2011 Aralık Anneleri

deryacim benim peptik ulserim var ve demir ilaci da iritasyon yaptigi icin mideye doktorum yemekle birlikte verdi. mide problemi olanlara genelde ac karnina vermiyorlar

anladım canm,geçmiş olsn

seninki ne yapsan erkege benzetecek. yuzde cikan sivilcelere falan kiz derler ama genelde... ben gerci simdiye kadar tutan hurafe duymadim bakalim bizimkiler ne olacak...

mesele haftasindan ziyade boyu. bebis 4cmnin ustunde olmali test icin...

5cm di,ama haftaya gel dedi:79::79:

bizim sadece 3 gunumuz kaldi. cumartesi gorusuyoruz fistigimlaaa insallah :))))[/QUOTE]
benim de 2 gün:79::79::79::79:

bende önce medicanaya gidiyodum ama bir hataları yüzünden 10 gün hastane kapatılınca midem bulandıç ya doğumum olsaydı o ara ne olacaktı.. şimdi tobb etü yani mesa hastanesine dr. tamer bilensoya gidiyorum çok araştırdım onuda inanılmaz memnunum...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ikili tarama için aç mı gidecez???????????????????????*

tok gitcen cnm..

benim hiç olmadı şu 3 ayda sadece 2 kez çıkardım hepsi bu ama 3 aydan sonra geçer derler hep

cnm ben 13+5 haftadayım hiç bulantım olmadı hafif oldu ama hiç çıkarmadım.ama bu dönemdee mide yanması başladı o daha fenaaumarım biran önce hepinizinn geçerrrr.zor iştir acıkcası hiç bişey yiyememk.bnm bi akrabam var abartmıyorum 9 ay boyunca cıkardı.allah yardımcınızz olsunnn....

ben 2 defa aynı kızı görmüştün rüyamda 4-5 yaşında,ama bilmiyom,dr. da kıza benzetti ama kesin bişey demedi,bu cuma öğrenecem
bende 2 defa aynı kızı gördüm ama o kadar çok gerçekçiydikihatta hamile kalmadan daha doğrusu haberini almadan rüyamda beyaz tulumlu bi kız eşimle benim ortamızda yatıyodu eşim sarılmıştı ama tulumu hiç aklımdan çıkmadı ve geçen hafta ben kız istiyorum diye kardeşim ilk hediyesi benden olsun diye beyaz bi tulum almış ve rüyamdakinin aynısı görünce tüylerim diken diken oldu
canım doktor da öyle söyledi sonuç çok iyi dediklerimizde sorun çıkabiliyo sorun var dediklerimizde hayır ben doğurucam diyo ama sağlıklı oluyo bebekleri dedi ve çok sık rastlıyoruz dedi:44::44:

canım ya sorma ben 76 dan 83 çıktım ama dikkat ettim şimdi 80 kg yim,zaten bende tip 2 diyabet vardı bakalım artık bu sefer sonuç iyi çıkar inş herşeyin hayırlsı

kızlar annemle konuştum şimdi

sabredememiş pazenden bebek battaniyesi, polar battaniye almış... hem erkeğe hem kıza uysun diye fıstık yeşili ve turuncu aldım diyor....

anne acele etme.. sabret biraz dediydim.. anca yaparız kızım diyor:)

daha yün yastık falan diktircekmiş.. ipler almış yelek ördürcekmiş... aman allahım durduramıyorum....

kayınvalidemde bebek mağzalarını dolaşıp piyasa araştırması yapıyormuş yiğenim söyledi her mağzaya 'gelinim yeni hamile cinsiyeti belli olsun gelicez' diyormuş..

vahhh gariplerim benim 5 senedir yolunu gözlüyorlardı bebişim sağlıkla gel inşallah bak ne kadar seviliyorsunn, ne kadar isteniyorsun gör, duy hayatımın aşkı...

kızlar allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başı bütün ağız tadıyla inşallahhhh...

