2011 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler :) Ben de bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum ama yazmak bu güne nasipmiş..Benim de sat 11 mart ve beklenen doğum tarihi 16 Aralık..bugün ikili testimiz var 4-5 hafta önce verdi bu tarihi..bana biraz geç geldi ama 14. haftaya kadar yapılıyo sanırım bu test..bazı arkadaşlar da cinsiyetleri öğrenmiş darısı öğrenmeyenlere Allah sağlık sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

BENİM için farketmez canım ilk çocuğum olcak hiç önemli değil bikaç bişey aldım kız ağarlıklı ama olsun bikaç eklentiyle erkek çocuğa da giydiririm ben erkek diye illa mavimi giycek dimi ama:)) hayırlısı diyelim öle dileyelim Allah'tan

günayyyyydınnnnnnnn

bulantısız bir güne merhabaaa...

dün başıma neler geldi neler bu kociş bana neler etti.. kızlar canım trabzona has bi yemek çekti dün.. ben nasıl yapıldığını biliyorum.. ama annem çok güzel yapar anneme gidelim dedim

ama eşim gitmeyelim ben yapayım sana dedi.. neyse gittik kayınvalidemgile.. eşim geçti ocak başına ben biliyorum yapamıyacağını çekil ben yapayım diyorum olmaz diyo.. :95: yağı getir.. :95: tuzu getir.. unu dök... ay beni bi uğraştırdı bi uğraştırdı.. :95: ve sonuç itibariyle önce yanlış malzemeyi kattığı için kıvamı tutmadı yemeğin...

benim aşermem o anda son buldu desem yalan olmaz... bi sataşmaya başladım kocişe bi görceksiniz.. olmadı işte ben ne yicem şimdi diye..

aç kaldım .. bulantım tuttu...sinirlerim bozuldu ve bunun için kıvamı tutmadı diye ağladım...inanırmısınız.. adam napcağını şaşırdı.... o da küstü bana sabahleyin barıştık taaaaa :92: :92:

aahh şekerler duygusallık modundayım..:2:

benle aynısın canım

Bi arkadaş ankarada yaşayan anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz diye sormuş..ben medicanaya gidiyorum ve memnunum bi sıkıntı yaşamadım..Aslında ankarada yaşayan anneler bebişlerinize hangi mağazalardan neler bakıyosunuz bunu da merak ediyorum gerçi biraz erken biliyorum ama..diğer sayfalardan takip etmektense burdan paylaşabiliriz..

yooo geç değil canım benimde c.tesi olcak kısmetse normal yani 12 haftalık olmuş olcaz işte normaaaalllll

Tulayuzun teşekkür ederim ederim cevabın için :) bnm de randevum bugün 3 te..çok merak ediyorum bazı arkadaşlar çok hareketli olduklarını taklalar attıklarını söylüyo bakalım bizimki nasıl olucak..

yooo geç değil canım benimde c.tesi olcak kısmetse normal yani 12 haftalık olmuş olcaz işte normaaaalllll

oooo ona bakarsanız ben geçen hafta gittim 12+4 te,2li zamanı diye,dr. geriden geliyo,11+6 gözüküyo,haftaya yaparsak daha iyi olur dedi,bu cuma yapılacak,yani 13+4 te,11-14 arası olduğu için 12 yada 12 + lı dönemde yapmayı uygun görüyolar

geçtiğimiz haftasonu pazardan 6 tane çorap aldık ayyy nasıl güzeller.. birde galatasaray çorapları aldık.. ama daha bişi almak için erken.. cinsiyetinin belli olmasını bekliyoruz.. annem ve kayınvalidem ona göre hazırlıklara başlıyacaklar

özel hastaneyi malesef düşünemiyorum bende ankarada oturuyorum.. maddi açıdan bizi zorlar.. bende gazi üni. hastanesine devam ediyorum.. hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

benimki geçen hafta gördüğümde kollarını aşa yukarı oynattı sadece takla bende görmedim henüz ama bakalım belki c.tesi yapar bikaç figür annesine

Hayırlı olsun bebişinizin ilk cicileri..sağlıklı güzel günlerde kullansın inş...ben de çok özeniyorum ama eşim biraz daha büyüsün diyo bide cinsiyet olay var tabi :)

Bende nette hastane araştırıyodum ama o kadar çok yorum varki insanın kafası karışıyo o yüzden bi arkadaş tavsiye etmişti bende çok araştırmadım sonrasında..gazide de bi bayandan bahsediyolardı iyi diye ismini hatırlamıyorum o da sonra balgatta koru hastanesine mi geçmiş öyle bişeydi..doktora devam edenlerde şikayet ediyodu hani bizi yarı yolda bıraktı gibisinden..

GÜNAYDIN BALLAR şimdi sağlık ocağından geldik geçen hafta verdiğim kan tahlillerini yeni gösterebildimşeker yüklemesi yapıldı aç karnına kan verdim bi daha gidim şekerli su içtim tok karnına vericem bende zaten küçüklüğümden beri var diyabet 2 yanidoktora tarama testini sordum burda yapıyoruz devlete bağlı bi merkeze gönderiyoruz dedi haziran 13 e randevu verdi sabah aç karnına gidicez bütü devlet hastanelerinde yapılıyo dedi ama sonuç için hazırlıklı olmanız gerekiyo dedi,ben uzman olarak kesinlikle bu taramaların yapılması taraftaraı ve herhangi bi sorun olduğu yüzde olarak fazlaysa gebeliğin sonlandırılmasını tavsiye ederim dedi,down sendorumu olan bi çocuk vücudun bütün organları olarak hasta olur dedi kalp beyin vs...offfffff ya hayırlı sonuçlar alırım inş ama acaba özeldemi yaptırsam diyorum

günaydın canım...benim ikililm haftaya ama hala kararsıızım yaptırmada...o kadar çok tanıdığım varki sonucu negatif çıkıp bebeği çook sağlıklı doğanlar...5-6ay depresyona girmeye gerek varmı bilemyrm yaa...

Bosuna moralini bozma dusuk oranlarda hep cikio test standartlari turk kemik iskelet yapisina uygeun degil cunku iyi ve tecrubeli bi doktorda yaptir direk boyle aptalca gercek olmayacak oranlari soylemesin sana icini faerah tut o kadar kisi yaptirdi 2li testi hic kotu bisi cikan olmadi

nasilsiniz kizlar
burasi yagmurlu can sikici bir hava varrrrrrr

canim oncelikle rabbime sigin dualarini eksik etme negativ birseyde dusunme onlar sadece IHTIMALLERI soyluyor bunuda unutma .insallah hicbirsey yoktur kilona dikkatet fazla kilo alimi hamilelikte seker cikariyor helede egilimin varsa hamilelik boyuncA her dort saatte bir seker olcumu yap az az yeeee offff cok zor donemler yani benburdaki arkadaslara bosyere kg aliminiza dikkatedin demiyorum yani normalda bu aya kadar hic kg alinmamasi gerekiyor bundan sonrada sadece 500gr olarak ama turk milleti onu ye bunu yeeeeeee bebege degil anneye gidiyor kg

Hayırlısı cnm. Yaptır orada. Boşuna para verme özele.Ne fark edecek ki hem. Ama sonuç konusund aolumlu düşün olumlu olsun. çok öptüm bebişini ve seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…