özlemimm'in bilgileriyle liste güncellenmiştir
Merhaba güzellikler çarşıya gitmeden önce bir selam vereyim dedim ama sayfada gözüme takıldı ve çok üzüldüm Buseliciğim duygularınaKeşke bahsettiğin gibi kız evlatları ikinci sınıf muamele gösteren insanlar olmasa şu hayatta gerçekten Allah (CC.) korkusu olsa vede psikolojikmen kafa düzgün olsa bunları kimseye yaşatmasalar.
Senin evladın olacak Buseliciğim sen yetiştireceksin kız ya da erkek kendini sevme bilincini sen vereceksin ona haliyle kendiyle daha bir barışık birey olup böyle insana saygısı olmayan insanlarla mücadele etmeyi biliyor olacak . Tatlı canını bunları düşünüpte sıkma .
buseliiiii sen kalbini temiz tut aklına kötü şeyler getirmee ve her zaman hayırlısını iste olumlu düşün iyi şeyler olsunn
kızlaaar bebişlerden cinsiyetini öğrenenler anlatsın azcık yaa ne zaman öğrendiniz ben 11+3üm meraktan ölüyorum yaa daha belli olmamış mıdır kiiiiiiiiiiiiii
Neyse biz atta gidiyoruz bebişimle güzel fasülyelerinizi öptük
canım maalesef böyle olaylarda oluyor..
herkes kötü kişilerle karşılaşacak diye birşey yok.. eğer kızın olursa onu sen eğiteceksin.. kimseye boyun eğmemeyi öğreteceksin... herkesi alt edecek...
allah hayırlsını versin sadece...
ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
seni çok iyi anlıyorum...
ben de kıs olmasının anneye yardım edebileceği açısından düşündükçe daha çok istiyorum... hem bi tanıdığım var onların çocukları yok bana hep kızın olsun senin derdi daha hayırlı olduklarını görüyorum derdi erkeklere göre, sevdiğim herkes için kız diliyorum diyodu haklı galiba, ben kendimden görüyom hayırlıyım vesselamannem için her fedakarlığı yaparım yaptımda ama erkek evlatlar öle değil gibime geliyo yani kendimi düşündükçe kızım olsun istiyom ama kocamı düşündükçe oğlum olsun diyom ama neticeyi şöyle bağlıyorum:Allah hakkımda hayırlısı neyse onu versin bana kalmaz değerlendirmek
selammm annişler :80:
bu aralar bi konuda çok kararsızım size sorayım dedim. hani göbüşler yavaş yavaş çıkmaya başlıyo ya, siz çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanmayı düşünüyosunuz???? ben şimdiden bebe yağı sürüyorum bazen ama doğrusu yeteceğinden emin değilim. Ergenlik çağından kalma bacaklarımda ve belimde hafif çatlaklar var ve bu yüzden çatlamaya eğilimim var galiba... :44: çok korkuyorum karnım kötü görünecek diye....
Lieraq gibi biraz pahalı kremler kullansammııııı kullanmasammıııı emin değilim. Genetik diyolar, kişiden kişiye değişir diyolar ama boşuna sürmüş olsam da, en azından sonradan keşke sürseydim belki daha az çatlardı diyerek pişman olmak istemiyorum
siz ne düşünüyosunuz???
ahhh cnm ne kadar güzel anlatmışsın ve ne güzel içine sindirmişsin benimde dr um erkek olaabilir dedi kesin değil ama dedi çıkıntı var gibi ama pipi yok muş deneyimlidir dr aslında ilk oğlumda daha öncesi kesin erkek demişti o yüzden hala içime sinmemekle birlikte yolda çok düşündüm ve hayırlısı ne ise o olsun dedim hayırlısı böyleymiş bu fikre alışayım ve söylediklerin bunu kolaylaştıracak ilgin için teşekkürler
Ben geldim ama arada balabilecem nasilsiniz kizlar gecmise pek hatta hic bakamadim telfondan giriorum yeni arkadaslarr hosgeldiniz buseli tatlim naberr ne oldu bilmiorum gecmise bilgsayardan girince bakarim srn canini hic bise icin sikma <3
cnm nerelerdesin sen merak ettik yaa. Daha sabah bir arkadaşımız dedi efe ve tanem nerelerde diye. Naptın eşin daha gelmedi türkiyeye dimi. Taşınacağın yer uzakmı şimdi oturduğun yerden. Yavaş yavaş toparlansaydın sende. Birden yüklenmezdin en azından. Ay çok özlemişim cnm. Efeyide öp benim için minik mercimeğini de.
herkese merhaba... efeecim hoşgeldin. görüşemedik kaç gündür!!!!!!!!
