2011 Aralık Anneleri

öküz burcu zaten erkeklere doğuştan eklenen bir özellik. Sen bence onu değiştirmeye çlışma 1 eve bir neşeli bir de sakin yeter. Dengelersiniz birbirinizi.

Süt içmeyenlere duyrudur: Benim gibi içmemeye devam edin. Dün akşam dişimin yarısı tuz buz elime döküldü. sanki un ufak olmuş. Olur tabii çocuk kalsiyumu bulamayınca dişlerden çekiyor diş boş kalınca dökülüyor. Allah yardım etsin bize.

Bide artık şu yasak bunu yemeyinlerden bıktım. Artık işi o denli abarttılar ki. İnanırmısınız dün ablam tv'de seyretmiş. Hamileler 19 lt'lik damacanadan su içerlerse bebeklerin beynini etkileyen bir şey varmış içinde. Bebek erkekse homoseksüelliğe kayıyormuş, kızsa meme kanseri oluyormuş. Dedim yok artık daha neler. Nerden içelim peki. Çeşmeden mi? Kaldıki ortalıktaki bunca 20-30 yaşındaki homoseksüellerin anneleri damacana mı görmüş ki? Dimi ama..

Kızlaaaaarrrrrr minnakımın resimlerini profil sayfama albüm olarak ekledim, bakabilersiniiiiiiiiiizzz bize maşallah demeyi unutmayın olur mu teyzoşlar videoyu da eklemeye çalışıcam şimdi bakalım becerebilecekmiyim :44:

ben süt içemiyorum eskide su yerine içsem içerdim o kadar severdim ama şimdi içemiyorum çok peynir yiyiyorum 4 kibrit kutusu filan oluyor sanırım inşllh telafi eder kalsiyum ihtiycını gerci yakında tuzluyu azaltmam lazım gelecek o zaman peynirde kısıtlancak napıcam bilmiyorum. sende benim gb tv izleme herşeyi duymayınca dünyadan bir haber ama kendi dünyamda yağıyorum tek sorunum benim kendi sorunum .ben haberlerden çok etkileniyordum şimdi çok iyiyim böle

album sayfasına gidemiyorum canım ben göremesemde eminim annesi gb tatlı sevimli bebiştir şimdiden binlercemaşallah allah nazarlardan korusun.

minnakının resimlerine baktım pek şirin annesi maşallah
Allah nazarlardan saklasın

ben 3,5 kilo aldım ama göbeğim daha çıkmadı, bidahaki aya almayı düşünüyorum
ama senin çıkmış bile hemen almalısın bence

çok doğru söylüyorsun canım.herşeye inanır dinlersek işimiz zor...

benimkide öyle bazen sırnaşırım bakarım dur şimdi iş düşünüyorum ama der. Bende derim 24 saat düşünüyorsun işi beni kim düşünücek. Hakkatten tam bir işkoliktir.İşle alakalı bir sorun olsa gece uyumaz düşünür sürekli. O yüzden saç kalmadı tabii kafada.Azcık da beni düşünse halbuki saçları belkim yeniden bile çıkabilir.

Valla helal olsun. Biz 5 kardeştik kalabalıktık ama yinede hep 3 çocuğum olsun istemişimdir. Bakalım bu yaştan sonra kısmet ne kadarsa o olur. Severim çocukları. Bide bakma ünüversite mezunu mali müşavir olmuş bir bayan olmama rağmen ben kadının çalışmamasından yanayım. Evet kendimle çelişiyorum ama işte düşüncelerini hayatına tatbik edememiş biriyim. Kadın çalışmazsa ev yuva oluyor, çocuklar daha sağlıklı bir psikolojiyle büyüyor vss... Toplumun temelini aile, ailenin temeli annedir. işte bunları söylüyorum ama bebiş 6 aylık olunca herhalde doğru işe devam edicem. Kısmet...

Aile yapından kaynaklanıyordur cnm. Ama zaman içinde diğer gördüklerini hayatına tatbik ediyor olman önemli. Hem kim anne olmadan anneliği, evli olmadan eş olmayı tam bilebilir ki.

Bu arada bizlere cips yasak değilmi? yasak değilse hemen bi tane yeseydim.:26:

album sayfasına gidemiyorum canım ben göremesemde eminim annesi gb tatlı sevimli bebiştir şimdiden binlercemaşallah allah nazarlardan korusun.

Aaa neden giremiyosun ki albümlere :26: sadece arkadaşlara değil herkese açık demiştim ama :26: neyse, teşekkür ederiz teyzesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…