2011 Aralık Anneleri

Canım ya yazdıklarını okuyunca çok etkilendim, kadınların kendilerini böyle baskı altında hissetmeleri ve hep boyun eğen taraf olarak görmeleri çok üzücü. Hayırlısı ile kızın olursa iyi bir eğitim ve kariyer sağlarsan kesinlikle hiç ezilmez. Toplumun bazı kesimlerinin ataerkil yapısını değiştiremediği doğru ama kızın büyüyene kadar az çok değişir eminim. Sağlıklı olsun, Allahta gönlüne göre versin inşallah...

neyse kızlar,en iyisi 7. aydan sonra konuşalım bunları,benim tansiyonum düştü galiba,yav ne korkakmışım yaaa,bikaç doğum hikayesi okudum,her birinde ağladım,evde olsam neyse,şimdi müdür içeri girermiş,benim surat düşmüş,gözlerimde yaşlar,aaaaaaaaa noluyo derya diyorum kendime,bu kadar da suugöz olma yavvvv

Kızlarınızı iyi yetiştirin.
Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Evden çıkar çıkmaz ...ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin . İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.

Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.

Herkese Merhabalar,

Foruma İstanbul'dan katılıyorum. Ben de Aralık ayında bebek bekleyenlerdenim. 12+2 deyim.

Epeydir forumu takip ediyorum aslında ama bugün bende dahil olmak istedim.

Çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Yorgunluk ve uykusuzluk dışında bana zararı yok bebeğimin...

2'li testimizi pazartesi verdik sonuçlarını yarın alacağım. Fetal ense kalınlığımız normal. İnşallah sonuçlar da normal gelir.

Hamilelik bilgilerim;

Sat: 14 Mart
Beklenen doğum tarihi : 13 Aralık
İl: İstanbul
İlk gebelik

Herkese sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirmesini diliyorum.sonrasında da bebeklerimizle yeni bir yıla girmenin verdiği mutluluğu hep birlikte yaşamak dileğiyle...

eşimde yurt dışına gidelimmi ne dersin diye sorar arada bende eşim çocuklarım nerdeyse sorun yok nereye olsa bana aynı düşünürüm iyi güzel vatanımızda herşey paradan geçiyor malesef tüm ülkelerde öyledir ama ne bileyim çocuklar özel okula döktüğümüz para felaket yurt dışındaki özel okul ücretleri buraya göre çok daha iyi hemde her ülkede geçerli olan eğitimi veriyorlar ben mi sorsam süreci hızlandırmak için eşime yurtdışınamı gitsek :) özel hastanelrn bazısında paranla rezil olunuyor sanki hayrına bedavaya yaptırıyorlar gb ilgi sıfır surat 1 karış oluyor kendilerini ssk da çalışıyor sanıyorlar heralde ki düşününce ssk bile paramızla dönüyor yani vergilerimiz gidiyor ssk kesintimiz oluyor ve bir çok kişi bizde dahil özele gdyrz ssk dan boşa kesilip duruyor ssk bile hayrına değil paramızla bakıyor ama tabi sıra gelebilrse tabi bakmak için ay benim bugun çenem düştü gene başım ağrısınıda unutuyom arada :)

hoşgeldin aramıza canım,hayırlı olsn bebişin

hoşgeldin aramıza Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmaet etsin bebeğini

aramıza hoşgeldin canım
vermek istersen hamile kaldığın kilo ve yaş bilgilerini de yaz istersen , listeye hepsini ekleyeyim .. dr.un cinsiyet hakkında bir şey söylemedi mi ??? hangi hastanede kime gidiyorsun , memnun musun bir de :16
:

Kızlar göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı? Bende hafif bi şişlik var ama gazdandır diyorum çok gazım oluyo çünkü...Dışardan hiç bişi belli olmuyo.Üstelik epey zayıfımdır...
Acaba henüz erken mi yoksa iç karnı geniş dediklerinden miyim merak ettim

ben izmitte oturuyorum canım. bende daha bir yıl olmadı yurtdışından geldim evlendim ve izmite taşındım. yani hem türkiyede hem izmitte yeni sayılırım. bende yavaş yavaş soruşturmaya başlamalıyım bizim buralarda.

annene maşallahh doğurma makinası gibi Allahım inşallah bizede nasip eder böyle rahat doğumu...

ya bende bi bakim dedim az önce aralık 2010 annelerini okudum aman Allahım doğum ayında bu ne heyecan böyle grup kaynıyo doğuran doğurana herkes heyecanlı beni de heyecan bastı
bizdede öylemi olacak

hoşgeldiiiiin Allahım sanada rahat bir hamilelik ve sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin.

kızlar hergün bilgisayar başındayız.. radyasyon bebeğimize zarar evriyormudur...

ben masama kaktüs bitkisi koydum radyasyonu emiyormuş diye duydum ama siz napıyorsunuz önlem olarak?

kızlar hergün bilgisayar başındayız.. radyasyon bebeğimize zarar evriyormudur...

ben masama kaktüs bitkisi koydum radyasyonu emiyormuş diye duydum ama siz napıyorsunuz önlem olarak?

ben bilgisayar başında çalıştığım için kaçışım yok ama bende kaktüs koydum inşallah biraz fayda eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…