2011 Aralık Anneleri

canım okumaya başlayınca bi tane var sandım cnm ben kalabalık bi ailede büyüdm babam öğretmen ve istanbul gibi bi yerde kirada oturuyoduk hamd olsun hepimiz ib meslek edindik hepimizi okuttu miniğimiz şimdi 3. sınıfta annemin babamın evimizin neşesi o 3 ümüz evliyiz annem bizim hasretimizi onunla gideriyo ve ben şuna inanıyorum RABBİM hiç bir acı yaşatmadı bize evimizde hep bereket rahmet vardı bence annem ve babamın evlatlarının sorumluğunu korkmadan ALLAH tan isteyerek almalarının mükafatı bu,evlendik şimdi bir araya geliyoruz çalıyoruz oynuyoruz babam annem pırıl pırıl gözleriyle bize bakıyo bi sıkıntım olursa benim 4 tane dermanım oluyo kardeşlerimden bazen çok ciddi sorunlarda bile anne baba duymadan hallediyoruz ve ben birinden bigün haber alamazsam deli oluyorum ve en önemlisi tek çocuk asla paylaşımcı olmuyo neyse cnm saygı duyuyorum ama korkuyla acabalarla o kadar güzel şeylerden mahrum kalmak bana göre değil RABBİM kimseyi yanlızlıkla sınamasın inş...

ahah ay süpersin ya çok güldüm hele de cips yenmz mi yahuu
ne cipsi ya böle değişik şeyler yapsam ben bilmediğim yemekleri yemem diyo

ya bizimkide her akşam gazeteyle gelir eve internet yasak zaten kesinlikle kitap okur kitap okumazsa kuran okur,tamam kuran amenna ama kitap okuymuyomu evde bi sessilik uyuz oluyorum bende gideri inadına temiz tabak bardak yıkarım ses yaparım böle çarpa çarpa anlar o zaman amannn bi kitap okutmuyosun der yani evde çay içiyoruz ya ya politika ya güncel olaylar ya gündem onlardan konuşuyoruz lenn adam sayesinde yürüyen ansiklopedi oldum ben ne güzel cahil iki kelimeyi bir araya getiremezdim hep gırgır şamataydıı düşündümde ben onu değiştirmeye çalışırken omu beni değiştiriyoooo

yay burcu bayanları ne kadar cana yakın neşeli böyle maşallah allah snada senn gb neşeli tatlı evlat nasip etsin.benim yakışıklımda yay demek hmm bende bir kendi burcumuı bilirim başkada hiç anlamam nedense

Diğer yay burcu bayanları adına da teşekkürlerimi sunuyorum efendim :87:
Allah gönlüne göre verir inşallah, sağlıkla, hzuurla büyütürsün

dün lcw da cok cici hamile kıyafetleri grdm bende biraz zaman gecsin diye bekliyorum almadım. bir beden büyük alıp onla idare edeyim diye o da kötü durdu. bol kesim bluzlardan aldım.hamile kıyafetleri eskiden ne kadar pahalı ve bulması zordu şimdi sçenekte çok fiyatlarda cazip rahatlıkla alınabiliyor.yazlık şifon elbiselerde çok güzel haöileler için değil ama rahat giyilebir 7 aya kadar bol ve rahatlar

yarım saattir geçmiş sayfaları okuyorum.. hiç durmamış elleriniz çalışmış sayfaları doldurmuşsunuz valla

kızlar bende ankara gazi üniversi hastanesine gidiyorum.. ama hocalar hastaneden ayrılıyorlar özel muayenhane açıyorlar ve bu yüzden gebelik takibine bakmıyorlarmış.. normal poliklinik kısmında ise her gidişimde farklı bir doktorla muhattap olacağım..

bu bei düşündürüyor..
ankara'da gittiğiniz doktorları ve memnuniyetinizi yazarsanız çok sevinirim

evet canım lcw ye bende sık gidiyorum giyebileceğimiz güzel hamile kıyafetleri var ama,hamile pantolonları için erken diyorum ben geçen gün gittim,giydim o da çok bol geldi bel kısmından sıktırıncada kötü durdu bende normal bedenimden 1 beden daha büyük pantolonlardan aldım çıktım..dediğin gibi şimdiki kıyafetlerin çoğunun modeli bol,herşeyi giyebiliriz.:)

