- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
canım çok şükür iyim. birdaha olmadı.. inşallahta olmaz...
cuma 2li teste gidecem.. belki cinsiyetinide öğreniriz....
en iyisi Madonnanın çatlak kremi diye arattırırsan bulursun .. en pahalısı ama kullananlardan memnun kalmayan yok gibiymiş .. yada hergün tatlı badem yağını süreceksin .. onu yapan 2 kişi biliyorum ( ablam ve en yakın arkadaşım ) hiç çatlakları yok .. ben de gittim mustela felan aldım ilk hamileliğimde , yarım yamalak sürdüm , zaten full yatak isitrahatim varken hergün krem sür , yaz günü zırt pırt duş al derdi olacak diye , sürmedim çok çok .. ama bu kez badem yağı süreceğim . doğumdan sonra da şu " kim demiş çatlaklar geçmez diye " gibi bir başlıktaki okuduğum yöntemi uygulayacağım 5-6 ay bakalım ne olacak .. son çare zaten sarkan karnımla beraber laserle müdahale yaptırıp bir bakımdan geçmek şeklinde olacak sanırım
rica ederim tatlım .. inşallah herşey gönlünce olur , bir sonraki kontrol ne zaman ? bir de 2009 temmuz annelerinden bir arkadaşıma 19. haftasındaki kontrolünde bile erkek demiş dr.u , 22. haftada gitti kontrolde " kesin kız " demiş ve değişmedi sonra .. belli olmuyor , genelde erkek dedikleri pek şaşmıyor da kız dedikleri farklı çıkabiliyor , belli olmaz Allahın işi .. hayırlı olan gelsin kucağımıza .. ya ben bir de kız olmasını neden canı gönülden istemedim , belki de Allahın gücüne gider bir erkek evlat verir sonra Allah korusun başka şeyler olur felan gibi düşünceler de etkilemedi değil hani :18: bir arkadaşımız hep kızı olsun istedi , hatta kontrollere giderken " Allahım noolur kız desin dr. , yoksa ben ölürüm , mahvolurum " gibi şeyler de yazıyordukızı oldu ama görsen erkek gibi , benim oğlumda bile kız güzelliği var onun yanında , daha yeni yeni kıza benzemeye başladı diyebilirim .. o yüzden bazen isteklerimizde hayırlısıyla olması konusunda ısrarcı olmalıyız sanırım , sadece olsun diye değil .. ben O neylerse güzel eyler , hayırlısını eyler diye düşündüğüm için ne gelirse başım gözüm üstüne dedim zaten ilkinde öyle bir lüksüm yoktu , tüp bebebkle geldi oğluşum dünyaya , 2. si de Rabbime dileklerimi ve nedenlerini ilettim hep dualarımda , ama en çok da hayırlısını vermesini istedim benim dileklerim bir yana , sanırım bu hayırlı olan .. senin için de buradaki herkes içinde en hayırlı evlatlar gelsin dünyaya ..
canım dikkat et kendine yorma kendini oğlumun adaşınada iyi bakBende ozledim caniiim :) ya cok yogun geciyo tasinma telasi esim cumartesi gidiyo daha tasinacagim yervsuan oturdugum yere 20 dkka filan daha yakin olacagim heryere dun 5 koli yaptim ama sagolsun kolilerde beni yapti :) belim kopyu egil koy derken cok fena oldum efede iyi cok sicaak buralar ya pisstiik :84: siz naptinizz ? Hi buarada tanem nie girmemis ola:26:
ay kızlar dumur oldum biraz önce.. cep telim ablamla konuşurken ısrarla arka plandan çaldı. neyse kapattım tkr çaldı.. açtım .. iyi günler hande hanım buyrun .. biz 5 nolu sağlık ocağından arıyoruz gebeymişsiniz.. nasıl yani?? dedim siz nerden biliyosunuz?? dumur oldum..:) ben ilk kan tahlillerimi özel bir hastanede yaptırmıştım şu ankinden farklı.. oradan bunlara bilgi gitmiş.. kadın bir ilgili.. sorular sordu bir sürü.. yaşım kilom. durumum midem ilaçlarım tansiyonum felan... dedi 20. haftada tetenoz aşısınız var biz ararız sizde bizi arayabilirsiniz.. ay çok hoşuma gitti walla:)
görüntü olarak beni çok rahatsız ediyo.ergenlikte bile sivilcem olmadı benim.:44:
ben bugün yaptırdxım 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler ama ben mahrumiyet bölgesindeyimkızlar ya... bu ikili test sonucu ne zaman çıkıyor? yani kaç gün sonra söylediler size sonuçları? bi de negetif çıkanlar yine de 3lü testi yaptırıyorlar mı??? ne çok soru sordum beee
kızlar 2 li teste giderken aç olmamıza gerek varmı
kan falan veriliyormuş aç mı olmamız lazım acaba
kızlar 2 li teste giderken aç olmamıza gerek varmı
kan falan veriliyormuş aç mı olmamız lazım acaba
ben bugün yaptırdxım 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler ama ben mahrumiyet bölgesindeyim
yok cnm dr bana tok gel dedi ve kan verilio
kızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da
kızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da
çok sevindim canım..ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini..ben hergün rüyamda öğrenmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım..
Oy oy amanda maşallahkızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da
Merhaba benim değerlerime baktı ve vitamin gerekli dedi doktorum . Değerler normal olunca vermiyorlar sanırım buradada .Kızlarrr doktorunuz vitamin hapları veriyor mu??Benim doktor daha bana bişey demedi ama bi arkadaşım da gidiyo aynı doktora.Onun bebeği 3,5 aylık.Doktor vitamine gerek yok.avrupa da vitamin vermezler.iyi beslen demiş...Sizinkileri merak ettim...
senin adına çok sevindim canım.ne güzel erkenden cinsiyetini öğrenmişsin.bi paşa daha katıldı sayfayakızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da
Kızlarrr doktorunuz vitamin hapları veriyor mu??Benim doktor daha bana bişey demedi ama bi arkadaşım da gidiyo aynı doktora.Onun bebeği 3,5 aylık.Doktor vitamine gerek yok.avrupa da vitamin vermezler.iyi beslen demiş...Sizinkileri merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?