teşekkür ederim canım,evet çok şanslıyız,doğum yapanlar olcak,sırası gelenler,doğuranlar,ilk doğuran ben olmam inş.ilkokuldayken de aşı sırasında en sona geçerdim,hatta bi keresinde 3 gün gitmemiştim okula aşı yapılacak diye,sonra gittim,şansıma ogün geldiler hepimiz birbirimize moral vercez,siz olmazsanız doğuramam ben heralde
kızlar benim milupa paketim geldibebişim çeyizi oluşuyor bayağı
hastane çantasını hazırlamaya başlarız biz meraktan yakında
benimde pek bulantım olmadı, sadece 7. haftamda o kadar. ama kabızlık oluyo arada
ikili testi henüz yaptırmadım. özel bi hastaneye gidiyodum burada ama hiç memnun kalmadım ve bir tavsiye ile hastane değiştiriyorum yarın ilk kez gidicem yeni hastaneye bakalım doktor ne diyecek.
gerek yok derse yaptırmayı düşünmüyorum aslında :44: emin değilim ama. bi yandan iyi çıkarsa içim rahat olacak diyorum ama diğer yandanda kötü çıkarsa boşuna stres olacak çünkü yapacak bişi yok... :26:
cinsiyeti henüz belli değil yani ama rüyalar ve hislerim kız diyo
yarın ola hayrola. hele bi göreyim fasülyem büyümüşmü zor bekliyorum 3 haftadır.
aralık ayının en güzel anneleri
en güzel minik böceklerim
umarım hepiniz iyisinizdir... ara sıra girebiliyorum topiğimize ama bakıyorum o kadar büyümüş ve kocaman bir aile olmuşuz ki...
lütfen herbiriniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...hepinizi seviyorummmmm...
kızlar çıkıyom ben lafa daldım kociş bekliyo yolda pazara gidecez,öpüyom hepinizi bu arada benim 5 aralık,sıranın sonuna kaçamayacam heralde
gerçekten haklısın deryammm
buranın olmadığını düşünemiyorum.. bütün anneleri çok seviyorum.. herbirinin yaşadığı umutlu, mutlu, sıkıntılı, heyecanlı, kederli, üzücü, süreçleri birlikte yaşıyoruz... umarım herbirimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...
bu uzun gibi görünen ama aslında kısacık süreçte umarım birbirimize destek olur, umut olur, arkadaş oluruz...
kızlar çıkıyom ben lafa daldım kociş bekliyo yolda pazara gidecez,öpüyom hepinizi bu arada benim 5 aralık,sıranın sonuna kaçamayacam heralde
kızlarr hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum bugünlük herkese iyi akşamlarr
Ewet bencede çok qüsel bi topic hepimiiz halimizden anlıyoruz yaşadıklarımız aynı paylaşıyoruzİnşallah.
Buradaki annelerin varlığı gerçekten güven cesaret ve umut veriyor..
İyi ki varsınız...
İyi ki kaydomuşum.
.
kızlarr hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum bugünlük herkese iyi akşamlarr
Dr bulmak ayrı bi olay zaten ben kaç dr deqiştim bi bilsen en sonunda tecrübeli bi dr amcamızda kaldık bakalım nasıl olcak.. Dilerim qönlüne qöre olur benm qönlümden kız qeçiordu çok istiyordumYaa izlemekten hiç bıkmıyor insan bide oynuyoo eller kollarr ayy yirimm
canım küçük bir alet var.aynı ultrason gibi önce jel sürüyorlar.minik ultrason gibi
Darısı benim başıma. Ben tekrar doktorumu değiştireceğim. Umarım bu kez ıskalamam.
İçime sinmedi öncekinin tavırları.
Allah gönlüne göre versin.
Sağlıkla hamileliğimizi tamamlasın inş.
Canım kilupa paketinde neler var? Ona göre arz talep edelip
hangi ülkedesiniz siz acaba ben geçen hafta sandalyeden düştüm diye önce sağlık ocağına gittim kanamam yok kalp atışınnı dinleteyim bir sorun varmı diye hemşire form verdi aile hekimini daha önceki adresinden buraya alalım dedi ne tansiyon ölçtü ne ilgilendi 16 haftadan önce kalp atışını duyacak cihazımız yok dedi. bende yine aynı yerde herhangi aile hekiminin odasını çaldım durumumu anlattım bana aile hekimimi oraya almaktan bahsetti anca bir muayene bile etmedi üstelik 2 katlı sağlık ocağında tek hasta bile yoktu. ertesi gün beni aradılar formu doldurduysanız getirebilirsiniz diye birde bana diyorki adresiniz başka yer görünüyor yeni adresi teyit edelim bende kızdım o an sinirliydim zaten adresim size bildirdim zaten orada yazılan neyse o ben kayıt yaptırmaktanda vaz geçtim bana zor anımda ilgilenmemişinizde istemiyorum kayıt ddm kadın tamm rahatsız etmeyiz deyip durdu....
ya bütün terslikler banamı geliyor benmi çok tepkiliyim her olaya anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?