Tasinma telasi canimgiremedim pek iyiyiz sukur sen nasilsin tatlim ?
canım çok şükür iyim. birdaha olmadı.. inşallahta olmaz...
cuma 2li teste gidecem.. belki cinsiyetinide öğreniriz....
BENDE c.tesi gidicem ama öğrenemicem gibime geliyo cinsiyetini benim dr demez yaaawww((
kızlar benim boynum ve gögüs kısmım iri iri sivilceler oluştu.hamilelik öncesi yoktu.sizlerde de oldumu.haftaya ikili test için gittiğimde dokt.sorucam.gerekirse bi cildiyeye muayene olurum.beni çok rahatsız ediyo.bitek benmiyim yoksa
kızlar benim boynum ve gögüs kısmım iri iri sivilceler oluştu.hamilelik öncesi yoktu.sizlerde de oldumu.haftaya ikili test için gittiğimde dokt.sorucam.gerekirse bi cildiyeye muayene olurum.beni çok rahatsız ediyo.bitek benmiyim yoksa
Buseli okudum canim yazdigin dusunceyi evet haklisin ama suanki nesil eskiden daha farkli ayricaa sen kizini ezik yetistirirsen oyle gider bence suanda bayanlarda ekonomik ozgurlugu olanlaar koca kahrida cekmezler ben ayrilmasi demiyorum tabiki ama kendide calisinca kocaya fazla eyvallahi olmayacaktir eminim mesela ben cok duydum calissaydim cocuklarima bakabilseydim cekmezdim bu kocayi diyenleri babasi izin vermeyecek dedigin seyler bence babasida onu cok sevecegi icin korumak icin izin vermeyecektir herseyemi izin vermeyecek disari cikmasina izin vermeyecek yada erkek arkadasina izin vermeyecektir tabiki dogru bise degil kiza izin vermeyip erkege vermek o dengeyi kurmakda ailelere dusuyor sahsen bende disari gec vakitte gondermem ayrica seviyeli erkek arkadasa bise demem ama tabiki ilk gonlune dusen esi olsun isterim ama ayni sekilde erkek cocugunada oyle sen erkeksin deyip yap demem mutfakda bile kzim tasiyorsa esya oglumda getirecek masadan esya yataklarini kiz toplayip sn erkek adamsin deyip oturmayacak ikiside yapacaak bu dengeyi kurmak aileye dusuyor canim Rabbim eyler ne eylerse guzel eyler erkek olupta sokakta zuppe olursa Allah korusun kizinda erkeginde farki yok caniim odedigin seylerde haklisin ama inan suanda cok az ve kiznin zamaninda cokdaha farkli olacak kanunlar bile hic kafana takma kuzum
Bende ozledim caniiim :) ya cok yogun geciyo tasinma telasi esim cumartesi gidiyo daha tasinacagim yervsuan oturdugum yere 20 dkka filan daha yakin olacagim heryere dun 5 koli yaptim ama sagolsun kolilerde beni yapti :) belim kopyu egil koy derken cok fena oldum efede iyi cok sicaak buralar ya pisstiik :84: siz naptinizz ? Hi buarada tanem nie girmemis ola:26:
ay canım korma.. benim omuzlarım ve sırtık berbat durumda:) geçicek.. azıcık güneş görsünler bak hemen nasıl toparlıcaklar.. ama sen yinede dr una sor.. benim ilk ay suratımıda bastı ama geçti şimdi.. omuzlarım ve sırtımda kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?