tşkler anlattığın için demet valla ben birinci çocuğuma anca cesaret ettim öle kolay değil çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk ve stres dolu 9 ay tabi gsl yanlarıda çok var ama ben açıkcası ikinci için pek cesaretim yokkk Allah karnımdakine sağlık sıhhat versin napalım bir taneyle yetincez nasip see
ne cipsi ya böle değişik şeyler yapsam ben bilmediğim yemekleri yemem diyoahah ay süpersin ya çok güldümhele de cips yenmz mi yahuu
sorma canım benimkide ona yakın ya ver eline gazete yada kitap bide çay ciddi ciddi otursun bütüngün okusun. bende elinden çekip atıyorum gazeteyi kitabı ya dur bişe okuyorum diyo kızıyo başımı koyuyorum dizine birada beni oku diyorumçocuklarda bakıp gülüyor.eşimde bişey diyemiyor zorla kendimi sevdiriyom :)
yay burcu bayanları ne kadar cana yakın neşeli böyle maşallah allah snada senn gb neşeli tatlı evlat nasip etsin.benim yakışıklımda yay demek hmm bende bir kendi burcumuı bilirim başkada hiç anlamam nedense
:heyecanla bekliyoruz albumu. derya videoyu ekleyememisti ama belki o becerememistir
minnakının resimlerine baktım pek şirin annesi maşallah
Allah nazarlardan saklasın
Kızlaaaaarrrrrrminnakımın resimlerini profil sayfama albüm olarak ekledim, bakabilersiniiiiiiiiiizzz bize maşallah demeyi unutmayın olur mu teyzoşlar videoyu da eklemeye çalışıcam şimdi bakalım becerebilecekmiyim :44:
dün lcw da cok cici hamile kıyafetleri grdm bende biraz zaman gecsin diye bekliyorum almadım. bir beden büyük alıp onla idare edeyim diye o da kötü durdu. bol kesim bluzlardan aldım.hamile kıyafetleri eskiden ne kadar pahalı ve bulması zordu şimdi sçenekte çok fiyatlarda cazip rahatlıkla alınabiliyor.yazlık şifon elbiselerde çok güzel haöileler için değil ama rahat giyilebir 7 aya kadar bol ve rahatlar
nasilsiniz fistiklar bebisler nasillllllll
demettuba83 sen adasmisiz sekerrrr
kızlar bende bu önümüzdeki haftasonu ankara'dan amasya'ya gidicem .. doktorum özel olsaydı yolculuk yapmanın sakıncası olup olmadığını sorardım ama devlet hastanesi ve her seferinde farklı bi doktorla muhattap oluyorum...
yani gidip danışmam mümkün değil... sizler için doktorlarınızın seyehatla alakalı söylediği şeyler varmı.. özel otoyla rahat bi yolculuk olacak gibi görünüyor ama... ne biliyim.. aklıma takıldı işte
canım mailini özele mesaj at,tuba22 yle başlayan değil mi,o gün net gitti,tam gönderiyodum,ama bugün gönderdim
anaaa adaşım ortimmmmbak kanım kaynamıştı sana zaten iyiyiz biz sen nasıl adaş
kızlar şaka mısınız siz? 2 günlük geçmişi okumam 1,5 saatimi aldı:)))))))
cumartesi gecesi eşime alınganlık yapıp ağladım. gece ağladığım zaman da uyuyamıyorumama iyi ki uyumamışım. gece 2 de su sesi duydum. yağmurdur diye yarım saat kalkıp bakmadım. bakınca da yağmur olmadığını anladım. bulaşık makinası açıktı kesin o su kaçırıyo derken ona bakmaya giderken ayaklarım sırıl sıklam oldu (( sifonun hortumu patlamış ( koridor, halılar yemek odası heryer sular içinde kalmıştı ( iyi ki uyumamışım, yarım saatte bu hale geldiğimize göre sabaha kadar akmaya devam etseydi ne olurduk bilmiyorum ( canım kocam tek başına bütün suları temizledi, bana hiç dokundurmadı :))
dünde 2 li testimiz vardı :)) ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. kan testini de perşembe günü alacağız inşallah
inşallah güzel haberlerini alırsın.kan testide güzel olur.
