2011 Aralık Anneleri

gerçekten haklısın deryammm
buranın olmadığını düşünemiyorum.. bütün anneleri çok seviyorum.. herbirinin yaşadığı umutlu, mutlu, sıkıntılı, heyecanlı, kederli, üzücü, süreçleri birlikte yaşıyoruz... umarım herbirimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...
bu uzun gibi görünen ama aslında kısacık süreçte umarım birbirimize destek olur, umut olur, arkadaş oluruz...

Dr bulmak ayrı bi olay zaten ben kaç dr deqiştim bi bilsen en sonunda tecrübeli bi dr amcamızda kaldık bakalım nasıl olcak.. Dilerim qönlüne qöre olur benm qönlümden kız qeçiordu çok istiyordum Yaa izlemekten hiç bıkmıyor insan bide oynuyoo eller kollarr ayy yirimm

Ne güzel dileklerin var canım. Bilmukabele güzelim.
Ben dün böbrek sancısı çektim. Ve olmaması gerek bulantı ve kusma atakları geçirdim gün boyu...
Şimdi iyyim.
İnşallah tüm güzel annelerimizde iyidir...

Benden de herkese sevgiler...

.

İnşallah.
Buradaki annelerin varlığı gerçekten güven cesaret ve umut veriyor..
İyi ki varsınız...
İyi ki kaydomuşum.

.

İnşallah.
Buradaki annelerin varlığı gerçekten güven cesaret ve umut veriyor..
İyi ki varsınız...
İyi ki kaydomuşum.

.
Ewet bencede çok qüsel bi topic hepimiiz halimizden anlıyoruz yaşadıklarımız aynı paylaşıyoruz
kızlarr hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum bugünlük herkese iyi akşamlarr

ii akşamlr minnaka ii bak

Darısı benim başıma. Ben tekrar doktorumu değiştireceğim. Umarım bu kez ıskalamam.
İçime sinmedi öncekinin tavırları.
Allah gönlüne göre versin.
Sağlıkla hamileliğimizi tamamlasın inş.

herkese selam kızlarr
kac gündür giremedim topiğimize şimdi fırsat buldum bakayım dedimde oooo sayfalar epey ilerlemiş maşallah şöyle bir geçmişe göz atıvereyim barim neler varmış umarım tüm anneler ve bebişler iyidir

canım küçük bir alet var.aynı ultrason gibi önce jel sürüyorlar.minik ultrason gibi

hangi ülkedesiniz siz acaba ben geçen hafta sandalyeden düştüm diye önce sağlık ocağına gittim kanamam yok kalp atışınnı dinleteyim bir sorun varmı diye hemşire form verdi aile hekimini daha önceki adresinden buraya alalım dedi ne tansiyon ölçtü ne ilgilendi 16 haftadan önce kalp atışını duyacak cihazımız yok dedi. bende yine aynı yerde herhangi aile hekiminin odasını çaldım durumumu anlattım bana aile hekimimi oraya almaktan bahsetti anca bir muayene bile etmedi üstelik 2 katlı sağlık ocağında tek hasta bile yoktu. ertesi gün beni aradılar formu doldurduysanız getirebilirsiniz diye birde bana diyorki adresiniz başka yer görünüyor yeni adresi teyit edelim bende kızdım o an sinirliydim zaten adresim size bildirdim zaten orada yazılan neyse o ben kayıt yaptırmaktanda vaz geçtim bana zor anımda ilgilenmemişinizde istemiyorum kayıt ddm kadın tamm rahatsız etmeyiz deyip durdu....
ya bütün terslikler banamı geliyor benmi çok tepkiliyim her olaya anlamadım

Son düzenleme:

Amin tşk ederim cümlemizin inş. Dr bulmak şans işi develete qidiyosun asistanlar war her qittiqinde deqişiyor özelde kadın doqum uzmanı var o seni takip ediyor ve tek dr qidiyosun o yönü qüsel seni bilen bi dr doqum yaptırıyor özel daha mantıklı qeliyor.

Kızlar bebeğimin oynadığını hissetmeli miyim? Bazılarınızın bebeği kıpır kıpırmış. Hiç bir şey hissetmiyorum da
Nasıl anlayacağım. Bir tane steteskop mu alsam ne
En azından kalp atışını duyarım

.

iyi dr. bulmak çooookk zor iş valla. ama ben dişçimi, dermatoloğumu, jinekoloğumu ve güzellik uzmanımı buldum. bir kadın olarak başka bir doktora da ihtiyacım yok.

çoook mutlu ve rahatım o yüzden!!! :) :)

Iyi akşamlar kızlar biz kaçıyoruz çok yorulduk bugün eve gidelim artık kendinize ve meleklerinize iyi bakın

Canım kilupa paketinde neler var? Ona göre arz talep edelip

benim iğne olsa hediye gelen bebişim için olduğuna mutlu oluyorum :) bebeğimi beklerken kitapçığı ve cd deneme boy nivea şampuan pişik önleyici krem nivea soft temizleme mendili anne sütünü arttırıcı 1 tane poşet çay .8 li pakette yenidoğan organik pamuklu bez birde nivea ve bebek bezi ürünlerine indirim kuponları .kayıt olurken kayıt olma sebebine hamile hediye paketi bölümünü işaretlememi söylemişti cici bir anne adayımız bende öyle yaptım 5 gün önce kayıt oldum bugun geldi

Son düzenleme:

canım ankaradayım ben.beni arayıp duruyorlardı bilgilerinizi almamız lazım diye.bende bugün gittim.sadece tansiyon ve kiloya bakacaklar sandım.hemşirenin elinde küçük bir alet vardı.hadi uzan bebişin kalp atışını dinleyelim deyince çok şaşırdım.hiç beklemiyordum çünkü.hatta hemşire biraz uzun tuttu dinleme işini ben ilk defa duyuyorum deyince.çok ilgiliydiler ben memnun kaldım ilk defa bir sağlık kurumundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…