cnm ilk defa duydum ama bizim köyde onlara puset diyolar
merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum Allah sizlere hayırlı sağlıklık hamilelikler nasip etsin bebişlerinize iyi bakın öpüyorum herhesi....
bende kendi evim olmadıkca fazla bişey almayı düşünmüyorum. önce oda yaparım diyodum tam takım değilde ikeadan bi bebek yatağı (orada baya ucuz, 200 tl civarında) ufak bi gardrop ve şifonyer diyodum ama geceleri ilk zamanlar emecek, hem yatak odasında hem bebek odasına yatak koyamam diye şuna karar verdim: sadece bebek yatağı alacam, yatak odasına koyacam. ve bikaç aylık olunca kendi odasına geçer o zaman gardrop vs. alırım diyorum.
ahh cinsiyeti bi belli olsa ufak tefek başlayacam bende ciciler almaya...
yarın sabah kontrolüm var bakalım belli olurmu ... :97:
merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum Allah sizlere hayırlı sağlıklık hamilelikler nasip etsin bebişlerinize iyi bakın öpüyorum herhesi....
merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum allah sizlere hayırlı sağlıklık hamilelikler nasip etsin bebişlerinize iyi bakın öpüyorum herhesi....
olabilir,biz sattık giyim dükkanımızda,halk dilinde öyle geçiyodu,belki de sadece antep te kullanılıyodr bu kelime bilmem,ana kucağı karnına veya sırtına bağlanan,baba kucağı da elde taşınana deniyodu
bende ilk defa duydum cnm:) ana kucağına biz hatta yerde sabit duran içine oturttuğumuz sallanan dikdörtgen şeklindeki şeye deriz:)
evet onun karnına bağlananları da var ya,arkadan çapraz geliyo,aynı mantık
o elde taşnan baba kucağı dediğin çanta benzeri şey sanırım.. hiç kullanışlı değilmiş.. yani benim etrafım hiç memnun kalmadı açıkçası.. ama tabi insanına göre değişir..
yeni doğduğunda onun içine konur,yüzüne bişey örtülür,yanında da bez çantası vardır,gayet kullanışlı,fermuarlı, galiba ben anlatamadm,hiii nette adını buldum portbebeymiş
Ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...
bende ilk defa duydum cnm:) ana kucağına biz hatta yerde sabit duran içine oturttuğumuz sallanan dikdörtgen şeklindeki şeye deriz:)
evet onun karnına bağlananları da var ya,arkadan çapraz geliyo,aynı mantık
o elde taşnan baba kucağı dediğin çanta benzeri şey sanırım.. hiç kullanışlı değilmiş.. yani benim etrafım hiç memnun kalmadı açıkçası.. ama tabi insanına göre değişir..
yeni doğduğunda onun içine konur,yüzüne bişey örtülür,yanında da bez çantası vardır,gayet kullanışlı,fermuarlı, galiba ben anlatamadm,hiii nette adını buldum portbebeymiş
he anladım evt portbebe.. onlar taşıması zor anam yaa.. bize öle geldi walla bilemicem:) kocaman bişi oluo el kadar bebek onla taşınırken:)
Ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...
canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin sana ve eşine.. Çok yıpratma kendini.. yola devam.. tez vakitte sağlıkla kardeşi gelecektir.. Yeri hazır değilmiş demekki.. Rabbim seni daha çok üzmeden aldı onu.. Sen kendine dikkat et.. eminim sağlıkla alacaksın bebeğini yakın zamanda kucağına cnm..
hani şu elde taşınıyo ya bebek,bir de bez çantası oluyo o işte
canım çok üzüldüm... allahım tekrar versin inşallah hayırlı bi bebiş sağlıkla dünyaya getir..
bi söylesen bizde bilmiş oluruz.. kanaman falanmı oldu ne oldu
kızlar napıosunuz ya oku oku bitmiyo geçmiş :) c.tesi dr a gittik 13.haftaada yapcam dedi ikili test bide bende cok akıntı oluyo ilac verdi doğum yoluna atıyosun 2 gün kaldı bitcek inş akıntı renkli ve kokuluysa düşüge ve erken doğuma neden olurmuş bakalım geçmezse smear testi yapcakmış of çıkmaz inş bişey biter 2 güne smeara gerek kalmaz
canım zaten iki haftadır raporluydum evde yatıyordum kanamadan dolayı sonra artınca kanama gittik dr.a kalbi durmuş dedi sonra düşük yaptım şimdi hap kullanıyorum içerde parça kalmasın diye verdi cuma günü kontrole gidicem...
Desteğiniz için sağolun arkadaşlar.
Deryacım dr. böyle şeyler olabiliyor bebekte yapısal bozukluk olursa bünye atmaya çalışıyor aslında sizin yararınıza bir şey dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?