2011 Aralık Anneleri

ay geçmişe bi takıldım kaç gündür giremeyince epey cogalmış oku oku zor bitirdim artık bazısınıda atlamak zorunda kaldım bırazdan eşim gelecek daha yemekler hazır deil birgirdim mi bu sayfaya vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum ya
şimdilik herkeslere iyi akşamlar olsun bybyby

Kızlar yaa bikaç kişiye milupanın paketi gelmiş sanırım ben de üye olalı bayağı oldu ama bana hala gelmedi, adresimi falan herşeyimi de yazdım :26: ben de istiyorum yaa

Kızlar ben mail attım diyoki paketiniz qönderildi sanırım karqoda sorun oldu dior adresi teyit edin dedi teyit ettim daha cvp yuk:26:

benim baya çıktı hatta hamile pantolonu eşofmanı ve iç çamaşırları aldım şimdilik eski 2 beden büyük bir eteğimle ve hamile pantolonumla idare ediyorum haftaya etek de olmaz heralde

Son düzenleme:
E biz de mail atalım bari :26: adres bilgilerimi kontrol ediyorum bi eksik yok ama maille soralım bakalım bi de

bende mail attım niye bana yollamadınız diye:))) bi de kardeşimi üye yaptım benim bilgilerimle üyelik nedenime hamilelik öncesi hediyeler dedim hehehe belki ona gelir o da bana vercek zaten

Hamileyim setinizin gönderimini yapıyorum. 2 hafta içinde elinize ulaşacaktır.

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Tuğba DENİZ
Milupa Beslenme Uzmanı

Hamileyim setinizin gönderimini yapıyorum. 2 hafta içinde elinize ulaşacaktır.

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Tuğba DENİZ
Milupa Beslenme Uzmanı

Ben de şimdi mail attım, bakalım ne cevap verecekler üst üste hepimizin mesajı gidince gözleri korkacak valla bunlar örgütlendi heralde dicekler

iyi akşamlar güzel anne adayları...nasılsınz bakalım?

Hoşgeldin cicim iyiyiz sen nasılsın?

Hoşgeldin cicim iyiyiz sen nasılsın?[/QUOTE]

çok şükür iyiyim ben..okuldan geldim miskinlik yapıyorum:32

selam kızlar ,gecmısı okuyamadım

göbüşümü ekledım göbüş topiğimizeeee

seker benim
yasim 25
yasadigim yer isvicre

bana önceki verdiğin bilgilerde yaş 27 idi , o yüzden öyle yazmştm şeker :44:

benim de hatay canım

seninki zaten ekli canım listede

bazen ileri bazen de geri olabilir her gittiğinde .. dr.un ölüçümüne de bağlı biraz .. hep aynı dr.a ve aynı usg makinesine girersen daha sağlıklı çıkkarmış sonuçlar bir de

akşamları 6-7 aylık gibi şişiyorum sipppsivri bir göbeğim .. doğumdan sonra spor yapacakzamanım ve sağlığım olmadığı için ne kadar kilo verdiysem de göbeğim sıkılaşmadığından sanırım kullandığım progestanların da etkisiyle haftasının üzerinde şiş bir göbeğim oldu .. akşamları felaket gaz oluyor bende de (

şimde internetten 2 li test tahlil sonucuma baktım. fb-hcg 23,3 görünüyor. 50 nin altı ne3 oluyordu bilen var mı?

şehhhzade geliyor

ben de ilk hamileliğimde İzmirdeyken bağlı olduğum sağlık ocağında dinlemiştim kuzucuuumun kalp atışlarını nasıl güzel bir sestir o inşallah gönlüne göre olur

doğumdan sonra da devam edecek inşallah .. emzirme - gaz problemleri ve çözümleri , sonra ek gıdaya nasıl geçtik , emekledi-yürüdü derken 1. yaş günü , sünneti - diş buğdayı vs.si.... daha ne güzel şeyler paylaşacağız ..

bodrumda mi yaşıyorsun , ah nasıl kıskandım seni şimdi ben

kızlarrr hepinize iyi akşamlar

sat'ı 8 mart olan varmı içinizde ? birde tablonun son halini görmek istiyorum hangi sayfada acaba bilen varmııııı

buyrun benim ilk sayfada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…