2011 Aralık Anneleri

tek tesellim o zaten her şeyin hayırlısını Rabbim bilir vardır bundada bir hayır diyorum napayım

Allah sabır versin canım verende allah alanda allah bize tevekkül etmek düşüyor sadece kendine dikkat et özletme kendini Rabbim tekrar hamile kalıp sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin

hiç sorma ben korkuyom yaaaa,dün nisan,mayıs annelerini okudum,kimi sezeryan,kimi normal,ama çoğu sezeryan,niye bu kadar arttıki bu sezaryan,1-2 saat sancı çekip normal bi şekilde kazasız belasız doğurmak isterim,yok epidüral sezeryan bimem ne,alt tarafı uyşturup alıyolarmış,sen uyumuyomuşsn,ayyy kırt kırt kesecekler,acı hissetmesem bile o an ölürüm heralde,inş. sezeryan olmaz,pırt diye çıkar gelir yaaa,arkadaşımın 1 gün gecikmeyle sancısı gelmiş,normal olcaktı,son anda ayağı dolanmış kordona,sezeryanla almışlar,oda arkadaşım yarın epidüral sezaryan olcak,15 gün erken alcaklar,kesenin suyu kalmamış,bebeğin dönecek yeri kalmamış demişler,zamanında korkuttular aminosentez yaptı,1 çaybrdağı kadar sıvı aldılar,şimdi de suyu azalmış diyolar,mecbur ameliyat,kızlar kimse aminosentez yaptırmasın tamam mı

selam canım...
ben Allah kısmet ederse kesinlikle normal doğum istiyorum.. tabi bebeğin durumu ve benim sağlık durumum el verirse...
bu arada ben acıya dayanıklıyım...
bebeğimi doğurduğum anda emzirmek istiyorum... ayyy heyecan bastı.....inşallah o günler gelir.

bu arada geçen rüyamda doğum yaptığımı gördüm.. ama sezeryana almışlar.. kendime geliyorum herkese nasıl kızıyorum siz neden sezeryan yaptırdınız ben normal doğuracaktım:84::84::84:

selam tatlı bebişlerin güzel anneleri benim sabahtan beri başım çatlıyor ağzımdada acı bir tat var sanki ölüyorum sanki ensemden tutuyor bu ağrı yata yata başım acıdı oturuyorum biraz geziniyorum ev içinde başımı taşıyamıyorum sanki bedenime ağır geliyor.uyuyamıyorumda ilaçta alamam napcam bilmiyorum

kızlar dün tüm doğum öykülerini okudum hemde bir solukta... aralık 2010 annelerinin topiğini ziyaret ettim .. onların doğum hikayelerini okudum.. nasıl duygulandım anlatamam

bebişlerinin cicilerine baktım... ayyy nasıl heveslendim.. anne olmak için gerçekten zamanlamamız harika bence.....

normal doğum isterim ...inşallah rabbim kısmet eder o günleri hepimize

normal doğum anılarını okumadın sanırım onlar daha bir felaket resmen okudukça doğurası gelmiyor inasanın bilenler yardım etsin acaba normal doğum nasl çokmu zorrrrrrrr:18:

KALDI 6 AY TATLIMMMMMM. GERİ SAYIM BAŞLASINNNNN

ayyy bu günlerimide çok şükür hiç yaşayamayacam sanmıştım. Allah devamınıda gösterir inşallah.....
hala farkında değilim.... şu 2 li testi atlattıktan sonra herkese söyleyeceğim artık....

benim ilk bebeğim ama kesinlikle sezeryan olacak normal doğum yapamam çünkü bel fıtığım var birde kalbimde delik var bunlar normal doğuma engel zaten bende ne arar o kadar cesaret tedavi sürecimde aşılama yapılırken o kadar canımyandı ki dedim beni kimse bir daha doğumhaneye canlı sokamaz diye hesap et işte

geçmiş olsun canım

bende istiyorum ama anlatılanlar beni korkutuyor bide diğer yakınlarımda gördüğüm tecrübeler var kötü tabi iyice tırssdımm açıkcası erken ama napıyım .

