2011 Aralık Anneleri

Doğru söylüyorsun cnm. Eğer kızımda olursa ona ne kadar değerli olduğunu öyle bir aşılayacağım ki birileri onu aşağı görmeye kalktığında buna müsaade etmeyecek. saol cnm benim.

Saol cnm. Ben 12+4'düm gittim belli değil 1 ay sonra gel dediler. Ama sumak ve birkaç diğer arkadaşa söylenmiş tabii.

Neyse biz atta gidiyoruz bebişimle güzel fasülyelerinizi öptük

Dur kız nereye kayboldun. senle efeyi merak etmiştik nerde bunlar diye. Arada yine gir olur mu seni seviyor ve merak ediyoruz. Öpüldünüz.

Saol cnm benim. Amin.. Sen nasıl oldun. Ogünden sonra bişey yok dimi. Kanama felan?

Sen çok yaşa tülaycım. Daha dün akşam eşime dedim ki şu yastığı uzat. O yorgun ben yorgun. Şöyle ortada gezen bir ufaklık olsada bu tarz şeylerde bize yardım etse dedim. Hayırlısı tabiiki cnm. ;Gökten ne yağmışta yer kabul etmemiş.

en iyisi Madonnanın çatlak kremi diye arattırırsan bulursun .. en pahalısı ama kullananlardan memnun kalmayan yok gibiymiş .. yada hergün tatlı badem yağını süreceksin .. onu yapan 2 kişi biliyorum ( ablam ve en yakın arkadaşım ) hiç çatlakları yok .. ben de gittim mustela felan aldım ilk hamileliğimde , yarım yamalak sürdüm , zaten full yatak isitrahatim varken hergün krem sür , yaz günü zırt pırt duş al derdi olacak diye , sürmedim çok çok .. ama bu kez badem yağı süreceğim . doğumdan sonra da şu " kim demiş çatlaklar geçmez diye " gibi bir başlıktaki okuduğum yöntemi uygulayacağım 5-6 ay bakalım ne olacak .. son çare zaten sarkan karnımla beraber laserle müdahale yaptırıp bir bakımdan geçmek şeklinde olacak sanırım

rica ederim tatlım .. inşallah herşey gönlünce olur , bir sonraki kontrol ne zaman ? bir de 2009 temmuz annelerinden bir arkadaşıma 19. haftasındaki kontrolünde bile erkek demiş dr.u , 22. haftada gitti kontrolde " kesin kız " demiş ve değişmedi sonra .. belli olmuyor , genelde erkek dedikleri pek şaşmıyor da kız dedikleri farklı çıkabiliyor , belli olmaz Allahın işi .. hayırlı olan gelsin kucağımıza .. ya ben bir de kız olmasını neden canı gönülden istemedim , belki de Allahın gücüne gider bir erkek evlat verir sonra Allah korusun başka şeyler olur felan gibi düşünceler de etkilemedi değil hani :18: bir arkadaşımız hep kızı olsun istedi , hatta kontrollere giderken " Allahım noolur kız desin dr. , yoksa ben ölürüm , mahvolurum " gibi şeyler de yazıyordu kızı oldu ama görsen erkek gibi , benim oğlumda bile kız güzelliği var onun yanında , daha yeni yeni kıza benzemeye başladı diyebilirim .. o yüzden bazen isteklerimizde hayırlısıyla olması konusunda ısrarcı olmalıyız sanırım , sadece olsun diye değil .. ben O neylerse güzel eyler , hayırlısını eyler diye düşündüğüm için ne gelirse başım gözüm üstüne dedim zaten ilkinde öyle bir lüksüm yoktu , tüp bebebkle geldi oğluşum dünyaya , 2. si de Rabbime dileklerimi ve nedenlerini ilettim hep dualarımda , ama en çok da hayırlısını vermesini istedim benim dileklerim bir yana , sanırım bu hayırlı olan .. senin için de buradaki herkes içinde en hayırlı evlatlar gelsin dünyaya ..

Ben geldim ama arada balabilecem nasilsiniz kizlar gecmise pek hatta hic bakamadim telfondan giriorum yeni arkadaslarr hosgeldiniz buseli tatlim naberr ne oldu bilmiorum gecmise bilgsayardan girince bakarim srn canini hic bise icin sikma <3

Ben geldim ama arada balabilecem nasilsiniz kizlar gecmise pek hatta hic bakamadim telfondan giriorum yeni arkadaslarr hosgeldiniz buseli tatlim naberr ne oldu bilmiorum gecmise bilgsayardan girince bakarim srn canini hic bise icin sikma <3

cnm nerelerdesin sen merak ettik yaa. Daha sabah bir arkadaşımız dedi efe ve tanem nerelerde diye. Naptın eşin daha gelmedi türkiyeye dimi. Taşınacağın yer uzakmı şimdi oturduğun yerden. Yavaş yavaş toparlansaydın sende. Birden yüklenmezdin en azından. Ay çok özlemişim cnm. Efeyide öp benim için minik mercimeğini de.

