2011 Aralık Anneleri

olur bence,duruşu da önemli,poposunu dönüp yatarsa zor,cesur bi poz verip te bacağını açarsa evet

bende ilk defa duydum cnm:) ana kucağına biz hatta yerde sabit duran içine oturttuğumuz sallanan dikdörtgen şeklindeki şeye deriz:)

o elde taşnan baba kucağı dediğin çanta benzeri şey sanırım.. hiç kullanışlı değilmiş.. yani benim etrafım hiç memnun kalmadı açıkçası.. ama tabi insanına göre değişir..

bizde süt pompasıi bebe telzisi, pusetleri, araba koltuğu, elde taşıma aparatı, oyun parkı, dünya kadar oyuncak mevcut:) hele bide kız olursa ooo... ablamın kızından kalanlar bir odayı doldurur.. her yurtdışına gittiğinde taşıdı walla:)

Ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...

Ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...

canım çok üzüldüm... allahım tekrar versin inşallah hayırlı bi bebiş sağlıkla dünyaya getir..

bi söylesen bizde bilmiş oluruz.. kanaman falanmı oldu ne oldu

kızlar napıosunuz ya oku oku bitmiyo geçmiş :) c.tesi dr a gittik 13.haftaada yapcam dedi ikili test bide bende cok akıntı oluyo ilac verdi doğum yoluna atıyosun 2 gün kaldı bitcek inş akıntı renkli ve kokuluysa düşüge ve erken doğuma neden olurmuş bakalım geçmezse smear testi yapcakmış of çıkmaz inş bişey biter 2 güne smeara gerek kalmaz

geçmiş olsun canım,başın sağolsun,10. haftada mı durdu kalbi,neden olmuş,bi belirti verdi mi peki,herşey insanlar için yapacak bişey yok maalesef,Rabbim sabrını versin,en kısa zamanda acını unuttursun,herşeyde vardır bi hayır,sağlıklı değilse erkenden sonlanması daha iyidir belki de,biz bilemeyiz,Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

canım çok üzüldüm... allahım tekrar versin inşallah hayırlı bi bebiş sağlıkla dünyaya getir..

bi söylesen bizde bilmiş oluruz.. kanaman falanmı oldu ne oldu

canım zaten iki haftadır raporluydum evde yatıyordum kanamadan dolayı sonra artınca kanama gittik dr.a kalbi durmuş dedi sonra düşük yaptım şimdi hap kullanıyorum içerde parça kalmasın diye verdi cuma günü kontrole gidicem...

Desteğiniz için sağolun arkadaşlar.
Deryacım dr. böyle şeyler olabiliyor bebekte yapısal bozukluk olursa bünye atmaya çalışıyor aslında sizin yararınıza bir şey dedi.

Son düzenleme:

canım benimki yeşile bile dönmüştü,kokuyodu,dr. bişey olmaz dedi,öncesinde sarıydı bişey yazmadı,sonra da bi fitil yazdı hiçbişeye yaramadı,tahlil yapın dedik gerek yok dedi,yeşil kötü bi akıntı dedik,bişey olmaz geçer dedi,sonra kırmızıya döndü,hastanede yattım,tahlil yaptı o zaman beyefendi kana geçmiş artık,enfeksiyon oluşmuş,bir sürü antibiyotik,serum,düşük iğnesi,sonra 2 hafta ölü gibi yatış,gastaneden geldikten bir hafta sonra tekrar arttı,başka bi dr. a gittik,başka bi fitil kullandm geçti çok şükür,o arada 5 kio vermişim,gelişmeyen diğer kesedeki bebek yüzünden oluşmuş enfeksiyon,neyse bol bol su içtim,dinlendm,Allah a şükürler olsun geçti,şimdi diğer bebişim haftasına göre 10 gün geriye düşmüştü şimdi 5-6 gün e düştü fark,zıpır zıpır eşek sıpası,dr. merak etme hiçbişey olmaz bu bebeğe,çok hareketli dedi,korkma sen de stres yapma,bak ben çok iyiyim,hem bu şekide yağlarımdan kurtulmuş oldum

tabi canım, Allah korusun o şekilde doğma ihtimali de var,nasıl yaşayacak o şekilde di mi,hem kendi hem etrafındakiler için çok sıkıntılı günler geçecek,beki hergün dr. da geçecek,Rabbim hayırlısını versin onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…