2011 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canım..
Tepkilerin normal ve haklı hamileliğin etkisiyle şiddeti artsa datamamenbhaklısın.
Sağlık ocağı hakkında bir yorumum olmayacak çünkü hiç gitmedim. Ama sanırım aynı devlet hastaneleri gibi bölgeye göre uygulama ve alaka değişiyor...

.

hemen kayıt ol o zaman bebişinin hastanede kullanacakların gelsin ben hastane çantama koycam minyatür şeyleri

10 gün oldu üye olalı ama gelmedi.. kadınlar klübüne hediye paketi yetiştiremiyorlar bence.... yaa benimkide gelsin yaaa:84: :84: :84:

bana gelmedi 1 aydır üyeyim bende dediğin şekilde benim bilgilerimle kardeşimi üye yaptım bakalım ona gitcekmi hehehehe böle yaparlarsa bende böle yaparım işte

mağduruz haklıyız kazanacağız.... mağduruz haklıyız kazanacaaaağıııııızzzzzz

Evet benim de tercihim özel ama ben Bodrum'da yaşıyorum buradaki özel hastanelerin sigorta güvencesi yok. Özel sağlık sigorta güvencesi var bunun içinde hamileleik öncesi sigorta yaptırmış olman gerekiyor malesefki..
Neyseki Bodrum Devlet Hastanesindeki doktorlar uzman asistan yok. Bu bakımdan iyi.. Bir doktor var tavsiye ettiler devlet hastanesinde şimdi ona gideceğim. Neticede hasta hakları ve doktorunu seçme yasal hakkın var..
Umarım içime siner. Yani hepsi uzman iyi doktorlar buradakiler ama hasta psikolojisine eğilmiyorlar sanki. İlk defa devlete gidiyorum zaten. Özel doktorlar bebek gibi davranıyor. Hasta psikolojisi çok önemli. Özellikle hamilelikte...

beylikdüzünde oturanlara şiddetle Acıbadem deki aylin tatlıadımı tavsiye ediyorum soyadı gibi tatlı adım süper bir doktor bırakın benimle ilgilenmeyi 10 yaşındaki oğlumla bile konuşuyor halini hatrını soruyor.

kızlarrr hepinize iyi akşamlar

sat'ı 8 mart olan varmı içinizde ? birde tablonun son halini görmek istiyorum hangi sayfada acaba bilen varmııııı

evet cnm bu aralar gayet normalmiş.Kan basıncının artmasından kaynaklı. Tabii kan artık iki kişilik ya malum annesi oda var artık içeride. Oyy kıyamam ben ona.

valla tülaycım 12'den vurdun gerçekten. İşte budur. Evlatlarımızı ancak bu şekilde büyütürsek insan büyütmüş oluruz. aksi halde kızlarımızı köle, erkeklerimizide birer hayvanat olmaktan kurtaramayız. Bütün iş annelerde bitiyor. Tebrik ederim cnm seni.

cnm benim ilk hamileliğimde nerdeyse 5.ayına kadar pek bi göbegim belli olmamıştı pantolonlarımın sadece düğmesini ilikleyemezdim ama oglumda ılk 3ayında hemen cıktı ve bu 3.hamileliğimdede suan epey bı buyudu dıyebılırım hıcbır pantolonum olmuyor ve kılo almayada başladım..ilk ahmılelıklerde genelde daha gec oluyor bu sureç..
seker benim
yasim 25
yasadigim yer isvicre

cnm ya sen isviçrede mi yaşıyorsun benim doğum yerimde orası babam ve suan hala abim ve ailesi orda yasıyorlar nerseındensın acaba???

cnm ya ben ılk hamılelıımde kesınlıkle normal dogum dıyordum ve sunı sancıylada olsa normal dogurdum ılkı zor olmasına ragmen 2.de yıne normal dedım ve yıne sunı sancıyla normal dogurdum ve bu 3.hamılelıgım ve ben yıne normal dogum dıyorum..kesınlıkle o anı yasamanın yerı bambaşka bırsey tamam belkı bıraz zor olabılıyor ama dogum yaptıgın andan ıtıbaren hersey unutuluyor ve vucut kendını cok guzel toparlıyor..yanı bır kac saat acı cekmeye deger bence

ya bende fiyat konusuna takıldım ist. özel çapa hastanesinde epidural normal doğuma 600 tl dediler
bana çok ucuz geldi

özel capaya mı kontorele gelıyorsun cnm benım evım özel çapa hastanesıne cok yakın bende çapa'da ak-en saglık merkezi var orda nasır bey var ona gidiyorum oglumdada doktorum oydu ve dikişsiz dogum yaptırdı bana dogumdan hemen sonra bagdaş kurup oglumu emzırmıstım ve hıc yatmak zorunda kalmadım 1saat sonra ayaktaydım..

ben de bilgisayar öğretmeniyim malesef

Himalaya tuzu ampulude radrasyonu yok ediyor. LCD ekranlarda radrasyon yok ya da az ama yine de dikkatli olmalı. Laptopu kucağınıza almayın ve mesafeyi uzun tutun her gün yoğurt yiyin. Cep telefonu daha tehlikeli mümkün mertebe kulaklıkla ve kısa konuşun.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…