Bi arkadaş ankarada yaşayan anneler hangi hastaneye gidiyorsunuz diye sormuş..ben medicanaya gidiyorum ve memnunum bi sıkıntı yaşamadım..Aslında ankarada yaşayan anneler bebişlerinize hangi mağazalardan neler bakıyosunuz bunu da merak ediyorum gerçi biraz erken biliyorum ama..diğer sayfalardan takip etmektense burdan paylaşabiliriz..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ikili tarama için aç mı gidecez???????????????????????*
bende önce medicanaya gidiyodum ama bir hataları yüzünden 10 gün hastane kapatılınca midem bulandıç ya doğumum olsaydı o ara ne olacaktı.. şimdi tobb etü yani mesa hastanesine dr. tamer bilensoya gidiyorum çok araştırdım onuda inanılmaz memnunum...
Medicananın kapatıldığını bilmiyodum..ben de yusuf üstüne gidiyorum ve memnunum ilgili iyi bi doktor..mesa içinde güzel şeyler duydum..benim de oda arkadaşım medicanada doğum yaptı o memnun olunca ben de orayı tercih ettim..hem medicananın yeni doğan ünitesinin iyi olduğunu duymuştum..
benim hiç olmadı şu 3 ayda sadece 2 kez çıkardım hepsi bu ama 3 aydan sonra geçer derler hep
bende 2 defa aynı kızı gördüm ama o kadar çok gerçekçiydikiben 2 defa aynı kızı görmüştün rüyamda 4-5 yaşında,ama bilmiyom,dr. da kıza benzetti ama kesin bişey demedi,bu cuma öğrenecem
canım doktor da öyle söyledi sonuç çok iyi dediklerimizde sorun çıkabiliyo sorun var dediklerimizde hayır ben doğurucam diyo ama sağlıklı oluyo bebekleri dedi ve çok sık rastlıyoruz dedi:44::44:günaydın canım...benim ikililm haftaya ama hala kararsıızım yaptırmada...o kadar çok tanıdığım varki sonucu negatif çıkıp bebeği çook sağlıklı doğanlar...5-6ay depresyona girmeye gerek varmı bilemyrm yaa...
nasilsiniz kizlar
burasi yagmurlu can sikici bir hava varrrrrrr
canim oncelikle rabbime sigin dualarini eksik etme negativ birseyde dusunme onlar sadece IHTIMALLERI soyluyor bunuda unutma .insallah hicbirsey yoktur kilona dikkatet fazla kilo alimi hamilelikte seker cikariyor helede egilimin varsa hamilelik boyuncA her dort saatte bir seker olcumu yap az az yeeee offff cok zor donemler yani benburdaki arkadaslara bosyere kg aliminiza dikkatedin demiyorum yani normalda bu aya kadar hic kg alinmamasi gerekiyor bundan sonrada sadece 500gr olarak ama turk milleti onu ye bunu yeeeeeee bebege degil anneye gidiyor kg
bende önce medicanaya gidiyodum ama bir hataları yüzünden 10 gün hastane kapatılınca midem bulandıç ya doğumum olsaydı o ara ne olacaktı.. şimdi tobb etü yani mesa hastanesine dr. tamer bilensoya gidiyorum çok araştırdım onuda inanılmaz memnunum...
Medicananın kapatıldığını bilmiyodum..ben de yusuf üstüne gidiyorum ve memnunum ilgili iyi bi doktor..mesa içinde güzel şeyler duydum..benim de oda arkadaşım medicanada doğum yaptı o memnun olunca ben de orayı tercih ettim..hem medicananın yeni doğan ünitesinin iyi olduğunu duymuştum..
bende medicadana türkan hanıma gidiodum memnundum ama hastanin kapatılması beni rahatsız etti.. o hafta kontorlüm vardı çok mağdur kaldum kalbini duycaktık .. eşimdebende sinirlendik.. mesa ya gidiyorum.. şimdi.. inşş hastane kapanmaz dr.. ölmezse orda doğum yapacam::)medicanada msesada yenidoğan çok iyi...
kızlar annemle konuştum şimdi
sabredememiş pazenden bebek battaniyesi, polar battaniye almış... hem erkeğe hem kıza uysun diye fıstık yeşili ve turuncu aldım diyor....
anne acele etme.. sabret biraz dediydim.. anca yaparız kızım diyor:)
daha yün yastık falan diktircekmiş.. ipler almış yelek ördürcekmiş... aman allahım durduramıyorum....
