2011 Aralık Anneleri

neredeyse hiç bulantısı olmayan ben varım :S hayırdır canım?

bulantılardan çıkarmaktan ölüyorum. bebeğim 11 h 1günlük. 3 ayda kesilir diyorlar ama bende o kadar fazlaki inanamıyorum. günlük serum takıyorum. damarlarım incelmiş. bir serum takmak için iki üç yerden deliyorlar anamı ağlatmışlar. işe giderken gelirken elimde poşet serviste çıkarıyorum. çok utanıyorummmmmmmmmmmm

hmm ilk dönemin baya zor geçiyo. ama kafana takma senin gibi olan birçok hamile var. ve kesinlikle bi gün geçiyo, ki sende 11. haftandasın. yani yakındır.... Allah yardımcın olsun...

canım bnm bu çook normalmiş..daha uzun bile sürenler var..korkutma kendini..bende bulanmadığımdan endişenlenip iki haftada bir gidiyodum dr a..en sonunda drum beni azarlayınca vazgeçtim gitmekten en kısa zamanda düzelir bulantıların inş...

kardeşimde senin gibiydi inşallah geçer kardeşimin çok zor geçmişti ama onun bile geçtiyse seninki haliyle geçer

canım,14. haftada yani 2. trimestar da biter,ama çok nadir 5. aya kadar,hatta bazen doğuma kadar kusanlar oluyomuş,benim oda arkadaşım,6. haftadan 20.21. haftaya kadar çıkartıyodu günlük,günde 4-5 defa,4. ayda azaldı ama tam olarak 5 ten sonra geçti,bazen böyle oluyo,bazen de hiç olmuyo,genetik biraz da,bana hastanede aç karnına penisilinler,düşük iğneleri,serum falan yaptılar hepsi acayip miğde bulandırırmış,ama ben onda bile çıkarmadım,folik asit hamilelik öncesi 90 adet,sonrası 30 tane kullandm,hiç bulanmadı ama o arkadaşım 30 tane kadar zar zor kullandı,miğdem bulanıyo diyodu,yapacak bişey yok,Allah kolay geçirsin

folik asit mide bulantısı yapıyormuymuş ilk duyuyorum bende günde birtane elevit ve folbiol alıyorum öğlen tok karnına yaklaşık 3 aydır hiçbir yan etkisi olmamıştı bünye meselesi benim annem hiç aşermemiş bende ona çekmişim ama kardeşim doğuma kadar çekti iki çocuğundada allah kimseye yaşatmasın çok zor

bugünü saymazsak bebeğimi görmeye tam 13 gün kaldı kızlarrr.. nasıl geçecek bu günler bilemiyorum valla

ben de şu eleviti 2 oldu alıyom 2sinde de gözümden yaş gelicek kadar öğürdüm yaaa napcam ben bu hapla çok çirkiiiin bişey yaaaaa yarım yaptım öle aldım ama öle bile bulandırıyo midemi ki benim hiç midem bulanmadı diyebilirim hamileliğim boyunca ama bu hap çıkarttırıcak galiba o kadar yani
:2::2:

ya kızlar dün akşam rüyalardan bahsedilmiş, bende tamda hamile kaldığım dönem şöyle bir rüya görmüştüm: 9 aylık hamileymişim karnım kocamanmış ve çok korkuyorum doğumdan ama sonra sancım geliyo ve bir ıkıntı da su gibi akıp çıkıyo içimden ayy ne kolaymış bu diyorum. sonrada bebeğimin yanına gidiyorum bir kız bebek pembeler içinde ve babannem yanımda duruyo ona diyorumki babanne baksana bu benim kızım yaa benim inanabiliyomusun benim
benim anneminde rüyaları hep çıkar ve hamileliğimden daha haberim yokken soruyodu bana habire telefonda kızım hamilemisin sen rüyalarımdasın hep gelinlik giyiyosun fln.
hamileliğimi öğrendikten sonrada rüyasında kızımın altını değiştiriyomuş ve kuşusunu görmüş, diyoki tamam artık eminim kız diye

bakalım çıkacakmı :97: ama bende hep kız hissediyorum....

gunaydin kizlar.. sonunda uyandik biz deee

canım demir ilacı aç karnına değil mi,ben öyle yapıyom

deryacim benim peptik ulserim var ve demir ilaci da iritasyon yaptigi icin mideye doktorum yemekle birlikte verdi. mide problemi olanlara genelde ac karnina vermiyorlar

seninki ne yapsan erkege benzetecek. yuzde cikan sivilcelere falan kiz derler ama genelde... ben gerci simdiye kadar tutan hurafe duymadim bakalim bizimkiler ne olacak...

mesele haftasindan ziyade boyu. bebis 4cmnin ustunde olmali test icin...

mrb arkadaşlar 3 ayını doldurupta bulantısı kesilen varmı? :18::18::18::18::18:

canim 12+ li rakamlardayim 3 gundur ve sanki 3 gundurdaha iyiyim. vitamin baslamak mi, folic asidi birakmak mi yoksa gercekten haftanin ilerlemesi mi iyi geldi bilmiyorum :)

bugünü saymazsak bebeğimi görmeye tam 13 gün kaldı kızlarrr.. nasıl geçecek bu günler bilemiyorum valla

bizim sadece 3 gunumuz kaldi. cumartesi gorusuyoruz fistigimlaaa insallah :))))

Son düzenleme:

ne güzel duydulandırdın sabah sabah babanelere ananelere dayanamıyom ben yaaa rüyada bile benim 2si de yok keşke olsalardıda görselerdi beni hamişken hatta bebeğim olduğunda gösterseydim ikisine de

Allah bütün çekenlere yardım etsin. ben de çekiyorum. folik asit alamıyorum beni kötü etkiliyor. ilk bebekte çok düzenli kullanmıştım ama bu bebiş istemiyor. mide bulantılarım daha fazla. hadi hayırlısı ile atlatalım bu dönemi. bir de ben ilkinde aşermemiştim bunda deli gibi her duyduğumu her gördüğümü yemek istiyorum. tadına bakınca da midem bulanıyor ağzımda yediğim şey büyüyor büyüyor ve çıkarmak istiyorum(((((((
eşim çıksın sorcam ben o bebişe seni neden bu kadar üzüyor diyor.

ne güzel duydulandırdın sabah sabah babanelere ananelere dayanamıyom ben yaaa rüyada bile benim 2si de yok keşke olsalardıda görselerdi beni hamişken hatta bebeğim olduğunda gösterseydim ikisine de

evet keşke görselerdi... benimde sadece bi babanneciğim var ama can ciğeriz çok severiz birbirimizi, annannem dedem büyükbabam göremediler bu günleri görseler o kadar mutlu olurdular ki.....

Allah hepimizin büyüklerine rahmet eylesin mekanları cennet olsun....

kızlar ilk hamişlikte ben de 3 aylık hamileyken oğlumu görmüştüm. 2 yaşlarında cılız esmer bir erkek çocuktu. yani tam olarak şu anki halini görmüşüm. Rabbim bazen gösteriyor. bunda daha bişi görmedim ama kız gibi geliyo bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…