Herkeslere hayırlı sabahlar diliyorum. öpüldünüz..
aaaa çok enteresan sen erkek mi istiyorsun. Hadi hayırlısı güzel bir rüya.
Bencede o takım bu takım diye evi doldurma cnm. çoğu taşınırken kırılıyor veya yaralanıyor. Sonra verdiğin paraya acıyorsun. Gelçi bizim kendi evimiz ama bende az ve çok pahalı olmayan şeyler aldım. Gelçi biz epey bir para bayıldık ama mobilyacı o kadaar adi yapmışki anlatamam. Bide bir ay önceden yetirmesi gereken mobilyaları düğünden bir gün önce getirince artık yapacak bişey kalmamıştı. Hepsi kırılıyor sandalyeleri felan. Napıyım bende arkadaşlar gibi 2-3 yıl daha bekleyeceğim. Bebişde nasılsa kırıp dökecek. O büyüyünce artık yeniliycem. Eeee sende bebişi büyüt öyle al. Çünkü ufaklıklar mutlaka bir zarar veriyorlar. Hem alacaklarını 3 yıla yayarsan (bebişte büyümüş olucak ya) kocanda darlanmaz kabul eder. Ama pazarlığı şimdiden yap. 3yıl sonra alalım o zaman söz mü de.
Tülaycım yaa bende aynıyım. İnan geçen haftaya kadar cnm hiçç bişey aşermiyordu. ama şimdi sütlü tatlılar, kaymaklı tatlılar vs. gözümün önünde resmi geçit yapıyorlar. Hakkatten ne olucak şimdi?
Günaydın güzel anneler :) Ben de bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum ama yazmak bu güne nasipmiş..Benim de sat 11 mart ve beklenen doğum tarihi 16 Aralık..bugün ikili testimiz var 4-5 hafta önce verdi bu tarihi..bana biraz geç geldi ama 14. haftaya kadar yapılıyo sanırım bu test..bazı arkadaşlar da cinsiyetleri öğrenmiş darısı öğrenmeyenlereAllah sağlık sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Günaydın güzel anneler :) Ben de bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum ama yazmak bu güne nasipmiş..Benim de sat 11 mart ve beklenen doğum tarihi 16 Aralık..bugün ikili testimiz var 4-5 hafta önce verdi bu tarihi..bana biraz geç geldi ama 14. haftaya kadar yapılıyo sanırım bu test..bazı arkadaşlar da cinsiyetleri öğrenmiş darısı öğrenmeyenlereAllah sağlık sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
yooo geç değil canım benimde c.tesi olcak kısmetse normal yani 12 haftalık olmuş olcaz işte normaaaalllll
Bi arkadaş ankarada yaşayan anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz diye sormuş..ben medicanaya gidiyorum ve memnunum bi sıkıntı yaşamadım..Aslında ankarada yaşayan anneler bebişlerinize hangi mağazalardan neler bakıyosunuz bunu da merak ediyorum gerçi biraz erken biliyorum ama..diğer sayfalardan takip etmektense burdan paylaşabiliriz..
Tulayuzun teşekkür ederim ederim cevabın için :) bnm de randevum bugün 3 te..çok merak ediyorum bazı arkadaşlar çok hareketli olduklarını taklalar attıklarını söylüyo bakalım bizimki nasıl olucak..
geçtiğimiz haftasonu pazardan 6 tane çorap aldık ayyy nasıl güzeller.. birde galatasaray çorapları aldık.. ama daha bişi almak için erken.. cinsiyetinin belli olmasını bekliyoruz.. annem ve kayınvalidem ona göre hazırlıklara başlıyacaklar
özel hastaneyi malesef düşünemiyorum bende ankarada oturuyorum.. maddi açıdan bizi zorlar.. bende gazi üni. hastanesine devam ediyorum.. hayırlısı bakalım
GÜNAYDIN BALLARşimdi sağlık ocağından geldik geçen hafta verdiğim kan tahlillerini yeni gösterebildim şeker yüklemesi yapıldı aç karnına kan verdim bi daha gidim şekerli su içtim tok karnına vericem bende zaten küçüklüğümden beri var diyabet 2 yani doktora tarama testini sordum burda yapıyoruz devlete bağlı bi merkeze gönderiyoruz dedi haziran 13 e randevu verdi sabah aç karnına gidicez bütü devlet hastanelerinde yapılıyo dedi ama sonuç için hazırlıklı olmanız gerekiyo dedi,ben uzman olarak kesinlikle bu taramaların yapılması taraftaraı ve herhangi bi sorun olduğu yüzde olarak fazlaysa gebeliğin sonlandırılmasını tavsiye ederim dedi,down sendorumu olan bi çocuk vücudun bütün organları olarak hasta olur dedi kalp beyin vs...offfffff ya hayırlı sonuçlar alırım inş ama acaba özeldemi yaptırsam diyorum
GÜNAYDIN BALLARşimdi sağlık ocağından geldik geçen hafta verdiğim kan tahlillerini yeni gösterebildim şeker yüklemesi yapıldı aç karnına kan verdim bi daha gidim şekerli su içtim tok karnına vericem bende zaten küçüklüğümden beri var diyabet 2 yani doktora tarama testini sordum burda yapıyoruz devlete bağlı bi merkeze gönderiyoruz dedi haziran 13 e randevu verdi sabah aç karnına gidicez bütü devlet hastanelerinde yapılıyo dedi ama sonuç için hazırlıklı olmanız gerekiyo dedi,ben uzman olarak kesinlikle bu taramaların yapılması taraftaraı ve herhangi bi sorun olduğu yüzde olarak fazlaysa gebeliğin sonlandırılmasını tavsiye ederim dedi,down sendorumu olan bi çocuk vücudun bütün organları olarak hasta olur dedi kalp beyin vs...offfffff ya hayırlı sonuçlar alırım inş ama acaba özeldemi yaptırsam diyorum
mrb arkadaşlar 3 ayını doldurupta bulantısı kesilen varmı? :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?