ben fatihe giidyorum. bi ara para konusunda sıkıntı yaşadık ama baktım bütün özeller öyle. değiştirmeyi düşünmüştüm. eşim de burda başladık burda devam edelim kafamıza yatmazsa değiştirirz dedi. drum yüksel onaran. eh memnunum da kendisinden. bu cuma da ikilimiz var allah kısmet ederse. dua edin kızlar herşey yolunda olsun
su40 ve seplemin de eklenmesiyle 89 kişi olduk
canım bende rüyamda hep erkek görüyorum. Allahın gücüne gitmesin de bende kız istiyorumay dedğim gibi olacak sanırım, erkek çoğunlukta. ben de hep erkek görüyorum rüylarımda, hayırlısı...
Kızlar albümümüzü göremeyenler varmış galiba ama ben herkese açık olarak işaretledim, yalnız arkadaşlara özel değildi, neden açamadınız anlamadım yaa :26: direk adımın üstüne tıkladığınızda profil sayfamın açılması lazım, açılan sayfada da soldaki menülerden altta albümler var ordan girebilmeniz gerek halbuki :44:
Canımcım şimdi farkettim listede benim kilom ve yaşadığım şehir eksik, 50-Samsuneklersin sana zahmet
ben göremedim miniğini yaaa( açılmıyor.. site yönetimi yönlendirme yapıo anasayfaya... görenler nerden gördünüz anlatsanızda biz de mahrum olmasak bu güzellikten
canım bende fatihe gitmeyi düşünüyorum.hatta 13 hazirana randevu aldım yüksel onarana.arkadaşım tavsiye etmişti.umarım iyidir gerçekten.peki fiyatlar çokmu pahalı orada.ben birşey soramadım telefonda çünkü
canım doç olunca 50 veriyosun her muayeneye. asistansa 20. zaten sen de yükseli seçmişsin. bu arada muayene arası 10 günü geçince bir 50 daha istiyolar o aklında bulunsun. aşırı bi fazlalık yok ücrette. ikili içi,nse eğer sürekli hastaneye devam ediyosan fark ücreti 15 lira mı 11 mi yalan olmasın- alıyolarmış. yüksel hannıma gelince, çok konuşuyor:) yani sormak istediklerini unutup öyle geliyosun:) sorularını bi kağıda sıralamanı tavsiye edecem çünkü ben de öyle yapacam bu sefer. eve gelince aklıma gelio o kadar çok konuşuyo ki..:)
ha bir de dediğim gibi bnmki bu cuma keşke denk getirebilsek di mi tanışmış oluruz hem. burdan biriyle görüşmek hoş olurdu.yalnız hissediyorum kendimi.
Kızlar albümümüzü göremeyenler varmış galiba ama ben herkese açık olarak işaretledim, yalnız arkadaşlara özel değildi, neden açamadınız anlamadım yaa :26: direk adımın üstüne tıkladığınızda profil sayfamın açılması lazım, açılan sayfada da soldaki menülerden altta albümler var ordan girebilmeniz gerek halbuki :44:
bakalım bu hafta cinsiyetini göremezse diğer haftaya büyük bi ihtimalle görür diye düşünüyorum. eğer öyle bi durum olursa ben de 13 hazirana alırım randevuyu artıkın
selammm annişler :80:
bu aralar bi konuda çok kararsızım size sorayım dedim. hani göbüşler yavaş yavaş çıkmaya başlıyo ya, siz çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanmayı düşünüyosunuz???? ben şimdiden bebe yağı sürüyorum bazen ama doğrusu yeteceğinden emin değilim. Ergenlik çağından kalma bacaklarımda ve belimde hafif çatlaklar var ve bu yüzden çatlamaya eğilimim var galiba... :44: çok korkuyorum karnım kötü görünecek diye....
Lieraq gibi biraz pahalı kremler kullansammııııı kullanmasammıııı emin değilim. Genetik diyolar, kişiden kişiye değişir diyolar ama boşuna sürmüş olsam da, en azından sonradan keşke sürseydim belki daha az çatlardı diyerek pişman olmak istemiyorum
siz ne düşünüyosunuz???
Bu aralar bi konuda çok kararsızım size sorayım dedim. Hani göbüşler yavaş yavaş çıkmaya başlıyo ya, siz çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanmayı düşünüyosunuz???? Ben şimdiden bebe yağı sürüyorum bazen ama doğrusu yeteceğinden emin değilim. Ergenlik çağından kalma bacaklarımda ve belimde hafif çatlaklar var ve bu yüzden çatlamaya eğilimim var galiba... :44: çok korkuyorum karnım kötü görünecek diye....
