- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
selam tatlı bebişlerin güzel anneleri benim sabahtan beri başım çatlıyor ağzımdada acı bir tat var sanki ölüyorum sanki ensemden tutuyor bu ağrıyata yata başım acıdı oturuyorum biraz geziniyorum ev içinde başımı taşıyamıyorum sanki bedenime ağır geliyor.uyuyamıyorumda ilaçta alamam napcam bilmiyorum
benim ilk bebeğim ama kesinlikle sezeryan olacak normal doğum yapamam çünkü bel fıtığım var birde kalbimde delik var bunlar normal doğuma engel zaten bende ne arar o kadar cesaret tedavi sürecimde aşılama yapılırken o kadar canımyandı ki dedim beni kimse bir daha doğumhaneye canlı sokamaz diye hesap et işte
yok çevre müh. canım,sen
ayyy bu günlerimide çok şükür hiç yaşayamayacam sanmıştım. Allah devamınıda gösterir inşallah.....
hala farkında değilim.... şu 2 li testi atlattıktan sonra herkese söyleyeceğim artık....
ayyyyyyyybaferim sanaaa en guzel dogum NORMAL dogum kizlarrrrrr
hayirrrrrrrrrr zor degil tam tersi cok heyecanli beklemesi guzel ya birde soyle dusunun parmagimizi kesdigimizdede aciyor canimiz ama sonucda bisey gelmiyor ama bu aciyi cekdigimizde mukemmel birsey aliyorsunuz kucaginizaaaaa
sanada cok gecmis olsun canim senin icin hayirlisi neyse o olsun
ama sirf korku yuzunden dunyanin en guzel,en mukemmel, en heyecan veerici ve asla ama asla unutulamayacak bir aniyi kacirmak hayattaki en buyuk bosluk olarak geliyor bana
isde normal dogumun guzel yonleri ve aklima gelmeyen bircok yonudee var yaniiiii
- bebeginin dunyaya geldigini gormek
- ilk ona dokunmak
- hissetmek
- hemen emzirmek
- veeeeeee en guzeliiiiiii hemen bebegine kendin bakacaksin baskalari degil
- ilk senin kucagina gelecek
bir sorun olmadığı sürece kesinlikle normal doğum diyorum bende.ilk doğumumda çok sorunlu olsada 2 gün suni sancıyla sancı çektim ama doğduğu anda tüm sancın acın bir anda bitiyor. bebeğimi kucağıma verdiler hatta ben kendim inecektim doğum masasından dur bakalım olmaz dediler sedyeye yatırdılar hemşire durdurmasa ben çocuğumu kucağımda yürüyerek çıkacamdoğumodasından yavrum benim ya sabaha kadar uyuyuyamamıştım gece ben uyurken bişey olur biri odama girr bebişime zarar verr kaçırır diye hala oğluma diyorum ki 10 tana çocuğum olsa sen çok özelsin benim için anne yaptın sen beni biranda çocukça düşünürken annece düşünmeye başladım sennle birlikte off ya yine duygularım şelale
cnm çok ağrıyor ise parol alabilirsin. benim migrenim var.. dr bana tutarsa alabilirsin dedi.. bide eğer bulabilirsen migren bantları var.. onlarda biraz hafifletiyor... ılık bir banyo yapabilirsin...parol b grubu bir ilaçç hamilelikte veriyorlar.. bilgin olsun...
tek tesellim o zaten her şeyin hayırlısını Rabbim bilir vardır bundada bir hayır diyorum napayım
canim bende ilk dogumumu suni sanciyla yaptim 3gun surdu(kisiden kisiye degisiyor kizlar korkmayin lutfen bende hic acilmayoktu ve sancida)dedigin gibi ebis dogunca herseyi unutuyorsun.
kiz allah seni ne etmesin hemiiiii bende agliyorum suan benim icinde oglumun yeri cok ama cok farkli ama bunlarda farkli olacakkkkkk bucurlerimizzzz
Allah yardımcın olsun. cok geçmiş olsun canımAyrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...
