2011 Aralık Anneleri

Sağol canım mesaj sayım 150 lerde görünüyo ama tekrar deneyeyim olmazsa sana yazarım

tamam canım

Kızlar ben bulantımdan dolayı günde en az 2 limon yiyorum, sizce zararı varmıdır yada doktoruna soran oldumu bu konuyu, bildiklerinizi paylaşırmısınız?
ayyy limonmu içim gene bi hoş oldu galiba doğuma kadar ben ekşi bişey yiyemiycemlimon değilde zencefil iyi geliyomuş canım zararı olduğunu sanmam ama nane limonu bile günde 2 fincan için diyolar gebeler için sende 1 e düşür istersen

hoşşşşşşgeldin cnm nasılsın

benimde ruh halim çok sık değişir

Dengelemişsiniz işte birbirinizi

merhaba ben forumda yeni sayılırım, ilk defa karşılaştık galiba

slm uscu ben bu aralar pek sık giremiyorum sanırım ondan bayağı sayfaları kaçırdım kaçırdığım sayfalar 30 geçik olunca ouyamıyorum çoğunu. memnun oldum bu arada bebeğin hayırlı uğurlu sağlıkla gelsin inşllh.

cnmmmmmm benim aman deyim. O ilacı ihtiyactan fazla alma. Onun fazla olması rahim kaslarının tamamen kendini salması demektir ki buda idrar kaçırmak ve bebeği tutamamak sıkıntıs yapar. Yoksa bende biliyom yani 6 kilo almışken ilacı 1,5 dan 2 ye çıkarıp kilomu rahatlıkla veririm ama çokkkk tehlikeli aman dikkat.

canım ben sen 6 yıldır kullanıyom dediğin için sordum,50 mg çeyrek yeterli mi diye,ben sadece 5 aydır kullanıyom bu ilacı,değerim 1.14,hamile olmasam içmem ya da 2 günde bir içerim ama hamilelikte belki tekrar yükselir diye çeyrek içiyom,1 civarında olması iyiymiş zaten,t3,t4 de normal,ben kilo vermek için içmiyom zaten,ama benim normalde metabolizmam çok hızlıydı yediğimi yakardım,önce kan ilaçları,sonra sinir ilaçları,sonra da bozulan troit yüzünden anlamsız bişekilde kilo aldım,şimdi o düzeldiği için yağlarım yavaş yavaş eriyo,özel bi çabam yok yoksa

herzaman başımın üstünde yeri var gelsinde sağlıcakla ne zaman gelirse gelsin minik kuzum:2:

biz su40 yanlış anlamışız yani 1 aralık muh doğum tarihi olduğu için en eski aralık annesiyim demek istemiş Sende hoşgeldin
benimde hayalim hep çok çoçuğum olması ama hayal artık benim için
4 kere değil 40 kere maşallah

ne güzel yabazen bende diyorum ne koşturdumki okul iş peşinde diye annemde 5 tane doğurmuş kalabalık ne güzel bi ailemiz var bende hiç ara vermesemde 40 kadar 4 e tamamlasammı ya :26::26:gerçi kayınvalideme göre yaşım 28 diye baya baya geç kalmışım

gunaydin guzel annecikler.

oncelikler bi kac gundur Tanem ve efee yi gormedim hic haberi olan var mi merak ettim yaww...

Benim mide bulantılarım geçti zaten kalmadı ki :26: bunun bulantıyla alakası yok, benim midem şurubu kabul etmiyo oldum olası şurup içemem ben zaten

canim demir ilaclarinin pek cok formu var. doktorunla konus hap olanlardan versin uygun bir tane. kendine de bebisine de eziyet etme bosuna

gecen haftayakadar bende yogun bulaniyordum ama ya bu 12. hafta ya da yeni basladigim vitaminler bisey ii geldi. simdi daha az tiksiniyorum sanki. gececek insallah yavas yavas :)

ben cumartesi 12+6 da gidicem. gec oldugunu sanmiyorum olsa benim doktorum kesin beni uyarirdi...

Kızlar ben bulantımdan dolayı günde en az 2 limon yiyorum, sizce zararı varmıdır yada doktoruna soran oldumu bu konuyu, bildiklerinizi paylaşırmısınız?

limonun bir zarari yok kabiz falan yapmasin da... tuzlayip yiyorsan tuz oranina dikkat etmek gerek yalnizca. ben sormustum ilk haftalarda. bulanti zamani bayanlarin cogu eksive tuzlu yer normal demisti...