Cnm bende Haziran 20 de otoyla Rize ye gideceğim.doktorum 2 buçuk saatte bir mola ver hiç bisey olmaz dedi. Sende dikkat et hiç biseycik olmaz Allah'ın izniyle:)))

kızlar şaka mısınız siz? 2 günlük geçmişi okumam 1,5 saatimi aldı :)))))))

cumartesi gecesi eşime alınganlık yapıp ağladım. gece ağladığım zaman da uyuyamıyorum ama iyi ki uyumamışım. gece 2 de su sesi duydum. yağmurdur diye yarım saat kalkıp bakmadım. bakınca da yağmur olmadığını anladım. bulaşık makinası açıktı kesin o su kaçırıyo derken ona bakmaya giderken ayaklarım sırıl sıklam oldu (( sifonun hortumu patlamış ( koridor, halılar yemek odası heryer sular içinde kalmıştı ( iyi ki uyumamışım, yarım saatte bu hale geldiğimize göre sabaha kadar akmaya devam etseydi ne olurduk bilmiyorum ( canım kocam tek başına bütün suları temizledi, bana hiç dokundurmadı :))

dünde 2 li testimiz vardı :)) ense kalınlığı normal çıktı çok şükür. kan testini de perşembe günü alacağız inşallah

çilek yiyip gitmiştim. gördüklerime inanamadım. sanki ayaklarında yay vardı. zıp zıp zıpladı bebişim. doktorumuz bile şaşırdı :)))))))

canım mailini özele mesaj at,tuba22 yle başlayan değil mi,o gün net gitti,tam gönderiyodum,ama bugün gönderdim

canım video gelmiş izledim Allah nazardan saklasın. inşallah :)

twetyy arkadaşımızla beraber 87 kişi olduk
var mı arttıran
[/QUOTE]

özel mesaj atamıyorum. beni de ekler misiniz?

sat:07 mart
muh.doğ.:13 aralık
kalp atışı duyuldu
istanbulda yaşıyorum
ilk hamileliğim :)))))))))))

bir de sormak istiyorum. kocamustafa paşa caddesindeki özel çapa medilife hastanesi hakkında bilgisi olan var mı??
muayene 15 tl 2 li test 45 tl
fiyatlar çok uygun geldi. iyi bi hastaneyse kontrollerime orada devam etmek istiyorum.
bir de 20. haftadan sonra 4 boyutlu ultrason görüntüsünü cd ye çekiyorlarmış :))

Sabah yine bulantım vardı...İşe geldim simit peynir yedim, ıhlamur içtim..Yediğimden beri midem yanıyo
Ağzımın tadı zaten hiçç düzelmedi. Ne yesem arkasından daha kötü oluyo...Benimle aynı dönemde olup şikayetleri geçen var mı aranızda?

Bu arada cuma kontrole gidiyoruz. Belki ikili test de yapılıcak. İnş her şey yolundadır...

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız..

göremiyorum minnakını ya

özel mesaj atamıyorum. beni de ekler misiniz?

sat:07 mart
muh.doğ.:13 aralık
kalp atışı duyuldu
istanbulda yaşıyorum
ilk hamileliğim :)))))))))))

bir de sormak istiyorum. kocamustafa paşa caddesindeki özel çapa medilife hastanesi hakkında bilgisi olan var mı??
muayene 15 tl 2 li test 45 tl
fiyatlar çok uygun geldi. iyi bi hastaneyse kontrollerime orada devam etmek istiyorum.
bir de 20. haftadan sonra 4 boyutlu ultrason görüntüsünü cd ye çekiyorlarmış :))[/QUOTE]

canım benim çok şükür eksilerininn aynında artılarının fazla olması zaten beni yuvaya bağlıyor. kuran ouması ve evde her akşam akşam ve yatsıda saf halinde namaz kıldırması Allah bin kere razı olsun. geçen kardeşimin kep töreninde stadyumda herkes istiklal marşı için ayağa kalktı bizde kalkınca 3 yaşındaki kızım da ayağa kalktı sandı ki topluca namaz kılıncak yavrum tekbir aldı.içimden Eşimden Allah razı olsun çocuğun içine sindirmiş bu davranışı sevdirmiş namazı ddm çok sevindim gözlerim doldu.ya biz dengeliyorum demetcim ben çocuklarımla eşimin yerinede güler neşelenirim napalım zorlada olsa sevdiririm kendimi ben ilgi bana azaldımı elindekini bırakıp dizine otururum buyuk kızımda gelir diğer dizine oturur isterse sevmesin artık

bende de aynı şey yazıyor bende göremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…