milupa paketi isterim. isterimde isterim :85:
hangi ülkedesiniz siz acaba ben geçen hafta sandalyeden düştüm diye önce sağlık ocağına gittim kanamam yok kalp atışınnı dinleteyim bir sorun varmı diye hemşire form verdi aile hekimini daha önceki adresinden buraya alalım dedi ne tansiyon ölçtü ne ilgilendi 16 haftadan önce kalp atışını duyacak cihazımız yok dedi. bende yine aynı yerde herhangi aile hekiminin odasını çaldım durumumu anlattım bana aile hekimimi oraya almaktan bahsetti anca bir muayene bile etmedi üstelik 2 katlı sağlık ocağında tek hasta bile yoktu. ertesi gün beni aradılar formu doldurduysanız getirebilirsiniz diye birde bana diyorki adresiniz başka yer görünüyor yeni adresi teyit edelim bende kızdım o an sinirliydim zaten adresim size bildirdim zaten orada yazılan neyse o ben kayıt yaptırmaktanda vaz geçtim bana zor anımda ilgilenmemişinizde istemiyorum kayıt ddm kadın tamm rahatsız etmeyiz deyip durdu....
ya bütün terslikler banamı geliyor benmi çok tepkiliyim her olaya anlamadım
milupa paketi isterim. isterimde isterim :85:
hemen kayıt ol o zaman bebişinin hastanede kullanacakların gelsin ben hastane çantama koycam minyatür şeyleri
10 gün oldu üye olalı ama gelmedi.. kadınlar klübüne hediye paketi yetiştiremiyorlar bence.... yaa benimkide gelsin yaaa:84: :84: :84:
Maqduramda maqduram benm 2 ay oldu daha qelmedii mail attım bende
benim iğne olsa hediye gelen bebişim için olduğuna mutlu oluyorum :) bebeğimi beklerken kitapçığı ve cd deneme boy nivea şampuan pişik önleyici krem nivea soft temizleme mendili anne sütünü arttırıcı 1 tane poşet çay .8 li pakette yenidoğan organik pamuklu bez birde nivea ve bebek bezi ürünlerine indirim kuponları .kayıt olurken kayıt olma sebebine hamile hediye paketi bölümünü işaretlememi söylemişti cici bir anne adayımız bende öyle yaptım 5 gün önce kayıt oldum bugun geldi
Amin tşk ederim cümlemizin inş. Dr bulmak şans işi develete qidiyosun asistanlar war her qittiqinde deqişiyor özelde kadın doqum uzmanı var o seni takip ediyor ve tek dr qidiyosun o yönü qüsel seni bilen bi dr doqum yaptırıyor özel daha mantıklı qeliyor.
Darısı benim başıma. Ben tekrar doktorumu değiştireceğim. Umarım bu kez ıskalamam.
İçime sinmedi öncekinin tavırları.
Allah gönlüne göre versin.
Sağlıkla hamileliğimizi tamamlasın inş.
aaaa evet aynı günüz bakalım doğumumuz nasıl aynı zamandamı olcak inşllh o günleri grrz. sanada geçmiş olsun. benim bugun böyle tuttu nedense. aman bebişten olsun sadece ağrım çekerim başka bişeyden olmasında.ama sendede olmuş demekki normal korkmama gerek yok geçer heralde
Kızlarınızı iyi yetiştirin.
Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Evden çıkar çıkmaz ...ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin . İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.
Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.
kızlar kızlarr holeyy bişi buldum.. bir gsm şirketi bebeğimi beklerken paketi adında ücretsiz bişi yapmış
işte size linki
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/442118-bebegimi-beklerken-paketi-yeni-hamisler-okumadan-gecmeyinn.html
Kızlar göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı? Bende hafif bi şişlik var ama gazdandır diyorum çok gazım oluyo çünkü...Dışardan hiç bişi belli olmuyo.Üstelik epey zayıfımdır...
Acaba henüz erken mi yoksa iç karnı geniş dediklerinden miyim merak ettim
seker benim
yasim 25
yasadigim yer isvicre
ben senelerdir yani evlenmeden önce bile hep doğumu düşünürdüm ödüm kopardı.... asla yapamam derdim. hamile kaldıktan sonra acaba yapabilir miyim diye kafam karıştı. sezeryan hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. tabi hepsinin riski ayrı. geçenlerde epidural normal doğumu okudum internette işte bu tam bana göre dedim. ama galiba biraz pahalı bi olay. 2500TL diye okudum doğrumu bilemiyorum.
ama nedense son bi kaç gündür kendimde bi cesaret hissetmeye başladım. acaba yapabilirmiyim???? :44::44: belkide kolay olur diyorum. herkeste aynı olmyor ki....
kendimede pek güvenemiyorum vallahi o sancıyı çekerken kocama çabuk getir şu parayı epidural istiyorumda diyebilirim
ya bende fiyat konusuna takıldım ist. özel çapa hastanesinde epidural normal doğuma 600 tl dediler
bana çok ucuz geldi
kızlar kızlarr holeyy bişi buldum.. bir gsm şirketi bebeğimi beklerken paketi adında ücretsiz bişi yapmış
işte size linki
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/442118-bebegimi-beklerken-paketi-yeni-hamisler-okumadan-gecmeyinn.html
kızlar hergün bilgisayar başındayız.. radyasyon bebeğimize zarar evriyormudur...
ben masama kaktüs bitkisi koydum radyasyonu emiyormuş diye duydum ama siz napıyorsunuz önlem olarak?
ben de bilgisayar öğretmeniyim malesef
kızlarrr hepinize iyi akşamlar
sat'ı 8 mart olan varmı içinizde ? birde tablonun son halini görmek istiyorum hangi sayfada acaba bilen varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?