evet bazen şiddeti bi ağrı oluyo ben de 5-10 dk sürüyo,bazen 15-20 dk,normalde hiç ağrımazdı başım ama hamilelikte oluyo canım,bebişler büyüyo kolay mı

ay öldüm bittim yaa dün evi cillop gibi temizledim az önce wc ye kalktım oda ne makine temiz kirli bütün suyu vermiş içeri koridor yatak odası banyo pert sular içinde ayyy Allahım yha delircem çamaşır makinesinin hortumu dışarda açıcam zaman klozete koyuyom koymayı unutmusum delircem attım kilimleri anca bi tanesi sıgıyo off off akşama kadar bitmez işim daa yemek yapcam imdat ya sildim bir kat yerleri 50 kere silmeden içim rahat etmez kurusun bidaha kurusun bi daha aman ya hiç işim yok ya

ayyyyyyyybaferim sanaaa en guzel dogum NORMAL dogum kizlarrrrrr
normal doğum anılarını okumadın sanırım onlar daha bir felaket resmen okudukça doğurası gelmiyor inasanın bilenler yardım etsin acaba normal doğum nasl çokmu zorrrrrrrr:18:

hayirrrrrrrrrr zor degil tam tersi cok heyecanli beklemesi guzel ya birde soyle dusunun parmagimizi kesdigimizdede aciyor canimiz ama sonucda bisey gelmiyor ama bu aciyi cekdigimizde mukemmel birsey aliyorsunuz kucaginizaaaaa

sanada cok gecmis olsun canim senin icin hayirlisi neyse o olsun
ama sirf korku yuzunden dunyanin en guzel,en mukemmel, en heyecan veerici ve asla ama asla unutulamayacak bir aniyi kacirmak hayattaki en buyuk bosluk olarak geliyor bana
  • bebeginin dunyaya geldigini gormek
  • ilk ona dokunmak
  • hissetmek
  • hemen emzirmek
  • veeeeeee en guzeliiiiiii hemen bebegine kendin bakacaksin baskalari degil
  • ilk senin kucagina gelecek
isde normal dogumun guzel yonleri ve aklima gelmeyen bircok yonudee var yaniiiii

Allah kolaylık versin temizlik yapmadan önce olsaydı bari tesellin olurdu.ben böyle durumlarda tesellim olcak sey ararımda. neyse kendini gende fazla yorma titizliği bebeklerimiz doğuncaya saklayalım şimdi yormak yok

deryam160510 bilgilerini okudum merak ettim ne müh. sin sözleşmeli olduğunu yazmışsın bir yerde merak ettim ziraatmi acep diye düşündüm:26:

zaten garanti diye bişey yok,son dk. golü,bi bakıyon sezeryan,rahime çok dikiş atılan da,bebek iriyse omzu takılan da,dikişleri geç kapanan da,amannnn,zor kadın olmak zorrrrr,benim korktuğum bi de önde sunta takılı,arkadan köpüklü su veriyolar,karın temizlensin diye,acayip gaz oluyo,dr. lar gaz iğnesi yapıyolar,yürütün diyolar,ablam öyle olmuştu,hastanede( kadın doğumda) geçen bi kadın gördüm,yanında annesi, kucağında çocuk doğumdan çıkmış,arabanın gelmesini bekliyolarmış,maşallah dedik eşimle çok ta iyi duruyodu,ben dedim 2. veya 3. dür kesin dedim,eşim gitmiş sormuş,babası gelince,hayırlı olsun demiş,neyiniz oldu,kızımız demiş,normal doğum yapmış kadın,ayyy çok heveslendim öyle görünce,inş. hepimizde öyle bi çırpıda doğurruz,kolayca çıkar bebişlerimiz,annelerini üzmezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…