Cnm bende Haziran 20 de otoyla Rize ye gideceğim.doktorum 2 buçuk saatte bir mola ver hiç bisey olmaz dedi. Sende dikkat et hiç biseycik olmaz Allah'ın izniyle:)))
Sabah yine bulantım vardı...İşe geldim simit peynir yedim, ıhlamur içtim..Yediğimden beri midem yanıyo
Ağzımın tadı zaten hiçç düzelmedi. Ne yesem arkasından daha kötü oluyo...Benimle aynı dönemde olup şikayetleri geçen var mı aranızda?
Bu arada cuma kontrole gidiyoruz. Belki ikili test de yapılıcak. İnş her şey yolundadır...
canım benim çok şükür eksilerininn aynında artılarının fazla olması zaten beni yuvaya bağlıyor. kuran ouması ve evde her akşam akşam ve yatsıda saf halinde namaz kıldırması Allah bin kere razı olsun. geçen kardeşimin kep töreninde stadyumda herkes istiklal marşı için ayağa kalktı bizde kalkınca 3 yaşındaki kızım da ayağa kalktı sandı ki topluca namaz kılıncak yavrum tekbir aldı.içimden Eşimden Allah razı olsun çocuğun içine sindirmiş bu davranışı sevdirmiş namazı ddm çok sevindim gözlerim doldu.ya biz dengeliyorum demetcim ben çocuklarımla eşimin yerinede güler neşelenirimnapalım zorlada olsa sevdiririm kendimi ben ilgi bana azaldımı elindekini bırakıp dizine otururum buyuk kızımda gelir diğer dizine oturur isterse sevmesin artık
allah sana iyilik versin canim ben hastayim birtanede deli dana yla ugrasiyorum kahvaltisini yapmiyor sinir kriine sokdu beni
öyle kötüydümki yataktan kalktığım an kendimi banyoya zor atıyordum.. ne yesem hala midem yanıyor ama şuan kusmalarım geçti 3 gündür rahatladım.. acıktıkça bulantım başlıyo aç kalmadan az az sık yiyorum ama 2.5 aydır ağzıma tatlı şekerli bişi sürmedim...öğürmek geliyo tatlı deyince bana
hamileyim sagim solum belli olmaz diyosun... piki
canım benim eşimde zaten ALLAH razı olsun sabah namazına bile çoğu zaman camiye şimdide çocuğumuz 5 yaşına gelsin haca niyetliyiz inş,dilinden ALLAH kelamı düşmez bi gün olsun görmedimki namazını kaçırsın etrafındakilere sohbet verir hikayeler anlatır diede hoca derlerbunlar çok güzel herkese nasip olmayacak şeyler RABBİM herkesin eşine nasip etsin inş...ama evdede sadece yatak odasında ilgilenmesin dimi evin her yeri yatak odası gibi olsa ne olarki böle güler yüzlü olsa şakalaşsa bazen çok nadir arada sırada bana sataşır banada kal gelir cevap veremem o an tutukluk yapıyorumda bende tam tersiyim işte nasıl olcek bilmiyorum:26::26:
kızlar ankarada ikamet edenler hangi hastaneye gidiyorsunuz
nasıl bakabildin ben profili açtım oluşturulan albümleri tıkladım anasayfaya yönlendirileceksinz dd bunudamı beceremedim
Kızlar albümümüzü göremeyenler varmış galiba ama ben herkese açık olarak işaretledim, yalnız arkadaşlara özel değildi, neden açamadınız anlamadım yaa :26: direk adımın üstüne tıkladığınızda profil sayfamın açılması lazım, açılan sayfada da soldaki menülerden altta albümler var ordan girebilmeniz gerek halbuki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?