Sağol canım mesaj sayım 150 lerde görünüyo ama tekrar deneyeyim olmazsa sana yazarım
ayyy limonmu içim gene bi hoş oldu galiba doğuma kadar ben ekşi bişey yiyemiycemKızlar ben bulantımdan dolayı günde en az 2 limon yiyorum, sizce zararı varmıdır yada doktoruna soran oldumu bu konuyu, bildiklerinizi paylaşırmısınız?
nanan,serselo,deryam160510,_emos_,demettuba83,seplem,horon,pokim,bademinur,ozlemimm,Aydamld,uscu,buseli,tulayuzun,su40,tweety7883, aramıza yeni arkadaşlarmı katıldı benmi daha önce denk gelmedim yeni iseni hoşgeldiniz aramıza değilseniz merhaba.......
hayırlı sabahlar herkese.
benim eşimin karakterinin hiçbir burçla alakası yok canım yauzaydanmı geldi acep :18::18:diyorum bazen ya insanın ruh hali sürekli değişirmi annem hep böyle abuk zubuk erkeklerin burçları kesin öküz burcu derdi ama dediğim gibi benim eşim tam bir taş fırın bırak neşesini ben espiri yaptığını duymadım bende tam tersine bıcır bıcır ele avuca sığmam herkes diyo zaten çok aradınmı diye inat ettim bende demetsem kendime benzetmezmiyim onu 50 yaşına da gelsem değiştiricem
merhaba ben forumda yeni sayılırım, ilk defa karşılaştık galiba
cnm mesafe koymakla en güzelini yapıyosun biz pazar günü beraberdik ulenn midem filan bulanmamış eşim gelmiş çok güzel bi gece geçirmişiz sen kalk kabus gibi çök üstümededim doğuma kadar görmiycem sizi morardı kaldı eşinden de utanma aman yapsın bizimkiler yapmıyo sende ses etme yapmaması daha zor emin ol
kız süpriz yapıp kasımda gelmesin
su40 kullanıcısından alıntı
ben varım
son sat 24şbt
yaş 31
kilo 61
cinsiyeti belli olmadı
en kart aralık annesi
aaa çok ayıp bende 31 yaşındayım hemde ilk çocuğum olacak
aaaaa çooook çok ayıpbende 32 yaşındayım üstelik 4. çocuğum olacak kısmetse gerçi ilk bebeğim gb heyecanla bekliyorum
su40 kullanıcısından alıntı
ben varım
son sat 24şbt
yaş 31
kilo 61
cinsiyeti belli olmadı
en kart aralık annesi
aaa çok ayıp bende 31 yaşındayım hemde ilk çocuğum olacak
aaaaa çooook çok ayıpbende 32 yaşındayım üstelik 4. çocuğum olacak kısmetse gerçi ilk bebeğim gb heyecanla bekliyorum
Benim mide bulantılarım geçti zaten kalmadı ki :26: bunun bulantıyla alakası yok, benim midem şurubu kabul etmiyooldum olası şurup içemem ben zaten
geçmişi okudum geldim
günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?ben artık yediklerimi çıkarmaktan halsiz düştümhiçbirşey yapamıyorum bütün işler zavallı eşime kaldı yemek ütü bulaşık ev süpürme sizin canınız sağolsun ben yaparım diyor ama ben artık utanmaya başladım seçimden sonra annemler gelecek eşim rahat edecek biraz yakınımda kayınvalidem ve görümcem var ama onlarla fazla içli dışlı olmak istemiyorum zaten görümcemle görüşmüyoruz kayınvalidemle de ayda 1 aramızda 600m mesafe var ama sık görüşmek istemiyoruz yeter ayda 1
merhaba arkadaşlarr
iş yoğunluğumdan giremiyorum. Maşşallah pek de çoğuz sayfalar çabuk ilerliyor.
perşembe günü randevum var .
doktorumu değiştirdim bu doktaora ilk gidecem o da yoğunlukdan anca perşembeye verdi.12+5 olucam gittiğimde
sizce ikili tarama için geç kalmış olmuyorum değilmi kızlar
Kızlar ben bulantımdan dolayı günde en az 2 limon yiyorum, sizce zararı varmıdır yada doktoruna soran oldumu bu konuyu, bildiklerinizi paylaşırmısınız?
