benimde son adet tarihim 19 mart..... bakarsın aynı güne doğum yaparız:)))))))
kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar.bilgiler hemen gitmiş aile hekimine.hatta satı bile biliyor.bugün uğradım tansiyon,kilo veeeeee bebişin kalp atışlarına baktı.ben daha önce dinleyememiştim.usg de yokmuş.ama bugün dinledim.ne hoş bir ses ya.bıkmadan saatlerce dinleyebilirim..hatta hemşire bu çocuk çok haraketli yerinde durmuyor hiç dedi.çünkü sesi devamlı değişik yerlerde duyduk.tam yerini söyleyemedi bebişin.birde hiç kilo almamışım daha.ama alırsın merak etme hemde o kadar hızlı alırsınki sen bile şaşarsın dedi.
bu arada ilk kalp atışını duyduğumda içime kız olacakmış gibi doğdu.hemşirede benim içime erkek doğdu dedi.hayırlısıyla olsunda erkek kız hiç farketmez
Kızlar size bir şey sormak istiyorum..Şimdi ben en son Martın 19 unda adet gördüm ve buna göre 10+4 üm..Ama en son 9 mayısta dr a gittiğimde drum bana 6+1 haftalık hamile olduğumu söyledi yani şu an ona göre 9+3 üm..O zaman tam kalp atışlarını duymuştum heyecandan sormayı unutmuşum :)) Şimdi ben hangisine göre takip edeceğim??
ayy çok hoşsuunn :)) hanqi şehir senin
benimde ilk gittiğimde 10 gün kadar geri söylemişti şimdi ilk adet grdğm günden 2 gün fazla diyor bebişimi yani ben adetimden öncemi hamile kaldım anlamdım her gidiğte 2 gün öne gdrse ben ya kasım ya ekim annesi olurum artık
benimde ilk gittiğimde 10 gün kadar geri söylemişti şimdi ilk adet grdğm günden 2 gün fazla diyor bebişimi yani ben adetimden öncemi hamile kaldım anlamdım her gidiğte 2 gün öne gdrse ben ya kasım ya ekim annesi olurum artık
1 yıldır izmitteyim ben ondan önce almanyada. seninde ilk bebişin olacak dimi.
bakalım bizde aynı günmü doğuracağızhamileliğin nasıl gidiyo??
walla benim göbişim var oldukça.. hatta bu son hafta dahada çıktı...bugün elbise giydim sokakta herkes bakıo.. hatta yer bile verdiler.. bir daha bol giymeyeceğim:) hahaa
canım demir ilacı aç karnına değil mi,ben öyle yapıyom
hoşbulduk canım.erkenciyim yine.çocuklarım haallaa uyuyo keratalar.bizim çizelgeler bir gidiyo.sen normal doğummu yapacaksın.benim sezeryan bebiş beklerse 39 hafta da alıcaklar.
sağlık ocağında nasıl dinlediniz kalp atışını???????? merak ettim.. hamile kalırsam kayıt yaptırmam gerektiğini aile hekimimiz söylüyordu fakat işten izin alıpta birgün gidemedim .. en iyisi bir gün erken çıkıp iş yerinden gitmek:)
aralık ayının en güzel anneleri
en güzel minik böceklerim
umarım hepiniz iyisinizdir... ara sıra girebiliyorum topiğimize ama bakıyorum o kadar büyümüş ve kocaman bir aile olmuşuz ki...
lütfen herbiriniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...hepinizi seviyorummmmm...
kızlar benim milupa paketim geldibebişim çeyizi oluşuyor bayağı
hastane çantasını hazırlamaya başlarız biz meraktan yakında
ne güzel işte yer vermişler
ayy bende bekliyorum göbişim büyüsün bir an önce diye çünkü böyle yarım yamalak oluyo sanki şişko göbekli gibi bende içeri çekmeye çalışıyorum bazenama bi büyüsün gururla uzatacağım şöööle öne doğru
Ewet benmde ilk qebelik baş aqrımız var bide kabız olduk bulantılarım çok yok ikili testii yaptırdın mı cinsiyet bellimi..Ewwet aynı zamnda doqurucaz bakalım o zamana kadar ne olcak
ya bi benimki gelmedi yaaaa
teşekkür ederim canım,evet çok şanslıyız,doğum yapanlar olcak,sırası gelenler,doğuranlar,ilk doğuran ben olmam inş.ilkokuldayken de aşı sırasında en sona geçerdim,hatta bi keresinde 3 gün gitmemiştim okula aşı yapılacak diye,sonra gittim,şansıma ogün geldiler hepimiz birbirimize moral vercez,siz olmazsanız doğuramam ben heralde
walla bunda nasıl sıranın sonuna kaçıcaz bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?