tek tesellim o zaten her şeyin hayırlısını Rabbim bilir vardır bundada bir hayır diyorum napayım
kızalr herkese slm aramızda kaç kişinin ilk çocuğu olacak doğum korkusu olan varmı ben şimdiden normal doğum olacakmış gibi düşünmeye başladım acaba nasıl bir duygu nedersiniz düşünmeden edemiyorum hani anlatıyorlar sanki çok farklı bir acı gibi algıladım nedense siz ne düşünüyorsunuz:18:
Tünaydın kızlar.....
biz bugün tam 3 aylık olduk.....
bizi bugün çok yoruyorlar.
siz nasılsınız...
daha geçmişi okuyamadım bile:84::84::84::84:
kızalr herkese slm aramızda kaç kişinin ilk çocuğu olacak doğum korkusu olan varmı ben şimdiden normal doğum olacakmış gibi düşünmeye başladım acaba nasıl bir duygu nedersiniz düşünmeden edemiyorum hani anlatıyorlar sanki çok farklı bir acı gibi algıladım nedense siz ne düşünüyorsunuz:18:
canım ne testi yapılacakki yenilenmesi gereken???
normal doğum anılarını okumadın sanırım onlar daha bir felakethiç sorma ben korkuyom yaaaa,dün nisan,mayıs annelerini okudum,kimi sezeryan,kimi normal,ama çoğu sezeryan,niye bu kadar arttıki bu sezaryan,1-2 saat sancı çekip normal bi şekilde kazasız belasız doğurmak isterim,yok epidüral sezeryan bimem ne,alt tarafı uyşturup alıyolarmış,sen uyumuyomuşsn,ayyy kırt kırt kesecekler,acı hissetmesem bile o an ölürüm heralde,inş. sezeryan olmaz,pırt diye çıkar gelir yaaa,arkadaşımın 1 gün gecikmeyle sancısı gelmiş,normal olcaktı,son anda ayağı dolanmış kordona,sezeryanla almışlar,oda arkadaşım yarın epidüral sezaryan olcak,15 gün erken alcaklar,kesenin suyu kalmamış,bebeğin dönecek yeri kalmamış demişler,zamanında korkuttular aminosentez yaptı,1 çaybrdağı kadar sıvı aldılar,şimdi de suyu azalmış diyolar,mecbur ameliyat,kızlar kimse aminosentez yaptırmasın tamam mı
KALDI 6 AY TATLIMMMMMM. GERİ SAYIM BAŞLASINNNNN
KALDI 6 AY TATLIMMMMMM. GERİ SAYIM BAŞLASINNNNN
benim ilk bebeğim ama kesinlikle sezeryan olacak normal doğum yapamam çünkü bel fıtığım var birde kalbimde delik var bunlar normal doğuma engel zaten bende ne arar o kadar cesaret tedavi sürecimde aşılama yapılırken o kadar canımyandı ki dedim beni kimse bir daha doğumhaneye canlı sokamaz diye hesap et işte
kızlar dün tüm doğum öykülerini okudum hemde bir solukta... aralık 2010 annelerinin topiğini ziyaret ettim .. onların doğum hikayelerini okudum.. nasıl duygulandım anlatamam
bebişlerinin cicilerine baktım... ayyy nasıl heveslendim.. anne olmak için gerçekten zamanlamamız harika bence.....
normal doğum isterim ...inşallah rabbim kısmet eder o günleri hepimize
selam tatlı bebişlerin güzel anneleri benim sabahtan beri başım çatlıyor ağzımdada acı bir tat var sanki ölüyorum sanki ensemden tutuyor bu ağrıyata yata başım acıdı oturuyorum biraz geziniyorum ev içinde başımı taşıyamıyorum sanki bedenime ağır geliyor.uyuyamıyorumda ilaçta alamam napcam bilmiyorum
kızlar dün tüm doğum öykülerini okudum hemde bir solukta... aralık 2010 annelerinin topiğini ziyaret ettim .. onların doğum hikayelerini okudum.. nasıl duygulandım anlatamam
bebişlerinin cicilerine baktım... ayyy nasıl heveslendim.. anne olmak için gerçekten zamanlamamız harika bence.....
normal doğum isterim ...inşallah rabbim kısmet eder o günleri hepimize
normal doğum anılarını okumadın sanırım onlar daha bir felaketresmen okudukça doğurası gelmiyor inasanın bilenler yardım etsin acaba normal doğum nasl çokmu zorrrrrrrr:18:
benim ilk bebeğim ama kesinlikle sezeryan olacak normal doğum yapamam çünkü bel fıtığım var birde kalbimde delik var bunlar normal doğuma engel zaten bende ne arar o kadar cesaret tedavi sürecimde aşılama yapılırken o kadar canımyandı ki dedim beni kimse bir daha doğumhaneye canlı sokamaz diye hesap et işte
ay öldüm bittim yaa dün evi cillop gibi temizledim az önce wc ye kalktım oda ne makine temiz kirli bütün suyu vermiş içeri koridor yatak odası banyo pert sular içinde ayyy Allahım yha delircem çamaşır makinesinin hortumu dışarda açıcam zaman klozete koyuyom koymayı unutmusum delircem attım kilimleri anca bi tanesi sıgıyo off off akşama kadar bitmez işim daa yemek yapcam imdat ya sildim bir kat yerleri 50 kere silmeden içim rahat etmez kurusun bidaha kurusun bi daha aman ya hiç işim yok ya
deryam160510 bilgilerini okudum merak ettim ne müh. sin sözleşmeli olduğunu yazmışsın bir yerde merak ettim ziraatmi acep diye düşündüm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?