kayınvalidemde bebek mağzalarını dolaşıp piyasa araştırması yapıyormuş yiğenim söyledi her mağzaya 'gelinim yeni hamile cinsiyeti belli olsun gelicez' diyormuş..
vahhh gariplerim benim 5 senedir yolunu gözlüyorlardı bebişim sağlıkla gel inşallah bak ne kadar seviliyorsunn, ne kadar isteniyorsun gör, duy hayatımın aşkı...
kızlar allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başı bütün ağız tadıyla inşallahhhh...
kızlar annemle konuştum şimdi
sabredememiş pazenden bebek battaniyesi, polar battaniye almış... hem erkeğe hem kıza uysun diye fıstık yeşili ve turuncu aldım diyor....
anne acele etme.. sabret biraz dediydim.. anca yaparız kızım diyor:)
daha yün yastık falan diktircekmiş.. ipler almış yelek ördürcekmiş... aman allahım durduramıyorum....
kayınvalidemde bebek mağzalarını dolaşıp piyasa araştırması yapıyormuş yiğenim söyledi her mağzaya 'gelinim yeni hamile cinsiyeti belli olsun gelicez' diyormuş..
vahhh gariplerim benim 5 senedir yolunu gözlüyorlardı bebişim sağlıkla gel inşallah bak ne kadar seviliyorsunn, ne kadar isteniyorsun gör, duy hayatımın aşkı...
kızlar allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başı bütün ağız tadıyla inşallahhhh...
ay çok duygulandm ya,ben daha bişey almadım,cinsiyeti belli olsun,5.6. ayda memlekete gidecem,annem giyim dükkanı çalıştırdı,15 yıl,tanıdık toptancı esnaflar var,bebeğin herbişeyini,bornozu,havlusu,baba kucağı,iç çamaşırı,zıbımı,yazlıkları,kışlıkları,benim için iç çamaşırı,gecelik vs. hepsini ordan alcam,yatak mı alsam,beşik mi ilk zamanlar,yoksa park yatak mı bilemedim,büyüyen karyolalar çok hoş,kenarında 3 çekmecesi,altında 2 çekmecesi var,ilk zamanlar ne kadar kıyafeti olcak ki,yeterli diyom,sonra 5-6 yaşına gelince büyük yatağı kullanır,çekmeceler komidin gibi kullanılır,bi de dolap alınır diyom,siz ne düşünüyosunuz,ev almadan çok eşya almak istemiyom
CANIM PARADAN DEĞİL ZATEN ÖZELLER KASIYO BENİ NEDENSE ANLAMADIM GÜVENEMİYORUM GİBİ ARAŞTIRMA HASTANELERİ DAHA Bİ GARANTİ GELİYO,SONUÇ KONUSUNDA DA TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAH TAN,ALLAH TAN GELEN HERŞEY BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE...hayırlısı cnm. Yaptır orada. Boşuna para verme özele.ne fark edecek ki hem. Ama sonuç konusund aolumlu düşün olumlu olsun. çok öptüm bebişini ve seni.
ay çok duygulandm ya,ben daha bişey almadım,cinsiyeti belli olsun,5.6. Ayda memlekete gidecem,annem giyim dükkanı çalıştırdı,15 yıl,tanıdık toptancı esnaflar var,bebeğin herbişeyini,bornozu,havlusu,baba kucağı,iç çamaşırı,zıbımı,yazlıkları,kışlıkları,benim için iç çamaşırı,gecelik vs. Hepsini ordan alcam,yatak mı alsam,beşik mi ilk zamanlar,yoksa park yatak mı bilemedim,büyüyen karyolalar çok hoş,kenarında 3 çekmecesi,altında 2 çekmecesi var,ilk zamanlar ne kadar kıyafeti olcak ki,yeterli diyom,sonra 5-6 yaşına gelince büyük yatağı kullanır,çekmeceler komidin gibi kullanılır,bi de dolap alınır diyom,siz ne düşünüyosunuz,ev almadan çok eşya almak istemiyom
bende 2 defa aynı kızı gördüm ama o kadar çok gerçekçiydikihatta hamile kalmadan daha doğrusu haberini almadan rüyamda beyaz tulumlu bi kız eşimle benim ortamızda yatıyodu eşim sarılmıştı ama tulumu hiç aklımdan çıkmadı ve geçen hafta ben kız istiyorum diye kardeşim ilk hediyesi benden olsun diye beyaz bi tulum almış ve rüyamdakinin aynısı görünce tüylerim diken diken oldu