Buseli okudum canim yazdigin dusunceyi evet haklisin ama suanki nesil eskiden daha farkli ayricaa sen kizini ezik yetistirirsen oyle gider bence suanda bayanlarda ekonomik ozgurlugu olanlaar koca kahrida cekmezler ben ayrilmasi demiyorum tabiki ama kendide calisinca kocaya fazla eyvallahi olmayacaktir eminim mesela ben cok duydum calissaydim cocuklarima bakabilseydim cekmezdim bu kocayi diyenleri babasi izin vermeyecek dedigin seyler bence babasida onu cok sevecegi icin korumak icin izin vermeyecektir herseyemi izin vermeyecek disari cikmasina izin vermeyecek yada erkek arkadasina izin vermeyecektir tabiki dogru bise degil kiza izin vermeyip erkege vermek o dengeyi kurmakda ailelere dusuyor sahsen bende disari gec vakitte gondermem ayrica seviyeli erkek arkadasa bise demem ama tabiki ilk gonlune dusen esi olsun isterim ama ayni sekilde erkek cocugunada oyle sen erkeksin deyip yap demem mutfakda bile kzim tasiyorsa esya oglumda getirecek masadan esya yataklarini kiz toplayip sn erkek adamsin deyip oturmayacak ikiside yapacaak bu dengeyi kurmak aileye dusuyor canim Rabbim eyler ne eylerse guzel eyler erkek olupta sokakta zuppe olursa Allah korusun kizinda erkeginde farki yok caniim odedigin seylerde haklisin ama inan suanda cok az ve kiznin zamaninda cokdaha farkli olacak kanunlar bile hic kafana takma kuzum

Bende ozledim caniiim :) ya cok yogun geciyo tasinma telasi esim cumartesi gidiyo daha tasinacagim yervsuan oturdugum yere 20 dkka filan daha yakin olacagim heryere dun 5 koli yaptim ama sagolsun kolilerde beni yapti :) belim kopyu egil koy derken cok fena oldum efede iyi cok sicaak buralar ya pisstiik :84: siz naptinizz ? Hi buarada tanem nie girmemis ola:26:

Tasinma telasi canim giremedim pek iyiyiz sukur sen nasilsin tatlim ?

iyiyiz bizde cnm saol. geçen günkü konuşmalarımızı sildirmeye çalışıyorum. nerdeyse açık adreslerimizi verdik. içime bi telaş düştü nedense. site yöneticileriyle irtibata geçtim sildirmek için. cevap bekliyorum şu anda

canım çok şükür iyim. birdaha olmadı.. inşallahta olmaz...
cuma 2li teste gidecem.. belki cinsiyetinide öğreniriz....

ay kızlar dumur oldum biraz önce.. cep telim ablamla konuşurken ısrarla arka plandan çaldı. neyse kapattım tkr çaldı.. açtım .. iyi günler hande hanım buyrun .. biz 5 nolu sağlık ocağından arıyoruz gebeymişsiniz.. nasıl yani?? dedim siz nerden biliyosunuz?? dumur oldum..:) ben ilk kan tahlillerimi özel bir hastanede yaptırmıştım şu ankinden farklı.. oradan bunlara bilgi gitmiş.. kadın bir ilgili.. sorular sordu bir sürü.. yaşım kilom. durumum midem ilaçlarım tansiyonum felan... dedi 20. haftada tetenoz aşısınız var biz ararız sizde bizi arayabilirsiniz.. ay çok hoşuma gitti walla:)

kızlar benim boynum ve gögüs kısmım iri iri sivilceler oluştu.hamilelik öncesi yoktu.sizlerde de oldumu.haftaya ikili test için gittiğimde dokt.sorucam.gerekirse bi cildiyeye muayene olurum.beni çok rahatsız ediyo.bitek benmiyim yoksa

ay canım korma.. benim omuzlarım ve sırtık berbat durumda:) geçicek.. azıcık güneş görsünler bak hemen nasıl toparlıcaklar.. ama sen yinede dr una sor.. benim ilk ay suratımıda bastı ama geçti şimdi.. omuzlarım ve sırtımda kaldı...

benimde sırımda çıktı kollarımda da var küçük küçük ama oluyomuş sanırım herkeste

evet haklısın cnm bende öyle umut ediyorum. Bundan 15 sene sonra kurallar da yaşam biçimleride değişecek. Ama buda bizim elimizde erkek çocuklarımızı nasıl yetiştirdiğimize bağlı. Biz hala bu devirde erkek çocuklarımızı sen erkeksin eline yakışmaz diye yetiştirisek gelecekte de pek bişey değişmez. Ama umudum şimdiki annelerin bilinçli olmaları.

Oooo iyiymiş daha merkezi sanırım. Kolilerde seni mi yaptı. Oyy cnm kıyamam hakkatten hiçç çekilmiyor hamileyken eğil kalk. Tanem 1 saat önce buradaydı pazara gidecekmiş. Alışveriş için. Belki gelince yine girer.

görüntü olarak beni çok rahatsız ediyo.ergenlikte bile sivilcem olmadı benim.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…