2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün iyiyim sanırım midem şimdilik iyi inşallah bugün bulanmaz

Bütün teyzoşlara ve minnaklarına koooocccamaaaaaaaaannn bi günaydın öpücüğüüüüüüüüü

günaydın nasılsın?

İyiyim canım, korkulu rüyalarla dolu bi geceden sonra en azından bulantısız bir sabaha uyandım okuldayım, bu dersim boş, kahvaltımı yapıp ilaçlarımı içicem şimdi, inşallah demir ilacım yine midemi ayaklandırmaz diye dualar ediyorum Sen nasılsın?

Son düzenleme:

bugün midem çok iyi inşallah bulanmaz çok güzel bir gece geçirdim uykumu çok güzel almışım deliksiz bir uyku ardından güneşli bir sabah daha ne olsun

canım demir ilacı aç karnına değil mi,ben öyle yapıyom

gunaydınn kızlarrr bebişlerrr.... 3 günün ardındann yine iş başıı keşkee hep evde olsanmmmmm yaaaa.biran önce tatilee gitttmekk istiyorummmm

aynen canim bi park yatak almak var aklimda bi dolap (ama sonradan da degerlendirebilecegim birsey) bir de sifonyer. hiiic oyle simdiden oda duzmek gibi niyetim yok. nasilsa az kendini bilir zamana gelince bi oda seceriz beraberce.

valla bende öylee yapacagımm.zaten genc odası takımımı getirmiştim babamın evinden 5 kapılı kocaman gardrop bide şifonyer var kocaman.şimdi o odaya bi baza aldım bide park yatakk tamam.hem eşyaları için yerr varr ne bi dahja yenii alayım kii zaten evlenmeden 1 sene önce almıştımm yepyenii duruyooo hem rengide fıstık yeşiliii hem kıza olurr hemm erkegee:d

çok sevindim canım..ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini..ben hergün rüyamda öğrenmeye çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım..

ben 2 defa aynı kızı görmüştün rüyamda 4-5 yaşında,ama bilmiyom,dr. da kıza benzetti ama kesin bişey demedi,bu cuma öğrenecem

kızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da

hayırlı olsun bi paşa daha geliyo,dr. kıza benzetti kesin bişey demedi,ama eşim daha küçüktü belli olmaz,ben biliyom erkek diyo,erkek istiyo ama hayırlısı diyo,kukusunu görünce şok olacak,dün katmer getirdi antepten akşam da sabah ta onu yedim,kız olacak olsa böyle katmer yer misin diyo,dedim dün de limonata içtim,aşerdiğim bişey yok,yüzümde kırmızı lekeler çıktı,oğlan olcak ondan diyo

evet yaaa yemeyle anlaşılcak bişey değil yaaawww ben düne kadar tatlı hiç yemiyodum bikaç gündür yemeğe başladım hemde ne bulursam tatlı olarak götürüyorum eee nolcak şimdi

günaydın güzel anneler ve melekleri cinsiyetler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı ne güzel bu topik erkek ağırlıklı olacak sanırım bu sene erkek senesimi ne yoksa

günaydın pamuk şeker anneleri:)

bugün itibariyle tatile çıkmama (dr aksini demedikçe) tam 1 ay kaldı.. hayallerini kurmaya başladım. en nihayet ankarada bugün güneş var benim de içim açıldı walla:)

Herkeslere hayırlı sabahlar diliyorum. öpüldünüz..

aaaa çok enteresan sen erkek mi istiyorsun. Hadi hayırlısı güzel bir rüya.

Bencede o takım bu takım diye evi doldurma cnm. çoğu taşınırken kırılıyor veya yaralanıyor. Sonra verdiğin paraya acıyorsun. Gelçi bizim kendi evimiz ama bende az ve çok pahalı olmayan şeyler aldım. Gelçi biz epey bir para bayıldık ama mobilyacı o kadaar adi yapmışki anlatamam. Bide bir ay önceden yetirmesi gereken mobilyaları düğünden bir gün önce getirince artık yapacak bişey kalmamıştı. Hepsi kırılıyor sandalyeleri felan. Napıyım bende arkadaşlar gibi 2-3 yıl daha bekleyeceğim. Bebişde nasılsa kırıp dökecek. O büyüyünce artık yeniliycem. Eeee sende bebişi büyüt öyle al. Çünkü ufaklıklar mutlaka bir zarar veriyorlar. Hem alacaklarını 3 yıla yayarsan (bebişte büyümüş olucak ya) kocanda darlanmaz kabul eder. Ama pazarlığı şimdiden yap. 3yıl sonra alalım o zaman söz mü de.

evet yaaa yemeyle anlaşılcak bişey değil yaaawww ben düne kadar tatlı hiç yemiyodum bikaç gündür yemeğe başladım hemde ne bulursam tatlı olarak götürüyorum eee nolcak şimdi

Tülaycım yaa bende aynıyım. İnan geçen haftaya kadar cnm hiçç bişey aşermiyordu. ama şimdi sütlü tatlılar, kaymaklı tatlılar vs. gözümün önünde resmi geçit yapıyorlar. Hakkatten ne olucak şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…