Kızlaaaaarrrr minnakımın bütün fotolarını taratıyorum şu an, profil sayfama albüm olarak eklicem bakarsınız, ay video ya eklenebiliyo mu ki yaa :26: 4 boyutluda oynadığı görüntüleri var bi de
tamam canım
ayyy limonmu içim gene bi hoş oldu galiba doğuma kadar ben ekşi bişey yiyemiycemlimon değilde zencefil iyi geliyomuş canım zararı olduğunu sanmam ama nane limonu bile günde 2 fincan için diyolar gebeler için sende 1 e düşür istersen
hoşşşşşşgeldin cnm nasılsın
nanan,serselo,deryam160510,_emos_,demettuba83,seplem,horon,pokim,bademinur,ozlemimm,Aydamld,uscu,buseli,tulayuzun,su40,tweety7883, aramıza yeni arkadaşlarmı katıldı benmi daha önce denk gelmedim yeni iseni hoşgeldiniz aramıza değilseniz merhaba.......
benimde ruh halim çok sık değişir
Dengelemişsiniz işte birbirinizi
ne güzel yabazen bende diyorum ne koşturdumki okul iş peşinde diye annemde 5 tane doğurmuş kalabalık ne güzel bi ailemiz var bende hiç ara vermesemde 40 kadar 4 e tamamlasammı ya :26::26:gerçi kayınvalideme göre yaşım 28 diye baya baya geç kalmışım
ben çocukluğumdan beri 2 kızım 2 oğlum olsun hayalleri kurardım çok şükür yaradanım kızda oğlan da verdi ya bende çocuk hastalığı var acayip seviyorum bir ara shçek na gönüllü anneliğe gdyrdm 0-2 yaş arasındaki bebekler sonra onları orada bırakıp gelmek inanılmaz üzdü gecem gündüzüm üzüntü depresyonla geçti bende hırs yaptım sosyal hizmetler okudum kısmetse inşllh bebişimi doğuram brz buyuyunce shçek yada özel çocuk yurtlarında çalışmak için çabalıyacağım
biz su40 yanlış anlamışız yani 1 aralık muh doğum tarihi olduğu için en eski aralık annesiyim demek istemişSende hoşgeldin
benimde hayalim hep çok çoçuğum olması ama hayal artık benim için
4 kere değil 40 kere maşallah
aman ne dengelemek ne dengelemek kız bazen böle sırnaşırım aman cnm kocacım filan diye höyt der rahat dur evde birileri varmış gibi olurum o an,ya insan çekirdek cips yemeyi sevmezmi asla ağzına sürmez boş boş film izleriz hep ben çok gülerim çok eğlenceliyimdir bu insanlar seni nie bu kadar şımartıyolarki anlamam deryolda isterse elimi tutar ,annemlerin arkadaşlarımın yanında hep demet hanım der bende hep hayatım derim aşkım derim yanakları olur kıpkırmızı ayyyyyyyy neyse yerin kulağı vardır derler duymasın sonra zorla yediğim cipsten de olurum
aman ne dengelemek ne dengelemek kız bazen böle sırnaşırım aman cnm kocacım filan diye höyt der rahat dur evde birileri varmış gibi olurum o an,ya insan çekirdek cips yemeyi sevmezmi asla ağzına sürmez boş boş film izleriz hep ben çok gülerim çok eğlenceliyimdir bu insanlar seni nie bu kadar şımartıyolarki anlamam deryolda isterse elimi tutar ,annemlerin arkadaşlarımın yanında hep demet hanım der bende hep hayatım derim aşkım derim yanakları olur kıpkırmızı ayyyyyyyy neyse yerin kulağı vardır derler duymasın sonra zorla yediğim cipsten de olurum
ben çocukluğumdan beri 2 kızım 2 oğlum olsun hayalleri kurardım çok şükür yaradanım kızda oğlan da verdi ya bende çocuk hastalığı var acayip seviyorum bir ara shçek na gönüllü anneliğe gdyrdm 0-2 yaş arasındaki bebekler sonra onları orada bırakıp gelmek inanılmaz üzdü gecem gündüzüm üzüntü depresyonla geçti bende hırs yaptım sosyal hizmetler okudum kısmetse inşllh bebişimi doğuram brz buyuyunce shçek yada özel çocuk yurtlarında çalışmak için çabalıyacağım
tşkler anlattığın için demet valla ben birinci çocuğuma anca cesaret ettim öle kolay değil çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk ve stres dolu 9 ay tabi gsl yanlarıda çok var ama ben açıkcası ikinci için pek cesaretim yokkk Allah karnımdakine sağlık sıhhat versin napalım bir taneyle yetincez nasip see
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?