ay öldüm bittim yaa dün evi cillop gibi temizledim az önce wc ye kalktım oda ne makine temiz kirli bütün suyu vermiş içeri koridor yatak odası banyo pert sular içinde ayyy Allahım yha delircem çamaşır makinesinin hortumu dışarda açıcam zaman klozete koyuyom koymayı unutmusum delircem attım kilimleri anca bi tanesi sıgıyo off off akşama kadar bitmez işim daa yemek yapcam imdat ya sildim bir kat yerleri 50 kere silmeden içim rahat etmez kurusun bidaha kurusun bi daha aman ya hiç işim yok ya
bir sorun olmadığı sürece kesinlikle normal doğum diyorum bende.ilk doğumumda çok sorunlu olsada 2 gün suni sancıyla sancı çektim ama doğduğu anda tüm sancın acın bir anda bitiyor. bebeğimi kucağıma verdiler hatta ben kendim inecektim doğum masasından dur bakalım olmaz dediler sedyeye yatırdılar hemşire durdurmasa ben çocuğumu kucağımda yürüyerek çıkacamdoğumodasından yavrum benim ya sabaha kadar uyuyuyamamıştım gece ben uyurken bişey olur biri odama girr bebişime zarar verr kaçırır diye hala oğluma diyorum ki 10 tana çocuğum olsa sen çok özelsin benim için anne yaptın sen beni biranda çocukça düşünürken annece düşünmeye başladım sennle birlikte off ya yine duygularım şelale
kızalr herkese slm aramızda kaç kişinin ilk çocuğu olacak doğum korkusu olan varmı ben şimdiden normal doğum olacakmış gibi düşünmeye başladım acaba nasıl bir duygu nedersiniz düşünmeden edemiyorum hani anlatıyorlar sanki çok farklı bir acı gibi algıladım nedense siz ne düşünüyorsunuz:18:
ben senelerdir yani evlenmeden önce bile hep doğumu düşünürdüm ödüm kopardı.... asla yapamam derdim. hamile kaldıktan sonra acaba yapabilir miyim diye kafam karıştı. sezeryan hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. tabi hepsinin riski ayrı. geçenlerde epidural normal doğumu okudum internette işte bu tam bana göre dedim. ama galiba biraz pahalı bi olay. 2500TL diye okudum doğrumu bilemiyorum.
ama nedense son bi kaç gündür kendimde bi cesaret hissetmeye başladım. acaba yapabilirmiyim???? :44::44: belkide kolay olur diyorum. herkeste aynı olmyor ki....
kendimede pek güvenemiyorum vallahi o sancıyı çekerken kocama çabuk getir şu parayı epidural istiyorumda diyebilirim
ben senelerdir yani evlenmeden önce bile hep doğumu düşünürdüm ödüm kopardı.... asla yapamam derdim. hamile kaldıktan sonra acaba yapabilir miyim diye kafam karıştı. sezeryan hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. tabi hepsinin riski ayrı. geçenlerde epidural normal doğumu okudum internette işte bu tam bana göre dedim. ama galiba biraz pahalı bi olay. 2500TL diye okudum doğrumu bilemiyorum.
ama nedense son bi kaç gündür kendimde bi cesaret hissetmeye başladım. acaba yapabilirmiyim???? :44::44: belkide kolay olur diyorum. herkeste aynı olmyor ki....
kendimede pek güvenemiyorum vallahi o sancıyı çekerken kocama çabuk getir şu parayı epidural istiyorumda diyebilirim
ya bende fiyat konusuna takıldım ist. özel çapa hastanesinde epidural normal doğuma 600 tl dediler
bana çok ucuz geldi
sanımıyorum öle fazla bir ücret olduğunu ama gideceğin hastaneyede bağlı anlaşmalı özel hastanelerde bile sezeryan o kadar değil epidurual o kadar pahalı değildir
canım benim eltimin 3 yaşında oğlu var..ondan bazı malzemeler bize terfi ettiler
mama sandalyesi, park yatağı, mama kaşığı, bebek arabası, bebek beşiği, puset, bebek telsizi...
