2011 Aralık Anneleri

Günaydın aralığın güzel anneleri. Nasılsınız? Geceniz nasıl geçti.?

İkili testimin sonucunu aldım. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. fb-hcg değerim:37,6 imiş hayırlısı bakalım.

hamile olduğumdan beri o bölgeyi jiletle alıyom canım,bacaklarımı bile alırken kıl kökleri o kadar hassaslaşıyoki nerdeyse ağlayacam,kuaförde bi kaş bıyık aldımdım,gözlerimden yaşlar oluk oluk süzülüyo kendi kendine,canım çok acıyo

günaydınn kızlarrrr bende folik asiti bıraktım elevit içiyorum ama demir ilacı vermedi bana doktorrr yaa .herkes içiyor halbuki bugün bi arayımda sorayım.acaba kan degerim ii mi cıktıda vermiyorr banaaaa..

günaydınn kızlarrrr bende folik asiti bıraktım elevit içiyorum ama demir ilacı vermedi bana doktorrr yaa .herkes içiyor halbuki bugün bi arayımda sorayım.acaba kan degerim ii mi cıktıda vermiyorr banaaaa..

canım benim ferritin değerim 6.45(normal aralık 14-150) benim zaten yıllardır var demir eksikliğim,zamanında 300 tane içmiştim,biraz düzelmişti,sonra bir sürü tahlil,hamilelik derken tekrar azaldı,yemeyle de kolay kolay artmıyo demir,yarım kilo pekmez içtim,5.5 den 6.45 e çıkmış anca,düşün yani içmem gerekecek doğuma kadar

ben ara ara haziran annelerininde topiğini takip ediyorum bizim gelinde 38haftalık hamile artık gününü bekliyor onun heyecanınıda yasıyorum bu ara ve bıyandanda hazıran annelerını takıp edıyom buyuzden ve orda dunku konuları buydu onların venüs diye bır traş bıcagından bahsetmışler kullananlar cokta memnun kalmışlar birde kımısıde özel hastanedeyse dogumunuz birşey yapmayın orda mudahele edılıyor demiş

şimdi doktorumu aradım anemi olmayan hastalarıma erken başlamıyorum demir ilacını dedi kan degerim epetii bii yüksekmiş.bide fb-hcg degerimi sordum 39,2 cıkmış bu durumda cinsiyett ne oluyoo acabaaa kızlarr bilenn varsa bi cvpp yazarsa cokk sevinirimmmm

en çok çekindiğim şeydir öyle doğuma yada doktora gitmek.. jilette sıkıntılı

kalp atışı150 üstüyse kız,hcg 50 altı erkek,üstü kız demişlerdi,şimdik kafam karıştı

Arkadaşlar merhaba;

yaş 35
SAT 28 mart
beklenen doğum aralık sonu
kilo 72

beni de listenize eklerseniz çok sevinirim

günaydın güzel anneler ve bebekleri rabbim şu mubarek günde herkesin dualarını kabul etsin inşallah r

ama ben halen yokum listede:

ben gece yatmadan önce alıyorum aksi halde benimde midemi mahvediyor...uykuda anlamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…