Maaşallh sana ne güzel ailenle çocuklarınla mutluluklar dilerim,
düşündüğün şeyde çok güzel hayırlı bişey inşallh gerçekleştirisin çocukları bende çok seviyorum
benim eşimin karakterinin hiçbir burçla alakası yok canım yauzaydanmı geldi acep :18::18:diyorum bazen ya insanın ruh hali sürekli değişirmi annem hep böyle abuk zubuk erkeklerin burçları kesin öküz burcu derdi ama dediğim gibi benim eşim tam bir taş fırın bırak neşesini ben espiri yaptığını duymadım bende tam tersine bıcır bıcır ele avuca sığmam herkes diyo zaten çok aradınmı diye inat ettim bende demetsem kendime benzetmezmiyim onu 50 yaşına da gelsem değiştiricem
eheh ben anne değilim ama aralık ayı doğumluyum ilgimi çekti
eheh ben anne değilim ama aralık ayı doğumluyum ilgimi çekti
öküz burcu zaten erkeklere doğuştan eklenen bir özellik. Sen bence onu değiştirmeye çlışma 1 eve bir neşeli bir de sakin yeter. Dengelersiniz birbirinizi.
Süt içmeyenlere duyrudur: Benim gibi içmemeye devam edin. Dün akşam dişimin yarısı tuz buz elime döküldü. sanki un ufak olmuş. Olur tabii çocuk kalsiyumu bulamayınca dişlerden çekiyor diş boş kalınca dökülüyor. Allah yardım etsin bize.
Bide artık şu yasak bunu yemeyinlerden bıktım. Artık işi o denli abarttılar ki. İnanırmısınız dün ablam tv'de seyretmiş. Hamileler 19 lt'lik damacanadan su içerlerse bebeklerin beynini etkileyen bir şey varmış içinde. Bebek erkekse homoseksüelliğe kayıyormuş, kızsa meme kanseri oluyormuş. Dedim yok artık daha neler. Nerden içelim peki. Çeşmeden mi? Kaldıki ortalıktaki bunca 20-30 yaşındaki homoseksüellerin anneleri damacana mı görmüş ki? Dimi ama..
Kızlaaaaarrrrrrminnakımın resimlerini profil sayfama albüm olarak ekledim, bakabilersiniiiiiiiiiizzz bize maşallah demeyi unutmayın olur mu teyzoşlar videoyu da eklemeye çalışıcam şimdi bakalım becerebilecekmiyim :44:
olsun olursun inşallah canım uğur getirsin sana
benim oğlumda 30 kasım doğumlu bebişimde 6 dı ama şimdi 4 aralık deniyor doğumu onlarda yay oluyor demi
minnakının resimlerine baktım pek şirin annesi maşallah
Allah nazarlardan saklasın
Amin, tşk ederim
Evet yay burcu
Amin, tşk ederim
Evet yay burcu
saolun kızlarr.3 aydır Allaha şükür ağır bulantım olmamıştı.
ne hikmetse herkesin bulantısı geçti benim sabah öğürmelerim yeni başladı :)
onun dışında göbeğim çıktı saklamakta zorlanıyorum .
hamile pantolonlarınızı falan aldınızmı?
öküz burcu zaten erkeklere doğuştan eklenen bir özellik. Sen bence onu değiştirmeye çlışma 1 eve bir neşeli bir de sakin yeter. Dengelersiniz birbirinizi.
Süt içmeyenlere duyrudur: Benim gibi içmemeye devam edin. Dün akşam dişimin yarısı tuz buz elime döküldü. sanki un ufak olmuş. Olur tabii çocuk kalsiyumu bulamayınca dişlerden çekiyor diş boş kalınca dökülüyor. Allah yardım etsin bize.
Bide artık şu yasak bunu yemeyinlerden bıktım. Artık işi o denli abarttılar ki. İnanırmısınız dün ablam tv'de seyretmiş. Hamileler 19 lt'lik damacanadan su içerlerse bebeklerin beynini etkileyen bir şey varmış içinde. Bebek erkekse homoseksüelliğe kayıyormuş, kızsa meme kanseri oluyormuş. Dedim yok artık daha neler. Nerden içelim peki. Çeşmeden mi? Kaldıki ortalıktaki bunca 20-30 yaşındaki homoseksüellerin anneleri damacana mı görmüş ki? Dimi ama..
aman ne dengelemek ne dengelemek kız bazen böle sırnaşırım aman cnm kocacım filan diye höyt der rahat dur evde birileri varmış gibi olurum o an,ya insan çekirdek cips yemeyi sevmezmi asla ağzına sürmez boş boş film izleriz hep ben çok gülerim çok eğlenceliyimdir bu insanlar seni nie bu kadar şımartıyolarki anlamam deryolda isterse elimi tutar ,annemlerin arkadaşlarımın yanında hep demet hanım der bende hep hayatım derim aşkım derim yanakları olur kıpkırmızı ayyyyyyyy neyse yerin kulağı vardır derler duymasın sonra zorla yediğim cipsten de olurum
ben çocukluğumdan beri 2 kızım 2 oğlum olsun hayalleri kurardım çok şükür yaradanım kızda oğlan da verdi ya bende çocuk hastalığı var acayip seviyorum bir ara shçek na gönüllü anneliğe gdyrdm 0-2 yaş arasındaki bebekler sonra onları orada bırakıp gelmek inanılmaz üzdü gecem gündüzüm üzüntü depresyonla geçti bende hırs yaptım sosyal hizmetler okudum kısmetse inşllh bebişimi doğuram brz buyuyunce shçek yada özel çocuk yurtlarında çalışmak için çabalıyacağım
sorma canım benimkide ona yakın ya ver eline gazete yada kitap bide çay ciddi ciddi otursun bütüngün okusun. bende elinden çekip atıyorum gazeteyi kitabı ya dur bişe okuyorum diyo kızıyo başımı koyuyorum dizine birada beni oku diyorumçocuklarda bakıp gülüyor.eşimde bişey diyemiyor zorla kendimi sevdiriyom :)
helal olsun canım,ben bi çocuğu kucağıma alıpta öptüğümü hiç bilmem,çok çok tatlı olursa yanağından bi makas almışımdır o kadar,yeğenlerimi bile şapur şupur öptüğümü bilmem,bi gelirken bi giderken,ailedeki soğuk hava yüzünden ailece soğuk olduk heralde,evlendiğim zaman eşimin sürekli dokunması,ısırarak sevmesi vs. çok ilginç gelmişti,çok kızıyodum,ama zamanla geçti alıştım,bebeğimi kucağıma aldıktan sonra da çocuk sevgisini tatmış olacam ve ona da alışacam heralde
album sayfasına gidemiyorum canım ben göremesemde eminim annesi gb tatlı sevimli bebiştir şimdiden binlercemaşallah allah nazarlardan korusun.
nasıl bakabildin ben profili açtım oluşturulan albümleri tıkladım anasayfaya yönlendirileceksinz dd bunudamı beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?