşembeye verdi.12+5 olucam gittiğimde
sizce ikili tarama için geç kalmış olmuyorum değilmi kızlar
Starimu arkadaşım liste için bilgilerimi mesajda göndermeye çalıştım ama gidip gitmediğini bilemedim anlayamadım eğer gelmediyse tekrar yazarım
Bu arada daldım hemen tüm Aralık annelerine Günaydın merhaba
cnm mesafe koymakla en güzelini yapıyosun biz pazar günü beraberdik ulenn midem filan bulanmamış eşim gelmiş çok güzel bi gece geçirmişiz sen kalk kabus gibi çök üstümededim doğuma kadar görmiycem sizi morardı kaldı eşinden de utanma aman yapsın bizimkiler yapmıyo sende ses etme yapmaması daha zor emin ol
benimki hafta sonu ben yatarkem küçük halıyı yıkamış banyoda uyandığımda sermişt,boş ver ne diye para vercez,hem nasıl yıkayacaklar kimbilri,ben tek tek yıkarım diyo,ahhhhh ne zormuş ayrılık dün gitti antebe eniştesi nurdağından araba almış,virajı dönemeyebilirim,sen getir dedi,bu akşam dönecek,dün iş yerimden bi arkadaşta kaldım,çünkü geceleri korkabiliyom,hamile olunca daha çok kabus görür oldum,neyse akşama evde olcak,evime geçerim ben de
Kızlar doktorumuz dün demir+folik içeren bi ilaç yazdı, ferplex-fol diye :26: içinde küçük küçük şurup şişeleri gibi şişeler var, sabah akşam birer şişe bitirecekmişim aç karnına :26: bu sabah evden çıkmadan ilkini içtim, ama içtiğim gibi akşam yediğim içtiğim herşeyle beraber geri çıktı yaaiğrenç bişey bu ben nasıl içecem bunuuuu
Cnm aman deyim. Senin ki daha sabitlenmemiş. Sık kontrol ettir. Ben 6 senedir aynı kullanıyorum doz sabitlendi. ama yiede her ay tekrar kont. ettiriyorum çünkü çocukta bu haptan kullanıyor. Yeterlimi değil mi? Sende en azından 2 haftada bir baktır. sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. aman atlama çocuğun düşük riskini çok arttıran bir durumdur.
sanmıyorum öyle bişey olcağını,ama yine de ayda bir ölçtürüyom,5i geçmedikten sonra mesele yok,benimki 1 civarında,dr. içmene gerek yok dedi,yine de ben çeyrek alıyom,hatta bu kadar düştüğü için metabolizmam hızlandı,kalçamdaki bacaklarımdaki yağlar erimeye başladı
aaa çok ayıp bende 31 yaşındayımhemde ilk çocuğum olacak
cnm mesafe koymakla en güzelini yapıyosun biz pazar günü beraberdik ulenn midem filan bulanmamış eşim gelmiş çok güzel bi gece geçirmişiz sen kalk kabus gibi çök üstümededim doğuma kadar görmiycem sizi morardı kaldı eşinden de utanma aman yapsın bizimkiler yapmıyo sende ses etme yapmaması daha zor emin ol
benimki hafta sonu ben yatarkem küçük halıyı yıkamış banyoda uyandığımda sermişt,boş ver ne diye para vercez,hem nasıl yıkayacaklar kimbilri,ben tek tek yıkarım diyo,ahhhhh ne zormuş ayrılık dün gitti antebe eniştesi nurdağından araba almış,virajı dönemeyebilirim,sen getir dedi,bu akşam dönecek,dün iş yerimden bi arkadaşta kaldım,çünkü geceleri korkabiliyom,hamile olunca daha çok kabus görür oldum,neyse akşama evde olcak,evime geçerim ben de
ALLAH kavuştursun cnm bende nasıl geçirdim 5 günü bilmiyorum gerçi bizimki dayısının cenazesine gitti ama ben evimde korkmuyorum şükürler olsun tek başıma geçirdim iyide oldu aslında eşimde pazar gelicez dedi ama cumartesi akşamı gelsi çokta güzel geçti gecemizben böyle 5 gün,5 gün gelmesem mi bi yerlere gidip dedi olduuuu dedim bende ne zaman istersem o zaman böyle geçer dedim tehdit olarak algıladı zannımca tamam sen bilirsin dedi garibim yaaaa
Selam,
Bende 10 Aralık doğumluyum. Eğer çocuğunuz benim gibi yay burcu olursa çok şanslısınız demektir.
Çok gezgin, meraklı ve neşeli bir çocuğunuz olacakBirlikte çok eğleneceksiniz
Allah sağlıklı, analı babalı büyümelerini nasip eder inşallah
ayy ne güzel yaa benimde en büyük hayalim öğretmenliktiişletme okudum yetmedi birde üstüne diplomalı ev hanımı oldum
benim eşimde aralık 15 doğumlu ama yazdıklarınla alakası yokk gerçi çocuk demişsin ama benim eşim kocaaaaaaa adam gezmesi dışında tutmadı cnm ya
cnm 100 mesaj sayın olması lazım eğer yoksa yaz burdan ben atarım bilgilerini
yükselenle ilgisi vardır belki benim yükselenimde yay
Kızlaaaaarrrr minnakımın bütün fotolarını taratıyorum şu an, profil sayfama albüm olarak eklicem bakarsınız, ay video da eklenebiliyo mu ki yaa :26: 4 boyutluda oynadığı görüntüleri var bi de
aaa çok ayıp bende 31 yaşındayımhemde ilk çocuğum olacak
nanan,serselo,deryam160510,_emos_,demettuba83,seplem,horon,pokim,bademinur,ozlemimm,Aydamld,uscu,buseli,tulayuzun,su40,tweety7883, aramıza yeni arkadaşlarmı katıldı benmi daha önce denk gelmedim yeni iseni hoşgeldiniz aramıza değilseniz merhaba.......
hayırlı sabahlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?