2011 Aralık Anneleri

cnm çok ağrıyor ise parol alabilirsin. benim migrenim var.. dr bana tutarsa alabilirsin dedi.. bide eğer bulabilirsen migren bantları var.. onlarda biraz hafifletiyor... ılık bir banyo yapabilirsin...parol b grubu bir ilaçç hamilelikte veriyorlar.. bilgin olsun...

aşılama tedavisi neki tatlım 2 kere yaptırdım devede kulak
1 kerede tüp bebek yaptırmıştım geçen sene.. yumurta toplama soktular beni ameliyathaneye aman allahım dedim korkudan nasıl ağladım hiç anlatmayım... ama kısmet değilmiş olmadı.. kendiliğinden geldi bebeğim...

dünyada dakikada milyonlarca kadın doğum yapıyor... herkesin yaptığı şeyi bende yapabilirim
evlenirken ilk geceden korkanlar içinde aynı örneği verirdim..

sadece normal doğum bittikten sonra dikiş atılma kısmında uyuşturulmasını isterdim o bölgenin başka bi isteğimde olmaz...5 senedir doktora git gel alıştım galiba... helede ilk kez alttan muayeneye gelenlere bakıyorumda vahh gariplerim benim gibi alttan muayenede yalama olan birini görseler naparlardı acaba :26: :26:

bende öle 2li testi bekliyom işteki arkadaşlara belki bebeğin fotosunu atarak yayınlarım bu bilgiyi heheheh süper olur dimi herkes odama gelir Allaaahhh nası seviniriz hep birlikte e bi pastada alırım artık o gün

benim panik atağım var.. dr um normal doğumda kasılırsın diyor.. ama ben uyanık olmak istiyorum.. sanırım epidural normali tercih edicem .. ama tabiki belli olmaz bu işler.. ablam normal diye gitti.. bebek yola girmedi aldılar sezeryana... doğsunda hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde.. sonuç önemli olan..

ama benim takıntım.. ilk ben görmek istiyorum.. ilk dokunmak kucağıma almak istiyorum o yüzden epiduralli bişi tercihim şu anda.. ama dediğim gibi kısmet.. dr ve bebeğim ne derse o olur inşş..

bir sorun olmadığı sürece kesinlikle normal doğum diyorum bende.ilk doğumumda çok sorunlu olsada 2 gün suni sancıyla sancı çektim ama doğduğu anda tüm sancın acın bir anda bitiyor. bebeğimi kucağıma verdiler hatta ben kendim inecektim doğum masasından dur bakalım olmaz dediler sedyeye yatırdılar hemşire durdurmasa ben çocuğumu kucağımda yürüyerek çıkacamdoğumodasından yavrum benim ya sabaha kadar uyuyuyamamıştım gece ben uyurken bişey olur biri odama girr bebişime zarar verr kaçırır diye hala oğluma diyorum ki 10 tana çocuğum olsa sen çok özelsin benim için anne yaptın sen beni biranda çocukça düşünürken annece düşünmeye başladım sennle birlikte off ya yine duygularım şelale

canim bende ilk dogumumu suni sanciyla yaptim 3gun surdu(kisiden kisiye degisiyor kizlar korkmayin lutfen bende hic acilmayoktu ve sancida)dedigin gibi ebis dogunca herseyi unutuyorsun.
kiz allah seni ne etmesin hemiiiii bende agliyorum suan benim icinde oglumun yeri cok ama cok farkli ama bunlarda farkli olacakkkkkk bucurlerimizzzz

sağol çok ağrıyor sızından burnumun direğide sızlıyor bişeylerle ilgilenip ilgimi dağıtıp unutmaya çalışıyorum ama olmuyor parol vardı sanırım mecbur içeyim birazdan çocukları okuldan almaya gideceğim o zamana kadar ilaç etkisini gstrr belki

tek tesellim o zaten her şeyin hayırlısını Rabbim bilir vardır bundada bir hayır diyorum napayım

çok geçmiş olsun ben sizi çok merak ediyorsum çünkü kederimiz aynı bende kanamalarım sonucu bebeğimi kaybetmiştim ama kaderimiz aynı dedimya inşallah sonuda öyle olur ben bebeğimi kaybettim ve bir ay regli oldum tekrar hamile kaldım şimdi 10+5 im allahım sonuna kadar hayırlısını nasip etsin inşallah allah kucağıma almak nasip eder size moral olsun diye yazmak istedim zor bir süreç ama allah en kısa zamanda sağlıkla tekrarlarını nasip etsin sevgiler..

benimde açılma olmadığındn suni sancı vermişlerdi ama benim o zamanlar devlet hastanesiydi ve bir çok kişiyi gryrsn sancı çektiğini benimde onlara acmaktan sancım geri gidiyor açılmamda olmuyordu. yani şimdi kimseyi grmcm sorun olmazsa gidip doğurup bebişimi alıp gelicem kesinlikle stres yapmamak lazım korku olunca sorunda oluyor sakin sakin gdp herşeyin yolunda gitmesine katkıda olmamız lazım hem azıcık acıda olsun canım 9 ay azmı acı çekiliyor taşırken. bulantı yaşayan anneler acıyı hergün yaşadılar birkerette acıyı bitiriyoruz doğumda kısmetse ilk doğum yapacaklar için söylüyorum no korku no problem

Ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...
Allah yardımcın olsun. cok geçmiş olsun canım ( Allah bundan sonra sağlıklı bebişler versin sana inş

Allah yardımcın olsun ( bende cumartesi gecesi yaşadım su baskınını ama benimki temiz suydu çok şükür
çok yormamaya çalış kendini

:2::2::2::2:

ben senelerdir yani evlenmeden önce bile hep doğumu düşünürdüm ödüm kopardı.... asla yapamam derdim. hamile kaldıktan sonra acaba yapabilir miyim diye kafam karıştı. sezeryan hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. tabi hepsinin riski ayrı. geçenlerde epidural normal doğumu okudum internette işte bu tam bana göre dedim. ama galiba biraz pahalı bi olay. 2500TL diye okudum doğrumu bilemiyorum.

ama nedense son bi kaç gündür kendimde bi cesaret hissetmeye başladım. acaba yapabilirmiyim???? :44::44: belkide kolay olur diyorum. herkeste aynı olmyor ki....

kendimede pek güvenemiyorum vallahi o sancıyı çekerken kocama çabuk getir şu parayı epidural istiyorumda diyebilirim

ya bende fiyat konusuna takıldım ist. özel çapa hastanesinde epidural normal doğuma 600 tl dediler
bana çok ucuz geldi

sanımıyorum öle fazla bir ücret olduğunu ama gideceğin hastaneyede bağlı anlaşmalı özel hastanelerde bile sezeryan o kadar değil epidurual o kadar pahalı değildir

ya bende fiyat konusuna takıldım ist. özel çapa hastanesinde epidural normal doğuma 600 tl dediler
bana çok ucuz geldi

sanımıyorum öle fazla bir ücret olduğunu ama gideceğin hastaneyede bağlı anlaşmalı özel hastanelerde bile sezeryan o kadar değil epidurual o kadar pahalı değildir

öylemii :44: ben nerde okudum ki bunu ya hatırlamıyorum. ama belkide özelinde özeli bir hastaneydi

hmm aslında 600 fena değilmişşş..... naapsam...

Ne güzel bende öyle istiyorum. Bakalım cinsiyeti belli olsun. Ama beşiği bir süre benim odamda kalacak çünkü gece emzirmem gerekecek. Ayyy Rabbim o günleri görmeyide nasip etsin inşallah.

Ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...

Cnm Rabbim sabrınıda versin inşallah. Tez zamanda bir yavru nasip etsin size.

Bebişim daha bunu düşünmek için erken. Şimdiden böyle düşünmeye başlarsan 6 ayda bu korkun dağ gibi olur. Son ayda düşünmeye başla bence. Ben öyle yapacağım. Allah nasip ederse bende normal istiyorum ama son ana kadar acaba nasıl acıymış diye düşünmüycem. O an bir kere yaşayacağım nasipse bitecek. Böyle düşünüyorum hergün düşünüp o acıyı yaşamaktansa..

Ahh nanancım senle aynıyız galiba hafta olarak. Benim normalde hiç başım ağrımazdı. Hamile kalınca ağrımaya başladı. Hele son 2-3 gündür kafamı kaldıramıyorum.

herkesin farklı oluyor tabiki ama benim annem 3 çocuk dünyaya getrmiş sabah gidermiş doğuma izmit devlet hastanesinde öğleden sonra doğurup ertesi sabahta eve gelirmiş. bir sonraki günde bebek bezlerini yıkayıp asarmış balkondan nazar değecek diye sonraları gece asıp kurutmaya başlamış maşallh hep derdi doğum bana hiç zor gelmez 4. doğururum ama büyütmesi çok zor yaramazmışız birazcığından :)

aaaa evet aynı günüz bakalım doğumumuz nasıl aynı zamandamı olcak inşllh o günleri grrz. sanada geçmiş olsun. benim bugun böyle tuttu nedense. aman bebişten olsun sadece ağrım çekerim başka bişeyden olmasında.ama sendede olmuş demekki normal korkmama gerek yok geçer heralde

öylemii :44: ben nerde okudum ki bunu ya hatırlamıyorum. ama belkide özelinde özeli bir hastaneydi

hmm aslında 600 fena değilmişşş..... naapsam...

valla bende bilmiyorum ( daha vakit var
fırsat buldukça yakınımdaki tüm hastanelerden fiyat alıcam

kısmetse çapaya taşınmayı düşünüyorum. o yüzden o hastaneden fiyat aldım
yarın medilife çapadan 2 li test sonucumu alıcam. oraya da fiyat sorucam. onu da yazarım
sen nerede oturuyosun?

ay canim ole bir ortamda tabi olur yani senin sancilarinin gitmesi normalmis
yok ben sansliydim okonuda hem esim hemde ebem hep yanimdalardi dogum bekleme odasinda bize ozeldi esimde hep yanimdaydi ebemde taki 10cm acilmam oldu dogumhaneye alindim ve superdi yani
ya turkiyede epiduralledemi para aliyorlarrrr
BEN Ssimdi anladim yasadigim ulkenin neden herseyde ilk sirada(iyi yonde) oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…