2011 Aralık Anneleri

Kızlar size bir şey sormak istiyorum..Şimdi ben en son Martın 19 unda adet gördüm ve buna göre 10+4 üm..Ama en son 9 mayısta dr a gittiğimde drum bana 6+1 haftalık hamile olduğumu söyledi yani şu an ona göre 9+3 üm..O zaman tam kalp atışlarını duymuştum heyecandan sormayı unutmuşum :)) Şimdi ben hangisine göre takip edeceğim??

annem beni o kız gibi yetiştirdi .. dilerim bende başarılı olurum inşş:)

güzelim fark ilerledikçe kapanır.. dr. a gittiğinde sana en son söylediğine bakarrsın.. geç döllenme olmuştur muhtemelen... bende senin gibiydim kapandı yavaş yavaş.. dr un dediği önemli olan.. çünkü o gelişimine bakarak hesaplama yapıo:)

kızlar hergün bilgisayar başındayız.. radyasyon bebeğimize zarar evriyormudur...

ben masama kaktüs bitkisi koydum radyasyonu emiyormuş diye duydum ama siz napıyorsunuz önlem olarak?

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 9.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bu linkte kaan kocatepe açıklıyor bilqisayar x ray cihazlarını ..
Starımu benmde bilqilerimi eklermisn Yaş 24 kilo 61 Sat 27 şubat Doqum trihi 4 aralık Yaşadıqım şehir İstanbul Muhtemelen kız ama tam belli deqil ikili testimiz temiz bide qeçen bi arkadaş free beta hcq deqerini soruyordu 81 çıkmış.

seninle satlarımız aynı.banada doktor 1 hafta geriden geliyor demişti ama ben normale dönmüştür belki diye 10+4 olarak takip ediyorum.zaten bir süre sonra normal haftasını yakalıyormuş

aynıı sayılırız ben 2 haftada bir gidiyorum en son 28 mayısta gittim 11 haziranda 2 li testim var şimdi 10+5 im..

50 nin üstündeyse kız diyolardı,senin kız mı peki

Kızlar göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı? Bende hafif bi şişlik var ama gazdandır diyorum çok gazım oluyo çünkü...Dışardan hiç bişi belli olmuyo.Üstelik epey zayıfımdır...
Acaba henüz erken mi yoksa iç karnı geniş dediklerinden miyim merak ettim

kız sen benmisin yoksa :87:
bende 24 yaşındayım sat 27 şubat ama 1 kilo farkımız var ben 62kiloyum

şimde internetten 2 li test tahlil sonucuma baktım. fb-hcg 23,3 görünüyor. 50 nin altı ne3 oluyordu bilen var mı?

benimde son adet tarihim 19 mart..... bakarsın aynı güne doğum yaparız:)))))))

kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar.bilgiler hemen gitmiş aile hekimine.hatta satı bile biliyor.bugün uğradım tansiyon,kilo veeeeee bebişin kalp atışlarına baktı.ben daha önce dinleyememiştim.usg de yokmuş.ama bugün dinledim.ne hoş bir ses ya.bıkmadan saatlerce dinleyebilirim..hatta hemşire bu çocuk çok haraketli yerinde durmuyor hiç dedi.çünkü sesi devamlı değişik yerlerde duyduk.tam yerini söyleyemedi bebişin.birde hiç kilo almamışım daha.ama alırsın merak etme hemde o kadar hızlı alırsınki sen bile şaşarsın dedi.
bu arada ilk kalp atışını duyduğumda içime kız olacakmış gibi doğdu.hemşirede benim içime erkek doğdu dedi.hayırlısıyla olsunda erkek kız hiç farketmez

acayip gaz var bende de kendime hayret etmeye başladım valla.. gaz şişkinliği oluyor özellikle akşam yemeğinden soonra... ama normalde göbüş çıkmadı bendede

sağlık ocağında nasıl dinlediniz kalp atışını???????? merak ettim.. hamile kalırsam kayıt yaptırmam gerektiğini aile hekimimiz söylüyordu fakat işten izin alıpta birgün gidemedim .. en iyisi bir gün erken çıkıp iş yerinden gitmek:)

acayip gaz var bende de kendime hayret etmeye başladım valla.. gaz şişkinliği oluyor özellikle akşam yemeğinden soonra... ama normalde göbüş çıkmadı bendede

benin hafif var,görenler beli artık diyo,ama yolda giderken göbek sananlar da olabiir,biraz daha beklemek lazm galiba

seninle satlarımız aynı.banada doktor 1 hafta geriden geliyor demişti ama ben normale dönmüştür belki diye 10+4 olarak takip ediyorum.zaten bir süre sonra normal haftasını yakalıyormuş

aynıı sayılırız ben 2 haftada bir gidiyorum en son 28 mayısta gittim 11 haziranda 2 li testim var şimdi 10+5 im..

Sağolun kızlar..Kaç gündür düşünüyorum neden dr öyle dedi diye..Tekrar 9 Haziran'da gideceğim bakalım ne diyecek bu defa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…