bu gibi malzemeler var... ama benimde hevesim var
evimizde boş bi oda var bebek odası olarak dizayn etmek istiyorumn. cinsiyeti belli olunca uygun bi renge boyamak, kapısına kapı süsü asmak, bebek şekeri koymak,evde olan beşiğe uygun bi gardolap ve komidin ilave etmek istiyorum..
bunlar bir heves ama kayınvalidemgilin adetlerinde kız tarafı bebek odası takımı alıyor yada sadece bebek beşiği...
bakalım annemgil böyle bi hediye düşünürlerse çok memnun olurum valla.. benim gecelik takımlarımıda kayınvalidem alacakmış
Ayrıntılı yazmak istemedim kimse üzülmesin diye ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Allaha emanet olsun kızlar...
kızalr herkese slm aramızda kaç kişinin ilk çocuğu olacak doğum korkusu olan varmı ben şimdiden normal doğum olacakmış gibi düşünmeye başladım acaba nasıl bir duygu nedersiniz düşünmeden edemiyorum hani anlatıyorlar sanki çok farklı bir acı gibi algıladım nedense siz ne düşünüyorsunuz:18:
selam tatlı bebişlerin güzel anneleri benim sabahtan beri başım çatlıyor ağzımdada acı bir tat var sanki ölüyorum sanki ensemden tutuyor bu ağrıyata yata başım acıdı oturuyorum biraz geziniyorum ev içinde başımı taşıyamıyorum sanki bedenime ağır geliyor.uyuyamıyorumda ilaçta alamam napcam bilmiyorum
Ne güzel bende öyle istiyorum. Bakalım cinsiyeti belli olsun. Ama beşiği bir süre benim odamda kalacak çünkü gece emzirmem gerekecek. Ayyy Rabbim o günleri görmeyide nasip etsin inşallah.
Cnm Rabbim sabrınıda versin inşallah. Tez zamanda bir yavru nasip etsin size.
Bebişim daha bunu düşünmek için erken. Şimdiden böyle düşünmeye başlarsan 6 ayda bu korkun dağ gibi olur. Son ayda düşünmeye başla bence. Ben öyle yapacağım. Allah nasip ederse bende normal istiyorum ama son ana kadar acaba nasıl acıymış diye düşünmüycem. O an bir kere yaşayacağım nasipse bitecek. Böyle düşünüyorum hergün düşünüp o acıyı yaşamaktansa..
Ahh nanancım senle aynıyız galiba hafta olarak. Benim normalde hiç başım ağrımazdı. Hamile kalınca ağrımaya başladı. Hele son 2-3 gündür kafamı kaldıramıyorum.
öylemii :44: ben nerde okudum ki bunu ya hatırlamıyorum. ama belkide özelinde özeli bir hastaneydi
hmm aslında 600 fena değilmişşş..... naapsam...
benimde açılma olmadığındn suni sancı vermişlerdi ama benim o zamanlar devlet hastanesiydi ve bir çok kişiyi gryrsn sancı çektiğini benimde onlara acmaktan sancım geri gidiyor açılmamda olmuyordu. yani şimdi kimseyi grmcm sorun olmazsa gidip doğurup bebişimi alıp gelicem kesinlikle stres yapmamak lazım korku olunca sorunda oluyor sakin sakin gdp herşeyin yolunda gitmesine katkıda olmamız lazım hem azıcık acıda olsun canım 9 ay azmı acı çekiliyor taşırken. bulantı yaşayan anneler acıyı hergün yaşadılar birkerette acıyı bitiriyoruz doğumda kısmetse ilk doğum yapacaklar için söylüyorum no korku no problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?