çilek yiyip gitmiştim. gördüklerime inanamadım. sanki ayaklarında yay vardı. zıp zıp zıpladı bebişim. doktorumuz bile şaşırdı :)))))))
canım video gelmiş izledimAllah nazardan saklasın. inşallah :)
twetyy arkadaşımızla beraber 87 kişi olduk
var mı arttıran
kızlar şaka mısınız siz? 2 günlük geçmişi okumam 1,5 saatimi aldı:)))))))
cumartesi gecesi eşime alınganlık yapıp ağladım. gece ağladığım zaman da uyuyamıyorumama iyi ki uyumamışım. gece 2 de su sesi duydum. yağmurdur diye yarım saat kalkıp bakmadım. bakınca da yağmur olmadığını anladım. bulaşık makinası açıktı kesin o su kaçırıyo derken ona bakmaya giderken ayaklarım sırıl sıklam oldu (( sifonun hortumu patlamış ( koridor, halılar yemek odası heryer sular içinde kalmıştı ( iyi ki uyumamışım, yarım saatte bu hale geldiğimize göre sabaha kadar akmaya devam etseydi ne olurduk bilmiyorum ( canım kocam tek başına bütün suları temizledi, bana hiç dokundurmadı :))
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
çilek yiyip gitmiştim. gördüklerime inanamadım. sanki ayaklarında yay vardı. zıp zıp zıpladı bebişim. doktorumuz bile şaşırdı :)))))))
maşallah seninki de kıpırdak desene,bunlar evi başımıza yıkacaklar heralde
canım video gelmiş izledimAllah nazardan saklasın. inşallah :)
seninkini de canım,hepimizinkini de:79::79:
canım okumaya başlayınca bi tane var sandımcnm ben kalabalık bi ailede büyüdm babam öğretmen ve istanbul gibi bi yerde kirada oturuyoduk hamd olsun hepimiz ib meslek edindik hepimizi okuttu miniğimiz şimdi 3. sınıfta annemin babamın evimizin neşesi o 3 ümüz evliyiz annem bizim hasretimizi onunla gideriyo ve ben şuna inanıyorum RABBİM hiç bir acı yaşatmadı bize evimizde hep bereket rahmet vardı bence annem ve babamın evlatlarının sorumluğunu korkmadan ALLAH tan isteyerek almalarının mükafatı bu,evlendik şimdi bir araya geliyoruz çalıyoruz oynuyoruz babam annem pırıl pırıl gözleriyle bize bakıyo bi sıkıntım olursa benim 4 tane dermanım oluyo kardeşlerimden bazen çok ciddi sorunlarda bile anne baba duymadan hallediyoruz ve ben birinden bigün haber alamazsam deli oluyorum ve en önemlisi tek çocuk asla paylaşımcı olmuyo neyse cnm saygı duyuyorum ama korkuyla acabalarla o kadar güzel şeylerden mahrum kalmak bana göre değil RABBİM kimseyi yanlızlıkla sınamasın inş...
ne cipsi ya böle değişik şeyler yapsam ben bilmediğim yemekleri yemem diyo
ya bizimkide her akşam gazeteyle gelir eve internet yasak zatenkesinlikle kitap okur kitap okumazsa kuran okur,tamam kuran amenna ama kitap okuymuyomu evde bi sessilik uyuz oluyorum bende gideri inadına temiz tabak bardak yıkarım ses yaparım böle çarpa çarpa anlar o zaman amannn bi kitap okutmuyosun der yani evde çay içiyoruz ya ya politika ya güncel olaylar ya gündem onlardan konuşuyoruz lenn adam sayesinde yürüyen ansiklopedi oldum ben ne güzel cahil iki kelimeyi bir araya getiremezdim hep gırgır şamataydıı düşündümde ben onu değiştirmeye çalışırken omu beni değiştiriyoooo
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız..
göremiyorum minnakını ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?