Bütün teyzoşlara ve minnaklarına koooocccamaaaaaaaaannn bi günaydın öpücüğüüüüüüüüü
günaydın nasılsın?
Bütün teyzoşlara ve minnaklarına koooocccamaaaaaaaaannn bi günaydın öpücüğüüüüüüüüü
İyiyim canım, korkulu rüyalarla dolu bi geceden sonra en azından bulantısız bir sabaha uyandımokuldayım, bu dersim boş, kahvaltımı yapıp ilaçlarımı içicem şimdi, inşallah demir ilacım yine midemi ayaklandırmaz diye dualar ediyorum Sen nasılsın?
[günaydııınnnnnasılsınız
bugün midem çok iyi inşallah bulanmaz çok güzel bir gece geçirdim uykumu çok güzel almışım deliksiz bir uyku ardından güneşli bir sabah daha ne olsun
İyiyim canım, korkulu rüyalarla dolu bi geceden sonra en azından bulantısız bir sabaha uyandımokuldayım, bu dersim boş, kahvaltımı yapıp ilaçlarımı içicem şimdi, inşallah demir ilacım yine midemi ayaklandırmaz diye dualar ediyorum Sen nasılsın?
Günaydın şekeriiiimmmhoşgeldin
Oooohhhh daha ne olsun
benimde sırımda çıktı kollarımda da var küçük küçük ama oluyomuş sanırım herkeste
aynen canim bi park yatak almak var aklimda bi dolap (ama sonradan da degerlendirebilecegim birsey) bir de sifonyer. hiiic oyle simdiden oda duzmek gibi niyetim yok. nasilsa az kendini bilir zamana gelince bi oda seceriz beraberce.
çok sevindim canım..ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini..ben hergün rüyamda öğrenmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım..
kızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da
hayırlı olsun bi paşa daha geliyo,dr. kıza benzetti kesin bişey demedi,ama eşim daha küçüktü belli olmaz,ben biliyom erkek diyo,erkek istiyo ama hayırlısı diyo,kukusunu görünce şok olacak,dün katmer getirdi antepten akşam da sabah ta onu yedim,kız olacak olsa böyle katmer yer misin diyo,dedim dün de limonata içtim,aşerdiğim bişey yok,yüzümde kırmızı lekeler çıktı,oğlan olcak ondan diyo
evet yaaa yemeyle anlaşılcak bişey değil yaaawww ben düne kadar tatlı hiç yemiyodum bikaç gündür yemeğe başladım hemde ne bulursam tatlı olarak götürüyorum eee nolcak şimdi
evet yaaa yemeyle anlaşılcak bişey değil yaaawww ben düne kadar tatlı hiç yemiyodum bikaç gündür yemeğe başladım hemde ne bulursam tatlı olarak götürüyorum eee nolcak şimdi
bana da geçen akşam rüyamda bi arkadaşım var kızı olcak bana erkek kıyafetleri verdi al bunları tülay benim kızım olcak oğluna giydirirsin dedi mavi minicik şeyler verdibana ama bilmiyorumki yine de bi tek bu var hatırladığım...hislerimde o kadar kuvvetli değildir bu arada
iyiy akşamlar kızlar...nasılsınz?iyisinizdir inş?biz iyiyiz çok şükür keretamla...11haftamız bitmiş bile bugün yaa...maşaallah diyelim hepimize
bi akıl istiyorum ben şimdi sizden.benim eşimde öğretmen,evlenirken çok fazla eşya almadık nasılsa memuruz taşınırız ederiz diye...bu yaz okul açılmadan taşınmayı düşünyrz ve doğal olarak ben yeni eşyalar istiyoum,,almadğmz yemek odası,misafr odası ve bide bebek odası...diyeceksiniz ki sorun ne kardeşim istiyosan al işte...deeee....benim eşim çoook cimri...Daha doğrusu ona bu tarz şeyler israf olarak geliyor ama bende haklı olarak bikez de olsa isteklerimi aldırmak istiyorum...az önce tartıştık biraz en sonunda gelecekle ilgili plan yapmayalım dedi,konuyu kapattı:44::44::44:bende çook takarım böyle şeyleri kafama...siz olsaydınız bnm yerimde ne yapardınız?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?