- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
mrb arkadaşlar 3 ayını doldurupta bulantısı kesilen varmı? :18::18::18::18::18:
neredeyse hiç bulantısı olmayan ben varım :S hayırdır canım?
bulantılardan çıkarmaktan ölüyorum. bebeğim 11 h 1günlük. 3 ayda kesilir diyorlar ama bende o kadar fazlaki inanamıyorum. günlük serum takıyorum. damarlarım incelmiş. bir serum takmak için iki üç yerden deliyorlar anamı ağlatmışlar. işe giderken gelirken elimde poşet serviste çıkarıyorum. çok utanıyorummmmmmmmmmmm
bulantılardan çıkarmaktan ölüyorum. bebeğim 11 h 1günlük. 3 ayda kesilir diyorlar ama bende o kadar fazlaki inanamıyorum. günlük serum takıyorum. damarlarım incelmiş. bir serum takmak için iki üç yerden deliyorlar anamı ağlatmışlar. işe giderken gelirken elimde poşet serviste çıkarıyorum. çok utanıyorummmmmmmmmmmm
bulantılardan çıkarmaktan ölüyorum. Bebeğim 11 h 1günlük. 3 ayda kesilir diyorlar ama bende o kadar fazlaki inanamıyorum. Günlük serum takıyorum. Damarlarım incelmiş. Bir serum takmak için iki üç yerden deliyorlar anamı ağlatmışlar. Işe giderken gelirken elimde poşet serviste çıkarıyorum. çok utanıyorummmmmmmmmmmm
canım,14. haftada yani 2. trimestar da biter,ama çok nadir 5. aya kadar,hatta bazen doğuma kadar kusanlar oluyomuş,benim oda arkadaşım,6. haftadan 20.21. haftaya kadar çıkartıyodu günlük,günde 4-5 defa,4. ayda azaldı ama tam olarak 5 ten sonra geçti,bazen böyle oluyo,bazen de hiç olmuyo,genetik biraz da,bana hastanede aç karnına penisilinler,düşük iğneleri,serum falan yaptılar hepsi acayip miğde bulandırırmış,ama ben onda bile çıkarmadım,folik asit hamilelik öncesi 90 adet,sonrası 30 tane kullandm,hiç bulanmadı ama o arkadaşım 30 tane kadar zar zor kullandı,miğdem bulanıyo diyodu,yapacak bişey yok,Allah kolay geçirsin
kardeşimde senin gibiydi inşallah geçer kardeşimin çok zor geçmişti ama onun bile geçtiyse seninki haliyle geçer
bugünü saymazsak bebeğimi görmeye tam 13 gün kaldı kızlarrr.. nasıl geçecek bu günler bilemiyorum valla
canım,14. haftada yani 2. trimestar da biter,ama çok nadir 5. aya kadar,hatta bazen doğuma kadar kusanlar oluyomuş,benim oda arkadaşım,6. haftadan 20.21. haftaya kadar çıkartıyodu günlük,günde 4-5 defa,4. ayda azaldı ama tam olarak 5 ten sonra geçti,bazen böyle oluyo,bazen de hiç olmuyo,genetik biraz da,bana hastanede aç karnına penisilinler,düşük iğneleri,serum falan yaptılar hepsi acayip miğde bulandırırmış,ama ben onda bile çıkarmadım,folik asit hamilelik öncesi 90 adet,sonrası 30 tane kullandm,hiç bulanmadı ama o arkadaşım 30 tane kadar zar zor kullandı,miğdem bulanıyo diyodu,yapacak bişey yok,Allah kolay geçirsin
canım demir ilacı aç karnına değil mi,ben öyle yapıyom
hayırlı olsun bi paşa daha geliyo,dr. kıza benzetti kesin bişey demedi,ama eşim daha küçüktü belli olmaz,ben biliyom erkek diyo,erkek istiyo ama hayırlısı diyo,kukusunu görünce şok olacak,dün katmer getirdi antepten akşam da sabah ta onu yedim,kız olacak olsa böyle katmer yer misin diyo,dedim dün de limonata içtim,aşerdiğim bişey yok,yüzümde kırmızı lekeler çıktı,oğlan olcak ondan diyo
oooo ona bakarsanız ben geçen hafta gittim 12+4 te,2li zamanı diye,dr. geriden geliyo,11+6 gözüküyo,haftaya yaparsak daha iyi olur dedi,bu cuma yapılacak,yani 13+4 te,11-14 arası olduğu için 12 yada 12 + lı dönemde yapmayı uygun görüyolar
bugünü saymazsak bebeğimi görmeye tam 13 gün kaldı kızlarrr.. nasıl geçecek bu günler bilemiyorum valla
ya kızlar dün akşam rüyalardan bahsedilmiş, bende tamda hamile kaldığım dönem şöyle bir rüya görmüştüm: 9 aylık hamileymişim karnım kocamanmış ve çok korkuyorum doğumdan ama sonra sancım geliyo ve bir ıkıntı da su gibi akıp çıkıyo içimdenayy ne kolaymış bu diyorum. sonrada bebeğimin yanına gidiyorum bir kız bebek pembeler içinde ve babannem yanımda duruyo ona diyorumki babanne baksana bu benim kızım yaa benim inanabiliyomusun benim
benim anneminde rüyaları hep çıkar ve hamileliğimden daha haberim yokken soruyodu bana habire telefonda kızım hamilemisin sen rüyalarımdasın hep gelinlik giyiyosun fln.
hamileliğimi öğrendikten sonrada rüyasında kızımın altını değiştiriyomuş ve kuşusunu görmüş, diyoki tamam artık eminim kız diye
bakalım çıkacakmı :97: ama bende hep kız hissediyorum....
Allah bütün çekenlere yardım etsin. ben de çekiyorum. folik asit alamıyorum beni kötü etkiliyor. ilk bebekte çok düzenli kullanmıştım ama bu bebiş istemiyor. mide bulantılarım daha fazla. hadi hayırlısı ile atlatalım bu dönemi. bir de ben ilkinde aşermemiştim bunda deli gibi her duyduğumu her gördüğümü yemek istiyorum. tadına bakınca da midem bulanıyor ağzımda yediğim şey büyüyor büyüyor ve çıkarmak istiyorumfolik asit mide bulantısı yapıyormuymuş ilk duyuyorum bende günde birtane elevit ve folbiol alıyorum öğlen tok karnına yaklaşık 3 aydır hiçbir yan etkisi olmamıştı bünye meselesi benim annem hiç aşermemiş bende ona çekmişim ama kardeşim doğuma kadar çekti iki çocuğundada allah kimseye yaşatmasın çok zor
ne güzel duydulandırdın sabah sabahbabanelere ananelere dayanamıyom ben yaaa rüyada bile benim 2si de yok keşke olsalardıda görselerdi beni hamişken hatta bebeğim olduğunda gösterseydim ikisine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?