2011 Aralık Anneleri

canım çok şükür iyim. birdaha olmadı.. inşallahta olmaz...
cuma 2li teste gidecem.. belki cinsiyetinide öğreniriz....

nihalll sabahtan beri girmedin merak ettim seni canım herşey yolundadır inşallah ikimiz aynı anda kontrolümüz var BAKALIM HAYIRLI HABERLERLE GELİRİZ İNŞALLAH ŞU CİNSİYET OLAYINA TAKILIP KALDIM BİRAN ÖNCE BELİ OLUR

kızlar benim doktorum daha önceki hamilelğimde 16 hafta dan önce söylememişti.kesin olsun diye sizinkiler nasıl söyledi.hafta ya 12 haftalık olcaz doktora sorcam bakalım söyliyecekmi.

canım giderek bu fikre alışıyorum dediğin gibi herşeyin hayırlısı Rabbim 2 tosun nasip etti bana
hayırlı sağlıklı sıhatli olsunlar yeter

canım dikkat et kendine yorma kendini oğlumun adaşınada iyi bak

ay cnm bende bayılıyorum onlara öyle güzel ilgileniyolarki bide peşini bırakmıyolar bebek doğduktan sonrada bikaç kez eve geliyolar bebeği kontrol ediyyolar nsl emzireceğini falan gösteriyolar

görüntü olarak beni çok rahatsız ediyo.ergenlikte bile sivilcem olmadı benim.:44:

canım fazla kafana takma hormonlar tepe taklak oluyo

kızlar ya... bu ikili test sonucu ne zaman çıkıyor? yani kaç gün sonra söylediler size sonuçları? bi de negetif çıkanlar yine de 3lü testi yaptırıyorlar mı??? ne çok soru sordum beee

kızlar 2 li teste giderken aç olmamıza gerek varmı

kan falan veriliyormuş aç mı olmamız lazım acaba

kızlar ya... bu ikili test sonucu ne zaman çıkıyor? yani kaç gün sonra söylediler size sonuçları? bi de negetif çıkanlar yine de 3lü testi yaptırıyorlar mı??? ne çok soru sordum beee
ben bugün yaptırdxım 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler ama ben mahrumiyet bölgesindeyim

yok cnm dr bana tok gel dedi ve kan verilio

banada dr. um her zaman tok gel dedi.. bir tek 6 ayda şeker taraması olacağı zaman önce açlık sonra tokluk şekerşne bakacakları için aç gelecen demişti...

ben bugün yaptırdxım 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler ama ben mahrumiyet bölgesindeyim

yok cnm dr bana tok gel dedi ve kan verilio

anladım cnm çok saol. Ben de çok ii bi yerde sayılmam. Sadece özal hastane diye ümitliyim. Bakalım hayırlısı olur inşallah hepimizin için...

kızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da

kızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da

çok sevindim canım..ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini..ben hergün rüyamda öğrenmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım..

ayyyyy çok sevindim. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. hadi bakemmmm o vakit tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy durmak yok annecik tey teyyyyyyyyyyyyy

Kızlarrr doktorunuz vitamin hapları veriyor mu??Benim doktor daha bana bişey demedi ama bi arkadaşım da gidiyo aynı doktora.Onun bebeği 3,5 aylık.Doktor vitamine gerek yok.avrupa da vitamin vermezler.iyi beslen demiş...Sizinkileri merak ettim...

çok sevindim canım..ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini..ben hergün rüyamda öğrenmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım..

Hayır rüyada öğrenme yöntemi varsa cnm banada söyle. Ben hamile kaldığımdan beri hiçç öyle haberci rüya görmedim. yalnız 1 sene önce bir oğlum olduğunu gördüm. 3 yaşında sarı saçlı masmavi gözlü. Diyorumki bu benim oğlumsa ben kocama ne anlatırım benim göz siyah onun ki yeşil bu mavi gözü nasıl anlatırım. sabah kayınvalideme anlatınca rahmetli kayınpederimin gözlerinin masmavi olduğunu öğrenmiş çok duygulanmıştım. Dedesine çekmiştir dedi. Zaten erkek olursa dedesinin adını vericeğiz. Nasip kısmet olursa..

Oy oy amanda maşallah Merhaba benim değerlerime baktı ve vitamin gerekli dedi doktorum . Değerler normal olunca vermiyorlar sanırım buradada .

senin adına çok sevindim canım.ne güzel erkenden cinsiyetini öğrenmişsin.bi paşa daha katıldı sayfaya

ben doktoruma vitamin vermicekmisiniz dedim.eğer yemen normalse gerek yok dedi.ben sadece peynir ekmek yediğim için.kan,vitamin,folik asit verdi.vitamin depolayalım ki bebiş de gelişsin.

kızlar bebk anneden aldığı kanla beslenirmiş.bende kan yapar diye sabahları üzüm pekmezi yiyorum.şimdilik farkımız 5 gündü.son kontrolde 4 güne düşmüştü.daha 10 gün oldu.pekmezi yiyeli.sizler ne yapıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…