normal doğum anılarını okumadın sanırım onlar daha bir felaketresmen okudukça doğurası gelmiyor inasanın bilenler yardım etsin acaba normal doğum nasl çokmu zorrrrrrrr:18:
günaydın güzel annişler nasılsınız?kandiliniz mübarek olsun
iyiyiz cnm sen nasılsın
Kızlar bebeğimin oynadığını hissetmeli miyim? Bazılarınızın bebeği kıpır kıpırmış. Hiç bir şey hissetmiyorum da
Nasıl anlayacağım. Bir tane steteskop mu alsam ne
En azından kalp atışını duyarım
.
Günaydın güzel anneler..Hepinizin kandili mübarek olsun..starimu teşekkür ediyorum beni de listeye eklemişsin :) dün ikili test vardı ense kalınlığı ölçüldü burun kemiğine bakıldı..ense kalınlığını önce 1,0 ölçmüştü sonra en kalın yere bakıyım diye tekrar ölçüm yaptı ve 1,3 çıktı..bebişimizde büyümüşsağ eli havadaydı parmaklarını gördüm ağzını açıp kapıyodu..bide kayıp duruyodu sırt üstü..dr kalp atışalrını da sesli dinletiyo çok hızlı atıyo zaten :) öyle işte çabucak bitti..ikili teste gitmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim..
canım,kalp atışı dk da kaç biliyonmu,150 üstüyse kız,140 civarıysa erkek,maşallah hepimizin bebişleri büyüyo,oley oley benim de göbeğim çok belirgin artık,ama ben zayıflıyom ya,troit ilacı zayıflatıyo beni,aç karnına içtiğim demir ilacı da ilk defa miğdemi bulandırdı ya,benki o kadar ilaç serumla kusmadım,bugün çıkarttım inanamıyorum,bundan sonra o ilacı kahvaltıdan sonra alcam
canım,kalp atışı dk da kaç biliyonmu,150 üstüyse kız,140 civarıysa erkek,maşallah hepimizin bebişleri büyüyo,oley oley benim de göbeğim çok belirgin artık,ama ben zayıflıyom ya,troit ilacı zayıflatıyo beni,aç karnına içtiğim demir ilacı da ilk defa miğdemi bulandırdı ya,benki o kadar ilaç serumla kusmadım,bugün çıkarttım inanamıyorum,bundan sonra o ilacı kahvaltıdan sonra alcam
kızlar artık mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz tabi her zamanki bereketi ve heyecanıyla ramazana da az kaldı biz oruç tutabilecekmiyiz acaba yada tutacak kadar sağlıklı olurak tutmalımıyız bebeğe zararı yada yararı nasıl olur ? bana tutma tutamazsın çok sıcak olur bebek için iyi olmaz diyolar ama şimdiden kocaman bi boşluk gibi geliyo bana küçük yaştan beri hep tuttuğum için bi garip oldum ya
Ben de folik asit kulanıyodum onu bırak dedi yerine elevit yazdı demir ilacı da verdi ama ona 2 hafta sonra başla dedi..kalp atışına gelince bu defa sadece 5-10 saniye sesli dinletti hani duymak istiyomusunuz diye ama 7 haftalıkken gittiğimde sormuştum dk da ne kadar atıyo diye 169 demişti..bide ikili test sonucunda bi değer var ona göre de cinsiyet tahmini yapılıyo..sağlıklı sıhhatli olsun da Allah ne nasip ettiyse seve seve kabulümüz :)
kız o zaman canım,hcg değerin kaçtı[/QU
canım kan tahlili dün yapıldı bir hafta sonra çıkıcakmış sonucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?