Kızlaaaaarrrr minnakımın bütün fotolarını taratıyorum şu an, profil sayfama albüm olarak eklicem bakarsınız, ay video ya eklenebiliyo mu ki yaa :26: 4 boyutluda oynadığı görüntüleri var bi de

heyecanla bekliyoruz albumu. derya videoyu ekleyememisti ama belki o becerememistir

hoşbuldum sağol güzel mesajlarınızı okuyunca gözüm gönlüm açıldı vınnımın ödeme süresi gelmiş kapanmasın diye az önce ona gdp öddm geldim bugunde aralık annelerini grmzsm diye korkudan. çok özledim hepinizi

Merhabalar daha öncedende bakıyodum ama pek fazla yazamıyodum denk gelmemişsindir o yüzden

benimde ruh halim çok sık değişir

Dengelemişsiniz işte birbirinizi

aman ne dengelemek ne dengelemek kız bazen böle sırnaşırım aman cnm kocacım filan diye höyt der rahat dur evde birileri varmış gibi olurum o an,ya insan çekirdek cips yemeyi sevmezmi asla ağzına sürmez boş boş film izleriz hep ben çok gülerim çok eğlenceliyimdir bu insanlar seni nie bu kadar şımartıyolarki anlamam der yolda isterse elimi tutar ,annemlerin arkadaşlarımın yanında hep demet hanım der bende hep hayatım derim aşkım derim yanakları olur kıpkırmızı ayyyyyyyy neyse yerin kulağı vardır derlerduymasın sonra zorla yediğim cipsten de olurum

ben çocukluğumdan beri 2 kızım 2 oğlum olsun hayalleri kurardım çok şükür yaradanım kızda oğlan da verdi ya bende çocuk hastalığı var acayip seviyorum bir ara shçek na gönüllü anneliğe gdyrdm 0-2 yaş arasındaki bebekler sonra onları orada bırakıp gelmek inanılmaz üzdü gecem gündüzüm üzüntü depresyonla geçti bende hırs yaptım sosyal hizmetler okudum kısmetse inşllh bebişimi doğuram brz buyuyunce shçek yada özel çocuk yurtlarında çalışmak için çabalıyacağım

maşallah cnm

tşkler anlattığın için demet valla ben birinci çocuğuma anca cesaret ettim öle kolay değil çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk ve stres dolu 9 ay tabi gsl yanlarıda çok var ama ben açıkcası ikinci için pek cesaretim yokkk Allah karnımdakine sağlık sıhhat versin napalım bir taneyle yetincez nasip see

ahah ay süpersin ya çok güldüm hele de cips yenmz mi yahuu

sorma canım benimkide ona yakın ya ver eline gazete yada kitap bide çay ciddi ciddi otursun bütüngün okusun. bende elinden çekip atıyorum gazeteyi kitabı ya dur bişe okuyorum diyo kızıyo başımı koyuyorum dizine birada beni oku diyorum çocuklarda bakıp gülüyor.eşimde bişey diyemiyor zorla kendimi sevdiriyom :)

Maaşallh sana ne güzel ailenle çocuklarınla mutluluklar dilerim,
düşündüğün şeyde çok güzel hayırlı bişey inşallh gerçekleştirisin çocukları bende çok seviyorum

eheh ben anne değilim ama aralık ayı doğumluyum ilgimi çekti

ilk oğlum doğunca bende öyle düşündüm hayallerden vazgeçtim ama biraz buyuyup kreşe başlayınca özlemeyede başlanıyor kardeşi olsun arkadaş deniyor

helal olsun canım,ben bi çocuğu kucağıma alıpta öptüğümü hiç bilmem,çok çok tatlı olursa yanağından bi makas almışımdır o kadar,yeğenlerimi bile şapur şupur öptüğümü bilmem,bi gelirken bi giderken,ailedeki soğuk hava yüzünden ailece soğuk olduk heralde,evlendiğim zaman eşimin sürekli dokunması,ısırarak sevmesi vs. çok ilginç gelmişti,çok kızıyodum,ama zamanla geçti alıştım,bebeğimi kucağıma aldıktan sonra da çocuk sevgisini tatmış olacam ve ona da alışacam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…