2011 Aralık Anneleri

tek tesellim o zaten her şeyin hayırlısını Rabbim bilir vardır bundada bir hayır diyorum napayım

tek tesellim o zaten her şeyin hayırlısını Rabbim bilir vardır bundada bir hayır diyorum napayım

Allah hepimizin inancını sabrını arttırsn,insan Yaradan a inanınca,büyük ölçü de hafifliyor sıkıntıları,İnş. cennette karşılacaksın meleğinle,Allah a inanmayıp ta en ufak bişey de şirke,küfre düşüp intihar edener de var,yazık ediyolar kendilerine,Mevlam neyler neylerse güzel eyler

bu dr ların ak dedigi kara kara dedikleri ak çıktıgı için korkuyo insan valla Allah vermesin canım ya benimkide pis iğrenç işte o yüzden korktuk....senin minikte maşallah
bi ara korkutmuştu ama şimdi iyi olduguna sevindimm

Nihalllll nerdesin seni merak ettim hadi çıkta bir haber ver bize aaaaaa kızıyorum artık bak özletme kendini

merhaba annecikler ben de 2011 mart anneleri grubundanım. kızım 2.5 aylık oldu. unnado anne bebek ürünleri satış sitesinden haberınız var mı bılmıyorum. biz ordan cok alışveriş yapıyoruz. şu an da da satısda cok guzel donenceler ve giysiler var. ilgilenenler özelden bana email adresini yollarsa ben de size davetiye yollayabilirim. herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim. hayırlısı ile bebeklerinize kavusursunuz inşallah

Tünaydın kızlar.....
biz bugün tam 3 aylık olduk.....
bizi bugün çok yoruyorlar.
siz nasılsınız...
daha geçmişi okuyamadım bile:84::84::84::84:

allah sabır versin cnmm cokk gecmiş olsun allah birdaha yaşatmasınn kendinee dikkat et ama((((

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin...

kızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da
gözün aydın canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

kızlar geçmişi okurken gördüm bir arkadaşımız sormuş 2li test için aç mı gidilir diye.. ben dr sordum aç gel dedi.. ama ne alaka ki?????
Allahtan saat 9 da randevum...
siz açmı gittiniz tokmu..
birde sonuçlar ne zaman çıkıyor.. cinsiyeti ne zaman söylüyor.... yaptığı teste göre mi belli oluyor???

canım dünde işim vardı bugünde var.... bu halde yoruyorlar insanı ....
sendemi cuma günü gidiyorsun.. hadi bakalım hayırlısı..
sanki ben öğrenemeyecekmişim gibi geliyor...
BENDE c.tesi gidicem ama öğrenemicem gibime geliyo cinsiyetini benim dr demez yaaawww((
banada öyle geliyor canım yaa.. aman sağlıklı olduğunu öğreneyimde cinsiyetini öğrenmesemde olur....

kız yazık değilmi babalara ayy benim kocam neysede babama taşıtmam asla
Kocam taşısın işi ne taşısın
ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...

canım rabbim sabrını verir elbet vardır bi hayır hep gel ama olurmu bırakma bizi

bendimde 8,30 da randevum aç karnına gidecem tabiki çünkü tahlilerimin yenilenmesi gerekiyor ilk hamileliğimin başında yapılmıştı nerdeyse 2 ay oldu hepsi bir olacak zeka testi falan açıkca söylüyorumbenim doktorda söylemez hemen cinsiyetini ama eşim illaki söyletecem diyor kız erkek ayakkabıları gördük mutlaka birini alacam diyo o yüzden cinsiyet merakımız gözümüz kalıyor herşeyde artık başlamak istiyoruz bir yerlerden

canım ne testi yapılacakki yenilenmesi gereken???

kızalr herkese slm aramızda kaç kişinin ilk çocuğu olacak doğum korkusu olan varmı ben şimdiden normal doğum olacakmış gibi düşünmeye başladım acaba nasıl bir duygu nedersiniz düşünmeden edemiyorum hani anlatıyorlar sanki çok farklı bir acı gibi algıladım nedense siz ne düşünüyorsunuz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…