2011 Aralık Anneleri

ben bu kontrolümde ekranı kameraya çektim bebişin kalp atışlarını hareketlerini filan eve geldim bilgisayardan büyük ekrandan izledik her kontrolde çekip ekleyeceğim hatıra tavsiye ederim sonradan izlemesi çok zevkli oluyor..

benimde ilk gittiğimde 10 gün kadar geri söylemişti şimdi ilk adet grdğm günden 2 gün fazla diyor bebişimi yani ben adetimden öncemi hamile kaldım anlamdım her gidiğte 2 gün öne gdrse ben ya kasım ya ekim annesi olurum artık

Senin durum benimkinden de karmaşıklaşmış :)) Sordun mu peki neden adetimden önce gün diye??

walla benim göbişim var oldukça.. hatta bu son hafta dahada çıktı...bugün elbise giydim sokakta herkes bakıo.. hatta yer bile verdiler.. bir daha bol giymeyeceğim:) hahaa

benim de düşük tehikesi,2zinin kaybolması,enfeksiyon derken 10 güne çıkmıştı,ama şimdi 12+4 te,11+6 çıktı,yani 5 gün,dr. hiç merak etme,toparlamış kendini yoksa bu kadar hareketli olmaz dedi,2 haftadır süt içiyom,hergün 3 brdk,bebişimin boyu uzasn diyebakalım işe yarayacak mı

1 yıldır izmitteyim ben ondan önce almanyada. seninde ilk bebişin olacak dimi.
bakalım bizde aynı günmü doğuracağız hamileliğin nasıl gidiyo??

Ewet benmde ilk qebelik baş aqrımız var bide kabız olduk bulantılarım çok yok ikili testii yaptırdın mı cinsiyet bellimi..Ewwet aynı zamnda doqurucaz bakalım o zamana kadar ne olcak

kızlar benim milupa paketim geldi bebişim çeyizi oluşuyor bayağı
hastane çantasını hazırlamaya başlarız biz meraktan yakında

aralık ayının en güzel anneleri

en güzel minik böceklerim

umarım hepiniz iyisinizdir... ara sıra girebiliyorum topiğimize ama bakıyorum o kadar büyümüş ve kocaman bir aile olmuşuz ki...

lütfen herbiriniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...hepinizi seviyorummmmm...

walla benim göbişim var oldukça.. hatta bu son hafta dahada çıktı...bugün elbise giydim sokakta herkes bakıo.. hatta yer bile verdiler.. bir daha bol giymeyeceğim:) hahaa

ne güzel işte yer vermişler
ayy bende bekliyorum göbişim büyüsün bir an önce diye çünkü böyle yarım yamalak oluyo sanki şişko göbekli gibi bende içeri çekmeye çalışıyorum bazen ama bi büyüsün gururla uzatacağım şöööle öne doğru

canım demir ilacı aç karnına değil mi,ben öyle yapıyom

Canım aç karnına içtiğimde midem kaldırmıyo, aynen geri çıkarıyorum, o yüzden doktorum yemekten 2 saat sonra içmeyi dene bi de dedi, artık öyle içiyorum dün akşam da bu sabah da öyle yaptım midem rahat çok şükür

hoşbulduk canım.erkenciyim yine.çocuklarım haallaa uyuyo keratalar.bizim çizelgeler bir gidiyo.sen normal doğummu yapacaksın.benim sezeryan bebiş beklerse 39 hafta da alıcaklar.

Ben normal doğum istiyorum, doktorum da öyle ama zaman ne gösterir bilemeyiz tabi bi engel çıkmazsa bebeğimin gelişinin her anını her saniyesini hissetmek istiyorum, acısı da dahil

canım küçük bir alet var.aynı ultrason gibi önce jel sürüyorlar.minik ultrason gibi

teşekkür ederim canım,evet çok şanslıyız,doğum yapanlar olcak,sırası gelenler,doğuranlar,ilk doğuran ben olmam inş.ilkokuldayken de aşı sırasında en sona geçerdim,hatta bi keresinde 3 gün gitmemiştim okula aşı yapılacak diye,sonra gittim,şansıma ogün geldilerhepimiz birbirimize moral vercez,siz olmazsanız doğuramam ben heralde

aynen ya eşime diyom göbek gibi mi duruyo bebek gibi mi,yürürken sallanmıyo di mi,görenler anlıyolardır di mi

Ewet benmde ilk qebelik baş aqrımız var bide kabız olduk bulantılarım çok yok ikili testii yaptırdın mı cinsiyet bellimi..Ewwet aynı zamnda doqurucaz bakalım o zamana kadar ne olcak

benimde pek bulantım olmadı, sadece 7. haftamda o kadar. ama kabızlık oluyo arada
ikili testi henüz yaptırmadım. özel bi hastaneye gidiyodum burada ama hiç memnun kalmadım ve bir tavsiye ile hastane değiştiriyorum yarın ilk kez gidicem yeni hastaneye bakalım doktor ne diyecek.
gerek yok derse yaptırmayı düşünmüyorum aslında :44: emin değilim ama. bi yandan iyi çıkarsa içim rahat olacak diyorum ama diğer yandanda kötü çıkarsa boşuna stres olacak çünkü yapacak bişi yok... :26:
cinsiyeti henüz belli değil yani ama rüyalar ve hislerim kız diyo

yarın ola hayrola. hele bi göreyim fasülyem büyümüşmü zor bekliyorum 3 haftadır.

walla bunda nasıl sıranın sonuna kaçıcaz bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…