2011 Aralık Anneleri

canım bende fatihe gitmeyi düşünüyorum.hatta 13 hazirana randevu aldım yüksel onarana.arkadaşım tavsiye etmişti.umarım iyidir gerçekten.peki fiyatlar çokmu pahalı orada.ben birşey soramadım telefonda çünkü

Son düzenleme:
ay dedğim gibi olacak sanırım, erkek çoğunlukta. ben de hep erkek görüyorum rüylarımda, hayırlısı...
canım bende rüyamda hep erkek görüyorum. Allahın gücüne gitmesin de bende kız istiyorum
sanırım erkek

maşallah maşşallah gördüm canım .

ben göremedim miniğini yaaa( açılmıyor.. site yönetimi yönlendirme yapıo anasayfaya... görenler nerden gördünüz anlatsanızda biz de mahrum olmasak bu güzellikten

kızlar 2011 temmuz annelerinin bebeklerine ve kendilerine aldıkları şeylere bakıyorum 1 saatten beri bakmaktan bu tarafa bakamadım.baktıkça heyecanlandım alışveriş hayalleri kurdum.çok güzel şeyler almışlar yapmışlar..fotolarını koymuşlar bizlerde böyle olacağız inşallah...

canım doç olunca 50 veriyosun her muayeneye. asistansa 20. zaten sen de yükseli seçmişsin. bu arada muayene arası 10 günü geçince bir 50 daha istiyolar o aklında bulunsun. aşırı bi fazlalık yok ücrette. ikili içi,nse eğer sürekli hastaneye devam ediyosan fark ücreti 15 lira mı 11 mi yalan olmasın- alıyolarmış. yüksel hannıma gelince, çok konuşuyor:) yani sormak istediklerini unutup öyle geliyosun:) sorularını bi kağıda sıralamanı tavsiye edecem çünkü ben de öyle yapacam bu sefer. eve gelince aklıma gelio o kadar çok konuşuyo ki..:)
ha bir de dediğim gibi bnmki bu cuma keşke denk getirebilsek di mi tanışmış oluruz hem. burdan biriyle görüşmek hoş olurdu.yalnız hissediyorum kendimi.

keşke denk getirebilseydik.ama ben çok erken gitmek istemedim.2 hafta önce gitmiştim en son doktora arası 1 ay olsun istedim.bebişim biraz daha büyüsün istiyorum.ultrasonda daha net görmek istiyorum.birde doktora gitmek korkutuyor beni olumsuz birşey söylerse diye.o yüzden biraz zaman geçmesini istedim.zaten ikili test zamanımda gelmiş oluyor.
seninle birgün denk geliriz büyük ihtimalle.burdan birileriyle tanışmak süper olur

slm kızlar nasılsınız.bebişin albümünü yapmışsınız galiba görmek istedim ama görünmüyo.:84:benimde var bakabilirsiniz kızlar.arkadaşlık göndereyim kabul edin.

bakalım bu hafta cinsiyetini göremezse diğer haftaya büyük bi ihtimalle görür diye düşünüyorum. eğer öyle bi durum olursa ben de 13 hazirana alırım randevuyu artıkın

ah ben eşimle gidiyorum her seferinde. emekte oturuyoruz, evimize yürüme mesafesinde biraz yoruyor ama. biz arabayla gidiyoruz ve izin çok almasın diye genelede yüksel hanımın son saatine yani 16. 15e alıyorum randevularımı. ama öyle bi durum olursa bu sefercik izin alsın benim herüf:) 13. 30u yazdım bi köşeye

selammm annişler :80:

bu aralar bi konuda çok kararsızım size sorayım dedim. hani göbüşler yavaş yavaş çıkmaya başlıyo ya, siz çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanmayı düşünüyosunuz???? ben şimdiden bebe yağı sürüyorum bazen ama doğrusu yeteceğinden emin değilim. Ergenlik çağından kalma bacaklarımda ve belimde hafif çatlaklar var ve bu yüzden çatlamaya eğilimim var galiba... :44: çok korkuyorum karnım kötü görünecek diye....
Lieraq gibi biraz pahalı kremler kullansammııııı kullanmasammıııı emin değilim. Genetik diyolar, kişiden kişiye değişir diyolar ama boşuna sürmüş olsam da, en azından sonradan keşke sürseydim belki daha az çatlardı diyerek pişman olmak istemiyorum

siz ne düşünüyosunuz???

benim de öyle canım,ergenlikten kalma bacaklarımda,kasık kalça bölgesinde çatlak var,benim de eğilimli cildim,esnek değil çatlıyo,yapacak bişey yok,bol bol su içecez,arada bi nemlendirici sürecez,başka şeyler hikaye,yine çatlayacak nasılsa

cnm ya kiminde hiç çatlak olmuyo vücut yapına bağlı 2 çocuk yapıpta sezeryan doğumdan sonra sarkmayanlar bile var şimdiden erken değilmi:26::26:

Cnm benimde cumartesi dr muyaneme var bende ona sorucam.. çoğu tanıdığım saf zeytinyağı sürdüler... zaten genetik.. yinede tabi sürmek gerek bişiler çünkü ilerleyen aylarda daha da gerilme olacak.. göğüslerede sürmek gerekli unutmayalım.. ama dr una sor bence sende..

cnm benim doktorum 5. ayda başlarsın dedi. Ama ben ablamdan biliyorum gençliğinde ve annemde hiççç çatlak yoktu. Ablam hamile kalınca doktor çok pahalı bir krem önermiş oda kullandı. Ve inanırmısın kremi bitek kuşunun üstüne sürmemiş orası çatladı. yani kremi sürmese heryeri çatlarmış.
İşte kremin adını hatırlasa bende alıcam ama hatırlamıyor ki. Velhasılı kelam ne kadar pahalı krem o kadar iyi sonuç. sonuçta hayatta kaç kez başımıza gelecek ki dimi.

ahhh cnm ne kadar güzel anlatmışsın ve ne güzel içine sindirmişsin benimde dr um erkek olaabilir dedi kesin değil ama dedi çıkıntı var gibi ama pipi yok muş deneyimlidir dr aslında ilk oğlumda daha öncesi kesin erkek demişti o yüzden hala içime sinmemekle birlikte yolda çok düşündüm ve hayırlısı ne ise o olsun dedim hayırlısı böyleymiş bu fikre alışayım ve söylediklerin bunu kolaylaştıracak ilgin için teşekkürler

ayy ne güzel anlatmışsınız çok hoşuma gittti benimkide sizinkilerden ama benim canımı sıkan önceden bizde beraber saf tutardık bişeyler paylaşmak hoşuma gidrdi şimdi hep camide zaten gündüz görüşemioz akşamda camiye gitme diyomuyum

benim oğlumdan kalan çatlaklarım var zaten dahada çatlamam inş

ben kendimi bildim bileli göbeğim var baya baya müsait şişmeye yaniiçte geniş dışta 76 kiloyla hamile kalınca böle oluyo demekki
Dipnot : ''şu an 81 kiloyum''
kimse çok kilo aldım diye üzülmesin ben asarım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…