bende 12 haftalık hamileyim.inş doğum 22 aralık görünüyor.60 kilo ile hamile kaldım.ve 31 yaşındayım.inş. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

ay çok duygulandm ya,ben daha bişey almadım,cinsiyeti belli olsun,5.6. ayda memlekete gidecem,annem giyim dükkanı çalıştırdı,15 yıl,tanıdık toptancı esnaflar var,bebeğin herbişeyini,bornozu,havlusu,baba kucağı,iç çamaşırı,zıbımı,yazlıkları,kışlıkları,benim için iç çamaşırı,gecelik vs. hepsini ordan alcam,yatak mı alsam,beşik mi ilk zamanlar,yoksa park yatak mı bilemedim,büyüyen karyolalar çok hoş,kenarında 3 çekmecesi,altında 2 çekmecesi var,ilk zamanlar ne kadar kıyafeti olcak ki,yeterli diyom,sonra 5-6 yaşına gelince büyük yatağı kullanır,çekmeceler komidin gibi kullanılır,bi de dolap alınır diyom,siz ne düşünüyosunuz,ev almadan çok eşya almak istemiyom

heyy maşallahhhh :90: yok canım bunlar daha durdurulamazlar
ama olsun o ki o kadar hevesliler bırak çıkarsınlar tadını..

ben oda yapıcam ama doğmadan mı doğduktan sonramı ona allahın izni ile 7 ayda karar vericem bir o günleri görelimde.. bizde 7 aydan önce pek bişi alınmaz öle derler.. zaten kız olursa anlamın kızında herşey var kıyafet olarak. keyfe keder alırız.. onun park yatağı var.. oyun bahçesi gibi.. içi yükselebilioda.. hani belki ilk etapta odada onda yatırırım bilmiyorum.. ama ben oda alcam.. ama rengi öle en azından ilk okul bitene kadar kullanabilcek lekilde olacak.. bir tek yatağını değiştiririm.. dolabn kuplarını falan şimdilik renkli takarım diyorum ablamın oğlu 10 yaşında.. ondan kıza geçti takım.. kızda 5 yaşında benim kızlık yatağımda yatıo ama odası halen aynı:) ben ya ahşap ya da böle krem rengi oda düşünüyorum.. her renkle kombine edilebilir..

hayırlısı cnm. Yaptır orada. Boşuna para verme özele.ne fark edecek ki hem. Ama sonuç konusund aolumlu düşün olumlu olsun. çok öptüm bebişini ve seni.
CANIM PARADAN DEĞİL ZATEN ÖZELLER KASIYO BENİ NEDENSE ANLAMADIM GÜVENEMİYORUM GİBİ ARAŞTIRMA HASTANELERİ DAHA Bİ GARANTİ GELİYO,SONUÇ KONUSUNDA DA TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAH TAN,ALLAH TAN GELEN HERŞEY BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE...

baba kucağı nasıl bişey :26::26:

Son düzenleme:

canım benim eltimin 3 yaşında oğlu var..ondan bazı malzemeler bize terfi ettiler

mama sandalyesi, park yatağı, mama kaşığı, bebek arabası, bebek beşiği, puset, bebek telsizi...

bu gibi malzemeler var... ama benimde hevesim var

evimizde boş bi oda var bebek odası olarak dizayn etmek istiyorumn. cinsiyeti belli olunca uygun bi renge boyamak, kapısına kapı süsü asmak, bebek şekeri koymak,evde olan beşiğe uygun bi gardolap ve komidin ilave etmek istiyorum..

bunlar bir heves ama kayınvalidemgilin adetlerinde kız tarafı bebek odası takımı alıyor yada sadece bebek beşiği...

bakalım annemgil böyle bi hediye düşünürlerse çok memnun olurum valla.. benim gecelik takımlarımıda kayınvalidem alacakmış

bende kendi evim olmadıkca fazla bişey almayı düşünmüyorum. önce oda yaparım diyodum tam takım değilde ikeadan bi bebek yatağı (orada baya ucuz, 200 tl civarında) ufak bi gardrop ve şifonyer diyodum ama geceleri ilk zamanlar emecek, hem yatak odasında hem bebek odasına yatak koyamam diye şuna karar verdim: sadece bebek yatağı alacam, yatak odasına koyacam. ve bikaç aylık olunca kendi odasına geçer o zaman gardrop vs. alırım diyorum.
ahh cinsiyeti bi belli olsa ufak tefek başlayacam bende ciciler almaya...

yarın sabah kontrolüm var bakalım belli olurmu ... :97:

evet ahşaplar çok hoş,üzerine yapıştırılan çıkartmalar var,kulplarla da süslenebilir,hem sonradan ek bişey de kolayca alınabilir,kız olursa o renklerde,erkek olursa farklı renklerde kombine edilebilir,2. çocuk için belki renk değişikliği yapabilirsin,yeni almak yerine,ayyyy o günler de hemencecik gelseçok heyecanlandm

merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum Allah sizlere hayırlı sağlıklık hamilelikler nasip etsin bebişlerinize iyi bakın öpüyorum herhesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…