Lieraq gibi biraz pahalı kremler kullansammııııı kullanmasammıııı emin değilim. Genetik diyolar, kişiden kişiye değişir diyolar ama boşuna sürmüş olsam da, en azından sonradan keşke sürseydim belki daha az çatlardı diyerek pişman olmak istemiyorum
Siz ne düşünüyosunuz???
bu aralar bi konuda çok kararsızım size sorayım dedim. hani göbüşler yavaş yavaş çıkmaya başlıyo ya, siz çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanmayı düşünüyosunuz???? ben şimdiden bebe yağı sürüyorum bazen ama doğrusu yeteceğinden emin değilim. Ergenlik çağından kalma bacaklarımda ve belimde hafif çatlaklar var ve bu yüzden çatlamaya eğilimim var galiba... :44: çok korkuyorum karnım kötü görünecek diye....
siz ne düşünüyosunuz???
siz ne düşünüyosunuz???
sen de iyi bak kendine ve miniğinegörüşmek üzereeeee
neden heyecan yaptın canım
oğluşum iyi oldu bayaa , bugün kontrolü vardı , dr.u iyi buldu dikişin kaynamasını , 1 hafta kadar daha verdiği kremi kullanıp 2-3 hafta sonra bir kontrole gelmemizi istedi .. dr.umuzu çok ama çokkkk sevdik , İzmirdeki çocuk dr.umuz hariç burada hiç bir çocuk dr.undan böyle ilgi ve yakınlık görmemiştik diyebilirim , ki kendisi çocuk cerrahı , prof ve hastanenin başhekimi aynı zamanda .. böyle bir olayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim , 1 numara
yooo , kız olsun istemiyordum aksine olursa 2. çocuğum o da erkek olsun derdim hamile kalmadan önceden .. biraz bencillik benimkisi belki ama erkek çocuklar daha anneci oluyorlarbir de kendi yaşına yakın kuzenlerinin hepsi kız .. kardeşi erkek olsun ve onun en yakınındaki arkadaşı , dert ortağı , sırdaşı olsun istedim .. ayrıca eşim ve abisi arasındaki ilişki ve diyaloglara bayılırdım evvelden beri , inşallah bu meleğim de erkek olur ve aynı babası-amcası gibi olurlar derdim .. ki ben hiç evlat sahibi olmadan önce heppppp kızım olsun isterdim ve gördüğüm tüm rüyalar da o yönde olurdu belki bilinç altımın etkisiyle :44: ama ne zamanki oğluşum olacağını öğrendim , tüm renkler mavi oldu birden ve sanki ben doğduğumdan beri oğlum olsun istiyormuşum gibi sevindim ve heyecanla bekledim dünyay gelmesini .. sonra da küçük aşkım oldu onunla geçirdiğim zamanı , oynadığımız oyunları , yaptığı maymunlukları ve erkek çocuklarına has trip ve yaramazlıkları düşünüyorum da yeniden aşık oluyorum tostosuma , sanki aynı tadı bir kız çocuğuyla yakalayamazmışım gibi geliyor , belki de yaşamamışlıktan ötürü çok yavan bile geliyor diyebilirim .. bir de itiraf etmek gerekirse oğluma bu denli düşkünken 2. çocuğu hiç istemedim desem yeri .. sanki onu sevdiğim kadar acaba 2. meleğimi de sever miyim gibi ; yeni doğan bebekle paylaşımlarımızın azalacağı endişesi gibi , hem çalışıp hem iki çocuğa manevi anlamda yetip yetemeyeceğim kuruntusu ve bundan dolayı ikisine de haksızlık edecekmişim gibi saçma düşüncelerden 2. çocuk düşüncesini kimselere çaktırmadan çıkarmıştım gelecek planlarımdan ... güya :76: ama oğluşumu hep kıza benzetirler baştan ayağa maviler giydirsem bile , şimdi saçını oldukça kısa kestirdik , Amerikan traşı dediklerinden oldu neredeyse de artık kimse kız dimi diye sormuyor ona sebep herkes o zaman arkası kız bunun dediklerinden olsa gerek acaba kız mı oacak bu sefer ne gibi düşüncelerim o yönde şekillenmiş ve kendimi kız olma ihtimaline de hazırlamıştım demeliyim .. ama kesinleşince yani bu olay dr. ve eşimin gözünden kaçmayan küçük bir bamya ve 2 küçük bezelye olunca , anladık ki oğluşumun can yoldaşı geliyor
