ben de bilgisayar öğretmeniyim malesef
Kızlar yaa bikaç kişiye milupanın paketi gelmiş sanırım ben de üye olalı bayağı oldu ama bana hala gelmedi, adresimi falan herşeyimi de yazdım :26: ben de istiyorum yaa
kızlar çıkıyom ben lafa daldım kociş bekliyo yolda pazara gidecez,öpüyom hepinizi bu arada benim 5 aralık,sıranın sonuna kaçamayacam heralde
canım bana da gelmedi
banada gelmedi
Kızlar ben mail attım diyoki paketiniz qönderildi sanırım karqoda sorun oldu dior adresi teyit edin dedi teyit ettim daha cvp yuk:26:
Kızlar göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı? Bende hafif bi şişlik var ama gazdandır diyorum çok gazım oluyo çünkü...Dışardan hiç bişi belli olmuyo.Üstelik epey zayıfımdır...
Acaba henüz erken mi yoksa iç karnı geniş dediklerinden miyim merak ettim
E biz de mail atalım bari :26: adres bilgilerimi kontrol ediyorum bi eksik yok ama maille soralım bakalım bi de
Benim sat'ım 8 mart cnm. Neden sordun? Tablonun son hali hep birinci sayfada olur cnm. Orda yenilenip yine oraya konur.
3 tane bilgisayar öğretmeni mi olduk yani topikteoh oh maşallah
3.kim ?
Hamileyim setinizin gönderimini yapıyorum. 2 hafta içinde elinize ulaşacaktır.
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Tuğba DENİZ
Milupa Beslenme Uzmanı
iyi akşamlar güzel anne adayları...nasılsınz bakalım?
seker benim
yasim 25
yasadigim yer isvicre
benim de hatay canım
Kızlar size bir şey sormak istiyorum..Şimdi ben en son Martın 19 unda adet gördüm ve buna göre 10+4 üm..Ama en son 9 mayısta dr a gittiğimde drum bana 6+1 haftalık hamile olduğumu söyledi yani şu an ona göre 9+3 üm..O zaman tam kalp atışlarını duymuştum heyecandan sormayı unutmuşum :)) Şimdi ben hangisine göre takip edeceğim??
Kızlar göbüşleriniz ne zaman çıkmaya başladı? Bende hafif bi şişlik var ama gazdandır diyorum çok gazım oluyo çünkü...Dışardan hiç bişi belli olmuyo.Üstelik epey zayıfımdır...
Acaba henüz erken mi yoksa iç karnı geniş dediklerinden miyim merak ettim
şimde internetten 2 li test tahlil sonucuma baktım. fb-hcg 23,3 görünüyor. 50 nin altı ne3 oluyordu bilen var mı?
kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar.bilgiler hemen gitmiş aile hekimine.hatta satı bile biliyor.bugün uğradım tansiyon,kilo veeeeee bebişin kalp atışlarına baktı.ben daha önce dinleyememiştim.usg de yokmuş.ama bugün dinledim.ne hoş bir ses ya.bıkmadan saatlerce dinleyebilirim..hatta hemşire bu çocuk çok haraketli yerinde durmuyor hiç dedi.çünkü sesi devamlı değişik yerlerde duyduk.tam yerini söyleyemedi bebişin.birde hiç kilo almamışım daha.ama alırsın merak etme hemde o kadar hızlı alırsınki sen bile şaşarsın dedi.
bu arada ilk kalp atışını duyduğumda içime kız olacakmış gibi doğdu.hemşirede benim içime erkek doğdu dedi.hayırlısıyla olsunda erkek kız hiç farketmez
gerçekten haklısın deryammm
buranın olmadığını düşünemiyorum.. bütün anneleri çok seviyorum.. herbirinin yaşadığı umutlu, mutlu, sıkıntılı, heyecanlı, kederli, üzücü, süreçleri birlikte yaşıyoruz... umarım herbirimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...
bu uzun gibi görünen ama aslında kısacık süreçte umarım birbirimize destek olur, umut olur, arkadaş oluruz...
Evet benim de tercihim özel ama ben Bodrum'da yaşıyorum buradaki özel hastanelerin sigorta güvencesi yok. Özel sağlık sigorta güvencesi var bunun içinde hamileleik öncesi sigorta yaptırmış olman gerekiyor malesefki..
Neyseki Bodrum Devlet Hastanesindeki doktorlar uzman asistan yok. Bu bakımdan iyi.. Bir doktor var tavsiye ettiler devlet hastanesinde şimdi ona gideceğim. Neticede hasta hakları ve doktorunu seçme yasal hakkın var..
Umarım içime siner. Yani hepsi uzman iyi doktorlar buradakiler ama hasta psikolojisine eğilmiyorlar sanki. İlk defa devlete gidiyorum zaten. Özel doktorlar bebek gibi davranıyor. Hasta psikolojisi çok önemli. Özellikle hamilelikte...
kızlarrr hepinize iyi akşamlar
sat'ı 8 mart olan varmı içinizde ? birde tablonun son halini görmek istiyorum hangi sayfada acaba bilen varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?