2011 Aralık Anneleri

Cnm bende Haziran 20 de otoyla Rize ye gideceğim.doktorum 2 buçuk saatte bir mola ver hiç bisey olmaz dedi. Sende dikkat et hiç biseycik olmaz Allah'ın izniyle:)))

ben geçen hafta afyona gittim 8 saate ertes günde yine döndüm ve ben kullandım arabayı eşim gelmediği için kızımla anneme babam oğlumla gttk benzin almak için arada su almak için lavoba için filan 2 saatete bir durdum gdrken ama dönüşte sadece 1 kere durabildim biran önce varayım diye artık o kadara uzun yola çıkamam gözüm almıyor dikkatim dağılıyor içimin uyuduğunu hissediyorum hatta bazen

öyle kötüydümki yataktan kalktığım an kendimi banyoya zor atıyordum.. ne yesem hala midem yanıyor ama şuan kusmalarım geçti 3 gündür rahatladım.. acıktıkça bulantım başlıyo aç kalmadan az az sık yiyorum ama 2.5 aydır ağzıma tatlı şekerli bişi sürmedim...öğürmek geliyo tatlı deyince bana

canım benim eşimde zaten ALLAH razı olsun sabah namazına bile çoğu zaman camiye şimdide çocuğumuz 5 yaşına gelsin haca niyetliyiz inş,dilinden ALLAH kelamı düşmez bi gün olsun görmedimki namazını kaçırsın etrafındakilere sohbet verir hikayeler anlatır diede hoca derler bunlar çok güzel herkese nasip olmayacak şeyler RABBİM herkesin eşine nasip etsin inş...ama evdede sadece yatak odasında ilgilenmesin dimievin her yeri yatak odası gibi olsa ne olarkiböle güler yüzlü olsa şakalaşsa bazen çok nadir arada sırada bana sataşır banada kal gelir cevap veremem o an tutukluk yapıyorumda bende tam tersiyim işte nasıl olcek bilmiyorum:26::26:

Ben tatlı yiyorum sırf ağzımın tadı geçer mi ki diye...Ben ona savaş açıyorum ama o bana daha pis açıyo..Eskisinden daha kötü oluyo Hiç bişeyin tadını alamaz oldum.
Kusma şimdiye kadar 3 defa oldu..Ama kusamamak daha kötü Kusunca belki biraz rahatlar insan. Öbür türlü devamlı bulantı...

Allah'ım inş bir an önce geçer..10.haftada herhalde geçiyo artık demiştim. Ama bu hafta sapıttı midem. Bu hafta içerde büyük çalışmalar var anlaşılan:) Dayanma gücü diliyorum hepimiz için...

maşallah ne güzel Rabbim doğru yolundan ayırmasın...
bende senin gb neşeliyim içim 5 dk rahat durmaz.ilgilenilmeyi çok severim ciddiyet konusunda ona uymaya hiç çalışmıyorum kafama göre takılıyorum kızsada bozulsada sonra o da istemeden gülüyo zaten en azından tebessüm ediyor.sakın değişme sende aynı böyle kal çocuklar bayılıyor mesela eşim sağolsun hava alalım diye pikniğe gtrr ama onun piknik anlayışı çocuklar bolca vitamin alacağı şeyleri iştahla yesin benimde piknik anlayışım çocuklar doyunca oğnasın temiz havada eşim gazete okr ben yakar top valeybol oynarım.napayım o okuya dursun.arada yandan bakıyor bizide takip ediyor çaktırmdn da işte erkklğe sürdürmemek için gururmu yapıyor. bide ciddi biri olarak bilinir iş dünyasında ondanmıdır anlamadım belli etmez eğlendiğini eminim içindn onunda glyrdr da çocuklar sorr bazn baba siz çocukken ne oynardınız diye bende derim aaaa sen çocuk oldunmu yok canım inanmam. kızım büyüyeceği zamanlar için kitap okumuştur diyorum kızlarda bana inanıyor

16 kişiden 6 kişiye düştük nereye gttnz yemeğe sanırım çalışan arkadaşların yemek saati galiba afiyet olsun herkese.

nasıl bakabildin ben profili açtım oluşturulan albümleri tıkladım anasayfaya yönlendirileceksinz dd bunudamı beceremedim

kullanıcı adının üstüne tıkladım direk profili geldi orada albümlerdeydi sanırım, henüz bakamadınsa birde öyle dene

selaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
kızlar dün sonucumu aldım şükürler olsun iyi çıktı
üstümden nasıl bi yüğk kalktı anlatamam
oğluşta çok iyiymiş
yarında devlet hastanesine gidicem
3lü tarama yaptırmıcam doktorada söyledim sen bilirsin dedi
şidilik herşey iyi gidiyo inşallah bi sorun olmaz bundan sonrada
bybyb

ben fatihe giidyorum. bi ara para konusunda sıkıntı yaşadık ama baktım bütün özeller öyle. değiştirmeyi düşünmüştüm. eşim de burda başladık burda devam edelim kafamıza yatmazsa değiştirirz dedi. drum yüksel onaran. eh memnunum da kendisinden. bu cuma da ikilimiz var allah kısmet ederse. dua edin kızlar herşey yolunda olsun

ay dedğim gibi olacak sanırım, erkek çoğunlukta. ben de hep erkek görüyorum rüylarımda, hayırlısı...

Kızlar albümümüzü göremeyenler varmış galiba ama ben herkese açık olarak işaretledim, yalnız arkadaşlara özel değildi, neden açamadınız anlamadım yaa :26: direk adımın üstüne tıkladığınızda profil sayfamın açılması lazım, açılan sayfada da soldaki menülerden altta albümler var ordan girebilmeniz gerek halbuki :44:

minnakın çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…