tabi canım, Allah korusun o şekilde doğma ihtimali de var,nasıl yaşayacak o şekilde di mi,hem kendi hem etrafındakiler için çok sıkıntılı günler geçecek,beki hergün dr. da geçecek,Rabbim hayırlısını versin onun için
tek tesellim o zaten her şeyin hayırlısını Rabbim bilir vardır bundada bir hayır diyorum napayım
canım benimki yeşile bile dönmüştü,kokuyodu,dr. bişey olmaz dedi,öncesinde sarıydı bişey yazmadı,sonra da bi fitil yazdı hiçbişeye yaramadı,tahlil yapın dedik gerek yok dedi,yeşil kötü bi akıntı dedik,bişey olmaz geçer dedi,sonra kırmızıya döndü,hastanede yattım,tahlil yaptı o zaman beyefendi kana geçmiş artık,enfeksiyon oluşmuş,bir sürü antibiyotik,serum,düşük iğnesi,sonra 2 hafta ölü gibi yatış,gastaneden geldikten bir hafta sonra tekrar arttı,başka bi dr. a gittik,başka bi fitil kullandm geçti çok şükür,o arada 5 kio vermişim,gelişmeyen diğer kesedeki bebek yüzünden oluşmuş enfeksiyon,neyse bol bol su içtim,dinlendm,Allah a şükürler olsun geçti,şimdi diğer bebişim haftasına göre 10 gün geriye düşmüştü şimdi 5-6 gün e düştü fark,zıpır zıpır eşek sıpası,dr. merak etme hiçbişey olmaz bu bebeğe,çok hareketli dedi,korkma sen de stres yapma,bak ben çok iyiyim,hem bu şekide yağlarımdan kurtulmuş oldum
olur bence,duruşu da önemli,poposunu dönüp yatarsa zor,cesur bi poz verip te bacağını açarsa evet
Tünaydın kızlar.....
biz bugün tam 3 aylık olduk.....
bizi bugün çok yoruyorlar.
siz nasılsınız...
daha geçmişi okuyamadım bile:84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum Allah sizlere hayırlı sağlıklık hamilelikler nasip etsin bebişlerinize iyi bakın öpüyorum herhesi....
Tünaydın kızlar.....
biz bugün tam 3 aylık olduk.....
bizi bugün çok yoruyorlar.
siz nasılsınız...
daha geçmişi okuyamadım bile:84::84::84::84:
canım zaten iki haftadır raporluydum evde yatıyordum kanamadan dolayı sonra artınca kanama gittik dr.a kalbi durmuş dedi sonra düşük yaptım şimdi hap kullanıyorum içerde parça kalmasın diye verdi cuma günü kontrole gidicem...
Desteğiniz için sağolun arkadaşlar.
Deryacım dr. böyle şeyler olabiliyor bebekte yapısal bozukluk olursa bünye atmaya çalışıyor aslında sizin yararınıza bir şey dedi.
canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin...canım zaten iki haftadır raporluydum evde yatıyordum kanamadan dolayı sonra artınca kanama gittik dr.a kalbi durmuş dedi sonra düşük yaptım şimdi hap kullanıyorum içerde parça kalmasın diye verdi cuma günü kontrole gidicem...
Desteğiniz için sağolun arkadaşlar.
Deryacım dr. böyle şeyler olabiliyor bebekte yapısal bozukluk olursa bünye atmaya çalışıyor aslında sizin yararınıza bir şey dedi.
gözün aydın canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhkızlar bugün doktordan geldim.ikili testi yaptırdım.12+4 olmuşum.herşey normal dedi.oğlum oluyormuş.yani %90 dedi.uyuyordu hareketlerini izleyemedimm.ama olsun sağlıklı olsun da
canım dünde işim vardı bugünde var.... bu halde yoruyorlar insanı ....nihalll sabahtan beri girmedin merak ettim seni canım herşey yolundadır inşallah ikimiz aynı anda kontrolümüz var BAKALIM HAYIRLI HABERLERLE GELİRİZ İNŞALLAH ŞU CİNSİYET OLAYINA TAKILIP KALDIM BİRAN ÖNCE BELİ OLUR
banada öyle geliyor canım yaa.. aman sağlıklı olduğunu öğreneyimde cinsiyetini öğrenmesemde olur....BENDE c.tesi gidicem ama öğrenemicem gibime geliyo cinsiyetini benim dr demez yaaawww((
olabilir,biz sattık giyim dükkanımızda,halk dilinde öyle geçiyodu,belki de sadece antep te kullanılıyodr bu kelime bilmem,ana kucağı karnına veya sırtına bağlanan,baba kucağı da elde taşınana deniyodu
ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...
kız yazık değilmi babalara ayy benim kocam neysede babama taşıtmam asla
Kocam taşısın işi ne taşısın
zaten baba dediğin bebeğin babası,yani kocan
kızlar geçmişi okurken gördüm bir arkadaşımız sormuş 2li test için aç mı gidilir diye.. Ben dr sordum aç gel dedi.. Ama ne alaka ki?????
Allahtan saat 9 da randevum...
Siz açmı gittiniz tokmu..
Birde sonuçlar ne zaman çıkıyor.. Cinsiyeti ne zaman söylüyor.... Yaptığı teste göre mi belli oluyor???
bendimde 8,30 da randevum aç karnına gidecem tabiki çünkü tahlilerimin yenilenmesi gerekiyor ilk hamileliğimin başında yapılmıştı nerdeyse 2 ay oldu hepsi bir olacak zeka testi falan açıkca söylüyorumbenim doktorda söylemez hemen cinsiyetini ama eşim illaki söyletecem diyor kız erkek ayakkabıları gördük mutlaka birini alacam diyo o yüzden cinsiyet merakımız gözümüz kalıyor herşeyde artık başlamak istiyoruz bir yerlerden
kız yazık değilmi babalara ayy benim kocam neysede babama taşıtmam asla
Kocam taşısın işi ne taşısın
zaten baba dediğin bebeğin babası,yani kocan
cnm o açıdan değil ben babama poşet bile taşıtmaya kıyamam o anlamda dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?