bakalım çıkcak mı,bi keresinde de karnım burnumda hastaneye gidiyom,hemencecik iyileşip ayağa kalkıyom,eşyaları topluyomuşum,elimde bir sürü tahlil var,diyolar bunar ne,diyom amannn doktorların safsataları işte,yok şöyle yok böyle dediler,ama sapasağlam doğdu kızım şükürler olsun diyom,ama kızı görmedim,annem de 2 kere kız,bi kere oğlan görmüş,babası oğlumuza iyi bak diyo az önce aradığında,ben de kızın öpüyo seni diyom
baba kucağı nasıl bişey :26::26:
bende 2 defa aynı kızı gördüm ama o kadar çok gerçekçiydikihatta hamile kalmadan daha doğrusu haberini almadan rüyamda beyaz tulumlu bi kız eşimle benim ortamızda yatıyodu eşim sarılmıştı ama tulumu hiç aklımdan çıkmadı ve geçen hafta ben kız istiyorum diye kardeşim ilk hediyesi benden olsun diye beyaz bi tulum almış ve rüyamdakinin aynısı görünce tüylerim diken diken oldu
bakalım çıkcak mı,bi keresinde de karnım burnumda hastaneye gidiyom,hemencecik iyileşip ayağa kalkıyom,eşyaları topluyomuşum,elimde bir sürü tahlil var,diyolar bunar ne,diyom amannn doktorların safsataları işte,yok şöyle yok böyle dediler,ama sapasağlam doğdu kızım şükürler olsun diyom,ama kızı görmedim,annem de 2 kere kız,bi kere oğlan görmüş,babası oğlumuza iyi bak diyo az önce aradığında,ben de kızın öpüyo seni diyom
aynen bizde öle.. eşim erkek dio ben kız:) babası kızına bak diom.. o takılma bak olmazsa üzülcen dio?? ben 2 kere rüyamda doğurdum ama yüzünü ve cinsiyetini görmedim.. eşimde yüzünü görmemiş ama masmavi bir oda görmüş evde.. hadi bakalım dedim. normalde benim hissetiğim herşey çıkar ama hayırlısı artık ne dim.. gönlüm kız ister ama Yaradan ne vercekse kabulümdür.. yeterli sağlıklı olsun..
ay çok duygulandm ya,ben daha bişey almadım,cinsiyeti belli olsun,5.6. ayda memlekete gidecem,annem giyim dükkanı çalıştırdı,15 yıl,tanıdık toptancı esnaflar var,bebeğin herbişeyini,bornozu,havlusu,baba kucağı,iç çamaşırı,zıbımı,yazlıkları,kışlıkları,benim için iç çamaşırı,gecelik vs. hepsini ordan alcam,yatak mı alsam,beşik mi ilk zamanlar,yoksa park yatak mı bilemedim,büyüyen karyolalar çok hoş,kenarında 3 çekmecesi,altında 2 çekmecesi var,ilk zamanlar ne kadar kıyafeti olcak ki,yeterli diyom,sonra 5-6 yaşına gelince büyük yatağı kullanır,çekmeceler komidin gibi kullanılır,bi de dolap alınır diyom,siz ne düşünüyosunuz,ev almadan çok eşya almak istemiyom
hani şu elde taşınıyo ya bebek,bir de bez çantası oluyo o işte
ben oda yapıcam ama doğmadan mı doğduktan sonramı ona allahın izni ile 7 ayda karar vericem bir o günleri görelimde.. bizde 7 aydan önce pek bişi alınmaz öle derler.. zaten kız olursa anlamın kızında herşey var kıyafet olarak. keyfe keder alırız.. onun park yatağı var.. oyun bahçesi gibi.. içi yükselebilioda.. hani belki ilk etapta odada onda yatırırım bilmiyorum.. ama ben oda alcam.. ama rengi öle en azından ilk okul bitene kadar kullanabilcek lekilde olacak.. bir tek yatağını değiştiririm.. dolabn kuplarını falan şimdilik renkli takarım diyorum ablamın oğlu 10 yaşında.. ondan kıza geçti takım.. kızda 5 yaşında benim kızlık yatağımda yatıo ama odası halen aynı:) ben ya ahşap ya da böle krem rengi oda düşünüyorum.. her renkle kombine edilebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?