yani kısacası üzülmedim , beklediğim yada olmasını istediğim şey gerçekleşecek inşallah .. ve yine inşallah dilediğim gibi olur , birbirlerine hep düşkün olup kol kanat gererler hayatları boyunca
inşallah senin de gönlüne göre olur .. kolay kolay kimseye bir şey hisetmem ama konusu açıldı ondan mıdır nedir sanki içime senin kızın olacakmış gibi doğdu ve genelde de yanılmamsağlıkla ve zamanında gelsin tüm kuzucuklar
hemen ekliyorum canım
çok üzüldüm , inşallah bu kuzucuk sağlıkla ve zamanında gelir kollarınıza
canım benim çok şükür eksilerininn aynında artılarının fazla olması zaten beni yuvaya bağlıyor. kuran ouması ve evde her akşam akşam ve yatsıda saf halinde namaz kıldırması Allah bin kere razı olsun. geçen kardeşimin kep töreninde stadyumda herkes istiklal marşı için ayağa kalktı bizde kalkınca 3 yaşındaki kızım da ayağa kalktı sandı ki topluca namaz kılıncak yavrum tekbir aldı.içimden Eşimden Allah razı olsun çocuğun içine sindirmiş bu davranışı sevdirmiş namazı ddm çok sevindim gözlerim doldu.ya biz dengeliyorum demetcim ben çocuklarımla eşimin yerinede güler neşelenirimnapalım zorlada olsa sevdiririm kendimi ben ilgi bana azaldımı elindekini bırakıp dizine otururum buyuk kızımda gelir diğer dizine oturur isterse sevmesin artık
canım benim eşimde zaten ALLAH razı olsun sabah namazına bile çoğu zaman camiye şimdide çocuğumuz 5 yaşına gelsin haca niyetliyiz inş,dilinden ALLAH kelamı düşmez bi gün olsun görmedimki namazını kaçırsın etrafındakilere sohbet verir hikayeler anlatır diede hoca derlerbunlar çok güzel herkese nasip olmayacak şeyler RABBİM herkesin eşine nasip etsin inş...ama evdede sadece yatak odasında ilgilenmesin dimi evin her yeri yatak odası gibi olsa ne olarki böle güler yüzlü olsa şakalaşsa bazen çok nadir arada sırada bana sataşır banada kal gelir cevap veremem o an tutukluk yapıyorumda bende tam tersiyim işte nasıl olcek bilmiyorum:26::26:
maşallah ne güzel Rabbim doğru yolundan ayırmasın...
bende senin gb neşeliyim içim 5 dk rahat durmaz.ilgilenilmeyi çok severim ciddiyet konusunda ona uymaya hiç çalışmıyorum kafama göre takılıyorum kızsada bozulsada sonra o da istemeden gülüyo zaten en azından tebessüm ediyor.sakın değişme sende aynı böyle kal çocuklar bayılıyor mesela eşim sağolsun hava alalım diye pikniğe gtrr ama onun piknik anlayışı çocuklar bolca vitamin alacağı şeyleri iştahla yesin benimde piknik anlayışım çocuklar doyunca oğnasın temiz havada eşim gazete okr ben yakar top valeybol oynarım.napayım o okuya dursun.arada yandan bakıyor bizide takip ediyor çaktırmdn da işte erkklğe sürdürmemek için gururmu yapıyor. bide ciddi biri olarak bilinir iş dünyasında ondanmıdır anlamadım belli etmez eğlendiğini eminim içindn onunda glyrdr da çocuklar sorr bazn baba siz çocukken ne oynardınız diye bende derim aaaa sen çocuk oldunmu yok canım inanmam. kızım büyüyeceği zamanlar için kitap okumuştur diyorum kızlarda bana inanıyor
Cnm benimde cumartesi dr muyaneme var bende ona sorucam.. çoğu tanıdığım saf zeytinyağı sürdüler... zaten genetik.. yinede tabi sürmek gerek bişiler çünkü ilerleyen aylarda daha da gerilme olacak.. göğüslerede sürmek gerekli unutmayalım.. ama dr una sor bence sende..
cnm benimde cumartesi dr muyaneme var bende ona sorucam.. çoğu tanıdığım saf zeytinyağı sürdüler... Zaten genetik.. Yinede tabi sürmek gerek bişiler çünkü ilerleyen aylarda daha da gerilme olacak.. Göğüslerede sürmek gerekli unutmayalım.. Ama dr una sor bence sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?